עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nadabometal,

שלום, שדרגתי את windows vista ל windows 7 גרסה home premium, כעת כאשר אני משתמש במחשב אני שם לב כי יש שימוש יתר בCPU לפי האחוזים ב cpu usage. גם במצב רגיל כאשר לא פועלת שום תוכנה ברקע עדיין האחוזים של ה cpu usage גבוהים - 40% ולא נמוכים כמו שאמור להיות כששום תוכנה לא עובדת. תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by kamal_,

שלום מישהו מכיר את הדגמים של DELL D630 D830 1. ויודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מהמעבד ? 2. מה עדיף ? D830 מעבד 1.8 או D630 מעבד 2.2 -(במחיר אין הבדל ,לפחות ב- notebookclub) 3. איך נחשבת הסדרה הזאת..,או אחד הדמים הספציפים .? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואשמח לקבל מס' המלצות ואיפה הכי מומלץ לרכוש היום מחשב כזה מטרת המחשב : אני סטודנט לתואר ראשון בתחום ההנדסה אז שיהיה מתאים לאינטרנט ואופיס + משחקים קלים נגיד עד רמה של need for speed most wanted יספיק לי + צפייה בסרטים באיכות הכי טובה שאפשר המטרה העיקרית היא לימודים כי כמו שציינתי אני סטודנט גודל מסך 15.4 אינטש מקסימום משקל לא כל כך משנה כי גם ככה מחשב נייד לדעתי לא שוקל יותר מ-3 קילו ולי בכל אופן לא קשה להרים התיק לימודים שלי יותר כבד חחחח זמן סוללה כמה שיותר ארוך כדי שאני יוכל לקחת אותו איתי ללימודים כונן קשיח 250 גיגה ומעלה (למרות שאני מאמין שאפשר לחבר כונן חיצוני ) יציאות: אני לא כל כך יודע מה צריך אבל USB חובה כמה שיותר , ו…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. טוב אז כמו שרשום בכותרת , המחשב מיועד לחבר שרוצה מחשב טוב שיתאים גם למשחקים חדשים, התקציב הוא לכל המחשב + ציוד היקפי מלא כלומר מסך, מקלדת, עכבר (רמקולים נשאיר בצד כרגע) הנה משהו שהתחלתי איתו, מאוד התאמצתי להכניס מסך 22 בתוך התקציב וזה לא עבר בהצלחה, אשמח להצעות לשיפור. מסך: samsung 2233sw = 824 מעבד : amd athlon 2 x4 620 box = 470 לוח אם: gb ma770t ud3p = 488 זיכרונות: kingston 2x2 ddr 3 -520 דיסק קשיח: samsung spinpoint f3 500gb =254 כרטיס מסך: hd4870 1 gb = 794 צורב: lg sata dvd rw =115 ספק כוח: seasonisc ss-500et 500w = 319 מארז: hec 66rc = 178 מקלדת +עכבר: wired logitech = 88 סה"כ יוצא 4050. חשבתי בהתחלה אולי לבנות משהו חסר עתיד עם מעבד QUAD כלשהוא אבל זה לא יצא יותר …

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by soundf,

אהלן . בניתי לעצמי מפרט שצריך לעמוד בתקציב של 2500 שקל הדרישות שלי מהמחשב: שיהיה חזק כדי להריץ סרטים באיכות HD גבוהה ומסובכת (כולל סראונד 7 ערוצים לעתיד) והשאר הזמן זה אינטרנט בסיסי ,מוזיקה,וקצת אופיס. זה מה שבניתי: סל הקניות מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 450 לוחות אם למעבדי אינטל‏ Gigabyte Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 720 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 כונני SSD Intel 40GB SSD 320 Series SATA II 2.5'' SSDSA2CT040G3K5 (Retail) 440 ציוד רשתות‏ כרטיסי רשת אלחוטים Edimax EW-7722IN nMax 802.11n Wireless PCI Adapter 300Mbps 133 מאווררים וגופי קירור‏ מ…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. אחרי הרבה התייעצויות והמלצות, יש לי מפרט. אני מקווה שהוא בסדר. סתכלו על המפרט ותגידו לי אם הוא טוב: (*הגדרת טוב: מפרט חזק שאוכל להריץ איתו תוכניות אינטרנט ואופיס ללא הגבלה, שאוכל לשחק איתו משחקים בסיסיים (גיימינג ממש בינוני), ושה3000 ש"ח שאני משקיע על המחשב ימוּצוּ על הצד הטוב ביותר). זה המפרט:

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Jabradb1,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב לצרכי פיתוח. הוא מתכנן לעבוד עם V.S 2005/2008 מה המפרט הטוב ביותר בתקציב הנ"ל? תודה מראש

8. Started by Beigelman,

שלום לכולם. אני לא אוהב מחשבים ניידים, ואין לי כסף. עם זאת, לקראת הצבא, אני שוקל ברצינות להשיג לעצמי משהו. במחשב הנייד המיועד, כמובן לא אעבוד ואשחק כמו בבית. הוא מיועד בעיקר לסדרות/סרטים, אינטרנט, משחקים פשוטים, מוסיקה, ייתכן עיבוד תמלילים ופשוט שיהיה לי מחשב בכל מקום. תפסו את תשומת ליבי מחשבי הnotebook - המיני לפטופים. מחשב שכפי שידוע לי מאפשר לבצע את כל הדרישות שלי, ועדיין הוא קטן וקל לתפעול. בהתאם לדרישה, ככה גם התקציב. 2000 ש"ח לפ דעתי די והותר בשבילי. אפשר קצת פחות, אפשר קצת יותר. בבקשה תמליצו לי. אן לי בעיה בענייני מחשבים כלל, רק במחשבים ניידים אני לא מתמצא. תודה מראש, אלכס.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by naory159,

אני רוצה לקנות מחשב נייד עם תקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? הצרכים שאני צריך זה, מחשב מהיר, אינטרנט, אופיס, תכנות, צפיה בסרטים - ממיוחד HD (חובה שיהיה חיבור HDMI לחיבור לפלאזמה), ושמיעת מוזיקה. מעבד: i3 או i5. * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא כ"כ משנה לי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתהיה סוללה 6 תאים. לא משנה מה המפרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI!! * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חייב שיהיה. * כונן Bluray? לא חייב! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לח…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום לכולם מחפש מחשב נייח לעבודה עבור עיבוד וידאו, ועבודות גרפיקה. מתלבט בין מחשבי DELL לבין חנויות TMS-KSP בין היתר ראיתי את הדגמים הבאים וכמובן שאוסיף עליהם SSD . הנושא של אמינות ואחריות חשוב מאוד. 1. https://www.pc365.co.il/product-2599-Dell_XPS_8700_XP_RD33_7964 2. https://www.pc365.co.il/product-2612-Dell_Precision_T1700_Workstation_i7_4770_8GB_1TB_Quadro_K600_1GB_Windows_7_Pro 3.https://www.pc365.co.il/product-3809-Dell_Precision_T1700_Workstation_T1700_7207 4.https://www.pc365.co.il/product-4041-Dell_Precision_T1700_Workstation_PM_RD33_8734 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך אמיתי והבדל מהותי בביצועי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם זה רשום על הסוללה ?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by witherwings,

1. דרוש מחשב למשחקים\עבודה בתקציב של עד 7000 ניתן לנצל את התקציב אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה בכמה מכונות וירטואליות(לא משהו אינטנסיבי) ומשחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. workstation / משחקים חדשים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ( לא בצורה כבדה) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מחפש מסך * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow / fear /cryss * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוה אבל לא קריטי ! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך ומלקדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צ…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. היום קניתי מ Skypc מחשב חדש בתקציב 3700 שקל D= מחשב למשחקים כבדים ולא אני לא עושה OC מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤345 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤261 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1072 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX88GT512D3-HP צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤170 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-G…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by Lior Armon,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. היי לכולם יש לי שלוש אופציות ואולי כדאי אופציה רביעית? מחשב לעיבוד נתונים + אינטרנט. האם זקוקים לכרטיס מסך? אופציה ראשונה Intel core2-4500-800FSB 2M 680 Gigabyte G31 1333FSB 380 1GB DDR 2 667X2 235 Seagate/W.D. 250G SATA 2 350 GEFORCE 8500GT 512MB 350 מארז ATX כולל USB קדמי כולל מאורר C12 170 2173 2086 כרטיס מסך??? -350 אופציה שניה Intel core2-2.4G-E4600-800FSB 2M Gigabyte G31M-S2L (iG-31-Quad-DDR2) VGA+L1G 1333FSB KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ PC6400 X2 SEAGATE 250G 7200 16MB SATA2 GEFORCE FX8500 PCX 512MB+TVD Intel P4 S-775 CompuCase מיצב מתח (6c28) 120mm מפואר שחור/מוזהב 2150 צורב שחור -120 כרטיס מסך??? -350??? אופציה שלישית ??? ליבה כפ…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by Classify,

כמו שכתבתי באשכול הקודם השירמושים העיקרים הם: אופיס,אינטרנט,שירים,סרטים וכו.. המחשב רוב הזמן יהיה במבנים ולא בחוץ. כרטיס מסך לא חשוב (מינימום GMA HD). מעבד וזכרון רצוי כמה שיותר רצוי שלא יתחמם ויעשה רעשים של הליקופטר. וסוללה - השאיפה היא ל-5 שעות אבל אני בספק שיש משהו שמגיע לזה עם מפרט נורמלי. אחרי עזרה מכמה חברי פורום המועמדים בנתיים הם: Dell Latitude E5410 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5410-350m.htm Lenovo ThinkPad Edge 0301-DGG http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2346&catId=5 Acer Aspire 5741G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5704 ממה שאני יודע ה-דל הוא אחלה מחשב מבחינת הכל אבל קצת יקר יחסית למפרט (האם הוא …

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by roiej6,

שלום יש לי מחשב נייד ישן מסוג HP NC6000 לפני איזה שבוע המחשב באמצע עבודה נכבה המסך....הפעלתי אותו מההתחלה והמחשב מדליק את המאוורים ונכבה לאחר כמה שניות פתחתי אותו וראיתי שהמאוואר כולו אבק וספק אם קירר את המעבד ...ניקיתי והחזרתי בחזרה.... הבעיה עדיין חוזרת על עצמה ואין שינוי מה שכן שמתי לב שאני מפעיל לחץ על הלוח המחשב עובד כשורה ...אך שהלחץ מפסיק המסך נכבה.... לצערי גם נוספה בעיה לכרטיס רשת שהמחשב עובד לכמה דקות עד שנכבה המסך הוא מזהה את הכרטיס רשת אך לא מוצא את הראוטר למישהו יש תשובה לשני הבעיות הללו?? אני רוצה לקחת את זה לטכנאי שיתקן את המחשב אך אני פוחד שהתיקון יעלה כמו המחשב ...בטח ינסו להגיד לי שהלך הלוח או המעבד או משהו תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by rubberDucky,

שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  19. ייעצו לי על מפרט למחשב עבודה א) צריך להיות מחשב טוב ומהיר ב) עמיד לעבודות ממושכות (מדוברים פו על ימים) אז צריך מערכת קירור טובה ג) כרטיס מסך זול ובסדר ( לא מחשב לגרפיקה כבדה ומשחקים כבדים) ד) מסך LCD 17,15 אינץ טוב וגם כן שיהיה מסוגל לתפעל תחת לחץ עבודה אחים שלי בבקשה ייעצו לי טוב כי אנחנו קונים 3 כאלה לעסק ובבקשה לא לעלות מתקציב של 4500 ש"ח למחשב... {לא כולל מסך כמובן} בבקשה אם תוכלו להוסיף מחיר מומלץ או משהו בנוסף בבקשה עזרו לי במפרט שיפור מחשב {זה סתם לצרכים אישיים שלי } יש לי עכשיו 1700 פנטיום 4 256 זיכרון מהיר גי פורס 3 וכול מיני שטויות לא חשובים ואני רוצה לשפר אותו למשהו טוב אבל בתקציב של משהו כמו 1700 ש"ח פליז תציעו לי משהו נחמד {לא צריך מס…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  20. מבקש מפרט למחשב משרדי חזק, מהיר מאוד ואמין תמיכה ב 2 מסכים עיקר העבודה הינה תוך ריבוי לשוניות גלישה, עיבוד תמלילים וסריקה רבה של מסמכים לאיחסון. יתכן שבעתיד יהיה בו שימוש גם למשחקים ולכן אבקש לשמור על אפשרות שדרוג תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיבוד תמלילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…

21. בוקר טוב לכל חברי הפורום היקרים, בעקבות עזרה נפלאה שקיבלתי כאן בעבר, זקוק לעזרתכם האדיבה שום. דרוש מחשב בתקציב כנ"ל, לשימושים עם יישומי עיבוד תמונות (פוטושופ, LIGHTROOM וכו') יכולה להיות חריגה קלה, אך לא יותר מ-400 ש"ח. לי יש ASUS שאני מאוד מרוצה ממנו אך לא שולל מותגים אחרים. תודה רבה!!! מה התקציב המקסימאלי? 3000 עם גמישות של עוד 200-300 במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם פוטושופ, LIGHTROOM ושימושים משרדיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אבקש מפרט למשחקים ללא מסך, ציוד הקפי וללא צורב DVD ב- 4200 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by zglazer,

האם יוכל לתמוך במשחקים קלים עד איזו רמה? תכונות עיקריות: לוח אם דגם: M.B. Foxconn 6627MA-RS2H סוג ציפסט: sis מהירות FSB: 1066MHz כ.מסך משולב: Graphics Flexible Integrated כ. קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות 2 יציאות PCI יציאת PCI Express 8 יציאת USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E-Dual Core דגם מעבד: E2160 מהירות מעבד: 1.8GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 1MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים כונן שם יצרן כונן תקליט…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by עודדוס,

שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש, מסך 13.3" המחשב הוא לצרכי לימוד ואינטרנט, מעט משחקים וסרטי HD. התוכנות אשר יעלו עליו הן:OFFICE, SPSS,STATISTICA,MATHLAB התכונה החשובה לי ביותר זה מהירות וזמן סוללה לפחות 6 שעות. עד עכשיו התרשמתי מהDELL INSPIRION I5 אבל פתוח להצעות התקציב :עד 4000 ש"ח כמו כן אשמח להמלצה היכן כדי לקנות..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איך אפשר להוזיל עלויות אבל שיהיה עדין איכותי. מחשב לצרכי עיצוב גרפי.התקנת אדובי ועבודה לפחות עם שתי תוכנות במקביל. ---------- מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1403 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪431 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מח…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.