עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itamar M,

שלום זה המפרט שניראה לי הכי טוב מבחינת התקציב שלי [4000] עכשין השאלה אם יש הבדל גדול בין ה PENOM 2 X4 ל מעבדים של ינטל מבחינת ביצועים אבל אם יש לכם מפרט טוב של אינטל או משהו לשנות תרגישו חופשי אוקי זה המפרט שהרכבתי שימוש למשחקים בעיקר עם דגש על מערכת שתהיה די שקטה OC ממש לא ללא ציוד הקפי מעבד: ‏Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray לוח אם:GIGABITE ‏MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a‎ כרטיס מסך:SAPPHIRE ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ זכרון פנימי:1600HRZ ‏2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel קירור למעבד:SCYTHE ‏Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366‎ כונןן+ספק500W Antec Sonata III 5…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by Mics,

החלטתי שוינדוס 8.1 זה לא בשבילי, והתחלתי בניסיונות להתקין וינדוס 7 על המחשב הנייד. מסתבר שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... ההתקנה נתקעת בשלב מסך הטעינה של התקנת וינדוס 7 על האייקון הצבעוני, עוד לפי האפשרות לפרמט דיסקים. בילטתי את הSecurity boot, אבל איך לכבות את ה UEFI?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by AvigrA,

אהלן חבר'ס, אני לפני קנייה של לפטופ ורציתי להתייעץ איתכם מה דעתכם על המפרט והאם הוא מדוייק לצרכים שלי. אני אנימטור שצריך את המחשב לצרכי עבודה, הכי חשוב לי שהוא יאכל תוכנות כבדות כמו AFTER EFFECTS ותוכנות תלת מימד למיניהן. זו ההצעה שקיבלתי מ- DELL (מצורף כתמונה) אודה לדעתכם!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. שלום... האם זה נורמלי שבהטענה של הסוללה הוא מגיע ל 99% ולא ממשיך הלאה? אם כן אז לוקח לו מלא זמן... בזמן הטעינה המחשב בקושי עובד (אינטרנט וכד' - לא יותר).

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Grabsky,

היי, אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר למחשב שאני רוצה לקנות. בגדול, אני רוצה: מעבד i5 לפחות 8 ג'יגה ראם כרטיס מסך לא מובנה SSD שירכש בנפרד ויהיה ניתן להוסיף (או להחליף) בכונן הנוכחי בכוונה לא מילאתי את הטופס כי יש לי כבר כיוון אחרי שחפרתי קצת באינטרנט ובהמלצות שלכם. אני מתלבט בין המחשבים האלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.23773..24604..23770. חשובה הניידות! פלוס עיקר העיסוק הוא תכנות, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים (לכן אני קצת נוטה ל FLEX 2) חשוב לציין: המחשב יקנה באילת ! התכנון הוא לשדרג ל256GB SSD, אך אם אקנה את הFLEX 2 כנראה שלא אסתפק רק ב256 כיוון שההחלפה היא 1 מול 1 ולכן אקנה 500GB כנראה. אשמח אם תגידו לי מה היתרון של כל מחשב על אחר ועל איזה אתם ממליצים. …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הזמנתי נייד של HP וראיתי באתר שהזמנתי ממנו שרשום שהFBS 800 קראתי בפורום על מעבדים והיה רשום שמעבדי T5800 באים עם FBS 667 האם זו טעות של האתר ? או שיתכן גם מצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by mr.pink,

שלום, אני חדש פה בפורום, והופתעתי לגלות תמיכה מדהימה ומקצועית! אני חושב שכאן המקום להעלות את הבעיה שלי... לאט לאט המחשב שלי מתפורר, ואני צריך לשדרג אותו. אני אדריכל, ועיקר השימוש במחשב הביתי הוא לתוכנות תלת מימד וגרפיות. אני זקוק למחשב שיענה בדיוק על הדרישות האלו + תמיכה בחיבור hd לטלוויזיה וכל הכרוך בכך. אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין להרכיב בעצמי 1, כשהמטרה היא ההנאה, והחיסכון בכסף. התקציב שיש לי צריך לשמש אותי לקנות מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך (יש לי מארז של ibm thinkpad ואת שאר הרכיבים). התקציב עליו חשבתי הוא עד 2000 ש"ח לפריטים אלו. השאלה שלי היא ראשית שאלה של כדאיות. הרכבה עצמית בעלות המתוארת תיתן מענה לצרכים שלי? והשאלה השניה, כמה יעלה לי מחשב קומפלט באותו מ…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by hassid_hassid,

שלום. שמתי לב לאחרונה כי כמעט כל המחשבים החדשים נמכרים עם סוללות של 4 תאים, ולא 6 תאים כמו שהיה עד עכשיו. באחד המחשבים החדשים שראיתי (אקראית) היה כתוב שההספק שלה הוא בסביבות ה-2700mah, הסתכלתי בבית במחשב ישן, ושם יש סוללת 6 תאים עם 4600mah. אז אחרי חיפוש מעמיק, מצאנו מחשב עם סוללת 6 תאים, אבל כשדיברנו עם המוכר, הוא אמר שאין לו אותה במלאי, ושבימינו, מצליחים להוציא יותר מ-4 תאים, ואין טעם לחפש 6 תאים. אז אמנם לפי המפרט ה"יבש" של הסוללה, אני מתקשה להאמין שאיכשהו 2700mah>4600mah, אבל האם באמת המחשב צורך עד כדי כך פחות, ואפשר ללכת בראש שקט על סוללת 4 תאים או שכדאי להמשיך לחפש מחשבים עם סוללת 6 תאים (בהנחה שאמצא...) [או שאולי סוללת ה-4 תאים שראיתי עם ההספק הזה היתה משהו חריג…

• 2 תגובות
    • 11k צפיות
  10. Started by zobb,

אני רוצה לדעת מה דעתכם בקשר למפרט אני קונה אותו השבוע או שבוע הבא אז אני רוצה לדעת מה דעתכם. בקשר למחיר המחיר כזה בגלל שאני לוקח בתשלומים אבל שהמחיר לא יעלה על המחיר הזה אם אתם חושבים שיש מה לשפץ תגידו. עכשיו בקשר לכרטיס קול אל תיתוכחו כי אני לא מוריד אותו בשום אופן !!! אות דבר גם למסך אני לא רוצה להחליפו ל CRT או שתציאו לי מסך LCD אחר יותר טוב. כל השאר תגידו לי מה אתם חושבים ומה אפשר לשפץ תודה!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקבל מושג ראשוני למפרט למחשב PC חזק מאוד, פלוס ציוד הקפי ושני מסכים גדולים, לצורך עבודה ומחקר מדעי. השימוש העיקרי יהיה תיכנות ועיבוד נתונים כבד, כולל הרבה הצגה גרפית של הנתונים. 1. תקציב: נדיב וגמיש. לצורך העניין ניתן להניח 11,000 ש"ח כסכום בסיס, ממנו ניתן לחרוג כלפי מעלה עד 3000 ש"ח למטרות טובות, או לחסוך במידה והמטרה מושגת באופן המיטבי. 2. שימושים צפויים: תיכנות, חישובים נומרים אינטנסיבים (כאלה שנמשכים בכיף ימים ואף שבועות...), עיבוד וכריית נתונים, ויזואליזציות כבדות של הנתונים כולל בניית אנימציות וקטוריות עם עשרות אלפי נקודות וקווים. האפליקציה העיקרית איתה אני עובד היא תוכנה מתמטית בשם Mathematica (לצורך העניין דומה ל-Matlab) אשר כבר מותאמת לריבוי ליב…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Nvidia quad Fx880M Or Nvidia quad 3100 512mb למי מהם יש את הביצועים הגראפיים הטובים ביותר (לא רק במשחקים בעיקר בעבודת גרפיקה כבדה) ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. שלום! לפניכם מפרט, מפה ומשם.(בעיקר מפה..) אני מועניין במפרט לשימוש כללי- קצת מכל דבר: משחקי אסטרטגיה -RA3, צפייה בHD ,קידוד וידאו. שימוש בויסטה 64 עם כל האפקטים. אבקש הערות. בתודה מראש! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤354 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤256 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pi…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80 אחוז אינטרנט 20 אחוז תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. אהלן, מחפש מחשב מתנה לאחותי. התקציב הוא רנדומלי - אם יש בפחות (לא מכיר את תחום המחירים) אנחנו נשמח. אם זה קריטי להעלות אותו בשביל לתמוך בדרישות - גם ניתן. שורה תחתונה - מחשב אשר ישמש אותנו מספר שנים רב כאשר השימושים היום הם שימושים קלים - אינטרנט ומשחקים קלים, אך בעתיד נרצה לנשאיר אופציה לעריכת תמונות / סרטים, באופן חובבני וצפייה בסרטי אייצ'די. לכן כל הרכיבים צריכים להיות מהטכנולוגיה החדישה ביותר, כך שיהיו רלוונטים גם בעוד מספר שנים מקסימלי. לפי קטגוריות "המדריך לרכישת מחשב נייד": אחריות - 3 שנים מיבואן רשמי או מקביל אמין. מסך - החל מ-15.4" ברזולוציה גבוהה. אין בעייה למסך גדול - ניידות ניא לא פונ'. ציפוי מסך - מבריק. משקל - לא פונ'. חיי סוללה - זמן נורמטיבי (כ-3 שעות ומעל…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  16. תודה מראש על התשובות אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות צירפתי את המפרט שנתנו לי רק תגידו מה צריך להחליף כי אני לא רוצה דיון של חודש על כל פרט למרות שאני נורא מעריך את העזרה יש הרבה דעות שמי שלא מבין יותר מידי זה גם מבלבל אני ישמח לקנות את המחשב עוד השבוע לכך אני ישמח לתשובה לגבי המפרט שנתנו לי וכמובן שדברים שחובה לשנות אז לשנות המחיר הוא סביב 8500 ואני ישמח שהוא גם יהיה קרוב אחרי השינוי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by aryesr,

היי... אני מעוניין לקנות מחשב נייד עקב נסיעה לחו"ל מהעבודה (לחודש) ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד באוניברסיטה. דרישות: 1. עד 6000 ש"ח 2. גודל מסך לא קריטי (אסתפק ב "13) 3. משקל קל (בשאיפה 1.5 ק"ג) 4. סוללה סבירה +. 5. השימוש המיירבי בו יהיה לאינטרנט,סרטים, משחקים (לא יותר מידי) ואח"כ ללימודים. 6. אשמח לויסטה (רגיל מהבית), 2G זיכרון ומעבד טוב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by xtract1,

אבא החליט לקנות מחשב חדש... אז ככה,אין הרבה דרישות...הדרישות היחידות שיש זה מעבד כפול ליבה ו1ג"ב זיכרון..זהו בעצם.. אין צורך בHD יותר מ80,ולגבי כ.מסך אני לא צריך ON B אבל אני צריך משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חלש כי אין שום צורך בכרטיס מסך שהוא יותר מזה.. ועדיף להשקיע ת'כסף במארז מקורר היטב... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by David_Beckham,

AMD 3800 DUAL CORE S-939 GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET החלפת הכרטיס הנוכחי שלי 6600GT ל7900GT .. סך הכל 2800 שקל ? .. שווה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by pkak2,

המסך צריך ליהיות בגודל 19 ומעלה ..בעיקר למשחקים ולסרטים.... תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Intel Core I7 6700K Gigabyte GA-Z170-HD3P HyperX Savage 8GB DDR4 2400Mhz CL12 X 2 EVGA GTX 1070 FTW GAMING סה"כ 5370 ש"ח שאר הציוד קיים DVD ספק אנטק 650W ארקטיק קולין R4 וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. או לשמוע הצעות אחרות אולי.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  22. שלום, אחרי שהסתובבתי באתרים , מצאתי את זה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2407 האם הוא הבחירה הנכונה באותו טווח מחירים? 7K ? ואם לא , אשמח לקבל עוד הצעות לעוד ניידים השימושים שלי בעיקר, אינטרנט ואופיס... לא משחק משחקים....סרטים מידי פעם ואני רואה שיש לו כרטיס מסך טוב. עריכה : מצאתי עוד אתר שמוכר אותו ב 6K , אז משתלם לא?? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=M1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. אני רוצה להוסיף שם 2 גיגה. איך אני מגיע לסלוט?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by FRANKO,

אני לא צריך: מסך, כרטיס מסך, צורב, עכבר , מקלדת עדיף כרטיס קול + כרטיס רשת משולבים בלוח אם אני גם רוצה הארד דיסק של 120 GB , אלא אם כן זה לא נכנס בתקציב ובא על חשבון משהו חשוב יותר... התקציב הוא עד 4000 ש"ח אני לא מתכנן אוברקלוק אין לי העדפה לגבי אינטל / AMD - מה שיותר טוב במסגרת התקציב

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by integral,

http://www.digitimes.com/news/a20060920A2004.html

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.