עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][t…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by GMTK,

המחשב מיועד להורים שלי הם בעיקרון משתמשים באינטרנט והלך להם המחשב שלהם ומחפשים משהוא זול שאפשר לקנות בין רגע. התקציב עומד על 2000 שקלים ופחות לא לעבור תמגבלה. בעיקרון זה לאינטרנט וווארד כאילו אתם יודעים מחשב משרדי.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. Started by דבורה,

אנו אגודת תקווה ומרפא מאמצת את מחלקות הדיאליזה בבתי חולים שערי צדק ושניידר. "דיאליזה ילדים" הינו מושג הטומן בחובו משמעות עמוקה ופנימית מעבר לביטוי המילולי החיצוני: צמד המילים "דיאליזה ילדים" פירושו, שברגע שילד נכנס למחלקת הדיאליזה משתנה כל עולמו. הוא נכנס למין שיגרה של מאבק על החיים, רדיפה סביב המחלה, רדיפה אחר אי תפקוד הכליות, שמירה מדוקדקת על משקל גוף תקין, סרט חיים אפרורי שסופו לא נראה באופק. אתה נכנס למין מעגל חיים של זריקות, תרופות, דקירות, אשפוזים ויד על הדופק... .מדובר באיזשהו סחרור שלא נגמר: אתה קם בבוקר, הולך לשעתיים לבתי"ס, ב 10:00 בבוקר אתה עוזב את הכיתה, את החברים, את ההווי, את הלימודים, וכו' וכו' וכך צובר אתה שוב פער לימודי, ויוצא לנסיעה - האורכת לפעמים אפ…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום אפשרי בתקציב הנ"ל, עם דגש על מעבד+זכרון פנימי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (גיימינג, אופיס, סרטים כולל בלו-ריי) ותוכנות הנדסיות כמו מטלב, תוכנות שרטוט ותוכנות אנליזה בסגנון ANSYS וכד', תכנות עצמי והרצה של הדברים האלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, תכנות עצמי (הרצות כבדות וארוכות) - שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by Scher,

שלום, מישהו יודע היכן בארץ אני יכול לקנות את ה Asus 1021 E450? מישהו יודע על ספקים כאן בארץ לפריט? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…

7. אני רוצה בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי 1. מעבד Intel Pentium G630 Tray קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT Rev.2 זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST500DM002 3.5" 500GB 16MB SATA3 מארז ללא ספק Compucase 63R3 כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe צורב Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD לוח אם ASRock H61M-HVS ספק כח Seasonic SS-350ES 350W 2,348 ש"ח 2.בתמונה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. מטרות המחשב? לרוב הורדות והזרמה של 1080p לטלוויזיה, אבל צריך להיות מספיק חזק להריץ VS ו SQL בצורה מכובדת * גודל המסך? 15, ממש רוצה מסך full hd , ומט (אפשר לשקול גם 14) * משקל רצוי? קל, יש לי בעיות גב וכל דבר פחות מ2 קילו יתקבל בברכה ודק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן של 4 שעות אמיתיות יהיה מספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? לא הארד דיסק - SSD HDD שילוב? העדפה לשילוב, מוכן להתפשר * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, מוכן להתפשר * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה חוץ מASUS, מה שע…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. שמתי לב שהמגמה הרווחת היום אצל מרבית היצרנים במחשבים הקלים (פחות מ-2 ק"ג) הינה לוותר על הכונן האופטי המסורתי. במחשבה בעניין - מה בעצם הצורך של כונן אופטי בנייד? בהנחה שלמרבית המשתמשים יש כבר מחשב נייח בבית - אין לכונן האופטי יתרון אלא חסרון בתוספת משקל. כמעט כל התוכנות ניתנות להורדה היום מהרשת והעברת נתונים מהירה אפשרית ב-DOK כך שלמעה התפקיד המסורתי של הכונן האופטי כמעט ונעלם. שורה תחתונה - למי שצריך נייד לניידות (כלומר סוחב אותו על הגב) עדיף תמיד לוותר על הכונן האופטי. אשמח לדעתכם.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, מידול ואנימציה בתלת מימד, עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLENDER, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, PREMIERE וזה בעיקר להתעסקות כיפית עכשיו.. הפוקוס המרכזי צריך להיות על גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, GUILDWARS2 בינתיים זה מה שעולה לי בראש, אבל יהיו עוד, חשוב שהוא יחזיק מעמד למשחקים הבאים -מהי הרזול…

11. Started by Gshock,

אהלן, מכיוון שהמחשב הנייד הקודם שלי (Lenovo T60) כבר הזדקן ועשה את שלו, מחפש מחשב נייד בתקציב של 5K. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים), אולי קצת משחקים (פיפא, פרו ודומיהם) * גודל המסך? 14-14.8 מט (חשוב!) * משקל רצוי? 2-3kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות בעבודה לא אינטסיבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה (7200 ) * כונן CD/DVD? צורב + קורא DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל אחריות של שנתיים לפחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, DELL תודה מראש על הע…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3, Hitman: Absolution, Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by rafiraf83,

היי חברים אני צריך חוות דעת לגבי מחשב Dell - N411z בעיקר לעבודה שותפת יום יום מעל 8 שעות עבודה בממוצע 4 שעות ללא טעינה עבודה עם מסמכים ותוכנות עריכת מוסיקה כגון Ableton / Traktor http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11226 דעות , המלצות ? עזרה? התקציב הוא עד 3000 ש"ח . תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. שלום לכולם הנה סרטון מעניין עם כמה הסתייגויות לא זניחות. ועדיין, במרוץ ליותר FPS יש משתנה חדש ( או שלא ) ... https://www.youtube.com/watch?v=ZN5m1_A08JQ

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לצרכי עבודה, שימוש כבד, גרפיקה (פוטושופ), ריבוי חלונות פתוחים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. חנות מחשבים מומלצת באזור הקריות/עפולה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי הכי זול שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון מסניף KSP אילת כי יותר זול שם. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לוח מעבד זיכרון ומארז המחשב יחובר למסך 32אינץ (TV). קשיח+SSD+צורב כבר יש לי ממחשב קודם. זיכרון אני חושב ללכת על Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 מעבד אני חושב ללכת על Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray מארז Antec Dark Fleet DF500 R…

18. היי יש לי לוח אם Asus TUF GAMING B450 PLUS II ומארז- cougar mx 410g rgb ואני רוצה לדעת אם הקירור coolermaster hyper 212 led turbo argb קישור לאתר הרשמי : https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/#specifications מתאים ללוח אם ולמארז שלי מפרט מלא מצורף תודה רבה

19. אהלן מתלבט לפני קניית מחשב "עבודה", בעבודה אני מתכוון למחשב חזק מספיק שיוכל להתמודד עם מספר סביבות פיתוח, VMS(נגיד...עד 3-4 במקביל), אמולטורים (ןהמון כרטיסיות כרום פתוחות :d) כרגע יש לי את המפרט הזה: https://ksp.co.il/?uin=16117&select=.269..391.#complist המפרט הזה די מספק את הצרכים שלי ועומד בתקציב שהצבתי, בהנחה והמחשב הזה גם הולך לשרת אותי ב3-5 שנים הקרובות האם ללכת עליו, או האם לחכות עוד חודש+- לסדרה הבאה של INTEL: http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i3-8300-and-core-i5-8500-available-from-february-the-14th.html האם יש צורך לשנות משהו במפרט במידה וארצה לשדרג בעתיד הלא רחוק את המחשב הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. האם למישהו יש נסיון ברכישת מחשב מוחדש? האם מישהו מכם השתמש באחד כזה במקום העבודה של ויודע להגיד באיזה מצב הם נשלחים למיחזור../ "מיחדוש"? אולי חלקם לא מחודשים אלא פשוט עודפים שלא נמכרו? האם צפויה החלפה של סוללה ( בעלות של כמה מאות שקלים) כדי לקבל טווח שימוש נורמלי ? אשמח לקבל המלצות בעד ונגד מבעלי נסיון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Omer5060,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג בימים הקרובים והתקציב שלי הוא 5000. רציתי את עזרתכם בשביל לדעת אם המפרט טוב. (נ.ב - אני מעדף מעבד של אינטל). ואם המפרט טוב אז גם רציתי לדעת אם כדאי לקנות מעבד i7-9700k? כי הוא חורג מהתקציב שלי ואני לא יודע אם שווה לחסוך עוד 1000 שקל בשביל המעבד בזה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by fadey,

שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5247 ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by WitheNoise,

שלום נשלחתי לארגן מחשב חדש לדודה לא יותר מ4500 כולל המסך וההרכבה. משחקים בעיקר, מעט עבודה על office יש צורך במסך חדש, ואין שום העדפה לחברה אין שום צורך במחשב שקט במיוחד ואין שום צורך מיוחד (שאני יודע) לא מתוכנן OC מערכת הפעלה כבר יש, והמשחקים בעיקר רשת (מישהו אמר WOW) תודה הגעתי למשהו כזה : מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪618 …

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי?4300 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטים, לימודים ושימוש בסיסי באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: כן, מסן 19 אינץ' (או 20), וסט עכבר ומקלדת אל-חוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים וגם לא צריך כרטיס מסך חיצוני, מספיק מובנה. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק ב…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. Started by jackhammer,

קניתי הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי קומפק פרסריו C700 אחרי שהתקנתי את הווינדוס פניתי לאתר של קומפק כדי להוריד את הדריברים הצלחתי להתקין את כולם חוץ מהכרטיס האלחוטי חיפשי לפי הדגם המדויק (PRODUCT NUMBER) והורדתי את כל 3 האופציות של האלחוטי אבל אף אחד מהם לא עוזר האלחוטי נשאר כבוי (הנורה כתומה מה שמעיד על כבוי) ובNETWORK CONECTION יש רק LAN אין אלחוטי בDEVICE MANAGER רק הLAN מזוהה ויש ETHERNET CONTROLLER לא מזוהה אחד בצהוב איך אני יכול לסדר את זה? חוץ מלפתוח פיזית את המכסה ולראות איזה חברה ודגם הכרטיס רשת הזה ולהוריד את הדרייבר משם, ניסיתי הכל אפילו התקשרתי לתמיכה של HP כדי לשאול אותם מה לעשות והם נתנו לי את 2 האופציות שכבר ניסיתי להתקין ללא הצלחה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.