עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤285 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ¤259 SeaSonic M12II 430W Cabel Management A.PFC PSU, יחידות 1 ¤399 NZXT ALPHA NO PSU, יחידות 1 ¤298 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ¤670 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3235 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ אם יש לכם הצעות איך להוריד במחיר זה יהיה נחמד מה שיש במפרט זה הדברים היחידים שאני צריך כל הנלווה יש לי. אשמח להתייחסות לגבי החברה שממנה נקנה הכרטיס מסך אני לא ממש סומך על חברות חוץ מסאפיר וג'יגהבייט אז ככה …

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. שלום סוף סוף אני עומד לרכוש את מחשבי (כנראה עד סוף השבוע) התקציב הוא עד 5600 ש"ח, ללא חריגות. הוא יופעל על רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים, ולא ישודרג בשנה-שנתיים ואפילו יותר שנים הקרובות, לכן אני מעוניין במחשב שיחזיק בזמן הרב ביותר. המחשב ירכש מTMS, יש צורך במראה "צעקני", לא משנה הרעש, המחשב ישומש לרוב במשחקים, לפעמים תוכנות עריכה. יש צורך ביציאת FIREWIRE אחורית יש לציין שהמחשב ירכש מTMS ויעשה עליו אוברקלוק. המפרט כבר כמעט סגור, רק אשמח לחוות דעת אחרונות על המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by av460,

תקציב כפי שרשום 2500 חריגה של 100 ש"ח בלבד. מחשב בעיקר למשחקים. אין צורך בציוד היקפי(מסך,מקלדת וכו'..) המסך הקיים: גודלו 19" רזולוציה טבעית 1080x1024 לא מתכוון לעשות OC תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. המחשב נועד למשחקים, פיתוח תוכנה ואתרים, אינטרנט וכדומה. חשוב שהמחשב יהיה שקט וחסכוני בחשמל(מעבד עם 65W זה בסדר). תודה

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  5. לפני שאתחיל זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב לפי מפרט מתוכנן במקום פשוט לקנות אחד מורכב, עברתי הרבה זמן וכאבי ראש בנסיון לבחור מה אני רוצה וללמוד מה כל רכיב במחשב מהוה וככל שלמדתי יותר ככה רציתי לדעת פחות. יש לי הרבה דרישות ושאלות אבל אני יודע בערך מה אני רוצה ואני מקווה להזמין אותו בימים הקרובים(חיכיתי מספיק זמן). אני ישן באותו חדר שהמחשב נמצא לכן יש עדיפות למפרט שקט אבל גם משהו שישרוד את הקיץ בלי שאצתרך לפתוח אותו ולשים מאורר ענקי לידו. אני כנראה אעשה oc אבל לא משהו חזק כי אין לי נסיון עם זה . כרגע יש לי מסך crt ישן והייתי רוצה להשיג את ה dell2407wfp-hc ובגלל הרולוציה שלו 1900 על 1200 בחרתי את כרטיס המסך G92 במקום 8800gt אני כנראה משיג vista (לא כלול במפרט) ותהייתי איזו…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by shaysakazi,

אני צריך מחשב למשחקים עד 5K מוכן לחרוג צריך שהדרישות שלו יתאימו בערך לדרישות של CRYSIS מודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by liron_s,

היי כולם, אני קונה בעוד כמה ימים מחשב חדש (מלבד כמה חלקים מהישן) ואשמח לחוות דעתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח עבור מעבד,לוח אם,זכרונות,כרטיס גרפי ודיסק קשיח. יש לי כבר צורב DVD וגם DVD ROM. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לקידוד וידאו,משחקים,אינטרנט, Photoshop ובעקרון המון מולטי טאסקינג. אני קונה אינטל כי הספק שאני עובד איתו (כבר מעל 8 שנים) לא עובד עם AMD, וחשובה לי התמיכה המעולה שלו והקרבה הגאוגרפית. אותו כנ"ל לגבי לוח אם- אם אפשר המלצות על לוחות של אינטל אני מאוד אעריך זאת. המפרט: 2 * 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 715.82 ש"ח 1 * INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 1 INTEL AVALON (915G) Lan DDR400 - ATX …

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. מתברר שיש משהו שטס לארה"ב ויכול להביא לי מחשב נייד, ולפי מה שקראתי המגוון רחב יותר. אשמח לדגם טוב שיפיעיל Solidworks ומסך בגודל של 15.4 2 ג'יגה זכרון לפחות ו160 ג'יגה מספיקים לי כמו כן התאמה לרשת בייתית וזהו . אני מודעת לעזרה שקיבלתי לגבי מחשב נייד בארץ אך חבר טס לארה"ב ואני מעדיפה לקנות שם. תודה מראש ואשמח לעזרה שוב.. :

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by Bypass,

אפשר עכשיו לרכוש אותו ב6000... http://zap.co.il/model.asp?model_id=377153 הHP DV5614 , שהמפרט שלו יותר מתקדם (כפול ליבה 1.66, 1G זיכרון וכ.מ. 6400 ) ב 6400 בערך... בין שניהם אני מהסס קשות... אשמח לשמוע המלצות, דיעות וכו'...

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by oriel dolinsky,

אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד בסביבות המחיר הזה (לא נורא אם יהיה חריגה קטנה) אני לא מבין בזה יותר מידי. השימושים של המחשב יהיו סרטי די וי די צריבות של דיוי די ואולי קצת משחקים אם יאפשר התקציב. אני הולך להשתמש בו בצבא ככה שזמן סוללה לא מעניין אותי כמה הוא, וגם המשקל לא מעניין אותי. עדיף מסך 15' וכרטיס מסך סביר לא מובנה. תודה מראש. חשבתי על המחשב הזה:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=5512WLMi&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש משו עם ביצועי משחקים יותר טוב במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by nsgil85,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל 1) intel i5 750 box 2) Gigabyte GA-P55-US3L או לחילופין ה UD3L לא סגור על זה עדין, (חשוב שיהיה Parallel port הישן לחיבור קיטים של רכיבי FPGA) 3) זיכרון Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 4) כרטיס מסך GigaByte Gforce 9400 GT 1GB 5ׂ מארז Thermaktake WING RS 201 או המלצה אחרת שלכם 6) ספק כוח FSP Epsilon 80PLUS 450W או הcorsair 450W או המלצה אחרת חשוב לציין!! כרגע התקציב שיש לי הוא 3200 - 3300 כלומר לא יהיה לי כסף להרד דיסק חדש ולכן אקח את הישן שלי שהוא 8M WD 160GB SATA1 ובנוסף כי המחשב נועד לעבודות שוטפות ותוכנות חישוביות כמו MATLAB וכו' עבודה עם מספר תוכנות כבדות במקביל, ועבודה מול 2 מסכי סמסונג FULL HD שכרגע פעילים אצלי עם מעבד ה…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. Started by Fat_Fred,

תודה לעוזרים

14. Started by asypeer,

הי. אני צריך להזמין לאחד העובדים אצלנו מחשב נייד, אני רוצה להזמין LENOVO (עדיפות לTHINKPAD ולא לדגמים של לנובו החדשים). מחיר של 1200$. יש למישהו המלצה ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. Started by averaraz,

ברצוני לקנות חלקים למחשב ולבנות אותו בעצמי, ברשותי עומד ספק בסיסי מארז שקיבלתי מחבר וכרטיס מסך x300. מה אתם אומרים על המפרט הבא: K8M890M2MA-RS2H AM2, DDRII800, Chrome9, PCI-E 260 ש"ח ksp Sempron 64 3200+ (Socket AM2) 180 ש"ח ksp LG 16x 40x White dvd 105 ש"ח ksp 80GB 7200RPM, 8MB, SATA wd 215 ש"ח ksp 1GB TwinMOS ddr2 667 210 ש"ח ksp סה"כ : 970 ש"ח זוהי הפעם הראשונה שאני ארכיב מחשב לבד מקווה שלא אתקל בבעיות, פשוט זה מעניין אותי להרכיב לבד.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by BedBoy,

אני צריך מפרט ב- 4500 ש"ח למשחקים מהחנות KSP ללא כונן\צורב\פלופי, ללא מסך וציוד היקפי רק מעבד+לוח אם+זיכרון+הארד דיסק+כרטיס מסך+מארז שיהיה מסודר בבקשה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by bimbim,

מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ואפילו לחרוג אם זה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושרת וירטואלי (VirtualBox) - שגם ישמש לתכנות (תדירות גבוהה), שרת וירטואלי להרצת php\jsp (תדירות גבוהה), משחקים כבדים וmultiplayer (כבד מאוד). כרגע אני משתמש באובנטו במחשב הוירטואלי, אבל זה משתנה לפחות פעם בשבועיים בגלל צרכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטפליד, Crysis …

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by martusevich,

מה עדיף ובבקשה אל תמליצו על משהו אחר מבחינת המחיר שני המחשבים עולים 4700 ש,ח בול! מחשבים למשחקים במיוחד GTA IV. אז רק תגידו מה כדאי המחשב צריך להחזיק הרבה זמן תודה. אגב שום O.C לא מתוכנן. מערכת מבוססת QUAD Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II DVD±RW GH22NS x22 Black SATA SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) TR2 Power W0101 550W Silent מערכת מבוססת DUO: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel HD 4850 51…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. המחשב לא מיועד לי, ביקשו ממני להרכיב מפרט למורה, הדגשים הם מחסון אכסון רב. כמו כן שהמפרט יכלול את כל הציוד ההקפי, ושם החנות ממנה הורכב. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by R0112,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. אופיס 2007, 2003. דפדפן. ב) המחשב לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך: בכרטיס מסך (העדפה לכרטיס מובנה כדי לחסוך בכסף), צורב, דיסק קשיח ענק. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך ב: מארז, ספק, מעבד, לוח עם, זיכרון, דיסק קשיח של עד 320 ג"ב. 6. עד כמה השקט ש…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by yossi555555,

שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…

22. Started by sirexrv,

מישהו יודע איך המחשב הנ"ל (של Toshiba)? האם יש מחשב אחר באותו טווח מחיר שנראה לכם טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by roy_4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ( משחקים כמו Generals , Counter-Strike לא מחפש למשחקים כבדים CRysis 2 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Counter-Strike ,Generals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי?4300 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטים, לימודים ושימוש בסיסי באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: כן, מסן 19 אינץ' (או 20), וסט עכבר ומקלדת אל-חוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים וגם לא צריך כרטיס מסך חיצוני, מספיק מובנה. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק ב…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. טוב ההארד דיסק, מארז, מסך וצורב לא דורשים שינוי (יש סיבה לשנות..?) אני מתלבט רק בזיכרון,מעבד, לוח אם.. המחשב הוא לעבודה משרדית עם המון חלונות.. תוכנות ברקע (פוטושופ, אופיס, מסנגר, דפדפנים והכל במקביל שיעבוד מהר) אני מתלבט בין: המפרט הזול.. (עם כרטיס מסך חיצוני לפוטושופ והרצת סרטונים יותר מהר) המעבד עם הליבה הכפולה (כרטיס מסך מובנה, אך ליבה כפולה עם DDR3 1333 האם המפרטים כ"כ משנים לשימושים שאני צריך ? על מה כדאי ללכת? אולי כדאי לשנות משהו? אשמח לעצות ותודה רבה! ואולי המלצה לאיפה לקנות באזור אשדוד.. אייבורי KSP ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים