ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
כוונתי לחנויות שידועות כמוכרות ציוד מצוין ולא תקול מכל בחינה שהיא. ושהשרות שלהם ידוע כמצוין. לא מאלה שאתה קונה ואחכ אם יש בעיה עם ציוד מעיפים אותך. מיותר לציין שאייבורי או קיי אס פי אינני מעונין. כל אחת אחרת באזור ת-א/ רג והסביבה, שידועה כאיכותית יהיה אחלה. תודה. שאלה נוספת - אני מחפש מארז עם ארבע USB קדמיים ואשמח ללינק למי שמכיר. לא מצאתי בינתיים בתוך קטלוגים של חנויות , וראיתי בפועל אחד כזה אצל מישהו.
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעצתכם לגבי מפרט מחשב למשחקים שמבוסס על: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 7600GT 256MB זכרונות: DDRII 600 2X1G KINGSTON דיסק קשיח: גמיש לגבי הגודל אבל שיהיה של חברה סבבה. כל השאר פתוח לשיקולכם..... ושאלה לגבי הכרטיס מסך - איזו חברה כדאי לקנות את ה7600GT? וראיתי שיש כאלו שהם GDDR או DDRII ....מה כדאי? תודה רבה על כל עצה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מעבד: Intel QuadCore 8200 לוח אם: GigaByte EP43-DS3L-ATX הארד דיסק: Western Digital 500GB 32GB 7200RPM ראם: Corsair 800MHZ DDR II 2x2GB CL 4-4-4 TwinX HCL DVD: LG X22 כ.מסך: nVidia GEFORCE GTX260 896Mb DVIx2, HDMI מארז : Thermaltake Wing RS100 ספק: THOUGHPOWR 600W במחיר של 3800 ש"ח חברה אפשר חוות דעת על המחיר ביחס למפרט ?! אם אפשר הצעות ייעול אשמח
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בשביל עבודות משרדיות, אינטרנט וכו' ואולי אולי בעתיד כמה משחקים קלים. המפרט בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא רוצה E6600 אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא ינצל את הכוח שלו (לא יצליח...). יהיה נחמד אם בתקציה של ה5000 יכנס גם מסך LCD. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב ששבק. ישמש בעיקר לגלישה ולמשחקים (המשחק העיקרי FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט אבל גם לעריכת וידאו ותמונות. כרגע קיים מסך 17 של LG1750SQ ןאם יהיה צורך,נשדרג. מעדיף אינטל,זכרון 4 ג'יגה,מארז טוב ללא חשיבות לחיצוניות,רעש ממוצע אבל טוב,ספק חזק. שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד לכרטיס מסך ולתוספת זכרון. תודה
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר מסך חדש: SAMSUNG 226BW. לאחר מספר סיבובים בחרתי מפרט, המחשב מיועד למשחקים בעיקר!: תנו חוות דעת? שאלה חשובה: איזה מערכת הפעלה כדאית יותר עבור משחקים? XP SP3 או Vista Ultimate SP1? מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤999 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤712 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤631 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤612 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 48…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב , - במחשב הנייח שלי יש לי כרטיס מסך GTX460 . איזה כרטיס מסך של מחשב נייד יכול לתת לי ביצועים הדומים לכרטיס מסך זה ? האם יש לוח שוואות לביצועים של כרטיסים ניידים.נייחים שהייתם יכולים להמליץ לי עליו ? כמו כן , האם יש מחשב נייד לגיימינג שניתן לרכוש היום בארץ שתוכלו להמליץ לי ? תודה מראש , ג'ו
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה למטרת מולטימדיה, אינטרנט, בקטנה משחקים. התקציב הוא עד 3000 שקלים. אני צריך רק את המחשב בלי מסך מקלדת עכבר .... רק מחשב ! אני חייב מקום אחסון גדול לפחות 160GB... ושלא תהיה בעיית אי תעימות ספק כל העניים הזה של ה-20\24 פינים... תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי אך שיוכל גם להריץ משחקים טובים שתואמים למחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אופציה גם לגיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיתאימו למלוא המחיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין בדעתם המקצועית בנושא מפרט שקיבלתי ...מרשת גדולה 1. מעבד AMD 3200 939 2. לוח אם MSI RS482-IL צ'יפסט 6100 +ob +tv (אני מוגבל ל-MSI או ל-ASUS התקציביים בחנות זו) 3. זיכרון OCZ סטיק אחד של 512 CL2.5 4. דיסק קשיח 80 גיגה WD SATA 2 (כדאי לקחת SAMSUNG?) 5. מסך 17 אינץ של AOC מדגם 751 עם רזולוצייה 1200X1600@85 (אופצייה ל-793 של סמסונג עם רזולוציה_תדר רעמון נמוכים יותר) 6. מקלדת לוגיטק מולטימדיה שחורה +עכבר תואם (לא אלחוטי) 7. מארז COMPUCASE מדגם 6K29 Midi Tower שכולל ספק 300W HEC (כדאי לקחת 6CS3 Midi Tower שיותר גדול ואולי פחות יתחמם? ) *אין צורך בצורב ורמקולים. ** המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים+גלישה+קידוד סרטים+עבודה בתוכנת מוזיקה CUBAS…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה הוא רוצה מפרט למחשב. לא כולל מסך אך כולל רמקולים (לא משנה איזה) עכבר ומקלדת.... המחיר הוא 3000 ש"ח עם חריגה הוא רוצה אותו למשחקים בעיקר אבל כמובן שגם אינטרנט ותוכנות. בקיצור מחשב סביר לימינו. הוא מוכן לחריגה של 500 שקל גג וצריך הרכבה... לא צריך שו םדבר חוץ מזה כמו מערכת הפעלה אבל צורב DVD צריך! תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שאני חושב עליו בנתיים, והגעתי אליו מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤347 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 ¤180 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טס…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:בעיקר משחקים * גודל המסך:15.6 * משקל רצוי: 2.5-3... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם):עד כ 2-3 שעות לגלישה באינטרנט כשלא יהיה מחובר לחשמל.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500GB * כונן DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקר מחשבי DELL חשבתי על http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16036&txt_search=&buy=&minprice=5023&maxprice=
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הצעת המחיר מצורפת בקובץ. רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לשפר או פשוט להשאיר ככה. המחשב הוא יותר לפעילות מהירה עם המחשב,משחקים,ותוכנות כבדות כגון קיובייס או פוטושופ שאני משתמש הרבה. תודה מראש לכל מי שעוזר =) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד לעבודות משרדיות כלליות, הכי הרבה מחשב שניתן לקבל בסכום כזה, קניה מהארץ. קיימת גם אפשרות לרכישה בגרמניה אבל אני לא בטוח כמה זה עוזר. אני מניח שדרישה חשובה היא אמינות.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי, התקציב המקסימאלי הוא 3400 ש"ח (אחרי חריגה ) השימוש הוא ביתי רב תכליתי, הרבה שעות אינטרנט והורדות + צפייה בתכני HD- חשוב שינגן תכני HD בצורה חלקה גם כשברקע רצות תוכנות נוספות- זו פחות או יותר הדרישה היחידה באמת. יש צורך ברכישת מסך. השקט חשוב אבל לא בצורה חרדתית - 8 בסולם הרעש הסובייקטיבי שלי. לא מתוכנן OC ואין צורך המערכת הפעלה. אין העדפה מחנות ספציפית רק חשוב שיהיה חנות אמינה,שירותית באזור המרכז. y, יחידות 1 ₪589 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Transcend 4GB DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN-4G, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3799 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪514 http://www.rsm.c…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
רציתי את דעתכם למפרט המצ"ב. 2160 ש"ח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים באיכויות גבוהות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על זה עוד, אבל ברגיל הוא יעבוד על 20' וישמש כסטרימר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ומטה. לא מעבר לניגון סרטי BR אם …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מכר שלי ביקש ממני לבנות מפרט לילד שלו בתקציב של בערך 2000 שקל, הדרישות של הבן היו ככה: כרטיס מסך עם 256MB זכרון אין צורך ל VIDEO OUT וכו'. לפחות 1GB זכרון. מסוגל להריץ את NFS האחרון על הגדרות גבוהות. צורב DVD. כרטיס רשת אלחוטי. מקלדת ועכבר. אין צורך בציוד היקפי מעבר למה שרשום.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בבר, המחשב מחובר ל-2 מצלמות אבטחה דיגטליות שמקליטות על ההארד דיסק, אין צורך בכרטיסי דגימה כ'ו. בנוסף, השימוש העיקרי של המחשב זה כנגן המוסיקה של הבר. אני מחפש מחשב יציב - אסור שתפסק המוסיקה באמצע, עם הארדיסק של 1 טרה וכרטיס קול מעולה! לא צריך מסך או ציוד נלווה.. בטח בקשה לא שגרתית...תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז החלטתי לקחת את המערכת הזו: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky110~88~0.htm, ולהוסיף לה עוד סטיק של שני ג'יגה. המסך שלי הוא 19 אינץ' ואני סומך על הכרטיס שיריץ הכל בשנתיים הקרובות - אני לא מכור לפילטרים, אז אני מניח שהכל יסתדר. אני מעדיף אנוידיה על ATI. אין לי סיבה מיוחדת למה. אם אתם יכולים לבדוק את הלינק כדי להגיד אם שווה בכל זאת להרכיב מפרט בעצמי, אני אודה לכם ממש ולא לשכוח להגיד מזל טוב, מחשב נייח ראשון מאז 2001 :]
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בייעוץ שדרוג המחשב ( ללא OC ) , יש לי כרגע ( לא מדובר על המחשב על שיש בצד יצין ) מעבד E6750 זכרון 1GB - היה 2 - השני נשרף - כרטיס מסך 8500GT לוח אם של ASUS - COMMANDO - S775 יש אוורור למעבד משהו של ZALMAN גדול יפה כזה - לא יודע איזה סוג בדיוק * אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב - מרמה התחלתית של GTX 260 - ואני חושב שאני רוצה GEFORCE * אני רוצה זכרון חדש - 4GB - ללא הכרטיס הישן - איך OCZ REAPER 44412 ? * בקשר למעבד - אני לא יודע אם להחליף - האם כדאי להישאר עדיין עם מה שיש או להחליף ב2 ליבות ושזה יהיה 8400 כמובן - או 4 ליבות שאני לא יודע איזה סוג - אשמח לקבל פה הצעות - האם המעבד שיש לי כרגע ישן מדיי והכדאי להחליך כדאי שלא יהיה צו…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה התקציב? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כדוגמת קרייסיס וקול אוף דיוטי 4 ו 5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך 17" LCD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? התאמה צריך . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעוניין בחלקים שציינתי למטה או תואמים לאילו. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה בינונית. 10. האם מתוכנן OC? אולי . אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-