ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני מחפש LAPTOP חזק בשביל להריץ כמה מכונות וירטואליות ובעיקר בשביל עבודה ו"ניסויים" יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט והמחיר הבאים: מעבד מהיר כפול ליבה של 2.5GHz INTEL P-E 5200 לוח אם מהיצרן מהדור החדש ,BIOSTAR עם ציפסט INTEL G31 בלוח קיימת יציאת PCI-E, דיסק קשיח ענקי של 320GB במהירות 7200RPM SATAII זיכרון של 1024MB במהירות DDR 2 800 צורב DVD דו שכבתי X18 מסך 19" 2MS כולל רמקולים LCD TFT !!!!! ויציאת DVI מארז חזק עם מאווררים + ספק כוח של 350W סה"כ מחיר 1990 ¤ בלבד כולל מע"מ שימוש עיקרי: אופיס ואינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב שיתאים לשימושים שלי שהם קצת שונים מההגדרות הרגילות של "גיימר" "משרדי" וכד' כשאני חוזר בסופ"שים מהצבא רוב השימוש מסתכם בגלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת שירים וצפיה בסרטים אבל שיוכל לעבוד מהר גם עם 10 חלונות אקספלורר פתוחים -ו2 נגני מדיה. אני מחפש מחשב בלבד [ללא מסך ודברים נוספים] בתקציב של 1500 ש"ח פחות או יותר [אין בעיה עם חריגות קלות] אבל חשוב לי כמה דברים: -שיהיה שקט -דיסק קשיח של 320 ג'יגה לפחות. -זיכרון 2 ג'יגה לפחות. -תמיכה ב-HD. לא חשוב לי איך ניראה המארז ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוג או איך שלא קוראים לזה. בתודה.[סליחה אם אני מבקש הרבה]
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 5.5אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל ואם אפשר quad 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT APOLLO 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסט…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני זקוק למפרט מחשב בשביל אחותי הקטנה בת 15. -התקציב הוא 4000 ש"ח -מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט, ICQ, משחקים פשוטים, עריכה גרפית -המפרט צריך לכלול ציוד הקפי(מסך, מקלדת, רמקולים וכו') -אין חלק ספציפי שלא צריך -אין העדפה לחברה או חלקים מסוימים, העיקר שיהיה טוב ויחזיק מעמד -יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ובהתקנת מערכת הפעלה זה הכל, תודה רבה לכם.
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בכמה שלבים, אני מעדיף כמובן את החלקים לרכוש ב-KSP, חנות אמינה שאני מכיר זה שנים. מחשב חזק למשחקים, לבנות את התשתית וחודש הבא להוסיף כרטיס מסך. אני צריך מעבד, לוח-אם, זכרונות, מארז, ספק, כונן קשיח. אפשר להתגמש מעט, ותנו עצות איזה כרטיס מסך עליי לרכוש בעתיד.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה למפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤373 לוח אם GIGABYTE GA-MA69GM-S2H ¤332 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 300W ¤304 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1640¤ האם המעבד יספיק לצרכים שלי? ולוח האם הזה (ראיתי שיש לו יציאות לטלויזיה וגם hdmi (לא שאני צריך את זה בינתיים), וגם כרטיס קול נורמלי)? והעיקר, ספק של 300 יחזיק את זה, או שעדיף לקחת עם ספק של 400 בעוד קצת?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בפורום אחר נכתב שיש בעיות בכרטיסי NVIDIA כמו 8400. מישהו נתקל בבעיות כאלו? זה נפוץ? ועוד שאלה: האם ניתן להשתמש בכרטיס ברזולוציה גבוהה (יותר מ 800x600) בלי הדרייברים שלו (לפני שמתקינים אותם)?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המחשב הנייד הראשון שלי וזאת הפעם הראשונה שאני משתמש במחשב הנייד לא לצורכי עבודה, אלא נטו בשבילי ולכן הניידות מאד חשובה ומכאן גם ההתנתקות מהשקע. בעבר לא יצא לי לשחק עם הגדרות המחשב ובטח, שלא עם חלונות ויסטה, על מנת להאריך את חיי הסוללה. ולכן אני מבקש מכם המלצות מה ואיך כדאי להגדיר, קישורים למדריכים באינטרנט, וכל הארה והערה בנושא. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תראו חברה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו לפי דעתי חשבתי לשדרג את הכטטס מסך והארד דיסק, ואני לא בטוח לגבי זה אם לשדרג אותם או לשדרג דברים אחרים ובמה לשדרג התקציב שלי זה 1200 ואפשר לחרוג אולי ל1350 מטרות המחשב זה למשחקים.
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, יש לי DELL M1210 (מפרט בצד - התחתון מבינהם כמובן) בזמן האחרון אני חווה בעיה קטנה אבל בהחלט מעצבנת עם סמן העכבר. הוא עושה wrap לעצמו לתחתית המסך משום מה. העליתי וידאו קצר ליוטיוב שמדגים את הבעיה בצורה ברורה יותר זה קורה גם ב WIN7 שמותקן כמערכת ראשית כרגע. זה קרה לי גם ב ubuntu 9.04 שהיה מותקן זמן מה כמערכת משנית. רק בתחתית המסך, מתחת ל taskbar ולא בשום מקום אחר. (אני לא חושב שזה קרה כשויסטה הייתה מותקנת כמערכת ראשית, ואם זה קרה אז לא שמתי לב לזה בכלל) חפרתי בכל מקום שאני מכיר בהגדרות כ.מסך, דרייברים שונים, הגדרות בביוס ניסיתי למצוא מקום שבו אוכל להזיז את התצוגה של המסך עצמו פיקסל למעלה או למטה (במסכים של דסקטופים יש כפתורים ותפריט למסך שמאפשרים להזיז א…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא צריך צורב. הארדיסק 250 ג'יגה אם אפשר זיכרון 2 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב?5500 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?יש לי כבר צורב דיוידי אז אין צורך.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?יש לי יותר ניסיון עם אינטל אז הם בעדיפות ראשונה אלא אם לAMD יש פתרון יותר טוב בהרבה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ממש.. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?אני מניח שהרכבה.. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב שלא יהיה מאוד רועש אבל לא מעבר לזה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים אבל גם לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו. לכן אני מעוניין לקנות אך ורק מעבד 4 ליבות.בעבר רציתי לקנות I7 אבל "ירדתי ממנו" בגלל המחיר היקר אז החלטתי ללכת על Quad. המחשב יחובר למסך 22 אינצ' ואני לא יזדקק לציוד היקפי בשבילו וגם לא צורב. הנה מפרט שביניתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את המחשב שלי עד 1000 ש"ח ללא ציוד היקפי הכי חשוב זה לוח אם ומעבד, היעוד זה לעבודה משרדית בלבד, לא צריך HD, ספק, צורב, מארז, כל דבר אחר יתקבל בברכה (זיכרונות, כרטיס מסך) אני יודע שזה קשה אבל תראו מה יש לכם להציע.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במחשב הזה באתר newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220495 נראה מפרט ממש מטורף במחיר מצויין, יש פה מישהו שמכיר את הדגם הזה? חיפשתי בהתחלה את asus n80vn וראיתי את המחשב הזה שגם חזק יותר וקטן יותר, אשמח לקבל חוות דעת נוספת על המחשב. כמה זמן סוללה הוא צפוי לתת, והאם הוא לא יתחמם יותר מידי? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מחשב נייח בסיסי ביותר לאינטרנט אופיס ומשחקים קלים תקציב עד 2000 ש"ח ללא מסך, ללא ציוד הקפי, ללא צורב, ללא התקנה, שיאפשר צפייה ב HD, הארד דיסק: 250GB+ רעש: שיהיה רועש כמה שבא לו
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאדם שלמד עיצוב פנים וצריך מחשב נייד.... הדרישות הם מעבד 2.4 לפחות וכרטיס מסך של 9600 512 מגה בייט.... http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הינה זה המחשב שרציתי אבל בכותרת רשום שהמעבד הוא 2.0 ובמפרט רשום 2.6 מה אתם אומרים על המחשב הזה שווה..? ויש לי עוד שאלה קטנה.. מה ההבדל בין 9600m gt לבין 9600m gt...? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים אחרים אני ישמח לקבל.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤886 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤464 מסך: SAMSUNG LCD 19" 953BW 2ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤692 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤688 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤234 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤163 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤238 מארז: ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
רציתי לקחת מחשב נייד לעבודה בשביל כמה דברים, 1. בדיקת רשתות אלחוטיות. 2. תיעוד של עבודות בשטח. 3. גישה מהירה לאינטרנט אם צריך לחפש מידע מסויים. שמתי את העין על הEEE PC 901 אבל בארץ הוא נמכר רק בגרסת חלונות XP ואני דווקא רציתי את הגרסה של הSSD 20 ג'יגה שבאה עם לינוקס אבל שוב לא מצאתי. מצד שני במחיר של נטבוק מוצלח (בערך 2600/3200 ש"ח) אפשר לקבל מחשב נייד עם מסך 15.4 בלי מערכת הפעלה אבל עם חומרה מספקת בהחלט לדעתי בשביל המשימות שהצבתי. אז נטבוק או לא נטבוק? ואם מישהו יודע איפה יש את ה901 בגרסת SSD20 גיגה עם לינוקס תשתפו אותי.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שכולם בתקופה של להחליף מחשב אז אמרתי נצטרף לגל. כרגע אני על AMD 64BIT 2.4GHZ (מהישנים, 939) עם 2 גיגה זכרון וX800XT והוא כבר לא מריץ לי דברים כמו שהוא הריץ בצעירותו.. אז הוחלט לעבור למודל חדש, בנוסף יש לי מסך 19", אז כדי להנות מהמחשב החדש הוחלט לקנות מסך רחב 21-22". הדרישות בכלליות הן 4-6 גיגה זכרון, 500 גיגה HD, עדיפות ל4870, אם לא אז בכל מקרה גיגה זכרון על הכ.מסך, ולדעתי אין צורך במעבד QUAD, חושב ש8400 יכול להספיק, למרות שאני לא מעודכן מה קורה עם ה I7 והכל. תודה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מטרה אחת ועיקרית בלי שטיות לנגן סרטים של 720P וזהו . -שיהיה לפחות 500 ג'יגה עם אפשרות להוסיף כונן קשיח בעתיד -לוח אם שיהיה כבר עם יציאת HDMI -מארז כמה שיותר קטן ונקי מצידי שיראה כמו קופסת נעליים שחורה (עם כמה כניסות USB כמובן ) כל שקל שתחסו לי יהיה מצויין ותודה רבה מראש על העבודה שאתם עושים כל הכבוד מוערך מאוד מאוד !
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 2053BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. הציעו לי את זה באייבורי.
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-