עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tabasco,

אני צריך מפרט למשחקים בעיקר..גם גלישה ועבודות. אני צריך ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך דק 17". חשבתי על כפול ליבה של אינטל, יש לי כבר תיכנון למפרט, אבל בכל זאת רציתי לראות מה אחרים ממליצים וכו'. תודה. עריכה: מחנויות בצפון בבקשה..KSP, PANDAS, NOACOMP.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by eshatner,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב, אך אני לא ככ מעודכן בעולם החומרה בזמן האחרון. הדרישות הן: -מעבד אינטל i7 -לוח חזק ואמין של ASUS עם יציאה אופטית(SPDIF) בכרטיס קול. -כרטיס מסך חזק למשחקים ועם 2 יציאות HDMI ויציאה אחת DVI. -ספק מספיק חזק כדי לסחוב את המחשב הזה.. - מארז לא חשוב אשמח להמלצה -קירור למעבד? הארד דיסק של טרה לפחות. -זכרונות התלבטות בין 6GB ל8GB? התקציב הוא עד 4500 ש"ח * אין צורך בציוד היקפי ! תודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. המחשב נועד למשחקים, פיתוח תוכנה ואתרים, אינטרנט וכדומה. חשוב שהמחשב יהיה שקט וחסכוני בחשמל(מעבד עם 65W זה בסדר). תודה

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עם מסך 17 אינטץ'. הדגש העיקרי זהו מעבד חזק ככל האפשר, אין דגש על גרפיקה כלל. רצוי שיהיה הרבה זיכרון(כמובן אינטרנט אלחוטי,צורב דיוידי וכו'). דגש נוסף וחשוב ביותר שהוא יהיה בעל מצלמה QUICKCAM מובנית שיחסוך בכל מני חיבורים מיותרים.דגש נוסף זהו מחשב אמין לאורך שנים. ולא איכפת לי ממשקל, מיקומו הוא בבית. כמו כן אשמח לקבל המלצות למעבדים החזקים והמומלצים בשוק ופרטים נוספים שאדע אם צריך לחפש לעצמי וכמו כן יצרני מחשבים מובילים. ועוד נקודה איפה הכי כדאי לקנות, האם אייבורי ? תקציב. 7 עד 7 וחצי אלף שקל. ידוע לי שהמעבדים של אינטל מהמובילים וכן רצוי שהוא יהיה בנוי ממעבד של אינטל אלא אם יש טוב יותר של AMD. לא להתפשר על החזק ביותר. ראיתי דגם במחיר מפתה שע…

5. Started by AlonSe,

ראיתי את המפרט הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode= עכשיו קיים לו כמה תוספת כמו מעבד וספק בבקשה תביאו ביקורת על המפרט הזה או שמישהו ימליץ לי על משהו אחר תודה רבה אלון

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by Matankzr23,

שלום לכולם. מחשבתי לקנות לסלון מחשב HTPC. זה יחסוך את הכאב ראש של לצרוב סרטים ל DVD כל הזמן ותהיה לי גישה לכל המחשב בלי שום בעיה. אז הפרטים הם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K מקסימום. אם אפשר בפחות בלי להוריד מהביצועים אז מעולה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני FHD. בעיקר צפיה בסרטי HD, תמונות, קצת אינטרנט מוזיקה. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? כונן DVD(צורב נחוץ ל HTPC?), ושאלה לגבי כרטיס טלויזיה. למה צריך אותו? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) ? לא צריך כונן דיסקטים... חח 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9-10 בכל זאת זה…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by _xyz,

בפורום אחר נכתב שיש בעיות בכרטיסי NVIDIA כמו 8400. מישהו נתקל בבעיות כאלו? זה נפוץ? ועוד שאלה: האם ניתן להשתמש בכרטיס ברזולוציה גבוהה (יותר מ 800x600) בלי הדרייברים שלו (לפני שמתקינים אותם)?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by ShDorLq,

מעבד - intel core 2 quad q9550 box http://www.skypc.co.il/pl_product~BX80569Q9550~3~0.htm 1231 ש"ח לוח אם - asus p5q se2 http://www.skypc.co.il/pl_product~31205~10~0.htm 561 ש"ח זיכרונות - ocz ddr2 4GB (2GBx2) 1066mhz cl 6-7-7-20 fatal1ty http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2450K~15~0.htm# 331 ש"ח כרטיס מסך - twinwech nvidia geforce gtx260 accelero xtreme xt oc edition (216) 896mb ddr3 pcie http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm 998 ש"ח דיסק קשיח - seagate st31000520as barracuda lp 3.5" 1tb sata2 32mb http://www.skypc.co.il/pl_product~ST31000520AS~7~0.htm 425 ש"ח כונן/צורב - asus drw-24b1st x24 sata dvd http://www.skypc.co.il/pl_product~16048~1…

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by drortes,

היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הנייד שלי .. מאייבורי הבנתי שזה לא אפשרי , אבל האם זה אפשרי בכל זאת ? האם יש כרטיסי מסך מתאימים למחשב שאני יכול לשדרג ? אשמח לעזרה מקצועית.. תודה!

10. Started by omrit,

שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית ומשחקים ללא ציוד הקפי וללא צורב ב 2900 כולל הרכבה ובלי חריגות אשמח לשמוע הצעות....

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  11. טוב השימושים שלא הם משחקים לא ממש כבדים מחשב שיפעיל ניד פור ספיד קארבון וGTA והאמת משחקים חדשים שיצאו כרטיס מסך לא 8800 הוא לא צריך את זה 2GB RAM דיסק קשיח 280GB ומעבד לא הכי חדיש אה תביאו לא מארז טוב אים שתי מאווררים וקרור למעבד ומארז מאוורר שיהיה בוא איוורור טוב ושהמחשב יהיה קריר שהטמפרטורות לא יעברו את ה 40 בהכל בכל החלקים שלא יעברו את ה 40 מעלות לדעתי מומלץ מאוורר קידמי מכניס אוויר ואחורי מוציא לגבי מעבד הוא רוצה של אינטל intel core 2 duo והוא אמר שאין מצב שהוא עושה OC ושאף חלק לא יגיעה אים OC אהה ודגש על שקט מארז שקט שבקושי שומעים אותו

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  12. מחשבDUAL CORE 3800 כולל מסך 17 שטוח רק 3490 ש"ח מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO יתרון חשוב - לא משולב כרטיס מסך CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן …

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. מה אתם אומרים? בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה.. http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור. אני לא מתכוון לעשות OC. בכל מקרה, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שא…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by aviados,

מעבד ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 1 לוח אם INTEL® LEMONT DP965LTCK 1 זיכרון Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 2 דיסק קשיח WD1600JB Western Digital 1 כרטיס מסך Gigabyte nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB 1 צורב DVD GSA-H10A LG 1 מארז m-com simbadda 402 tk silver 520watt 1 כרטיס קול מובנה 1 כרטיס רשת מובנה 1 אבקש לדעת איך המפרט הזה והאם יש להשיגו במחיר יותר זול אני לא גיימר בטירוף אבל משחק מדי פעם המפרט נלקח מגולדטופ מחשבים ???

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by גד :),

אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי מפרט מלא של המיני מחשב L5100 ACER או לפחות את השם של לוח האם : או לוח אם אחר שתואם .

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. מחשב לעבודה משרדית ושידרוג בעתיד כרגע אין לי הרבה כסף מעבד Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB מחיר לפריט - 670.0 לוח אם Asus P5LD2-VM 1394 מחיר לפריט - 559. זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 מחיר לפריט - 610.0 דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB מחיר לפריט - 387 מארז FOXCONN TLM-454 + 350W מחיר לפריט - 225 סך הכל : 2,451.00

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by pooweer,

[1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod mw3, gta iv, וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ]מסך 19אינץ' של HP -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכ…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. רוצה מארז קומפקטי (בינוני עד קטן) אך כן רוצה 6 יציאות USB, ומקום לשני דיסקים קשיחים. יהיה נחמד אם המארז גם יהיה לא מכוער. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה הבסיס למפרט על פי הצעה שקיבלתי מאיבורי והמפרטים המומלצים כאן. אשמח לקבל חוות דעת ועזרה בהשלמת החוסרים. מעבד: בחירה בין: Intel® Core 2 Quad Q8200 2.33GHz או Intel® Core 2 Quad Q6700 2.66GHz מה עדיף והאם עדיף אחר? קירור למעבד: רוצה המלצה. שיהיה שקט ושיקרר טוב. מוכן להשקיע גם 100 ש"ח אם צריך. לוח אם: Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. ביום ראשון אני קונה מחשב ב4300 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב אני רוצה גם כרטיס טלוויזיה למדיה סנטר המחשב מיועד למשחקים כבדים אני רוצה כרטיס הכי טוב שאפשר שייכנס לתקציב כמובן המחשב לא מיועד לoc ו 2 ג'יגה ראם וכונן קשיח 500 ג'יגה הכי זול עם מעבד quad core אני קונה ב iqpc ואין חריגה בתקציב ...

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by MoDaN,

כולל טכנולוגיית HyperTransport Technology NVIDIA nForce4 4X CHIPSET כרטיס קול 8 ערוצים לוח אם תוצרת Gigabyte עבור מעבדי939 AMD Athlon 64 תמיכה בזכרונות +DDR 400 עד לנפח של 4GB מפרט המוצר: # לוח אם # דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 3 סה"כ # יציאת USB 2.0: 8 סה"כ # תמיכה ב- Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: W.D/HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: 3 שנים # מעבד # סוג מעבד: AMD Athl…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  22. איפה יותר זול?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. אורח מריה
    Started by אורח מריה,

שלום אני מחפשת מחשב ללימודים.כחלק מהלימודים אנו נדרשים לעבוד עם תוכנת פוטושופ CC , ' visual studio Project לערוך מצגות גדולות מחפשת מחשב שיתאים ללימודים ,בגודל סביר - שלא יהיה כבד לקחת איתי וכמובן במחיר שנע בין 3000-3400 . אשמח לקבל הצעות

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by shooky21,

שלום לכולם! קניתי מחשב מתנה לחבר מארה"ב אבל הוא לא רוצה את המחשב אז החלטתי למכור אותו. להלם המפרט: סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7500 מהירות מעבד 2.20 GHz זיכרון מטמון 4 MB מהירות FSB 800 MHz ערכת שבבים (chipset) Mobile Intel 965GM זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 2x1024 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM סוג חיבור דיסק הקשיח SATA המחשב הזה עולה 6000+- אני רוצה עליו 5200 המחשב חדש עם הניילונים עדיין כלום לא מותקן עליו בנוסף 3 שנים אחריות עסקית מבית Hp מחשב ברמה גבוהה מאוד ובמחיר מציאה. לפרטים 0509347373 יום טוב !

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

דיונים חדשים בפורומים