ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? האם יהיה טוב למשחקים החדשים בהגדרות בינוניות? לוח אם דגם:Intel TAPPEN D945 סוג ציפסט:intel 945 מהירות FSB:1066 MHz כרטיס קול משולב:Intel high definition audio כרטיס רשת:משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI:4 סה"כ יציאת PCI Express:2 סה"כ יציאת USB 2.0:8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה ב- Dual channel DDR:כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: Intel Dual-core 920 מהירות מעבד: 2.8GHz מהירות 800MHz :FSB זכרון מטמון 4MB :cache אחריות:איסטרוני…
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר סקירה מקצועית אשמח לקבל הפניה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה בתוכנות Solidworks וPhotoshop (ברמה הלימודית), אינטרנט+אופיס, צפיה בתכני HD ומשחקים כשימוש משני. בעתיד הקרוב הוא יחובר למסך 24". המפרט לא צריך לכלול מארז, דיסק קשיח או ציוד הקפי, אבל יש צורך בספק כוח. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבת המחשב. אני לא מתכוון לעשות OC בשלב הראשוני, אבל אין לי בעיה אם יהיה אפשר "לסחוט" מהמפרט עוד קצת ביצועים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אז ככה המחשב מיועד לחברה שלי ושהיא משתמשת בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, אולי פה ושם סרט או סדרה. מעדיף מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, ואם יש אפשרות לצבע אז אדום ;-) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, * גודל המסך? עדיפות למחשב קטן סגנון notebook? * משקל רצוי? לא כלכך רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות שיהיה לפחות HDMI אחד. * בלוטות? לא מחייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משהו מטורף. 250 נשמע בסדר. * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב, אבל אפשרי ביותר. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחר…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי. ברשותי נייד בן שנתיים, שלאחרונה נראה כי צריך להחליף לו סוללה. הנורה של הסוללה מהבהבת לי , וזה לאחר שהורדתי את בהירות המסך ועשיתי את שלל ה"טריקים" שצריך כדי לא לאמץ אותה. אני עובד עם הנייד אך ורק בחיבור לחשמל, ולכן לא מוצא את הטעם בלהחליף את הסוללה. השאלה שלי היא האם אי החלפה עלולה לגרום לנזק עתידי כלשהו, למרות שהמחשב עובד נטו בחיבור לחשמל. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לשימושים הבאים : לינוקס, וינדוס , תוכנות כבדות , אינטרנט שירים וכל זה...ומשחקים כבדים, החדשים עם הדרישות הגבוהות . אני לא ממש מבין בכל המעבדים, ומה עדיף AMD או אינטל , וQUAD CORE או DUAL CORE, אני ממש מבולבל בכל העניין, לכן רוצה עזרה מאנשים שמבינים. אולי המחשבים אללו מתאימים : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2064 http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2071 עריכה : שכחתי חח, נוסף לזה אני צריך מסך נורמלי , (יש לי עכשיו CRT LG ) , אני צריך מסך לא יקר, אך אחד שממש לא הורס את העיניים (אם יש כזה), ואם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עינים. תודה..! אגב, עדיף מאוד שיהיה פחות מ4500 ש"ח . שוב, תודה.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברים, אם אפשר הייתי רוצה שתעזרו לי עם מפרט למחשב שהמטרה שלו זה DVR ל 8 מצלמות לעסק... עד 10K... (יש אפשרות לחריגה אבל רק מדובר על הבדל משמעותי ב ביצועים/אמינות)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מדפסת משולבת(סורק), מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, חשוב מאד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השנה אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ותוך כדי הלימודים מן הסתם אני יצטרך לתכנת בשפות שונות בנוסף לכך המחשב מיועד לשמש לאינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים (לא משחקים) אני חשבתי ללכת על אחד הדגמים: HP Pavilion dv6-1230 / HP Pavilion dv6-1260 איזה עדיף? או שאולי יש דגם אחר מומלץ? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד ללימודים, הדרישות שלי הם מאוד בסיסיות ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע במפרט חדש ומתקדם יחסית (I5, 4GB RAM,) ואם יש מכך ערך מוסף בנוגע לתוחלת החיים של המחשב ולא רק רלוונטי לשימוש בתוכנות מאסיביות ואם יש למשהו המלצות כלליות לגבי הדגמים של ASUS אל מול DELL ו LENOVO תודה רבה. חן
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום חבר מחפש נייד והוא שם עין על הלנובו SL 500 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode=315 איך הוא ? במחשבים ניידים אני לא כל כך מתמצא אבל בנייחים אני מכיר בערך את החומרה, לאיזה מעבד ה-T5870 למשל מקביל ? ולאיזה כרטיס ה-9300 מקביל ? (המטרה היא לא גיימינג אבל אם אפשר עדיף להכניס גם כרטיס שיריץ משחקים אפילו על LOW) האם יש משהו יותר טוב בתקציב ואני מדגיש - להביא מאייבורי בלבד או דגמים של לנובו מכל חנות תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * ה…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב נייח לעריכת וידאו עד תקציב של 4500 שח בערך (גמיש טיפה) לא כולל מסך ואביזרים נילווים, 1. תקציב 4500 שח עם גמישות קטנה ממש אם יש הבדל גדול באיכות 2. השימוש הוא לעריכת וידאו לא הכי כבדה (חתונות ארועים קליפים וכאלה חלק מהפוטייג הוא 4k וחלק 1080 וכאלה ) 3. לא צריך מסך או דברים אחרים רק פי סי 4. לא אין חלקים שאפשר להוסיף 5.לא חשוב השקט זה מחשב לעבודה 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.לא צריך מערכת הפעלה או אופיס או הרכבה 8.חשבתי לקנות מאייבורי או קיאספי אבל פתוח לכל הצעה 9.הקניה מתוכננת כמה שיותר קרוב (אפילו השבוע אם יש מבצעים מיוחדים ליום הבחירות ) 10.לא אין יציאות או חיבורים מיוחדים שנדרשים 11.כן…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
במיפרט המחשב מצוין שיש לו מעבד Intel® Core 2 Duo (T7250) 2.0GHz,800 MHz FSB וזה גם המיפרט באתר של DELL.COM אבל במיפרטים של חלק מהחנויות מופיע שמהירות הבס שלו היא 667 GHz השאלה היא האם יתכן שמעבד T 7250 שהוא מסדרת סנטה רוזה יכול להיות במחשב מסוים 800 ובמחשב אחר 667 אגב זה המחשב http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=337413417&sog=C-PCLaptop
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 מחשבים DELL INSPIRION 1525 או GIGABYTE W468N . וראיתי שב GIGABYTE יש אחריות לשנתיים ורשום בסוגריים שנה אחריות לסוללה. ב-DELL נותנים 3 שנים אחריות מישהו יודע האם לסוללה זה גם 3 שנים ? ובכללי מה כוללת אחריות?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1880 X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E 340 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 L1752T 17'' LCD 8ms DVI 1140 DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9013 938 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 1520 Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical 135 6300 אתם לא צריכים לדאוג בקשר למארז והספק אני קונה גנריק (לא סתם, אתם לא צריכים לדאוג בקשר לזה) מתוכנן OC המחשב הזה לא למשחקים, לפחות לא לחודש הקרוב או החודשיים הקרובים ואין לי שום סיבה להשקיע עכשיו בכרטיסי מסך. המחשב יבצע פעולות כבדות אני נוטה לעבוד ע…
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קהל נכבד אני מבקש עזרה דחוף.. אני צריך מפרט מKSP בלבד ב1500 שקל לשימוש אינטרנטי בלבד. לא כולל מסך ורצוי מבוסס AMD. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת על מפרט שאני די סגור עליו: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M720-US3 ₪375 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - VALUE EDITION : OCZ2V8004GK ₪309 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ₪793 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ₪342 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ₪406 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪272 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪3646 ה…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
INTEL - מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 2MB FSB 1066MHZ INTEL - לוח האם INTEL DP965LT : דגם INTEL 965P : לוח עם מבוסס מעבד FSB 1066MHZ : מיהירות DDR2 DUAL 800MHZ X4 : יציאת SATA II RAID X4 : יציאת ATA133 X2 : יציאת FLOPY 1.44 X1 : יציאת PCI-Express x16 x1 : יציאת PCI-E X1 x3 : יציאת PCI X3 : יציאת USB 2.0 X10 : יציאת IEEE 1394A X2: יציאת CORE 2 DUO : תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR2 800MHZ : תמיכה ב SATA II : תמיכה ב DUAL CORE תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64BIT תמיכה במעבדים בטכנולוגיית DUAL CHANNEL זיכרון DDR2 2GB (1GBX2) : נפח 667MHZ CL5 : מהירות W.D/SAMSUNG - דיסק קשיח SATA II : טכנולוגיה 160GB : נפח איחסון 7200RPM : מהירות 8MB Cashe : זכרון מטמון - כרטיס…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב ישמש ל: 1.משחקים. 2.גלישה. 3.הורדות(סביר להניח שגם מסביב לשעון). 4.הקלטה מממיר. 5.צפייה בסרטים. *המחשב נמצא מטרים ספורים מהמקום בו אני ישן לכן השקט חשוב. כנראה שיהיה OC, אשר נראה משתלם בתקציב זה. מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤309 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤353 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤270 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤31…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-