ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב עריכה גרפית עבור החברה שלי שהחלה ללמוד את התחום. בשנתיים הקרובות מדובר על דו מימד בלבד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), ובשנה השלישית בלבד על תלת מימד ורינדורים מאסיביים- מאיה (אולי OC וכרטיס מסך אימתני בעתיד אבל לא כרגע). מדובר על תקציב של כ- 7000 ש"ח לבניית מחשב מאפס- ולכן אני זקוק לציוד היקפי כולל מסך, בעדיפות למסך איכותי שניתן יהיה לבלות מולו ארוכות בלי לחטוף כאב עיניים. על בסיס הצעה של חבר (שגם הפנה אותי לפורום) בניתי שני מפרטים מאתרים שונים. כיוון שאני ירוק (יותר מהדשא של השכן) בתחום אני פונה אליכם לעזרה בבחינת המפרטים שלהלן: מ- Skypc: 808 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 1,461 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 562…
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש... יעודיו: א. הרצת משחקים יחסית כבדים, כלומר שלא אחרי שנה אני כבר לא אוכל להריץ משחקים. ב. בעל אופציה לשדרוג עתידי. ג. ללא מסך (נקנה כבר בנפרד). ד. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע לי, אבל אני לא רוצה טרקטור. ה. בא לי להתנסות בהרכבת המחשב מScratch, כלומר להזמין את החלקים אליי הביתה ולהרכיב - האם זה בר קיימא ? ו. HD עם נפח גדול יחסית, אני פריק של מוזיקה ויש לי המון (and keep counting...). טווח המחירים: 4500, עם אפשרות לגלישה עד 5000 (מומלץ שלא ).. אשמח לתשובות, נעם.
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אוקיי חברה יש פה הרבה מפרטים ודיבורים, עכשיו בואו נדבר תכלס. אני גיימר ממוצע, בעל סכום כסף ממוצע, שרוצה לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להינות ממשחקים חדשים (CRYSIS, NFS, BIOSHOCK וכל מה שעתיד לצאת). אז בואו נחשוב ביחד על מפרט מנצח לגיימר ממוצע שעוד הרבה אחרים יוכלו להעזר בו. אז לסיכום: תקציב 5000 ש"ח ללא, אני חוזר, ללא OC ללא דיסק קשיח, ללא צורב, ללא מסך, ללא ציוד הקיפי מכל סוג שהוא. מן הסתם שיהיה שקט. אם צריך קירור למעבד / לכרטיס מסך אשמח אם תציינו למה. מארז סקסי ושקט (לא איכפת לי אם הספק כלול או ספק בנפרד). אני יוצא מנקודת הנחה כמובן שכולכם תגידו Q6600, 880GT, זיכרון 2GB. מה שאני לא יודע מה לקחת זה איזה לוח אם למשל. יהיה נחמד אם יתמוך ב-SLI ו-DDR3, אבל לא חובה אם ז…
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים עד 5000 כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה, לירן.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני לא מבין בלפטופים ואשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המחשב בלינק הבא- http://www.bhphotovideo.com/c/product/522108-REG/Acer__Aspire_5600_Series_5630_6288.html יש באפשרותי להביא אותו מחו"ל במחיר של 700 דולר. אשמח אם תוכלו להתיחס למפרט שלו, האם משהו חסר השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, מעט סרטים ומשחקים כמו pes 8 תודה
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי אין צורך בHD יש לי כבר. מעבד עדיף אינטל. לגבי כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה און בורד רק חשבו שיהיה DVI יומטוב דור
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי חבר'ה. שמתי לב שהרבה אנשים שמסתובבים כאן מתעניינים בהתקנת XP על הנייד החדש שרכשו מהשנה האחרונה שמכיל את ויסטה,וידועה לכולם הבעיה שאין דרייברים\תמיכה מHP. מצאתי בלוג שמישהו כתב שבו הוא מסביר בפירוט איך להתגבר על שלל הבעיות בדרך להתקנת XP\לינוקס.כולל לינקים לדרייברים. המדריך כתוב באנגלית - מצטער,זה הכי מפורט שמצאתי. המדריך מתאים לניידים מסדרת 6500\6000\2500 PAVILION. הקרדיט ניתן לבחור שהביא את זה באחד השרשורים הישנים בעניין זה. תהנו
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה את עזרתכם בחיפוש העסקה הכי זולה למחשב לסטודנטית. לא איכפת לי חברות או כל דבר אחר. אני פשוט מחפש עיסקה עם הכי הרבה תמורה לכסף. אבל יש כמה דברים מנחים: 1. מסך LCD מינימום 17 אינטש. 2. מינימום 2 GB זיכרון. 3. כרטיס מסך לא און בוארד. 4. אין צורך במ"ה. 5. מקלדת + עכבר. מישהו מכיר את העסקה עם הכי הרבה ביצועים להכי מעט מחיר? כל עזרה תוערך... תודה.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה למחשב נייד ב-3950 ש"ח ורציתי לשמוע את דעתכם: שנתיים אחריות ומקלדת רחבה מקלדת עם ספרות גם בצד ימין!!! ניתן להרחבה לשלוש שנות אחריות צבע כסוף !! מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 זיכרון פנימי 1024MBX2 DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Samsung 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD המחשב משמש לתכנות לא כבד ולגלישה וצפיה בסרטים. אשמח לקבל המלצות גם לחנויות טובות.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תמיד מדברים על כאלו דברים אבל האם באמת יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת התקציב שלי הוא עד 5k לא יותר . לא צריך מסך. לא צריך רמקולים עכבר אוזניות מקלדת פאד וכו... המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis , Bioshock , Fifa , CS , CSS , NBA ועוד כמהה חשוב שלא ירעיש ולא יתחמם
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה: מארז: HEC CI-6AR6-2F, 120mm rear fan, 4USB.IEEE1394,audio in front ספק כוח: Zumax 400W 2-speed fan מעבד: Intel Core Duo Proccessor E6550 LGA775 לוח אם: INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM זיכרון: Transcend Original 2X1024 DDR-2 667MHz PC5300 כרטיס מסך: Gainward BLISS GeForce 8800GT PCIEx16, 512MB DDR3, 1.1ns 256bit צורב: DVD Philips SPD2512BM DVDRW SATA Black דיסק קשיח: WD WD3200KS 320GB 7200rpm SATA2 16MB cache סה"כ 4400 ש"ח כולל הרכבה ובדיקת מאמץ במעבדה. מחנות InfoService שבבאר שבע עם אחריות ל34 חודשים. מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל ?? ומה על החנות ? תחילה רציתי את הGigaByte P35DS3L אבל אמרו לי שהוא מוחלש ועדיף את הלוח המקורי של INTEL. ןמארז רציתי HEC 6A19 אבל המארז הנ"…
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב...בשעה טובה יש לי כמה שקלים ואני רוצה לקנות נייד. השימושים שלי למען האמת הם קצת עבודה (קצת מסמכים פה ושם) הרבה פנאי. משחקים (כיד כרטיס המסך), סרטים ואינטרנט. כמו שאמרתי התקציב הוא 4500 ש"ח או פחות. יציאת בלוטות' וצורב DVD יכולים להיות נחמדים לצורך העניין. כל השאר רגיל, כלומר, מסך כמה שיותר גדול ודיסק קשיח גם, הכל לפי התקציב. כמו כן סוללה בריאה ומשקל כמה שיותר קל. הדברים הכי חשובים לי הם אמינות החנות ואחריות המוצר. תנאי תשלום: פלסטיק עם עדיפות לקרדיט או מזומן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
זה המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1576 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח Corsair C…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, פירסמתי תרד או שניים לא ברורים שלא ענו לתגובות אז הפעם הסבר יותר ברור. מפרט- D920 P5WD2-E PREMIUM 975X 2 גיגה זכרון 800 מגה"צ 250 גיגה 7600GT המחשב יחובר לטלוויזיה החדשה-WD1 של שארפ שתגיע מחר בעזרת ה'. דברים חשובים- המחשב רועש בטירוף! בגלל הקירור של המעבד והכרטיס מסך! צריך פתרונות! שאלות חשובות- 1.שוקל לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני, לחבר את הממיר למחשב ואז את המחשב לטלויזיה, על מנת שיהיה מדיה סנטר במחשב, עכשיו לא יודע בדיוק מה צריך לעניין. 2. הורדתי סרטים של בלו-ריי והם לא רצים לי, הבנתי שצריך קודקים מיוחדים, למחוק קודקים קודמים וכל מיני דברים הסבר מדויק יעזור יותר. 3. שאלה הכי חשובה האם כדאי ללכת על ויסטה בגירסאות עם המדיה סנטר, ראיתי את זה אצל חבר וזה נראה מדהי…
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מעבד : Q6600 stepping G0 לוח אם : ASUS Maximus Formula זיכרון : אני לא יודע איזה, אני רוצה 2GB ועדיף במהירות 800, בגבול ה500 שקל +\- כ.קשיח : 500GB של WD או סיגייט כ.מסך : 8800GT צורב : X18 או X20 בחיבור SATA ספק כח : CORSAIR 520HX אוקיי, אז ככה: 1. אני לא מתכוון לעשות OC (טוב, אולי קטן בעתיד). 2. אני לא צריך מארז, יש לי, כנ"ל לגבי קירור 3. יש לי כבר HDD של 200 ואני רוצה עוד אחד של 500, למה כל-כך קשה לך לקבל את זה שבנאדם רוצה HDD גדול?! 4. אני מרכיב לבד את המחשב. 5. קירור למעבד אני לוקח את הBIG TYPHOON VX 6. אני מתכון לקנות ספק 500W, זה כבר החלטה שלי. אני לא מבקש שתרכיבו לי מפרט בחנות, יש לי את המקור שלי ממנו אני קונה. סה"כ ביקשתי המלצות לזכרונות 800MHZ טובים, לצורב SATA …
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel Q6600 - 280$ ASUS Striker Extreme - 300$ G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 1000 - 170$ XFX 8800GT Extreme 512MB 640mhz X2[sLI] - 580$ [290$x2 OCZ GameXStream 600W -115$ Antec 900 יש משהו שכדי להחליף? וה SLI יעבוד לי אם הלוח הזה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לצרכי עבודה ( תכנות - visual studio 2005, ניתוחים סטטיסטיים, תוכנות מתטיות - matlab.... ) אך כזה שיאפשר גם מדי פעם הנאה, צפייה נורמלית של סרטים ( לא משהו מקצועי ), משחק או שניים ( פיפ"א, pro evolution soccer, דברים מהסוג הזה ), וכמובן שיתמוך באופן חלק בויסטה, למרות שבהתחלה הוא כנראה יריץ XP. המחשב צריך לכלול מסך דק "19, כשאני אישית חשבתי על LG, כי יש להם מסכים בעלי נתונים מרשימים במחירים יחסית סבירים ( 2ms ו - 1:2000 ). אני פתוח לרעיונות נוספים. מבחינת מארז אני אוהב מארזים פשוטים וטובים ( סוס עבודה ), משהו בסגנון של Compucase, שוב, פתוח לרעיונות. אני אישית יותר מעדיף מחשב מבוסס אינטל, אבל גם פה אפשר לשכנע אותי לקחת AMD. התקציב הכללי הוא עד 4500 לכל המער…
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לסטודנט. עם מסך LCD 19. XP ו גיגה זכרון (מספיק???) אני אשמח לקבל גם המלצות לחנות בב"ש (מעדיף לא KSP או Ivory ) תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה לכל מי שיעזור לי. לפני כמה חודשים רציתי לקנות מחשב ועכשיו כבר כל המחירים השתנו והמצב לטובתי. התקציב כאמור עד 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת ועכבר כבר יש, ואני משאיר בסביבות 1500 ש"ח למסך ולרמקולים, ואולי אני אפילו לא יקנה רמקולים בשלב הזה כי אני לא יכול להוציא יותר מ7 על הכל). שימושים : אינטרנט...משחקים (לא גיימר ענקק אבל חובב משחקים)...תוכנות פשוטות ובינוניות(אייסי אופיס וכל אלה...) וזהו שימוש כללי. דרישות: אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שאני יקנה ב5 שנים הבאות אז חשוב שיהיה חזק...בינתיים לא מתוכנן OC אבל בטווח הרחוק כן כי המחשב יחלש כבר מעבד מרובע ליבות לוח אמ- אם יש דגם של 965 שתומך במרובע ליבות אז עדיף כי גם ככה אני לא צריך לשדרג בעתיד...אם לא …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד בתקציב הנ"ל לסטודנטית מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=62.0 או שיש הצעות יותר טובות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי חבר'ה , קוראים לי אלן אני מקנדה , ונקובר ואני חדש בפורום. אז אממ סוף סוף יש לי כסף ואני קונה מחשב , מסך , רמקולים והכל בקיצור חוץ ממקלדת ועכבר. אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי ידע קטן... נכנסתי היום לאתר של החנות שאני עומד לקנות ממנה ובניתי לי מפרט , איך הוא? :] Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core Processor LGA775 Kentsfield 2.40GHZ 1066FSB 8MB Retail Box Motherboard Gigabyte GA-P35-DS3P ATX LGA775 Conroe P35 DDR2 2PCI-E16 Crossfire SATA RAID Sound GBLAN Motherboard Memory Corsair XMS2 TWIN2X2048-6400 2GB 2X1GB PC2-6400 DDR2-800 CL 5-5-5-18 240PIN DIMM Dual Channel Memory LCD Display Samsung SyncMaster 226BW 22IN Widescreen LCD Monitor Black 1680X105…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סלחו לי על ההקדמה אבל היא די חשובה הרכבתי מחשב רק את 4 הרכיבים החשובים { לוח אם, מעבד,כ.מסך וזכרונות } את הלוח האם אני רוצה שיהיה עם הCHIP של 38 כדי שיתמוך במעבדים החדשים של אינטל { התלבטתי עם הCHIP 680 } אני עדיין מנסה להבין איזה יותר כדי את מה ששמתי במפרט או את ASUS P5E Intel® X38 Chipset LGA 775 הם אותו מחיר כרטיס המסך צריך לתמוך במסך של DELL 24 אינץ וברזולוציה הגבוהה שלו 1900*1200 וכמו כן כרגע יש לי ספק של 430 של ANTEC האם הוא בכלל מספיק לכרטיס זכרונות בעיקרון רציתי DDR3 אבל המחירים פשוט גבוהים מאוד אז התלבטתי בין DDR2 800 ל DDR2 1000 כמובן 2 GB המעבד אני לא רואה סיבה למה לא אותו { אלא אם כן למשהוא יש המלצה למעבד אחר באותו השקעה +- } והמפרט הוא כמות. מוצרים סה"…
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישת לפטופ וחשוב לי שאוכל לחבר רמקולים בסראונד (לפחות 4 רמקולים - 2 אחוריים ו-2 קדמיים) כמו כן שמעתי כי T7200 של DELL חזק יותר מ T7300 ומ T7250 שמתי לב ש T7250 באמת בעל 2M קאש אך T7300 בעל 4M קאש.. והמס' שלו גבוה יותר, גם הבנתי מבעלי חנויות מחשבים כי T7300 (סדרת 1520) מחליף את T7200 וטוב ממנו, למרות שמחבריי שמעתי כי עדיף T7200 מה ההבדלים המהותיים ביניהם ? תודה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-