ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. המחשב שברשותי כבר די ישן והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. הקטע הוא שאני לא יודע מה עדיף לי, לשדרג, או לקנות כבר חדש וזהו. הבעיה הגדולה העומדת בפני היא התקציב. אני מוגבל ל 4000 ש"ח, וזה אחרי תכנון של קניית מסך חדש. היעוד שלי למחשב הוא בעיקר עבודות משרדיות, כגון הקלדה, או צפייה בסרטים, אבל מדי פעם אני מתעסק גם בגרפיקה. וכשאני אומר מתעסק בגרפיקה, אני מתכוון לצד הכבד של הגרפיקה. מדי פעם אני מתעסק עם תכונת תלת מימד (3ds max), ואני לא רוצה שהיא תקרטע לי על המחשב החדש/משודרג. לכן אני רוצה גם להעיף את המסך המיושן שיש לי (17" CRT ג'נרלי) שתופס לי מלא מקום על השולחן. את הרמקולים, המקלדת/עכבר, מדפסות, כוננים (גם HD, נראה לי שיש לי מספיק) - נראה לי שאני אשאיר. מה שאני צריך כנ…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש את המחשב הבא: להלן מפרט המחשב: Gigabyte GA-MA78GM-DS2H AMD Phenom 9650 64Bit Quad Core AM2+ OEM A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 2 Samsung 1TB Sata II 16MB Fastest 1TB ANTEC NSK2480 380W Arctic Cooling Alphine 7 LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black המחשב מיועד בעיקר להריץ סרטי hd למינהם (720P/1080P) .ולשמש כמדיה סנטר בסלון הדבר הכי חשוב לי הוא שהמחשב יוכל להריץ סרטים מכל הסוגים בצורה חלקה עם "איכות" מקסימילית שניתן להפיק מהסרט. התקציב הוא עד 3000 ש"ח במקרה קיצון ניתן לחרוג ל 3500 ש"ח אבל רק אם יש הצדקה ממשית. מספר שאלות נוספות: במה מתבטא ההבדל בסיומות בלוחות של gigabyte , למשל S2H/DS2H וכו'... האם חיבור מחשב לפלזמה 50 full hd הוא שו…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
צריך מחשב עד 1500.המחשב לא צריך להיות הכי חזק.רק צריך שיהיה טוב לאינטרנט וציור עם פד ציור כזה למחשב.רצוי שיהיה צורב ורצוי שיהיה צורב די וי די.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אשמח אם תשלחו לי מה צריך וחשוב שיהיה במחשב לילד בן 14 שיהיה מחשב חזק, בני משחק במשחקים אינטרנטים, בונה אתרים,ומשתמש בפוטו שופ וכמובן כל שאר השימושים במחשב חשוב לי שהמחשב יהיה מתוצרת טובה וחזק וכמובן מחברה עם אחריות תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, קנייה בארץ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות, עבודות גרפיקה פשוטות (PHOTOSHOP) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוצייה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מסך מגע * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-1T עם SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע, Core I7, יותר מ-4GB זכרון תודה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
זה לאחיין שלי- עכשיו התחיל להכנס לכל הקטע של השוטרים [table][tr][td][table][tr][td]C550T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]N560OC1GI[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1073[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K4G1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr]…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אפשר לנעול אני רואה שכ"כ מומלץ לחכות לכרטיסי מסך החדשים אז אני אחכה למרות שאני כבר 5 שנים אם אותו מחשב
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
זקוק למפרט ב-4500 כולל מסך, רמקולים (פשוטים) מקלדת+עכבר לצורכי משחקים... לא אכפת לי מאיזה חנות תבנו אבל העיקר שזה יהיה ל-12 תשלומים בכרטיס אשראי... המארז צריך להיות נחמד (לא הקומפיוקייס חחחח) ...צורב רגיל לא צריך הרכבה או התקנה של וינדואוס תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, ברשותי מחשב פנטיום 4 D כפול ליבה, עם 2GB זכרון ולוח אם של אסוס מסדרת ה945 , כונן קשיח של 500GB, וכרטיס מסך של ATI X1800XT . בזמן האחרון המחשב כבר אינו פועל טוב כבעבר, כאשר אני מרגיש שהוא בקושי סוחב במשחקים חדשים, וגם בכל הנוגע לתוכנות שבהן אני משתמש לתכנות שלי, אני חש שמחשבי הוותיק אינו עומד בעומס . אני חושב שהגיע הזמן לשדרגו, כאשר התקציב הוא עד 2500 ש"ח, כשהחלקים עליהם חשבתי שצריכים שדרוג הם הכ.מסך, הלוח אם והמעבד .... אם באיזשהו צורה ניתן להשחיל בנוסף גם מארז מאורר היטב ולא יקר, אני אשמח, אבל הרבה פחות קריטי, כשהמטרה של השדרוג הנ"ל היא לתת לי כמה שיותר זמן של נחת ושקט מהמחשב בלי צורך לשדרג פעם נוספת בשנה-שנתיים הקרובות . כמו כן, במארז הקיים ישנו…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הזמנתי מערכת מעבד INTEL 2500K לוח אם ga-z68p-ds3 זכרון 4GIGA דיסק WD 1T 32MB האם יש למישהו נסיון עם Z68 יש לבורד אפשרות לשים שני כרטיסי מסך ביחד ,האם למישהו יש המלצה כלומר שני כרטיסי מסך פשוטים או אחד חזק? מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב הרכבתי מפרט למחשב חדש, השאלה שלי אם משהו קנה בחנות Digma ויכול להגיד עם היא בסדר? יש אחריות הכל טוב?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי--4000 ש'ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף-בעיקר משחקים שיריץ את כולם גם בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך -יש צורך בהכול אבל לא צריכים להשקיע -עדיף מסך 22 אינץ מקלדת +עכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי-- 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם-כרגע לא מתוכנן . 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , הדברים שחשובים לי זה זכרון גבוה יחסית וכרטיס מסך טוב מצאתי מחשב של DELL שאני חושב שיתאים, רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב הDELL שמצאתי: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm בנוסף רציתי לדעת איך הכרטיס מסך שבDELL? HD3450
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לאחותי עם מסך 15.6 . המחשב נועד לשימוש בתוכונות כמו פלאש, פוטושופ וכד'. יש עדיפות לסוללה חזקה יותר ופחות למשקל המחשב. dell 5110 נראה לי חביב
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עם אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט מחשב חזק דגש זיכרון וכרטיס מסך! ב-4000 ש"ח.... בלי מסך עם CD-DVD זול וטוב. (עדיף מ-KSP !!) תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה עם מפרט עד 2500 מksp ללא מסך בעיקר למשחקים מksp ללא מערכת הפעלה כולל עכבר ומקלדת
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תראו לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש המפרט הוא כזה: Intel Pentium 4 3.2ghz with HT gigabyte ga-81945p-g-rh wd 160gb sata2 7200rpm 8mb nvidia gainward 6600gt 256mb pcx 1024ram ddr2 500 ומשהו mhz עכשיו עלה הכל בשוק ואני רוצה לשפר ללוח אם שיתמוך בcore2 extreme אני רוצה לשפר את המעבר לcore2 ואת כרטיס המסך לכרטיס מסך שיתמוך במשחקי העתיד לא מ8800 series. תביאו הצעות אין לי תקציב תביאו משהו סביר.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שהמוכר באופיס דיפו לא ממש ידע לענות לי עליהן, ואני אשמח אם מישהו שיש לו מחשב כזה, או סתם יודע, יעזור לי קצת: 1. האם מערכת ההפעלה שמגיעה עם המחשב היא בגרסאת 64 ביט? האמת היא שאני סקפטי, כי אחרת היו מציינים את זה, אבל בכל זאת. והאם אפשר ללחוץ על לנובו לקבל מחשב כזה עם מ"ה של 64 ביט? נראה לי קצת מיותר לקנות מחשב עם מעבד 64 ביט ולשלוח לו 3.2 מיליארד הוראות בשניה בהן חצי מהביטים לא משמשים לכלום... 2. שמתי לב שכתוב בפירוש באתר על מערכת ההפעלה "ממשק עברית" בעוד שהמוכר באופיס דיפו בפירוש אמר לי "hebrew enabled". זה בפירוש לא אותו הדבר. עם מה מגיע המחשב הזה? האם אפשר לקבל ממשק באנגלית במאה אחוז? או שאני אפתח אותו, ואקבל כפתור "התחל" (ואני יודע שבויסטה לא כתוב שם כל…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך מחשב בלא יותר 3500 . המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אני לא צריך ציוד הקפי ולא צריך דיסק קשיח ענק. הכרטיס מסך צריך להיות בסביבות הביצועים של 9600 ו512 רם יספיקו. במפרטים המומלצים באתר בתחום של ה3000-4000 ראיתי שממליצים על מעבדי סלרון D, אז אם אתם מצעים על המעבד הזה אשמח מאוד לקבל ביקורת מימשהו שיש לו את המעבד הנ"ל או ביקורת סתם ביקורת (לא באנגלית כי אומנם אני מסתדר איתה בסדר אבל 3 עמודים על השוואת מעבדים זה יותר מדי בשבילי...). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המטרה היא מחשב ביתי (לא למשחקים) לתוכנות גרפיות ולעריכת סרטים ביתית. אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט: Pentium D 775 3.0G 2x2M TRAY 930 DUAL CORE THERMALTAKE SILENT 775 GA-8I945P Pro GAIL 1Gb KIT 512 X2 Western Digital 250Gb 16MB X2 Sapphire X550 LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk BLACK THERMALTAKE SWING BLACK 120mm FAN + 430W (Sata+24-pin+PCI-E) TT PS SAMSUNG LCD - 740B 8ms 17" Magic Bright DVI 1:600 מחיר כ 7000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box 1850 ש"ח לוח אם: Abit AB9 PRO 800 ש"ח זיכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 1190 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ש"ח כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version 2190 ש"ח מארז + ספק: Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500W 600 ש"ח קירור למעבד: SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler LGA775 130 ש"ח צורב: ASUS DRW-1814BLT DVD-RW x18 Lightscribe SATA 235 ש"ח ===================================================== סה"כ: 7440 ש"ח כמה שאלות לגבי המפרט המצורף: האם הספק במארז איכותי/מספיק טוב? האם הזכרונות טובים (לא מכיר את היצרן)? מה לגבי לוח האם, האם עדיף ABIT AB9 במקום ה- PRO?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הראתי למישהו ממכירות של מחשבים את המפרט הזה : http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ (המפרט התחתון ) הוא שינה אותו והחזיר לי מפרט דומה תגידו לי מה דעתכם על המפרט שהוא שלך לי http://img34.imageshack.us/img34/4330/picture1.jpg מחיר המפרט 2000 שקל +התקנה
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בלי מסך עם 2 giga זיכרון מיועד לעבוד עם תוכנות photoshop ן premiere
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עובר על האתר ומנסה להרכיב מחשב לאחותי, סטודנטית לארכיטקטורה בניויורק השימושים שלה הם אינטרנט וורד לעבודות מצד אחד ומצד שני רינדור של מודלים ב אוטוקאד וב 3Dmax רינו, אילוסטראטור פוטושופ , אני צריך מחשב עם הכול והכי חשוב חומרה שאפשר להשיג בניו יורק יש לה היום לפ-טופ של סוני שמשרת אותה כבר שנתיים אבל הרינדור עליו לוקח שעות תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-