ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד, i7, זיכרון 8G\6G, דיסק קשיח 1T, עם כרטיס מסך הכי טוב. גודל מסך 14 או 15.6 אינץ (עדיף 15.6) אני צריכה את הנייד ללימודים שלי + לעבודה. אני רוצה נייד חזק שאוכל להתקין עליו כמה תוכניות תכנות (מטלאב, C++ ..) + שכמה תוכניות ירוצו עליו ברקע במקביל. אחריות עד 3 שנים ! התקציב 5000 - 4000 שח. (* מה דעתכם על מחשב fujitsu? ועל השירות שהחברה נותנת?) אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 כרטיס מסך: PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤579 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤235 זיכרון: G.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤131 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤175 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ¤193 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע קיץ!) ¤0 מחיר סופי: ¤1947 הדבר היחיד שאני בספק לגביו זה הספק כח.. הוא מספיק חזק? חוץ מזה, אשמח לשמוע חיזוקים/אופציות אחרות בתקציב הנ"ל [כמה טוב לחזור לHWZ :-*]
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות בסכום זעום לחבר אבל אני אישית לא מתלהב ואין לי אפשרות חריגה מה 4000 כולל מסך [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום וחג שמח... אני מחפש מפרט של מחשב סבבה שמסתכם באלפיים עד שלושת אלפים שקלים חדשים! הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 2,000 - 3,000 שח (נסגור 2500?) 2. מטרות המחשב? די כללי... אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להפעיל משחקים חדשים בלי להתאמץ יותר מדי (לא עד כדי כך שכל ההגדרות בקרייסיס יהיו וורי היי). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס מסך, עכבר - שהגלגלת זזה בקליקים... יעני שהיא לא תהיה חלקה אלא כל פעם שאני מגלגל שיהיה קליק (חחח קצת פירטטתי מדי......).... אממ לוח אם מומלץ, כרטיס קול סבבה, זיכרון 2 ג'יגה, צורב דיוידי. עריכה: מסך טוב!!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הארדיסק.. כי יש לי 380 ג'יגה =\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אממ... לא... רק מה שאתם ממליצ…
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב כזה שמסרב לעבוד עם סוללה חדשה כפי שפירטתי בהודעתי מאתמול שעה 23:04 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217473.0 מישהו מוכן לאפשר לי לנסות את הסוללה שלי במחשב שלו ואת שלו בשלי? הסוללה ניתנת לשליפה ותקיעה כמו אביזר חיצוני. אני תל אביבי. אגב הסוללה עלתה כ- 270 ש"ח דרך ספק ב- eBay. setter1@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k ואם צריך מאד, גם 3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, לא על חשבון ביצועים ומהירות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + גלישה באינטרנט + איחסון תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור + אקרובט. יש קבצים גדולים, אך לא ענקיים מאד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מפרט ללא ציוד הקפי, אך כנראה שארצה להחליף את המסך+מקלדת+עכבר תלוי במחיר. אז אשמח למפרט שנ…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
נכנסתי לחנות בתקציב של 4000 שקל ביקשתי מחשב לגיימינג מחשב 19'' ללא אוברקלוקינג, מה אתם אומרים על מה שהוצע לי? מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם INTEL BLKDG45FC FLY CREEK זכרון T.C DDR2 4G 800MHZ דיסק קשיח Seagat 500G SATA2 32M צורב פנימי LG DVD-RW X22 DVD דו שכבתי מארז Themaltake+ספק Thermaltake 400W כרטיס מסך GF9800 יצא סה"כ 4100 שקל כולל הרכבה. מה אתם אומרים על זה?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - נראה לי ש-SSD כי ידוע לי שהוא מהיר יותר כ-250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש מישהו שיכול להמליץ לי על נייד למטרות הבאות ( ע"פ סדר העדיפויות ): 1. עבודה בתלת מימד MAYA 2. Afterefect 3. משחקים כבדים. התקציב שלי הוא 7000 - 8500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איזה חברה נחשבת לטובה ואיזו לא.. אם אפשר קצת עזרה בבחירת דגם של צורב (DVD רגיל) רצוי מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=4072 תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי יש לי מעבד e6700 2.66 אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט כולל מסך ב4500שח תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ברמה בינונית וסרטי תלת מימד * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעה וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין אפשרות לחריגה ואפילו רצוי להצמד ל5 כמה שיותר תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי LCD 32 FULL HD אני רוצה לשים מחשב HTPC עם כרטיס מסך חזק... (מתכוון לשחק בו די הרבה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה בת 11 ולמשפחה לעבודה וכאלה המחשב צריך לכלול הכל מסך מקלדת רמקולים מסך LCD 19 מעבד עדיף פנטיום D כדי לחסוך לדברים האחרים או שאתם ממליצים משהו אחר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן ושלום, מחפש מחשב (רק לנובו) חזק מהיר ואמין בתקציב של עד 6000 ש"ח. קיבלתי המלצות על הדגם הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11259 ועל הדגם הזה: http://night-net.net/items/162699 כשכאן מחליפים את הזיכרון מ 4 ל 8 GB ההבדל המשמעותי, לדעתי הלא מקצועית, הוא במעבד. האם נכון ועל איזה דגם ללכת מבין השניים או שקיימת אופציה שלישית טובה יותר. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שישמש כתחליף לשולחני לצרכים של אינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD והרצת כמה משחקים (לא כבדים יחסית) לאחר בדיקה די מקיפה אני מתלבט בין 2 דגמים. הראשון הוא סמסונג R580 בעלות של כ- 3800 והשני הוא HP 3010EJ בעלות של כ- 4500 ש"ח. אשמח לחוות דעת והמלצות לשני הדגמים ואיזה עדיף מבין השניים. כמו כן אם מישהו מכיר דגם של DELL עם מפרט דומה לזה של המחשבים הנ"ל עם כרטיס מסך משודרג (פשוט לא מצאתי בשום מקום DELL עם שדרוג של כרטיס מסך) אשמח לשמוע. תודה... אבי.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤991 לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤481 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤355 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤230 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤527 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE אחריות: שנתיים. מחיר: ¤184 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 אחריות: שנה. מחיר: ¤149 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה מחיר: ¤79 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤299…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי באתר במפרטים מומלצים הצעה שקצת ישנה והיא 2500 ש"ח - אני מאמין שהיום זה כבר יותר זול http://hwzone.co.il/specslist/view/115/ איך ההצעה הבאה - לגרפיקה: פוטו שופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור. עריכת סרטים עם מובי מייקר, פינקל מעבד: Pentium E6300 קירור למעבד: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE EG43M-S2H דיסק קשיח: WD 500GB זיכרון: DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value X 2 סה"כ 4 ג'יגה כונן אופטי: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500GT מארז: מידי ATX ספק כח: Thermaltake TR2 Power 450W Silent המחיר 2500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי, האם כל מחשב נייד יכול לעבוד על חשמל בלבד? כלומר שהסוללה מנותקת... הבנתי שזה מומלץ להארכת חיי הסוללה. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכול היוםהתחדשתי בנייד של HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 כמובן לא במחיר הזה ... מה אתם חושבים???
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עם אפשר לאזור לי מהר למה אני רוצה לקנות השבוע תודה מראש משה... 1 מה התקציב המקסימלי? עד5500עם אפשרות לחרוג בכמה מאות שקלים, אבל לא לעבור את ה6000 כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטיםHD,ואיטנרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - GTA IV, PRO10!!! , fifa10, VC#, Eclipse, VMwareWorkstation, Fallout 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ? שימוש יום יומי למעלה מ8 שעות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ? אני מתכנן לקנות מסך - לכן אני בונה עליכם למלא את הפרטים הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), עכבר, מקלדת מסך (23 אינצ!)צורב dvd 4. רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב ללימודי הנדסת חשמל יש לי תקציב של 6000 שח מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מדובר על מחשב יד שניה AMD Athlon 64 3500 EPoX EP-9NDA3+ 2 x pqi TURBO Series Dual Channel Kit 184-Pin 1GB (2x512MB)DDR PC-3200 HIS Excalibur X800 XT IceQ II Limited Edition WD 80GB HDD חדש מהנילונים Thermaltake Xacer 3 Thermaltake 460W PSU
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-