עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyalgo9,

שלום, מה המפרט הפחות גרוע (אילוצים תקציביים): 1. מעבד אינטל i5 עם כרטיס מסך 128BIT Geforce GTX650 2. מעבד אינטל 2.9GHZ Dual Core G645 עם כרטיס מסך Geforce GTX660 192BIT

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  2. עזרו לי לבנות מפרט בתקציב של 3000 (מטרות: פיתוח, עבודה משרדית, סקייפ, פוטושופ, מוסיקה וסרטים) - התקציב גמיש אם יש צורך אמיתי. מנ אני רוצה: מארז שחור עם הרבה USB מקדימה זיכרון 0.75-1GB (ו-CL2.5) דיסק SATAII 160GB (אחריות חשובה) צורב DVD (עדיף NEC 3550A) מוכן להסתפק בכרטיס מסך, קול על הלוח אבל שיהיו טובים (מוסיקה, סרטים ואולי פעם בחודש FIFA או Need4Speed) הערות: - המחשב דולק ופועל תמיד (אולי זה דורש עוד רכיב קירור?) - המחשב בחדר השינה ולכן שקט זה חשוב - כפול ליבה של אינטל או AMD 3200 ויניס 939 --- מה עדיף לי ולמה (ברוב המקרים אני על פחות מ-30% CPU אז למה כפול ליבה)? - יש לי דיסק 60GB ישן שישמש לצרכי גיבוי. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, הרכבה - לא צריך לכלול במחיר Thanks a lot…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Ari1,

אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. אני צריך מפרט מחשב למשחקים, 5000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, מקסימום 5500 ש"ח. (אם אתם רואים שאתם יכולים לשים משהו שממש ישפר את המחשב אבל יחרוג בקצת יותר מ-5500 אז אפשר אבל רק במקרים שזה באמת יעזור בהרבה). בלי OC ובלי ציוד היקפי. תודה!

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  5. כמות מחיר סה"כ Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Twinmos 2 450 900 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1230 1230 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 250GB (16MB) SATA II 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 200 200 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Zalman כמות מחיר סה"כ …

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שלום לכולם.. אני מעוניין בקניית מחשב עד סכום של 5000 שקל אפשר לחרוג קצת אבל לא מומלץ. אין לי בעיה לשלם מזומן או בכרטיס אשראי. מה שיש לי כבר מבחינת ציוד היקפי ומה שאני רוצה להעביר מהמחשב השני הוא : מסך 22" יש לי כרטיס קול טוב אני לא צריך בלוח (למרות שלדעתי אין לוח בלי כרטיס קול) מקלדת עכבר זה לא רלוונטי רמקולים כנ"ל יש לי s750 למי שמכיר של חברת creative כרטיס טלויזיה אני מעביר מהמחשב הקודם והארדיסקים יש לי חדשים. את כל שאר הדברים אני צריך.. אני עובד באינטרנט מלא אני לומד דרכו ולכן אני צריך מחשב מהיר מאוד. משחקים כבדים זה התענוג שלי ולכן על הכרטיס מסך אני לא מוכן להתפשר וכמובן אני מעדיף כבר את המעבד עם ה-4 ליבות. כל השאר אתם אנשי המקצוע ולכן אני בטוח שתתנו לי הצעות מצויי…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. שלום, רציתי לשאול מה תיהיה העלות של המחשבים עם ליבת סנטה רוסה? ועם כרטיסי מסך ג'יפורס 8? תודה

8. שלום לכולם!!! אשמח לקבל עזרה מהמומחים שיש פה.... דרישות (לפי המקובל בפורום) 1. עלות עד 2500 אפשרי גם פחות וניתן לחרוג עד 500 2. שימוש ביתי בלבד, תמונות, אופיס, בעיקר עבודה של מורה. לא יהיה שימוש במשחקים בכלל! 3. ניתן להוסיף בנפרד מקלדת ועכבר אבל לא קריטי... 4. לא נראה לי 5. חשוב השקט אבל המחשב לא יהיה בהרצאות וכאלה אז לא הכרחי, סולם 5 6. לא 7. עדיפות כבר לרכוש מערכת חלונות ואופיס כך שבמידת הצורך אוכל לאפס את המחשב מידי פעם אבל ניתן לרכוש ביחד (אפשר לקבל הצעה בנפרד) 8. עדיפות לקנות בבאר שבע 9. בשבועיים הקרובים 10.11. לא 12. לסיכום מחשב קליל לא לשימוש כבד בכלל, לצורכי עבודה של מורה, וורד ומצגות, שמירת תמונות וגיבוי, וגלישה באינטרנט באתרים רגילים. תודה רבה כל מי שמתייחס ו…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. אני זקוק לחוות דעת ואופציות נוספות לנייד לסטודנטית לעריכה גרפית בעיקר 2D (פוטושופ וכו'). מעבד חזק, זיכרון לפחות 4GB ודיסק כ- 500GB, מסך 15"~ מעבר לעריכה גרפית ישמש המחשב לעבודה משרדית. התקציב הוא עד 3,800ש"ח, וקיימת אופציה שנשקלת כרגע - Toshiba C650-179 האם ניתן למצוא נייד יותר משתלם מהטושיבה ? תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. המפרט הבא הולך להיות למשחקים כבדים! כמו GTA IV Crysis GRID Wanted FarCry2 ובסגנון, העיקר משחקים כבדים! זה המפרט שהרכבתי מה אתם אומרים עליו? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1472 Gigabyte GA-EP43DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤320 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1195 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1352 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?pr…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by idanshir,

שלום רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין מעבד Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz לבין מעבד Intel Core 2 Duo T4200 2.0GHz והאם זה שווה תוספת של 300 ש"ח למעבד 6400 המחשב עם ה-T4200 מגיע עם זיכרון 4G המחשב עם T640 מגיע עם זיכרון 3G תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. שלום. אני צריך מפרט ב5000 ש"ח. צריך להיות XP 64 חוקי,מסיבות מסוימות (לא בעיה אתית חח) המפרט מיועד למשחקים לא צריך שום ציוד היקפי, מעדיף ++ לוח אם 38X - 48X לתמיכה טובה של קרוספייר בעתיד כרטיס מסך sapphire HD 4870 כבר ראיתי את הבנצמארקים, די נעול על זה, 4GB ראם אולי של מוצקין או איך שלא קוראים להם, לא דווקא מארז יקר אבל בבקשה לא משהו מכוער ב50 שקל, אבל לא צריך משהו יקר נגיד סביבות 500 ופחות המארז של COOLMASTER יהיה טוב שוב, בלי OC. רעש לא כל כך משנה (אבל אל תביאו מאוורר בולדוזר...) תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב שישמש לתוכנות גרפיות כגון Solid Works, Photoshop וכד'. לשימושים כאלה מה עדיף? מתלבט בין מעבד E8400 ל Q9300...אני לא בטוח אם למרובע ליבות יהיה יתרון. מה אתם אומרים? בעקרון חשבתי על המרובע ליבות ביחד עם לוח של ג'גהבייט ו 2GB זכרון... תודה!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום לכולם שאלתי זו מופיעה מיספר הודעות למטה, אני כותב זאת כדי שלא תבזבזו את זמנכם עלי פעמיים אם הבנתי נכון ( "נהג חדש" בפורום ) אז זו מתכונת שתקל יותר עליכם פשוט כאן הדברים רשומים כתשובות לשאלון המצורף כפי שביקשו מנהלי הפורום שוב המון תודה על התשובות בינתיים , ובאמת כל הכבוד לכם על ההשקעה והעזרה . אני מעט פחות "הדיוט" עכשיו וזו עזרה גדולה מאד ביי ערן מחשב חזק לעבודה מיקצועית בתלת מימד 1. תקציב עד 5000 ש"ח אפשר מזומן 2. עבודה מיקצועית בתוכנות תלת מימד כמו מאיה, מקס, ריינו . כולל רינדורים-נדרשת רמת ביצועים גבוהה ביותר 3. לא נידרש שום ציוד היקפי 4.ניתן לותר על כונן ו-די-וי-די , נלא זקוק לכרטיס קול איכותי 5. אין העדפה 6.אין חשיבות לעיצוב , קירור יהיה חשוב לפי המלצתכם …

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. שלום אני מעוניין בקניית מחשב נייד מיני (10' ודומיו) לצורך חיבור למערכת הגברה חיצונית והשמעת מוזיקה (לא מגבר ביתי). האם איכות כרטיס הקול בניידים האלו מספיקה? האם ניתן לחבר אליהם כרטיס קול חיצוני? תודה!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים מאוד- אינטרנט, אופיס, תמונות, צפייה בסדרות וסרטונים (לא משחקים או משהו מיוחד) חשוב לי שיהיה מהיר , בטריה שלא תכבה אחרי שעה, שיבוא עם מערכת הפעלה מותקנת ושיהיה חיבור לטלווזיה. ואחריות אני לא יודע אם כדאי, מבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בחודש-חודשיים הקרובים (לא איכפת לי לחכות לירידת מחירים), השימוש הוא לתוכנות עריכה וגרפיקה, (פרמייר, פוטושופ, מקס ואפטר אפקטס), וקצת למשחקים. לא מתכנן OC... (הוספה: אין צורך בציוד הקפי, מסך 24" סאמסונג T240) המחיר שאומנם יצא לי במפרט הואכ-7000 ש"ח אבל אני רוצה להוריד את המחיר לסביבות ה-5000 ש"ח. כמה דברים: מעבד - חשוב לי מעבד חזק בטכנולוגיה הכי חדשה ז"א i7. (אני לא רוצה להיתקע עם טכנולוגיה מתיישנת) זיכרונות - אני לא יודע עד כמה ההבדל בין 3 ל-6 פוגע בביצועים, אני משער שאני יכול להתפשר ומקס' להוסיף בעתיד. לוח אם - אני פשוט שלא מבין בזה.. אם יש לכם המלצה לאחד אחר - בכיף (חשוב, 6 סלוטי זיכרון לשידרוג עתידי) כרטיס מסך - השימוש בו יהיה ל…

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by omri123,

שלום אני מחפש לשדרג את המחשב שלי עד 1000 ש"ח ללא ציוד היקפי הכי חשוב זה לוח אם ומעבד, היעוד זה לעבודה משרדית בלבד, לא צריך HD, ספק, צורב, מארז, כל דבר אחר יתקבל בברכה (זיכרונות, כרטיס מסך) אני יודע שזה קשה אבל תראו מה יש לכם להציע.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  19. מעוניין לשדרג את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: ANTEC P182 3x120MM Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כונן: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black זכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black מאוורר נוסף: Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ניתן לנצל את כל התקציב הנ"ל ובמידת הצורך לחרוג עד 500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג - בעיקר battlefield bad company 2 ו-call of duty modern warfare …

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by AlcaTeL,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. Started by idofr,

היייי אז ככה אני צריך כרטיס מסך למחשב של אח שלי כרטיס AGPX8 באזור ה500 ש"ח מקסימום 800 אם מישו יכול בבקשה להקדיש שניה ולהמליץ כי אני רוצה להזמין עוד היום אגב זה ללא ממש קשור אבל אם מישו מתעניין זה AMD3200+ ליבה אחת עם לוח של גיגה בייט לא ממש זוכר איזה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by b11y,

שלום לכולם! אני מעוניין בהצעות למפרט למחשב למשחקים כמו פיפא וGTA וניד פור ספיד החדש , אני לא גיימר אני פשוט צריך מחשב חדש שאוכל לשחק משחקים כמו אלה במחיר של עד 2500 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. אני קונה השבוע, שבוע הבא מחשב נייד חדש, התקציב שלי הוא באזור 5K, וגמיש יחסית .. המחשב ישמש אותי קצת לתכנות, עבודה עם Visual Studio, עבודה רגילה באינטרנט והרבה הפעלה של סרטים וסדרות בHD (סרטים גם של 20 ג'יגה ומעלה). חשבתי לקנות את הDell Vostro3560 הבא : http://www.notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=vostro-3560-a3632qm-8p ורציתי לדעת כמה דברים : 1. הכרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ סרטים כבדים ? 2. עד כמה עקרוני בשבילי שיהיה כונן SSD במחשב ? אני יודע שהוא גורם שהמחשב יעלה הרבה יותר מהר לדוגמא, אבל באיזה עוד פעולות אני יוכל להרגיש את ההבדל ? 2. במידה ואני מחליט ללכת על מחשב עם כונן SSD, הבנת שאם הכונן SSD עמוס מידי אז הוא לא יתפקד טוב, והנפח של הכונן במ…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום, זוהי בטח בקשה די נפוצה, אבל בבקשה עיזרו לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש״ח בערך, אלא אם כן ישנה הצדקה לחריגה גדולה יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים החדשים בשוק, בדרך כלל משחקים באיחור של שנה שנתיים. משחק לדוגמא bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים