ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במחשב למשחקים וטלווזיה, הרכבתי לפי המלצות בפורום מפרט, מה דעתכם? חסר לי מארז וספק, כמה שיותר יפים אך שיהיו שקטים, בלי לעבור את ה4200 ש"ח לכל המפרט תודה GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ¤389 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=973 GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤520 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?product…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שימו לב למה רשמתי הכי זול , זה מחשב שלא למשחקים \ גראפיקה \ כל דבר כבד. זה מחשב ל: "בורסה , אתרי אינטרנט , מוזיקה פה ושם , סרט פה ושם" , אפילו לא מחשב להורדות אבל רצוי הארד דיסק נחמד ככה לכו תדעו אם בן דוד שלי יתחיל להיות מבין פעם :-). אז ככה : דבר חשוב מאוד שהוא רוצה! חדות ויופי של תמונה, אחריות , מהירות [שלא יתקע בדברים שפרסמתי למעלה חחחחחח] . תודה לעוזרים =) . שלא יעבור ת3000 בבקשה =].
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש פה, בכול מקרה, שמח שהכרתי את האתר המדהים הזה [ממש ממש מושקע האתר והפורום]... חבר שלי רוצה לקנות מחשב, והתקציב זה 6000, כולל מסך, עכבר+מקלדת... הוא רוצה הארד דיסק של 320 GB... אשמח למפרטים שתציעו... [אפשר לרדת ל250 GB... הוא מעדיף 320 GB..] ומסך LCD 17 Inch... תודה!!!! המחשב יהיה בעיקר למשחקים [אני יודע שבמחיר הזה כולל ציוד הקפי, זה דיי קצת, אבל אני חושב שאפשר לחרוג מהתקציב [אבל קצת לא הרבה טווח של 100-200 שקל..] המחיר שרשום לא כולל מערכת הפעלה, ואין העדפות לחברות מסויימות [העיקר איכותיות, ומוכרות] וכולל כונן DVD.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש LAPTOP חזק בשביל להריץ כמה מכונות וירטואליות ובעיקר בשביל עבודה ו"ניסויים" יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הנייד שלי .. מאייבורי הבנתי שזה לא אפשרי , אבל האם זה אפשרי בכל זאת ? האם יש כרטיסי מסך מתאימים למחשב שאני יכול לשדרג ? אשמח לעזרה מקצועית.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז השימוש העיקרי במחשב יהיה כמדיה סנטר לסלון ולחדר משחקים. חשוב כמובן שיהיה נפח הארד דיסק גדול (עדיפות ל250 GB) יצאות דיגיטליות (HDMI,DVI) לחיבור ה-LCD, תמיכה ב Blue tooth אין חשיבות לגודל המסך ולחברה. תקציב: עד 4000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש באנדל (משולש) , לוח אם , זכרונות , ומעבד. -- מדובר על מחשב למשחקים -- הכרטיס מסך שיש לי כיום הוא R290 4GB GDDR5 -- לא משנה לי אם אלו רכיבים יד2 **תקציב של עד 1750 ש"ח. הקנייה מתבצעת בארה"ב, לכן ניתן להרכיב באנדל מאתר אמריקאי ולשלוח לי.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2500 ש"ח אפשר לנצל את כולו אפשר לחרוג מקסימום ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה השימושים העיקריים הם שימושי אופיס,צפייה בתכני HD , וגם שימושים בתוכנות כמו SOLID WORKS ו PHOTOSHOP בנוסף מדי פעם למשחקים אבל מכיוון שזה קורה לעיתים רחוקות אין צורך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. כמו כן המחשב יתחבר למסךDELL 2209WA ברזולוציה 1680X1050 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא צריך צורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?השקט חשוב לי …
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מחשב לסטודנטית, עבודה עם טקסט וסרטונים מיוטיוב + השמעת מוזיקה. מסך מט, העבודה תהיה בחדרים מוארים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה עם הרבה טאבים פתוחים בכרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות כמה שיותר קומפקטי, אך לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
של הגרסא ה ULTRALIGHT - X? עם CORE2DUO?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שמעתי שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך עם יציאת PCI E למחשב הנייד באמצעות מתאם מיוחד. יש למישהו מושג אם זה נכון ? מי שלא יודע שלא יענה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
להלן המפרט שבניתי עד עכשיו, אשמח אם יש למישהו המלצות. הסר כמות. מוצרים סה"כ ASrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 565 ש"ח LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 210 ש"ח Leadtek Quadro FX 560 PCI-e 128MB GDDR3 1,350 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 443 ש"ח Twinmos DDR2 667 1GBX2 1,380 ש"ח Compucase 6C60 Black Midi Tower True 300Watt PSU 310 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח סה"כ 5,308 ש"ח האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח על E6400 ? עריכה: כבר קניתי אותו. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לצערי המחשב הוותיק של ההורים שלי הפסיק לעבוד בצורה תקינה (לוח אם? ספק? דיסק?) והם נואשים למחשב ולכן החליטו שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. הדרישות שלהם מינימליות (אינטרנט/סוליטר) ולמעשה מחשב בן 10 היה מספק אותם, ובכל זאת הם מחפשים משהו אמין, שלא יפסיק לעבוד כל חודשיים שלושה ויחייב אותם לפנות לטכנאי. ניסיתי למצוא את המחשב הזול ביותר האפשרי (פחות או יותר) שקצת חורג מהתקציב, וכדי להוזיל עליות חשבתי להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן, מעבר לציוד ההיקפי. בנוסף להערות על המפרט המצורף (אם יש הערות) יש לי מספר שאלות לגבי שימוש במחשב הישן: 1. ה CD עובד לפי דעתי ואין להם צורך בו מעבר להתקנה הראשונית, ולכן שימוש ב CD המקורי נראה לי פתרון טוב לחריגה מהתקציב. מה שאני לא ממש יודע זה האם החיבורים הש…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
הי. אני צריך להזמין לאחד העובדים אצלנו מחשב נייד, אני רוצה להזמין LENOVO (עדיפות לTHINKPAD ולא לדגמים של לנובו החדשים). מחיר של 1200$. יש למישהו המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב "הדור הבא" מבחינתי. יש לי כיום מחשב שעומד די יפה ואין לי צורך אמיתי להחליף אותו מלבד הרצון להשתדרג שוב ושוב ושוב... קודם כל אני רוצה מסך דק, אחד כזה שיעמוד יפה ברזלוציות גבוהות בלי לאגים, אני מניח שאני מדבר כיום על מסך עם 2MS זמן תגובה. בנוסף אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון לפחות, כשהשאלה המרכזית שלי היא, מה ההבדל בין 800MHZ לבין 667MHZ? חוץ מזה אני כמובן רוצה מעבד עם ליבה כפולה, צורב דיוידי, מארז שגם נראה טוב (האורורה לדעתי מכוער...) וגם איכותי בעיקר מבחינת זרימת אוויר וקירור. חוצמיזה רציתי לדעת האם אני צריך קירור נוסף ואם כן אשמח להמלצות (ולא, אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג). בנוסף לזה אני רוצה דיסק קשיח מינימום 250 ג'יגה, וכאן השאלה הנשאלת היא האם י…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה עדיף ובבקשה אל תמליצו על משהו אחר מבחינת המחיר שני המחשבים עולים 4700 ש,ח בול! מחשבים למשחקים במיוחד GTA IV. אז רק תגידו מה כדאי המחשב צריך להחזיק הרבה זמן תודה. אגב שום O.C לא מתוכנן. מערכת מבוססת QUAD Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II DVD±RW GH22NS x22 Black SATA SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) TR2 Power W0101 550W Silent מערכת מבוססת DUO: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel HD 4850 51…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח אפשר לנצל הכל, אם ממש צריך אפשר לחרוג ב 100-200 שקל. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית מהבית, אופיס, גלישה, גיימינג קל. השימוש תדיר, ומבחינת המשחקים הכיוון הוא הגדרות בינוניות-גבוהות (תלוי כמה חדש המשחק) האם יש צורך בציוד היקפי: כן. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב: אין צורך בכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?: לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: ללא מערכת הפעלה, עם הרכבת מחשב בחנות. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב: p-see, או skypc האם מתוכנן שדרוג משמעו…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג בימים הקרובים והתקציב שלי הוא 5000. רציתי את עזרתכם בשביל לדעת אם המפרט טוב. (נ.ב - אני מעדף מעבד של אינטל). ואם המפרט טוב אז גם רציתי לדעת אם כדאי לקנות מעבד i7-9700k? כי הוא חורג מהתקציב שלי ואני לא יודע אם שווה לחסוך עוד 1000 שקל בשביל המעבד בזה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לדעת הכרטיס NVIDIA GeForce G 103M 512MB הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Gforce סידרת ה9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על HD 3450 (With 256 MB Dedicated תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש, לאחרונה עלתה בי התלבטות; קיבלתי מאייבורי את המפרט הבא: מעבד - E7300 זכרון - 2G 800 דיסק קשיח - 320 GB צורב - LG 22 X DVD לוח אם - P45 כ. מסך - 9600GT 512 ספק - 400 kool מארז - שני מאוררים. מחיר - 2600 ש"ח, למזומן. היום ביקרתי באופיס דיפו וראיתי שני דגמים של AMD GAME: האחד 5000 במחיר של 2500 ש"ח והשני דגם 6400 במחיר של 2900 ש"ח. שניהם באים עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ואנטיוירוס. ההתלבטות כרגע היא אם לכת על אינטל או על AMD. ממה שאמרו לי אייבורי לא כ"כ אמינים אבל אופיס דיפו יקרנים.. אשמח לעזרה וחוות דעתכם תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנייד הבא: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751448 השימושים הם אופיס ואינטרנט איך המעבד שלו? (1.5GHZ - לא קצת איטי?)
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-