ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תשלחו לי מה צריך וחשוב שיהיה במחשב לילד בן 14 שיהיה מחשב חזק, בני משחק במשחקים אינטרנטים, בונה אתרים,ומשתמש בפוטו שופ וכמובן כל שאר השימושים במחשב חשוב לי שהמחשב יהיה מתוצרת טובה וחזק וכמובן מחברה עם אחריות תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עזרה בבניית מפרט לאדם שפחות או יותר לא מוגבל בתקציב מטרת המחשב למשחקים בלבד. אני כבר מחוץ לתמונה הרבה זמן אז אם יש היום בשוק משהו יותר טוב ממערך רייד.SLI אנא ידעו ותקנו אותי. אין צורך בציוד הקפי כגון מקלדת.עכבר.מסך.רמקולים. הדרישות הם כאלו: 1. מערך רייד לכונן הקשיח למיקסום ביצועים 2.מערך SLI (או המקביל של רדאון) לכרטיסי מסך בגדול הבן אדם רוצה שני כרטיסי מסך סוסים שיוכלו לכל משחק. ומוכן לחכות לכרטיסי DX10 (אנא תקנו אותי אם הם כבר יצאו או אם שווה באמת לחכות). שני הארד דיסקים ברייד מכובדים 7200 ולפחות 300גיגה כל אחד. מעבד כפול ליבה כמובן(המחשב לא יעבור אוברקלוק) יש דרישה גם למחשב שקט אבל בלי קרור מים בבקשה. אוויר בלבד + מארז איכותי. המחשב לא י…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נכנסתי לחנות בתקציב של 4000 שקל ביקשתי מחשב לגיימינג מחשב 19'' ללא אוברקלוקינג, מה אתם אומרים על מה שהוצע לי? מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם INTEL BLKDG45FC FLY CREEK זכרון T.C DDR2 4G 800MHZ דיסק קשיח Seagat 500G SATA2 32M צורב פנימי LG DVD-RW X22 DVD דו שכבתי מארז Themaltake+ספק Thermaltake 400W כרטיס מסך GF9800 יצא סה"כ 4100 שקל כולל הרכבה. מה אתם אומרים על זה?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אפשר לנעול אני רואה שכ"כ מומלץ לחכות לכרטיסי מסך החדשים אז אני אחכה למרות שאני כבר 5 שנים אם אותו מחשב
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב למשחקים בסביבות ה2000 ש"ח לוח אם,מעבד,כרטיס מסך,זכרונות ודיסק קשיח תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שבת שלום, אני עוסקת בתחום הביטוח מחפשת מחשב נייד בתקציב של עד 2000 שקל אם אופציה לחריגה קטנה רק אם ממש יש צורך מטרת השימוש במחשב הינה לעבודה משרדית בעיקר WORD EXECL ותוכנות ביטוח שרצות דרך הדפדפן חשוב לי שהמסך לא יהיה יותר גדול מ 14" אינץ ומשקל של כ 1.5 ק"ג +/- כמובן כמה שפחות יותר טוב אין לי בעיה לרכוש מחשב מאתריפ בחו"ל או אפילו באילת הומלץ לי על 2 המחשבים הבאים: https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Touchscreen-Processor-i5481-3595GRY/dp/B07P4LFDT7/ref=sr_1_11?pf_rd_i=565108&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=2afdf005-5dad-59c6-b6b0-be699f2d03aa&pf_rd_r=E8Q8Z37481AK7E3F00XP&pf_rd_s=merchandised-search-10&pf_rd_t=101&…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מטעין את המחשב דרך ממיר מתח וישנה תופעה הזויה - כל פעם שאני מנתק את המחשב מהמצית (מממיר המתח) ה USB נכנס לעבודה מלאה וכשאני מחבר שוב הוא מתנטרל ועובד רק לסירוגין. האם יש משהו ספציפי שניתן לעשות או משהו מוכר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
quote author=tmpusr link=topic=388977.msg3344926#msg3344926 date=1232786526] achitofel - תגובה מצויינת (בניגוד לקודמת שלך בעניין שגיאות הכתיב). ה-5050e מצויין ומספק אך ה-E5200 של אינטל חזק ממנו משמעותית, קריר ושקט יותר ובמחיר דומה. תמיכת חומרה בתכני HD לא מתקבלת בפועל ברוב המכריע של המקרים. כשכבר יש תמיכה, הלוחות המובנים לרוב אינם חזקים דיים להפעלת מנגנונים לניקוי רעשים ושיפור תמונה. לניגון הסרט בלבד מספיק מעבד טוב כמו הנ"ל. ה-2480 עדיף בהרבה על ה-CUBE או ה-LC17 בעיקר מבחינת יכולות האוורור, הספק ורמת השקט/איכות. מפרט ראשוני בדגש על יכולות HD, איכות ושקט מוחלט שחשוב מאוד לדעתי ב-HTPC רציני. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5KPL-…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יפנה אותי למקום המתאים באתר של לנובו לא מצאתי כלום... אולי יש כלי שיכול בדוק את תאימות החומרה לחלונות 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן ושלום, מחפש מחשב (רק לנובו) חזק מהיר ואמין בתקציב של עד 6000 ש"ח. קיבלתי המלצות על הדגם הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11259 ועל הדגם הזה: http://night-net.net/items/162699 כשכאן מחליפים את הזיכרון מ 4 ל 8 GB ההבדל המשמעותי, לדעתי הלא מקצועית, הוא במעבד. האם נכון ועל איזה דגם ללכת מבין השניים או שקיימת אופציה שלישית טובה יותר. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , הדברים שחשובים לי זה זכרון גבוה יחסית וכרטיס מסך טוב מצאתי מחשב של DELL שאני חושב שיתאים, רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב הDELL שמצאתי: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm בנוסף רציתי לדעת איך הכרטיס מסך שבDELL? HD3450
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה עם מפרט עד 2500 מksp ללא מסך בעיקר למשחקים מksp ללא מערכת הפעלה כולל עכבר ומקלדת
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה בניידים לכיוון רגישות משטח העכבר? לתותחי הניידים שבחבורה כל הזמן קורה לי מצב שבו עצם העברת הסמן/העברת האצבעות על משטח העכבר גורמת לסימון כל הדף או עמוד האינטרנט או גוררת פרטים משולחן העבודה ממש כאילו לחצתי על הכפתור השמאלי באופן קבוע.... למה זה קורה ? איך פותרים את הבעיה המרגיזה הזו? THX
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לא צריך מסכים, יש שניים גדולים ויפים לא צריך מערכת הפעלה לא צריך מארז - אבנה בעצמי חנות - עדיפות ל-KSP בגלל קרבה ג"ג על מה חשבנו: מעבד - שיהיה "סוס", לדעתי 14700K קירור למעבד - סביב 200-300 שקל, לא צריך אורות ושטויות, מה שמומלץ היום לוח אם - מה שתמליצו, עדיפות ל-ASUS ספק כח - שיהיה מודולארי, עדיפות ל-14 ס"מ הארדיסק - שיהיה SSD כזה שמחובר ישר ללוח אם, 2TB זיכרון - 64GB כי למה לא, הכי מהיר שאפשר בתקציב כרטיס מסך - בזה אני הכי לא מבין, בהתאם לתקציב כמה שיישאר, שיהיה "סוס" מאוורר למארז 14 ס"מ - לא ככ משנה איזה אבל בלי לדים תודה רבה חברים מעריך מאוד
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
- 2 followers
-
-
פעם אחרי פעם אני נופל על מחשבים שלא נותנים לי את הביצועים שאני צריך תמיד יש איזה צוור בקבוק שתוקע את ביצועי המחשב האם קניית מחשב BRAND NAME היא כדאית או שזה לזרוק כסף מיותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לעבודה + גלישה, ומדי פעם לצפייה בסרטים. חשוב לי מסך 15.4 התקציב בסביבות 3500, רוב הזמן המחשב יהיה בבית אך לפעמים אני אצטרך לצאת איתו אז חשוב שהסוללה לא תהיה קצרה נ.ב. מעדיף לקבל אותו עם Windows 7 נקי מבלי צורך לשדרג תודה לכולם, אופיר
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב (ואני די בטוח שגם אתם שמתם לב) שפורמט השאלה הבא חוזר על עצמו: אני מחפש מחשב נייד בתקציב של XXX (בדרך כלל נע בין ה3.5-6 אלפים) שיבצע XXX (לרוב מדובר באינטרנט, OFFICE, יוכל להריץ משחקים לא מאד כבדים, WINSOWS, ויקרין סרטים ברמה טובה. לפעמים יש תוספות כמו HTPC, גרפיקה). זכרון בגודל XXX סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן. מדוע שלא תכינו טבלה (שתתעדכן מדי פעם) ובו תתאימו דרישות מהמחשב לסוג חומרה מסויים, תציינו את ההבדלים העיקריים בין סוגי המעבדים, כרטיסי מסך וכו' וכו' (תהיו יצירתיים). תחום החומרה בעולם הניידים הרבה פחות מוכר מאשר בנייחים. כך שמה שישאר לאנשים לשאול הוא בתחום של איזו חברה עדיפה ועוד פרטים קטניים שעודפי התקציב מאפשרים, ואתם לא תצטרכו כל פעם להגות מפרט חדש. א…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי: כרטיס מסך NVIDIA GT9500 מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5VD2-MX לוח אם DDR2 1G RAM יש לי מאווררים שאין מושג איזה חברה או דגם הם, אבל נראה לי שהם חרא, רועשים ולא מקררים טוב במיוחד. ואיך אני בודק מה הספק כוח? ^^' אז זה מה שיש לי ואני מעוניין להשתדרג, אני לא יודע אם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי, התקציב הוא בסביבות ה2500 מה שאני עושה במחשב זה מוזיקה אינטרנט מסנג'ר ושטויות כאלה, וקצת משחקים. תודה (:
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מצרף פה 2 מפרטים למחשב נייד לצורך התייעצות איזה עדיף וכדאי. שימושים של סטודנט (אופיס, אינטרנט, סרטים). המפרט הראשון: 1600 שח ASUS VivoBook 15 X542U מעבד: i5-8250u. זיכרון ראם: 8gb ram. הארד דיסק: 1TB+128ssd. כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 930MX. מסך: 15.6 אינץ' FULL HD. ווינדוס 10. המפרט השני: 1700 ש"ח HP430 G5 Probook /13.3"/ i5-8250U/ 8GB 1D DDR4 / 256GB SSD PCIe / FD / 3Yos/silver/1.5kg תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב שלום ותודה מראש ככה המפרט לפי מה שאני יודע הוא לעסקים, קניתי מסך היום לאחר עיון פתחתי בLCD זה פה -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300522.0 בינתיים מרוצה. טוב עכשיו הגיע הזמן להחליף גם את המחשב אז זה מה שהוצע לי: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090265-1139375-1139375-1139375-13069126-13069590-80155205.html חוץ משינוי ב"זיכרון סטנדרטי"1024MB (לא כמו שרשום) את האמת הפסקתי לעקוב אחרי הפנטיום 4 ככה שאני לא מבין במעבדים החדשים ויש היום כל-כך הרבה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מה צריך לשנות או להוסיף או בכלל אם זה משתלם? בטח אני יעביר את הכרטיס טלויזיה אני מקווה שהוא יעבוד עכשיו הוא עובד על XP , אבל בשידרוג הקודם הייתי צריך להחליף כי הכרטיס לא נתמך …
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 לפני חודש ועכשיו אני מרגיש שאני לא ממש מרוצה ממנו יחסית לסכום ששילמתי (כי יש משחקים שהוא לא מריץ על הכי גבוה כמו קרייסיס פר קריי GTA כמובן וסיינטייס רוי) עכשיו מה אתם חושבים על המפרט הוא טוב? האם הייתם יכולים להרכיב לי באותו סכום מחשב חזק יותר? והאם הספק כוח שהוא 400 של סיסוניק יוכל להחזיק לי בעתיד שאני ישדרג כרטיס מסך או אפילו יוסיף אחד?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי אני ממונה להרכבת מפרט למחשבי בית ספר חחחח.. קונים סך הכל 40 מחשבים ב2.5 כל אחד. לעבודה בית ספרית חחח... ועוד שתי מחשבי HTPC לחדרי צפייה ב3k לאחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:בעיקר משחקים * גודל המסך:15.6 * משקל רצוי: 2.5-3... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם):עד כ 2-3 שעות לגלישה באינטרנט כשלא יהיה מחובר לחשמל.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500GB * כונן DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקר מחשבי DELL חשבתי על http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16036&txt_search=&buy=&minprice=5023&maxprice=
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-