ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט שישמש לסרטי hd .. ושיהיה מתאים לווינדוס חזק אם אני לא טועה זה ווינדוס 7 מה שהולך עכשיו. חשוב לי שיהיה שקט. שיהיה 4 ג'יגה ראם זה חשוב. בקשר למארז אם אפשר שיהיה כמה שיותר קטן ואיכותי זה טוב. ועוד פעם הכי חשוב זה השקט!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
סתם מפרט שאני עשיתי מעבד - 327 AMD Athlon 64 X2 5000 Box זיכרון - 202 Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP דיסק קשיח - 226 Westren Digital 1600AAJS 160GB לוח אם - GIGABYTE GA-P31-DS3L 358 מארז כולל ספק כוח-232 Foxconn TLA436 Tube + FSP 350W כרטיס מסך- 452 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe סה"כ 1797 לא כולל מסך ורמקולים רמקולים-? מסך ? שווה לבדוק אופציה של יד שניה של אחד מהרכיבים האלו ?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מחשב (ללא ציוד הקפי): אין שום כוונה לבצע OC. המחשב ישמש לצורכי פיתוח תוכנה (כמפתח אין לי הבנה מספקת בחומרה) בסביבת WINDOWS כאשר חשובה לי מאוד המהירות (עבודה אינטנסיבת מאוד בvisual studio) כמובן המחשב צריך לעמוד בדרישות המערכת של WINDOWS 7. אין העדפה למותג מסוים. אין צורך בהרכבה או התקנה. האם יש טעם לחשוב על המבוסס על i7? האם תהיה לדבר השפעה מורגשת על ביצועי המחשב? איך נמנעים מצווארי בקבוק למינהם? מה לגבי כוננן פלאש לשימוש מערכת ההפעלה? האם זה רלוונטי\מומלץ? אגב, כבר אפשר להזמין windows7 או שבאמת צריך להמתין בסבלנות ל22 באוק'? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד פשוט עד 1500 שקל לאמא שלי שיהיה לה לגלישה באינטרנט וזהו . שיהיה מסך נורמלי ולא קטן מידיי . תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אחי רוצה לקנות מחשב חדש לחברה. הוא העמיד לרשותי תקציב 4500 שקלים כולל מסך. הרכבתי מפרט ב-iqpc. ברצוני לשמוע את דעתכם. * ללא כונן קשיח. יש לי כונן איכותי שקניתי לא מזמן. AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.9GHz 1MB CACHE - ADO5600DOBOX - BOX ¤ 461 לוח אם : GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤ 536 זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ¤ 375 כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤ 1494 מארז : COMPUCASE 6A21B-NPS w/o PSU ¤ 259 ספק כוח : ENERMAX PRO82+ 425W ¤ 380 מסך : CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE ¤ 1267 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אבקש עזרה למחשב לעריכת וידאו (פרמייר) וגרפיקה (פוטושופ) תקציב 15K לקחת בחשבון 2 דיסקים של 500 G לעבודה +1 לתוכנה כמו כן מאוררים שקטים גם לספק \מעבד\דיסקים\מארז ממתין בכיף להצעות תודה Doc
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב בעיקר למטרות משרדיות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ואמין ושיחזיק מעמד זמן רב. כרגע, אני מתלבט בין שני דגמים: DELL D630 ו - LENOVO T400 (ישנה עוד אופציה רחוקה קצת של E6400 של DELL). אשמח לשמוע את המלצתכם בעניין, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לעדכן את ה- BIOS (פשוט התקנתי עדכון יותר ישן שעדיין תומך ב- XP), התקנתי את מערכת ההפעלה. כרגע הבעיות הן: 1. הכרטיס רשת אינו מזוהה. התקנתי את ה- install supplements וזה לא עזר. מישהו יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב וצריך מפרט לתקציב 5500 שקל.. אז ככה, הדרישות: רק חומרה פנימית- המארז והביפנים לא כולל כונני דיסקים +מסך מחשב 17/19 (אם יש בעיה בלהכניס לפה 19 אז 17) רצוי LG 250GB 4GB RAM השימושים העיקריים: "אני מוריד ועורך וממיר קבצי וידאו תכלס אחד השימושים העיקרים שאני מצפה להם במחשב חדש זה שהוא יסחוב בעיקר תוכנות גדולות של עריכת סרטים וגם שאני אוכל להמיר קבצי וידאו מבלי לסגור את כל שאר התוכניות במחשב בעיקרון במילה אחת - שיסחוב! כי אני מתעלל לא נורמלי במחשב אני עושה מיליון דברים בו זמנית. יש לי קונסולת PS2 ואיתה בעיקר אני משחק אני מניח שבמחשב החדש אני אשחק גם בו (כי הוא יכול) אבל אני לא גיימר המחשב לא יהיה בעיקר למחשקים, כמעט ולא אפשר לומר. לא צריך כרטיס מסך חזק…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 8000 ש"ח אם חריגה של עד 500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסכים שיש לי זה EIZO LCD 24 FlexScan SX2461W שניים כאלו אם רזולוציה 1920 על 1200 הייתי מאוד רוצה מערכת I7 מכיוון שלפי בנצ'ם שראיתי יש שיפור ביצועים ניכר ברינדורים של 3D STUDIO MAX. תודה מראש עריכה: אין צורך בציוד היקפי וגם בדיסק קשיח (יש לי 2 הארד דיסקים של 1TB)
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתקציב של 4700ש"ח. אני מחפש לקנות משהו באזור מרכז הארץ(אני גר בראשל"צ). ממש לא מתוכנן OC למחשב הזה. כעקרון המחשב מיועד לאינטרנט, הורדות,סרטים ומשחקים. כרגע יש לי מחשב p4 1.4ghz עם geforce 2 אז המשחקים היחידים שאני יכול לשחק זה fifa,nba,manager וכו' אבל אני רוצה שעם המחשב החדש אני יוכל לשחק ב C&C 3 וBF וכו'. אבל לא על מינימום אני רוצה שיעבוד חלק על בינוני לפחות.(יש לי מסך CRT 17' אבל עוד חודשיים שלושה אני קונה LCD 19') הצעה אחת שהרכבתי בiqpc: קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש וחצי העליתי שאלה לפורום, וקיבלתי מפרט מצוין מכם. מאחר שעבר מעט זמן מאז ובינתיים התרחשו שינויים קלים במחירים או במבצעים, רציתי להתייעץ פעם אחת אחרונה לפני שאני רוכש. הנה המפרט המקורי שניתן לי, לאחר שעשיתי בו שינוי בSSD ובזיכרון הפנימי (והכנסתי מעבד I7), בהתבסס על שינויים במלאי/מחירים בTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/sph7g914 האם זה בסדר, ואפשר להמשיך לקנייה, או שיש איזה פרט שחמק ממני? תודה אני בכל מקרה אדביק את השאלון המקורי שלי כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה/עיצוב גרפי/גיימינג פוטושופ, אפטר אפקטס, פרמייר.... ולגיימינג בעיקר מיינקראפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים מזמן לא ביקרתי בפורום , וברצוני לקבל ייעוץ. בשעה טובה חברתי מתחילה את שנת לימודיה בטכניון , אזור מגוריה בקריות והיא תסע בכל יום הלוך ושוב עם הנייד בתיק לטכניון לכן יש חשיבות גבוהה לרכוש משהו קליל ולא גדול באזור ה "13.3 בתקציב 3K עד משקל של פחות מ 2 קילו חשוב גם עניין הביצועים כלומר לא נטבוק חד ליבה , חשבתי לכיוון ה 1215N של אסוס אבל מסך רק "12. גם על ה U350 של לנובו חשבתי אך המעבד שלו מרתיעה אותי, אני פתוח להצעות ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שח.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש פה אני יתחיל להגיב פה הרבה... טוב בקיצור אני צריך מחשב ב5K למשחקים כבדים אני צריך רמקולים סבירים לא צריך מסך לא צריך מקלדת ולא צריך עכבר אני צריך צורב שיוכל לצרוב גם רגיל וגם DVD וכמובן אני צריך מארז (לא יודע אם בכלל צריך לציין את זה) תודה רבה לעוזרים וזה דחוף...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר שמעתי כל מיני שמועות \ עצות איך לשמר את הסוללה לאורך זמן. העצות כמו לא לטעון את הסוללה כשהיא ב 50% אלא רק כשהיא נגמרה לחלוטין. בשימוש הראשון של המחשב להטעין את הסוללה 24 שעות. וכדומה... מישהו יכול לאמת את הדברים האלו או להמליץ לי מניסיונו האישי איך לשמר את הסוללה לטווח ארוך. תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין. לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח לפני שדרוגים ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? · מעבד Intel Pentium Dual-Core E5800 3.2GHz · קירור למ…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מפרט ב4200 לעבודה גרפית ללא OC כולל הכול הכל אומר: מסך,צורב,רמקולים,עכבר ומקלדת. הערה:רמקולים ועכבר ומקלדת הכי פשוטים, רוב הכסף שילך על המחשב/מסך שנועד לעבודה גרפית כבדה. וריבוי משימות, בגלל זה לפחות 2 גיג'ה זיכרון בבקשה בסטיק אחד (ואם אפשר יותר משתי גיג'ה אז כמובן) מסך איכותי, ללא דגש על רעש וקור בכלל, מצדי מארז טרנטעעע וקירור סטוק, כל עוד הוא רץ ואמין, הוא נועד לעבודה, ושום דבר אחר, אז שיעשה את זה טוב. ללא OC עוד פעם. תודה רבה מתן
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שימוש- משחקים , סרטים, אינטרנט שיהיה עד 4000 שקל מחשב שלם כולל צג דק 17'' ושיהיה כרטיס טלויזיה ,ארדיסק 80 גיגה,צורב עדיף שיהיה דיוידי אבל אם לא אז רגיל עכבר+ מקלדת... זיכרון פנימי 512 כרטיס מסך זה בשביל מישהו.... הציעו לו את זה מעבד --- p-4 3 g 800 Ghz לוח ----- ASUS P4s800D-X זיכרון --- 512mb 400 DDR כונן דיסקטים -- 1.44 teac צורב --- LG 52x32x52 דיסק קשיח -- SATA WD 7200 8mb 80GB מארז -- ATX 500W מפואר +6 USB כרטיס קול --- 5.1 SOUND MAX כרטיס מסך -- GFORCE 5 FX5200 128M DDR + TV OUT מקלדת -- מולטימדיה עכבר - אופטי כרטיס רשת 10/100 OB מסך - LCD LITON 8MS 17' כ. טלוויזיה - fly view מחיר: 4550 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעסק בהפקת מוסיקה באולפן ביתי, כיום אני עובד על פנטיום 3, 800MHz עם חצי ג'יגה זכרון. אני רוצה לשדרג את המחשב, ומעוניין לקנות מעבד + לוח + זכרון + הארד-דיסק. אני צריך זכרון של ג'יגה, והארד-דיסק של 120 ג'יגה. הייתי שמח לקבל את המלצותיכם בקשר לאיזה לוח ומעבד עלי לקנות. אינני צריך כרטיס קול, רשת, מסך, צורב, מארז וכל השאר, רק מעבד, לוח, זכרון והארד-דיסק. הייתי שמח גם לקבל המלצות על זיכרון. תקציבי עומד על בערך 2000 - 2500 ש"ח. המון תודה! עמר.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כונן ssd, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המפרט שאני מתכוון לקנות (גם ביחס למחיר שלו). התקציב הוא המחיר של המפרט הזה (4450 ש"ח) בתוספת חריגה של עד 250 ש"ח, כולל המסך. חוץ ממסך 22" אני רוצה גם צורב DVD, רמקולים (לפחות 2.1), מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות, הורדות, ומשחקים (כבדים עד לרמה של crysis), אבל גם קלים יותר (כמו CoD4:Modern Warfare). הנה המפרט שהציעו לי: מפרט המחשב: מארז: SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P35 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: 500GB SATA II 7200 RPM 32MB תוצרת Seagate זיכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz (תוצרת kingstone) צורב: …
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
משתמש בכל תוכנות העריכה הקיימות.. הבנתי שאתם תותחים פה...!!! מחשב רצוי 16GB ראם... טווח כספי - 3000 ש"ח אפשר לזלוג עד 3500 גג!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-