ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הוא צריך בשביל עריכת סרטים מצגות מן הסתם יצטרך להתחבר למקרן וכאלה 6000 גג עדיף בפחות ב5500 ככה אני יודע שכבר פתחתי אשכול ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256161.0 ) פשוט אף אחד לא עונה שם וזה דחוף לו תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מדובר על מחשב יד שניה AMD Athlon 64 3500 EPoX EP-9NDA3+ 2 x pqi TURBO Series Dual Channel Kit 184-Pin 1GB (2x512MB)DDR PC-3200 HIS Excalibur X800 XT IceQ II Limited Edition WD 80GB HDD חדש מהנילונים Thermaltake Xacer 3 Thermaltake 460W PSU
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אשמח לח"ד מקצועית על המפרט הבא - הצעות לשיפור במסגרת התקציב יתקבלו בשמחה והערכה רבה! AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ASUS A8V 939 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII eVGA 6600GT 128MB PCI-E FOXCONN ATX TLA-570B בתודה, אבירם
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לחייל משוחרר, ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. אין צורך בDVD אך יש צורך בחיבור לטלוויזיה (HDMI מסך 40') הניידות לא כ"כ חשובה ולכן חשבתי על מחשב 15' קישוריות WIFI (כמובן) ובלוטות'. המחשב יקנה בארץ, האם יש חנויות מועדפות? המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה. תקציב עד 2500 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר). חשבתי על המחשב הזה, או משהו בסגנון http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=VOSTRO1540&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אז בעיקרון נמאס לי שהמחשב הקשיש שלי שבקושי סוחב אינטרנט+ווינאמפ+פתיחת תיקיה כלשהי. למען האמת, גם אינטרנט לבד הוא בקושי הוא סוחב. אם אני ב-YNET הוא עולה ל-100 אחוז. אז מה שאני רוצה זה שתעזרו לי להשתדרג במעט ולבחור את החלקים שבכותרת (את השאר אני משאיר) שמתאימים למחשב ביתי ממוצע, שזה אומר: אינטרנט, ווינאמפ, סרטונים, הורדות, קצת עריכות וכו'. בנוגע למשחקים, אני לא משחק בכלל, חוץ ממשחק אחד (וזהו) שאפילו הג'יפורס 4 שלי סוחב בלי בעיה, ככה שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך, שיהיה הכי בסיסי שיש, רק שלא יהיה מובנה שיוריד מהזכרון. אם לא הייתי חייב להחליף את הכרטיס מסך לא הייתי עושה את זה אבל היום הלוחות הם PCI-E. את המחשב לא צריך להתאים לדרישות היחסית גבוהות של ווינדוס …
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב לעצמי מפרט, כעקרון הוא מיועד למשחקים, עבודה רגילה, סרטים,, encoding וכו'. הבסיס יהיה בעקרון: Asus M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition NVIDIA Socket AM2 ATX Motherboard XFX GeForce 7600 GT XXX / 256MB GDDR3 / SLI / PCI Express / Dual DVI / HDTV Ultra / X-Finity / 600-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SATA-Ready / SLI Ready / Black מעבר לזה, יש לי קושי למצוא את המעבד והזכרון האופטימאלים עבורו. אופטימלי - אני מתכוון ליחס תמורה למחיר הכי טוב ואולי קצת מעבר. למשל 2GB Kingston DDRII 8500 (1066mhz 5-5-5-5-15)z עולה בסביבות 600 דולר! אבל הביצועים שלו לא טובים משמעותית מהאחרים כדי להצדיק את ההבדל במחיר. לכן אני מבקש עזרה בבחירת הזכרון האופטימלי, כמו גם מעבד תואם שינצל את …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מחפש נייד מיני לגלישה ואופיס. חשוב שיהיה מתאם אלחוטי תקן N ואחריות של יותר משנה אחת. תקציב עד 2K.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ???? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt????? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות????
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שאני חושב עליו בנתיים, והגעתי אליו מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤347 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 ¤180 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טס…
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
Intel Quad Core . Ram , 2 גיגה, DDR2 . 800 MHZ. Geforce 8600.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב אז אני פה בשמו התקציב : 3500 שקל ( בבקשה לא לעבור את התקציב ), לא צריך ציוד הקיפי. יעוד: משחקים ועריכה גרפית הוא משתמש במשחק 19 אינץ. תודה לעוזרים. * לגבי ירידת המחירים של כרטיסי המסך, יש השערה מתי זה אמור לקרות ? הוא יקנה את המחשב בעוד כחודש - עד אז אתם מעמינים שהירידה תהיה גם בישראל ?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם זקוקים להצעת מחיר לכל סוגי מחשב (משרדי, עריכה, גיימינג, ניידים) אפשר לפנות אליי , אני נציג של PLONTER מחשבים
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
עבור אחותי, להחליף את המחשב המזדקן שלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות איור ועיבוד תמונה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך …
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-ddr3 אבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. עדיף ללכת על החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל של החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. בכוונתי לרכוש: את הלוח הכי זול שתומך במעבד quad בצורה אופטימאלית כמו p35-ds3l GIGABYTE GA-P35-DS3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA מחיר - 520.00 ש''ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1939&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& זיכרון שמשתלם היום מבחינת יחס מחיר \עלות כמו : CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2 4GB (2GBX2)…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
סופסוף סיימתי לעבוד על המפרט שלי ופתאום ראיתי מפרט לא רע בכלל ב-1200 ש"ח פחות (אומנם כפול ליבה ולא מרובע) הנה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 1408¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 468¤ Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1355¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 132¤ Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 5¤ I'm Intrested in CPU Overclockin 0¤ שליחת מחשב - שליח עד הבית כולל ביטוח 45¤ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 485¤ Seagate 500GB Sata II 32MB 355¤ Asus P5Q Pro 712¤ Coolermaster CM 690 Black - In Stock 415¤ Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm 99¤ Thermaltake V1 243¤ סה"כ: 5…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מסך 14.1 או 15.4, לא קריטי... אינטרנט אלחוטי, לשימוש בעיקר בOUTLOOK ואחסון תמונות וצפיה בתמונות עבודה עם אינטרנט, בקיצור, לעבודה בסיסית... אבל שיעבוד מהר ללא תקיעות וכרטיס רשת נורמלי+
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אפשר בבקשה להרכיב לי מחשב ביתי עד 4000 שקל (אם אפשר מחנויות זולות כמו KSP - כי אני מקבל ממי שהולך למכור לי את המחשב מחירים זולים במחירים של KSP פחות או יותר ככה שזה יתן לי את האינדיקציה הכי טובה לגבי מחיר ) בכל מקרה מטרות השימוש של המחשב הן ביתיות ממוצעות. זאת אומרת... סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב (לא גיימר! אבל שאם בעוד שנה יוצא איזה משחק מגניב אז שיוכל לרוץ ברמה סבירה+), אינטרנט וקצת פוטושופ ועריכת סרטים ברמה נורא נורא חובבנית! בלי ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים חלקי המחשב: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, כ.קול, צורב, HD, זכרון. זהו פחות או יותר תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אנשים אני די חדש פה, יש לי התלבטות לגבי מחשב נייד מסויים.. הצרכים שלי בגדול הם לא מטורפים קצת משחקים כמו פרו אבולושן, COD וכו'.. סרטים מוזיקה.. הדגם שאני מתלבט לגביו הוא :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315 משהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי אם שווה לקנות את המחשב הזה? אם הוא חזק ועמיד, ויכול לספק לי מענה לדרישות שלי. אם אפשר עוד שאלה קטנה, הכרטיסים הגרפים של אינטל HD4500 וכו', הם חזקים? לאיזה כרטיס מסך הם מקבילים וכו'.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים, 5000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, מקסימום 5500 ש"ח. (אם אתם רואים שאתם יכולים לשים משהו שממש ישפר את המחשב אבל יחרוג בקצת יותר מ-5500 אז אפשר אבל רק במקרים שזה באמת יעזור בהרבה). בלי OC ובלי ציוד היקפי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מעוניין לשדרג אותו (יותר מהיר, יותר חזק, עוד הארד דיסק...) כעיקרון אני עובד עם תוכנות גרפיקה למיניהם, אך אני גם אשמח שיפעלו עליו גם משחקים.. המפרט שלי כרגע הוא(לפי cpu-z): מעבד - AND Athlon MP לוח אם - +GigaByte 7VTXE זיכרון - 256mb DDR-SDRAM דיסק קשיח - 40 ג'יגה (אמרתי לכם ישן...) אז אני מעוניין להוסיף לפחות עוד 40-80 ג'יגה להארד דיסק, ומעוניין ב-512Mb-1GB של זיכרון.... אז מה מאלה אפשר לשפר, כך שיהיה טוב יותר? הסכום שיש לי עומד על בערך 3000 ש"ח אם תרצו עוד פרטים - רק תכתבו תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, אך גם שאר השימושים. * גודל המסך? בסביבות 12" * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן, לפחות 5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה לי שבגודל הזה לא קיים. * כונן Bluray? בשמחה אך לא נראה לי שקיים. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-