עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השימוש הוא בעיקר לעבודה משרדית אך הייתי רוצה להתקין בו משחק PES למשל, אין צורך בציוד היקפי, השקט לא חשוב, מעדיף עם מערכת הפעלה עדיפות לXP. אשמח לקבל עזרה!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Pavlik,

ברצוני לקנות מחשב טוב שיהיה להכל.. מעדיף מעבד אינטל כי זה מה שהיה לי תמיד ויש לי עכשיו. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אינטרנט ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין משהו ספציפי. תוכנות עריכה גרפית ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו ספציפי…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by magus972,

לפי כמה ימים נשרף לי כרטיס הקול (CREATIVE X-FI Xtreamemusic) והתחלתי לחפש אחר כרטיסי קול חדישים עברתי פה על כל המפרטים המומלצים ואפילו באחד מהם אין המלצה על כרטיס קול אפילו לא במחשב החלומות אני שואל את עצמי, ואותכם, איך דבר כזה יכול להיות? תשובת כרטיס הקול על לוח האם מספק את הצרכים של המשתמש הביתי לא תופסת כאן. כרטיס קול על לוח האם צורך משאבים מהמעבד (טוב נו, כיום זה כבר מינורי) והוא מפיק רחשים כל הזמן. יש למישהו המלצות על כרטיסי קול?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. מישהו יודע אם קיים דגם כזה בארץ ומה המק"ט שלו? ThinkPad R50e Intel Pentium M Processor 725 1.6 512MB DDR Microsoft Windows XP "15 Intel Extreme Graphics 2 60GB DVD RW (Combo) UltraNav

5. אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by ofek7,

איזה קירור הכי מומלץ לנייד? התקציב הוא עד 300 שקל.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שלום לכולם אני על סף קניית מחשב חדש. המפרט שכרגע אני הולך עליו הוא: מעבד: Q9300 או Q9450 (תלוי אם ארצה להשקיע עוד קצת כסף) כרטיס קול: SB X-Fi Xtreme Gamer כרטיס מסך: 8800GT או 9600GT או 3870 - תלוי בהצעות המחיר שאקבל זיכרון: 2x1gb 800MHZ Kingston בשלב הראשון לא מתוכנן OC, ורוב הסיכויים שאף פעם לא. אולי בעתיד, אם יהיה צורך, אעשה OC קטן בלבד. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי השאר: לוח אם, ספק, מארז, האם לקנות את המאוורר שמגיע עם המעבד, או להחליף לאחד אחר, ואולי שכחתי עוד משהו חשוב. אודה לכל מי שיוכל לייעץ בנושא. תוספת (אולי חשוב לספק) - אני מתכנן לקנות 2 HD. אחד גדול - 320GB ואחד קטן (80GB). הסיבה לכך - אני מאמין שזה יאפשר לי להשתמש בקטן לצורך הורדות שותפות שלא יפריעו לעבודה (…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אוקיי ככה אני לא שיחקתי הרבה זמן במשחקים ואני רוצה להנות מGTA החדש וNFS החדש וCOD וכל המשחקים החדשים שהשתחררו ושיישתחררו, כך שאני צריך כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה טוב בביצועים.. אני יוצר בקיובייס והתוכנה החדשה של קיובייס תומכת ב4 ליבות לכן עדיף מעבד QUAD. (אינטל בלבד לא של AMD) 4 GB RAM אני צריך גם בשביל הקיובייס ובכללי שיהיה.. לוח אם - אין לי מושג אשמח אם תעזרו לי להרכיב. כרטיס קול - לא ממש צריך, אני יכול להסתדר עם מה שבא בלוח אם. יש לי גם כרטיס קול (לא מובנה, כרטיס נפרד) שתומך ב 5.1 אז לא צריך. מקלדות, רמקולים, ציוד חיצוני וכו' - לא צריך. כוננים קשיחים - 320x2 GB של WD או משהו אחר שתמליצו קירור אם צריך לא מבין בזה.. וזהו בעיקרון אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מדוייק …

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  9. המפרט עד 5000 אבל חרגתי ב175... המפרט הוא ככה: Core 2 Duo e4300 GIGABYTE GA-965P-S3 BFG 8800 GTS 320MB OC2 VERSION G.SKILL DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048 MB 5-5-5-15 WD 250 GB 7200RPM 16MB SATA2 ENERMAX LIBERTY 400W COMPUCASE 6A19 עכשיו השאלות שלי הם ככה: 1) האם ה 8800 gts יכנס במארז הזה? 2) הספק יחזיק את המערכת? 3) איך המפרט בכללי? דרך אגב מתוכנן OC למעבד בגלל זה הוא נבחמר ולא אחד מה e6x00

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 15,000 שקל אז תשתוללו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא חייבים לשרוף את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Premiere, sony vegasפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים שיוצאים, אני עושה ביקורות וידאו וגם Let's Plays -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by Raamses,

שלום לכולם. אני צריך עזרה לגבי מחשב נייד בתקציב 4000 אולי עם חריגה קטנה כלפי מעלה... שימושים הם לסטודנט בעיקר, אבל רוצה שיהיה לסרטים טיפה משחקים וזהו, שלא יהיה קטן מידי. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by pavelr,

צריך מפרט מחשב להרצת סימולציות לא גרפיות. הדרישות: - לא נדרש כרטיס מסך (יספיק אחד שמובנה על לוח אם). - מעבד ליבה כפולה (יותר ליבות פשוט לא ינוצלו) - עם כמה שיותר זכרון cache. - עד 4 ג'יגה זכרון - לוח אם עם bus כמה שיותר מהיר ובאופן כללי כמה שיותר איכותי. - דיסק קשיח מהיר (לא נדרש נפח מעל 80 ג'יגה). - מארז לא בולט (בלי כל מיני לדים וחלונות). ציוד היקפי (גם מסך) לא נדרש. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. שלום. עד היום מעולם לא הרכבתי מחשב מחלקים, נכנס לי קצת כסף בפייפל ואני מעוניין להתחיל לקנות בכמה סבבים חלקים למחשב כך שאוכל להרכיב לבד אחד. איזה כללי בסיס עליי לדעת בעיקרון? אני יודע שלמעבדים של AMD צריך לוחות אם מסוימים בזמן של INTEL צריך סוג אחר, נכון? האם אותו הדבר נכון גם לגבי כרטיסי מסך (רק Readon וכאלה ל AMD והג'יפורסים ל INTEL?) אשמח לקבל פרטים שיעזרו לי. כמו כן, איזה מרכיבים אני חייב לקנות? עשיתי לי את הרשימה הבאה לוח אם + מעבד (אני קונה אותם ביחד Bundle) כרטיס מסך כרטיס קול דיסק קשיח ספק כוח כרטיס רשת אלחוטי מארז צורב כרטיסי זיכרון נלווים (עכבר, מקלדת, מיקרופון, רמקולים, מצלמה) מה שכחתי ברשימה? אני יודע שזה יכול לצאת לי יותר יקר מלקנות מחשב, ויכו…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by BrAvE_HeArT,

אז זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪894 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 , יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3055 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 …

15. Started by haim1440,

מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston כרטיסי מסך‏ Sapphire (ATI) X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E כרטיסי קול‏ C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Teac/SONY 1.44 מסך Samsung 971P צורב LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by פתח הדביר,

חבר מתלבט אם לקנות או לא הוא מוכן לשים בכללי על לפטופ עד 7K. הבו עיצה

17. אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הממחשב הזה: HP PAVILION DV6985SE 1.מה דעתכם על המחשב? 2.שווה את המחיר? 3.אני לא כל כך מבין ביציאות של מחשבים ניידים אז אני רוצה שתסבירו לי איזה יציאות יש במחשב הזה והאם קיים בו WIFI,Bluetooth,hdmi,vga,tv-out,firewire,קורא כטיסים והעניין עם הטביעת אצבע. תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by shaharzz,

קיבלתי הצעה למחשב נייד בסך 3800 ואני רוצה שתגידו לי אם זה שווה דגם : extensa 5620z 1A1G12Mi מעבד : intel pentium core duo T22310 1.46Ghz זיכרון : 1gb ddrll 2*512 צורב :dvd multi burner דיסק קשיח:120 gb sata מסך : 15.4 1280*800 crystalbrite כרטיס גרפי: intel x3100 מצלמה :ללא תקשורת :lan+wireless סוללה:6 cell יציאות:4*usb vga, svideo , fireware win :י windows vista בעיברית משקל :2.79 Kg מחיר: 3800 שווה מה אתם אומרים ואם לא אולי תתנו מפרט שכן כדאי לי לקנות המחשב לא לצורך משחקים עבודה ואינטרנט אבל שיהיה טוב לא סתם כי אם כבר קונים

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by uriho,

שלום לכולם, מישהו יודע מה ההבדל בין סדרה R ל סדרה T של לפטופים של IBM. אני יודע ש סדרה T נחשבת ליותר טובה, אבל למה? תודה אורי

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-Z77-D3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570K מאוורר למארז UCTB12 ENERMAX 12CM מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB 4,029 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג רק במשהו קריטי שישנה את הביצועים בהרבה.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מולטימדיה (צפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD גדול וגלישה באינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה של מסך lcd full hd. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפ…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך ושיעבדו ב dual

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by cftygv,

שלום, אני צריך את המפרט הבא: מחשב 4 ליבות 20 RAM גיגה 500HD איזה מחשב תומך בזה וכמה עולה ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים