עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by זוהר05,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש ר…

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  2. של הגרסא ה ULTRALIGHT - X? עם CORE2DUO?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למטרת הקלטת והשמעת מוזיקה לצורך כך אני צריך שהמעבד יהיה יחסית חזק, אבל אין לי צורך בביצועים גרפיים אין לי צורך במסך או ציוד היקפי מיוחד כרטיס קול להקלטה אני מרכיב בנפרד הדבר הכי חשוב הוא שהמארז ומערכת האוורור יהיו כמה שיותר שקטים (כדי שלא יישמע בהקלטות) ראיתי את המפרט הבא במדור מפרטים מומלצים ויש לי כמה שאלות: 1. המארז מספיק שקט? 2. האם כדאי לקחת ספק כוח בנפרד מהמארז? 3. האם המחשב מתאים להקלטת והשמעת מוזיקה? 4. האם כדאי לקחת מעבד Quadcore ולא Dualcore? תודה רבה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by gallevy,

אני צריך לבנות מחשב מדיה סנטר עם מארז htpc מיועד לסרטי full hd. אין צורך בכרטיס הקלטה... עדיפות לקיי אס פי (חלקים שהם מחזיקים).. כי אני דילר שם.. אז עדיף לי... אם יש צורך בחריגה מהתקציב כדי שסרטי hd יעבדו כמו שצריך אז אין בעיה לחרוג מעט מהתקציב. תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. המפרט המיועד לעבודה משרדית,אינטרנט,סרטים : מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box מחיר - 930 שח' לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard מחיר - 430 שח' זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 מחיר - 450 שח' דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AAKS - 3Y Warranty מחיר - 320 שח' צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe מחיר - 160 שח' כרטיס מסך: Radeon HD3650 PRO 512MB - Asus - Silent passive cooling - DVI מחיר - 350 שח' כרטיס קול: Onboard - מובנה על לוח האם 0 שח'כרטיס רשת: Onboard - מובנה על הלוח אם 0 שח' מארז: An…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. שלום לכולם, היה לי לפטופ של alienware. פרצו אליי הביתה וגנבו אותו. תנחומים בצורת מפרט למחשב נייח חדש יתקבלו בברכה =) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. האם לדעתכם יש בזה צורך? האם אוכל להשיג ביצועים טובים גם בפחות? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. סקיי רים, סוליטר וכו ארצה יציאה של display port או HDMI שאוכל לחבר אותו גם לטלוויזיה לצפות בסדרות וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך. אין לי כלום. מסך טוב ועכבר ומקלדת טובים בלי להגזים. אשמח להמלצה לרמק…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. מחיר המחשב 2,300 ש"ח ומקבלים עימו אחריות לשנתיים. מוצעת אחריות לשנה נוספת ב-200 ש"ח. כדאי?

8. איפה יותר זול?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by nizans,

אני מחפש מחשב HTPC בעיקר לסרטים 1080P ומוזיקה ולהציג תמונות על הטלויזיה חשוב שיהיה דיסק קשיח גדול משהו כמו 500GB המחשב יתחבר ל Yamaha RXV363 ולמסך 32 של סוני sony w5500 חשוב מארז יפה וכמה שיותר קטן ואם יש אפשרות לשלט תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  11. רוב העבודה היא בכתיבה וגלישה באינטרנט. 10 אינצ' יספיק?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות השבעת אלפים שקל ללא מסך. שימושים משחקים כבדים צפיית HD ושירים(אולי איזה כרטיס קול אם נשאר מספיק כסף) כמובן שבעדיפות הראשונה משחקים... מה שאומר שאני רוצה להשקיע הרבה בכ.מסך. לפי מה שראיתי באתרים הגירסה החדשה של ה2XX לא הגיע לארץ(של NV) אבל אם זה שווה אני מוכן לחכות CPU- מעדיף intel Q9450 ... (או משהו אחר בסדרה 9 הזולה) מארז- שקט שקט שקט :] antec 182p נראה לי בחירה נכונה ואם לא הוא אז משהו אחר אבל שיהיה שקט, תודה מראש, אבישי

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by vacuuuum,

התקציב הוא 4500 ש"ח. המטרה שימוש יומיומי צפייה בסרטים ומשחקים קלים. מה שחשוב זה מסך גדול 22 INCH. אני רוצה רמקולים טובים, אני צריך צורב וזה היה נחמד אם הוא יהיה שקט.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. קיבלתי את ההצעה הבאה: 1,399 ש"ח Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB EM64T 641 Box 1 1,175 ש"ח ASUS P5LD2 Deluxe Intel 945 chipset 1 851 ש"ח GEIL 1GB (2X512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Ultra Dual Channel 1 520 ש"ח Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS 1 791 ש"ח LEADTEK WinFast PX6600TD PCIe 256MB ViVO 1 198 ש"ח GyroTech CC+3 (CA100) 1 170 ש"ח HEC 300AR-TF 1 159 ש"ח Thermaltake CL-P0169 Cpu Cooler LGA775 1 סה"כ (אחרי הנחה קטנה...) 5100 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם, מה כדאי לשנות (אם בכלל?), והאם אפשר להוריד 1000 ש"ח מהמחיר בלי לרדת באופן משמעותי בביצועי המחשב. אני לא גיימר רציני, רוצה שיעבדו משחקים סטנדרטיים (PES5 , GTA) ושי…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. כרגע אני נמצא בארה"ב ויש לי כמה אופציות לקנות מחשב נייד מה שחשוב לי במחשב, שיהיה אמין לאורך זמן, זמן בטרייה, מסך גדול (17 אינץ'), שקט וכמובן שיהיה לו כרטיס מסך טוב, למשחקי מחשב. כל המחירים של המוצרים בהבדלים של 50-100 דולר. אם יש לכם הצעות אחרות, אני אשמח לשמוע. אלו חלק מהן: Gateway P-6860FX מפרט: http://reviews.digitaltrends.com/review/5216-3/gateway-p-6860fx-review-full-review או ASUS F8 Series F8Va-B1 מפרט: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220337 או ASUS F7 Series F7SE-A1 מפרט: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220314 או: ASUS F6 Series F6V-X1 מפרט: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220336 או ASUS M…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by victory,

אני צריך את המחשב לסרטים שיתמוך בHD מוזיקה וקצת OC בקליל חשוב שבלוח האם יהיה כרטיס קול טוב יציאה אופטית לוח אם : מעבד : זכרונות: כרטיס מסך: זהו את כל שאר הדברים יש לי .....

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Ghost93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שיהיה עם מסך 13 אינץ טווח מחירים 2000-3000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by ItachiSan,

שלום, זה המפרט של מחשב HTPC של חבר שלי. הוא מעוניין לשדרג את המערכת בכ 500 ש"ח. מה כדאי לו להחליף? CPU: Intel Pentium 4 (2800 MHz) Motherboard: MSI PM8M3-V (Chipset: VIA P4M800 Pro) Memory: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) Audio Adapter: Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller Disk Drive: WDC WD800BB-00JHC0 (74 GB, IDE) Optical Drive: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Monitor: LCD 37" OS: Windows XP Professional SP3 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by ahinazar,

* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI חשוב!!!. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM: : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך: כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת.* מעבד : אין העדפה לחברה. תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by Revertigo,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13 אינצ', בתקציב של כ 3K עם אפשרות לחריגה אם הדרישות גבוהות מדי בעיקרון אני מתכנן על מחשב עם כרטיס OB (שממה שראיתי מחיפושים יכול להריץ דברים פשוטים כמו WOW, CODMW, ואף RA2 על הגדרות שחיקות) כדי שהסוללה זמן גבוה ככל האפשר (לוקח לצבא אז אני רוצה ניידות גבוהה) ושיתחמם כמה שפחות (כי לפעמים נרדמים על איזה סרט במיטה ). כבעלים מרוצים של DELL N5010 שמתי עין על N3010, אבל האם יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][t…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. זה לאחיין שלי- עכשיו התחיל להכנס לכל הקטע של השוטרים [table][tr][td][table][tr][td]C550T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]N560OC1GI[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1073[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K4G1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr]…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by liortaib,

תקשיבו אני יכול להביא מעבד q9450 ב 159$ ולהביא מעבד qx9650 ב 495$ (המחירים אמתיים ובאמת ככה!!!!אני לא משקר!) אוקייי עכשיו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו השאלה היא האם לקחת מעבד qx9650 עם כרטיס מסך 1 4850 או... לקחת q9450 עם 2 כרטיסי מסך 4850 cf פשוט אין לי תקציב גם ל cf וגם ל qx9650 אני שואל מה אתה מציעים????? היעדים של המחשב הם משחקים כבדים היחס בין המחירים הוא מאוד קטן אז זה לא משנה כל כך לתקציב תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 2,700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 20.1 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בין לא לקל/בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים