ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים, עריכות למיניהם, סרטי HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ(תדיר/כבד)אילוסטרייטור,פלאש,VS לתכנות, סוני וגאס,קיובייס(או סטודיאו ואן),תכנות תחזוקה למשחב(כל התוכנות שציינתי חוץ מפוטושופ הם לצורכי לימוד בלבד, וזה לא באופן מקצועי או פרנסתי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, WATCH DOGS, AC BLACK FLAG, משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים אבל רק אם לא פוגע.. בקיצור.. הכי טוב שאפשר מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 , gta iv , crysis 3, וכל שאר הכבדים ביותר... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 זה 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חסכתי סכום משמעותי למחשב גיימינג רציני ואני אשמח לקבל את עזרתכם בבינת מפרט מקצועי .... 1. מה התקציב המקסימאלי? 11,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל הסכום יועד למחשב, אז אין צורך לחסוך פה שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) נטו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern Warfare GTA iv Lineage ii Mass Effect 3 Hawx 2 ועוד,,,, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 -…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! המפרט הנוכחי הוא: windows10 Operating system running under SSD: KINGSTON SV300S37A480G מעוניין להגדיל ל- 1 או 2 טרהSSD Ιntel Core i7 5930k Gigabyte x99-SLI-CF אני משער שהלוח אם הוא המחסום פה כי פה אני אצטרך שידרוג DDR4 16GB מעוניין לקבל הצעות ל-32 Geforce GTX 1060 6GB מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שייתן תמורה לכסף+שיתמוך בכל המשחקים החדשים היום+לפחות לריצה של השנתיים שלוש הקרובות כמו שהכרטיס מסך הזה נתן לי כל השנים האחרונות! תודה !
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, BF, משחקים חדשים שיצאו בשנים האחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" או 24" עדיין אין לי מסך (אקנה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:csgo rocket ,divison gta v -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב גיימינג ללא מסך,נטו מחשב למשחקים עד 3500 ושיהיה זמין ב KSP מת''מ תודה מציין שזה בשביל חבר*
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג עד 3500 מKSP לא כולל כרטיס מסך(שישודך ככל הנראה עם GTX 960 4GB) שיקנה חודש הבא..שיהיה סביב I5 6600K(כלול במפרט) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V.COD.crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים הכי כבדים שיצאו,adobe after effect,3d max ועוד תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3,crysis 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 גודל מסך 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות+ 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במקרה הצורך אין לי בעיה עם ניצול כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח (בערך 5000 ש"ח כולל חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בeclipse ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל BF4, FIFA/NBA 2K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (גודל 23 אינצ') אני מתכנן גם לקנות מאוחר יותר מסך נוסף. -לאילו הגד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4700 כולל מסך (קונה באילת ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כל עוד לא יפגע בביצועים עכשיו/בעתיד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ,תכני HD, עריכה גרפית תוכנות ADOBE, אולי תלת מימד כמו MAYA, קצת תכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים וגם ברשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WATCH DOGS 2,GTA V,BT5,FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך לקנו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייח עבור ילד בן 10 . שימושים עיקריים -פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם אפשר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5k מקסימום . מעדיף כמה שיותר לכיוון 4 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יום ראשון אני יורד לאילת ורציתי לקנות משם מחשב גיימינג שיהיה יותר לעתיד זאת אומרת שהכרטיס מסך יהיה סביר והחומרה מסביב חזקה כדי שבעתיד כאשר אני ירצה לשדרג תמחשב אני יקנה רק כרטיס מסך מתקדם ולא גם ספק גם מעבד וגם כרטיס 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב משחקי FPS וGTA V בהמשך מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית,צפייה בסרטים,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V,FAR CRY 4,COD AW וכו' עריכה גרפית: Visual C#, Eclipse Visual Studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1,680x1,050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג בסכום של כ-6 אלף ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,Nier Automata, The Witcher 3, GTA V, Doom -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב חדש (אם אפשר לנצל את המבצעים של הבלאק פריידי כמה שיותר) . מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימיניג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF far cryוכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב גיימינג עם כרטיס מסך GTX2080TI. תקציב 10,000 אבל אפשר לחרוג (אין משהו מוגדר אבל לא להגזים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא צריך לא HDD ולא SSD ולא מסך ולא שום ציוד הקפי אחר, וכמובן לא DVD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10 חשוב 9 (היה לי NH-D15 במחשב קודם והייתי מבסוט ממנו) 6. האם מתוכ…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימאלי שלי הוא 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 2500 ש"ח ולא לעבור בבקשה (אם זה עניין של 70-90 שקל אז כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועריכה גראפית (Photoshop ברמה בינונית) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , CS:S, Combat Arms. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני יודע שסוג המסך זה Acer AL1717 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
השימושים במחשב הם בעיקר COD:BO, זה המשחק היחיד שחשוב לי כרגע שירוץ כמה שיותר טוב. אני צריך גם מסך נחמד בתקציב שקט לא על כך מפריע לי, אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. לא התעסקתי אף פעם עם אוברקלוק, אז אני מעדיף בלי. כולל הרכבת המחשב בחנות. אם אפשר מKSP (איך הם?) אז זה יהיה מעולה. תודה ענקית לעוזרים! המפרט שמופיע פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הוא סבבה? או שצריך לשנות משהו?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-