עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חנות מחשבים מומלצת באזור הקריות/עפולה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי הכי זול שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון מסניף KSP אילת כי יותר זול שם. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לוח מעבד זיכרון ומארז המחשב יחובר למסך 32אינץ (TV). קשיח+SSD+צורב כבר יש לי ממחשב קודם. זיכרון אני חושב ללכת על Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 מעבד אני חושב ללכת על Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray מארז Antec Dark Fleet DF500 R…

3. אהלן מתלבט לפני קניית מחשב "עבודה", בעבודה אני מתכוון למחשב חזק מספיק שיוכל להתמודד עם מספר סביבות פיתוח, VMS(נגיד...עד 3-4 במקביל), אמולטורים (ןהמון כרטיסיות כרום פתוחות :d) כרגע יש לי את המפרט הזה: https://ksp.co.il/?uin=16117&select=.269..391.#complist המפרט הזה די מספק את הצרכים שלי ועומד בתקציב שהצבתי, בהנחה והמחשב הזה גם הולך לשרת אותי ב3-5 שנים הקרובות האם ללכת עליו, או האם לחכות עוד חודש+- לסדרה הבאה של INTEL: http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i3-8300-and-core-i5-8500-available-from-february-the-14th.html האם יש צורך לשנות משהו במפרט במידה וארצה לשדרג בעתיד הלא רחוק את המחשב הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. שלום לכולם הנה סרטון מעניין עם כמה הסתייגויות לא זניחות. ועדיין, במרוץ ליותר FPS יש משתנה חדש ( או שלא ) ... https://www.youtube.com/watch?v=ZN5m1_A08JQ

5. היי יש לי לוח אם Asus TUF GAMING B450 PLUS II ומארז- cougar mx 410g rgb ואני רוצה לדעת אם הקירור coolermaster hyper 212 led turbo argb קישור לאתר הרשמי : https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/#specifications מתאים ללוח אם ולמארז שלי מפרט מלא מצורף תודה רבה

6. Started by Omer5060,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג בימים הקרובים והתקציב שלי הוא 5000. רציתי את עזרתכם בשביל לדעת אם המפרט טוב. (נ.ב - אני מעדף מעבד של אינטל). ואם המפרט טוב אז גם רציתי לדעת אם כדאי לקנות מעבד i7-9700k? כי הוא חורג מהתקציב שלי ואני לא יודע אם שווה לחסוך עוד 1000 שקל בשביל המעבד בזה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. היי, הלפטופ שלי ז"ל, ואני מחפשת לפטופ חדש שיענה לי על הצרכים. עיקר העבודה שלי על המחשב היא לצרכי גרפיקה, עובדת על אילוסטרייטור, פוטושופ, ואינדיזיין. מעבר לזה כמובן על האופיס. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, ושקבצים יעלו בלי בעייה ושטח זכרון רחב מספיק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 - 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בעיקר (אדובי) 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה בינונית 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. האם למישהו יש נסיון ברכישת מחשב מוחדש? האם מישהו מכם השתמש באחד כזה במקום העבודה של ויודע להגיד באיזה מצב הם נשלחים למיחזור../ "מיחדוש"? אולי חלקם לא מחודשים אלא פשוט עודפים שלא נמכרו? האם צפויה החלפה של סוללה ( בעלות של כמה מאות שקלים) כדי לקבל טווח שימוש נורמלי ? אשמח לקבל המלצות בעד ונגד מבעלי נסיון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייח לטובת עבודות עיצוב, שימוש בעיכר בתוכנות כמו: photoshop ,Solidworks ,Blender ,illustrator,keyshot בתקציב של עד 6000 שח אולי טיפה גמיש. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח +- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביעיקר מידולים בתיב"מ וקצת משחקי RTS ו- First Shooters 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ''24 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר ומשטח לעכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך כ"כ ב-RBG 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

11. Started by steakmaster,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, עדיף לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר אסטרטגיה וRPG 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by אנו נימי,

שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג עד 7000 ( עדיף אפילו בפחות). אין צורך במערכת הפעלה או בציוד היקפי. כרגע יש ברשותי מסך 27 1080 ככה שלא קריטי תמיכה ב4k אך אולי בעתיד אשדרג. חוץ מזה, אין דרישות מיוחדות, אולי מארז בלי לדים מיותרים שיפריעו שהוא דולק בלילה. תודה

13. Started by ariston10,

מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב: 4000 ש"ח , לא מתאפשרת חריגה כלל. מתי מתוכננת רכישת המחשב? במיידי , אם שווה להמתין לסדרה החדשה של כרטיסי המסך לאוגוסט-ספטמבר מוכן להמתין. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה - Photoshop After Effect Primire Pro . האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) בעקרון לא , אם הקירור יאפשר זאת , אז אולי מעט, כל עוד זה לא יפגע משמעותית בחיי הרכיבים האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? …

14. Started by Batels,

מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן!!!! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. Started by kodanny,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ומתלבט בין שני דגמים עיקריים: 1. [table][tr][td]Dell Inspiron N5110-26708G5NOS - 3 Years On Site Warranty ‎ [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td]‎Model Name‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎N5110-26708G5NOS‎[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Color‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎ניתן להזמין בשחור‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by Teliran1,

אהלן, אני זקוק למפרט ב3500 שקל לא כולל ציוד היקפי מסך וכו'. הציעו לו תמחשב המוכן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4286&CatCode=3 לדעתי אפשר להרכיב בתקציב הנ"ל משהו יותר טוב וגם אני יודע שמחשב מוכן זה לא תמיד הכי טוב. המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר ושיריץ אותם טוב. רק דרישה אחת היא שיהיה הארדיסק של 1TB. ודרישה נוספת היא אם אפשר שהמחשב יהיה מורכב מKSP או אייבורי עדיפות לKSP. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות ללא חריגה אך 100 שקלים לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב: משחקים ושירים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by kobipp,

אני מחפש מחשב פשוט וקל להקלדה בלימודים וגלישה באינטרנט, התקציב הוא 2500 ש"ח 2000. חשוב שתהיה לו אחריות לפחות לשנה הראשונה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' לפחות, המטרה היא שתהייה מקלדת עם מספרים בצד ימין * משקל רצוי? ברור שכמה שיותר קל, אני לא כל כך יודע מה קיים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, בארץ מספיק. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer תודה! קובי

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לחסוך אבל סבבה אם מתאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עובד עם VM (במקביל בד"כ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס 3 ודומיו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ של דל כרגע - לא דוכר את הרזלוציה , אבל יש מצב שאני אשדרג את המסך -לאילו הגדרות…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. בעקרון רוצה מחשב שלא יקרטע בשימוש בסיסי אופיס גלישה באינטרנט סרטים ושמיעת מוזיקה. אפשר להוציא hdmi מהלוח אם שלקחתי נכון ? יריץ סרטי 1080p ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪190 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 תוכנות: Microsoft Windows 8 Premium English/Hebre…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. Started by Albetron,

מה הם Pci serial port וknown device במנהל ההתקנים? לא מצאתי דרייברים שלהם. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב והתקציב הוא 4.5k עם חריגה עד ל5k בניתי מפרט וקיבלתי עליו הצעה של 4.6k מעבד:i7-3820 3.6ghz soccet 1155 box לוח אם:gigabyte ga-z77-d3h דיסק קשיח: WD 1T גרסה שחורה זכרונות Kingston Hyper-X 4096MB DDR3 1600MHz CL9 x2 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD7870 Dirt3 Edition 2GB GDDR5 PCIe ספק כח: Seasonic SS-600ET 80+ 600W מארז:Antec 300 צורב: LG GH24NS90 אני רוצה לדעת אם יש מה לשפר או להחליף לדוגמה: לקחת מעבד פחות טוב ולהשקיע טיפה יותר בלוח אם או זכרונות של a-data במקום של kingston ועוד.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by orninyo,

שלום, כמה שאלות לגבי SSD. האם למחשב עם ivy bridge ו8 RAM , צריך להשקיע גם בזיכרון SSD? מדובר במחשב שיעבוד מאוד קשה 24 שעות. השאלה בעצם האם ההפרש הכספי יהיה שווה את ההשקעה כאשר כבר הושקע במעבד ivy וזכרון 8RAM (וכנראה גם דיסק 7200 RPM) שאלה נוספת מחשב בו קיים דיסק רגיל ובנוסף דיסק SSD, איך בדיוק זה עובד ביחד? האם מערכת ההפעלה עובדת על הSSD והדיסק הרגיל משמש לאחסון מולטימדיה בלבד? כמה SSD מספיקים למערכת ההפעלה? האם מחשב עם 8G SSD מספיק? תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 / 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.? כל המשחקים החדשים והכבדים שיש!. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung P2350 LCD 23" 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ההגדרות הגבוהות ב…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. אני מתכנן על מפרט חדש שישרת אותי, למרות שהSERVER OF NOD תם, אני זקוק למחשב נוסף בחדר , הP35 "נתרם" בכל מקרה, אני מתכנן על מחשב חזק ומהיר, ואודה לעזרתכם. נתחיל ממה שכבר יש לי מארז: LIAN LI V1010 ספק CORSAIR HW1KW. --- דברים ש"צריך לקנות", מעבד: I7 920, הבנתי שאין טעם להשקיע ב930. בשביל תוספת של X1 במכפלה. לוח : GIGABYTE UD7 , (ירדתי מהקלאספייד), הלוח הזה מציע לא מעט פיצ'רים בפחות כסף. זיכרון: דומינייטור 3X2 GB קשיחים: כמה שיותר יכנסו במארז, בשאיפה להכניס גם צמד SSD של אינטל כרטיסי מסך: אני לא יודע עדיין לאן ללכת, כרטיסים של ATI, או לחכות לחדשים של NVIDIA. דעתכם? תקציב של כ2.5K כמובן שכל הדרעק הזה יקורר עם מים, עבור השקט המופתי שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. שלום כולם! יש לי מחשב ניד של HP/COMPAQ דגם: NX9030 מפרט: מעבד: INTEL PENTIUM M 1.6 זיכרון: 1 ג'יגה ועוד הרבה... המחשב מריץ ויסטה אולטימייט ככה שאיכשהו הוא חזק, מריץ את הויסטה מדהים.. בקיצור רציתי לדעת בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה כי אומנם הוא נהדר אך אין לי צורך בו.. היה של העבודה של אבי עד פחות מחודשיים.. תודה מראש, אם משהו רוצה שיפנה תודה מראש ברק גונן

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.