עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני כמעט סגור על המחשב הנ"ל, אך יש לי כמה שאלות: - עד כמה הוא מתחמם בעבודה משרדית ועד כמה כאשר משחקים ? - זמני סוללה ??? - האם ה-HD 5400 יהיה מינוס רציני בשביל אינטרנט/אוניברסיטה/תכנות, או שההשפעה תהיה זניחה ? (אני לא הולך לעבוד עם קבצים גדולים בסגנון עריכת וידאו או גרפיקה מעבר לתחביב). הבנתי שלמשחקים אין בעיה מיוחדת ... ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר מסיבי חיצונית מה- pavilion 3050EJ (לטובה) זהו .. מקווה לקבל תשובות ולהתחדש במחשב חדש אחרי 7 שנים

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by ake,

מפרט למשחקים בתקציב 10.000 ללא מסך,עכבר,מקלדת

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=227&keySearch=

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by h4mudi,

מפרט ב8000 למשחקים כולל מסך וצורב DVD, לא צריך ציוד היקפי. תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. לאחרונה אני עוסק בסקר שוק לגביי מחשב נייד קל משקל במחיר סביר. לשמחתי מצאתי מחשב מסוג LG LM40 ששוקל 2.2 ק"ג ונותן תמורה די טובה למחיר (אם למישהו יש השגות, מוזמן להגיב..). אולם, יש מספר פערים בין המחשב שנמכר אצלנו, בישראל, לבין מפרט המחשב כפי שמתואר באתר האינטרנט של חברת LG. לדוגמה: במפרט בוואלה שופס כתוב שלמחשב - כרטיס מסך ATI 9200 ואילו באתר של LG כתוב ATI 9700 או שכתוב בוואלה שלמחשב יש תמיכה אלחוטית בפרוטוקול B בלבד ואילו באתר של LG כתוב שתומך ב-B ו-G. עכשיו, שאלתי היא: האם יכול להיות שה"ישראליות" עבדה פה שעות נוספות והמחשב עבר המנחת צפיות בכדי שיוכל להיות זול יותר? האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד שאלה שחשובה לי, מה ההבדלים והאם כדאי לשדרג לדגם LM50 (רק ב-+260 ש"ח)…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  6. הי, אשמח להתייחסות שלכם לגבי המפרט והמחיר. השימוש הוא משחקים בינוניים עד כבדים עם אפשרות לשדרג בעתיד. חשובה לי מערכת הפעלה, אמינות ואיכות בצפייה ומהירות העבודה. תודה!!

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות\סרטים, דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לתכנות וקצת משחקים. * גודל המסך? 14/15 * משקל רצוי? קל יחסית - באזור ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL מכיוון שאני רוצה לשמור על האופצייה להפעיל משחקים על המחשב בצורה סבירה חשבתי ללכת על מחשב עם כרטיס RADEON HD 4570 או אחרים ברמה בינונית+. המחשב שחשבתי עליו הוא DELL 1555 ST-RD33-3147 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=25631 אשמח לשמוע על מחשבים נוספים בטווח המחירים 4000-5000 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by tripstrike,

זקוק למפרט למשחקים תכני וידאו HD 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 moh bo bioshok -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר כרגע מסך LCD 37 1336-768 בתור מסך ראשי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה . 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shokata152,

הגיע לידי מחשב נייד מסוג toshiba satellite 220cds. מחשב נייד מאוד ישן, אך עדיין עובד. הוא עובד על פנטיום אחד... וזה מאוד משעשע. יש עליו windows 95. רציתי לדעת, כיצד אני מפרמט אותו? זה בשלב הראשוני. אני זוכר שבתקופת ה98 היה תקליטור אתחול שהיה עושה את זה, אבל למחשב הנ"ל אין כונן תקליטורים (או לפחות אני לא רואה אותו...). איך אני מגיע לביוס במחשב כזה? ניסית del, ניסית F1 ואת F4. מישהו זוכר מקשים אחרים לביוס? אחרי שפירמטתי איך אני מתקין את windows 98? אני זוכר שגם פה היה צורך בתקליטור אתחול. אם מישהו יכול להגיד לי כיצד להגיע לדוס, ומשם לפרמט ולהפעיל את הוינדוס, זה יעזור לי מאוד. נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אפילו איך רק לשדרג, גם זה טוב. למפרט של הבלוק הזה: http://ww…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  11. מה דעתכם? האם מומלץ? הצרכים: אני חייב מעבד 2GHZ ומעלה (ליבה כפולה ומעלה). זכרון - השאיפה ל4 GHZ DDR2 ומעלה HD 200 גיגה ומעלה (כבר לא משנה אם יהיה 200/300/400 גיגה אבל מינימום 200). כרטיס מסך לא מובנה, שיאפשר להריץ משחקים באופן סביר. יציאות לUSB וכו'... ייעוד שימוש: מיועד לסטונדט להנדסה מחשבים, אצטרך לאפשר יחדיו/לא יחדיו: ויזואל סטודיו, מטלב, לעיתים כמה IE פתוחים במקביל (נניח 8 ), אולי נגן שירים, מצגות כבדות. לעיתים תוכנות להדמיות, תוכנות לתכנות (דברים שיכולים לרוץ בבית, ההדמיות והתכנות הבאמת רציני ירוצו מן הסתם באוניברסיטה). פחות מיועד למשחקים ויותר ללימודים למרות שמידי פעם נעשה ניקוי ראש ונכנס לקצת לאיזה משחק נחמד או לסרט טוב לנקות את הראש לאיזה GTA נחמד או C…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. המפרט הוא למחשב מהיר לא ממש למשחקים וזהו.... מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 9146 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB (P/S Not Inc) Case 241.00 ¤ 1 241 ¤ 1 9415 Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 925 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 900.00 ¤ 1 900 ¤ 2 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 259.00 ¤ 1 259 ¤ 3 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 90.00 ¤ 1 90 ¤ 4 6596 Gigabyte GA-8I915PLG Intel 915PL Bulk Motherboard 455.00 ¤ 1 455 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 307.00 ¤ 2 614 ¤ 6 8820 17'' Proview CQ-729DG (8ms) + Speakers DVI LCD Monitor 1064.00 ¤ 1 1064 ¤ 7 6955 Logitech Wheel White Optical USB OEM Mouse 67.00 ¤ 1 67 …

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, אני מחפש מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח, לצרכים משרדיים בלבד. קיבלתי הצעת מחיר למחשב טושיבה מדגם a200 1m4 3699 ב 12 תשלומים או 3850 ב 24 תשלומים. המחירים יחסית זולים, מאחר והדגם קרוב לסיום חייו, וכנראה לא יחודש (כך נמסר לי). מפרש המחשב כולל: שנתיים אחריות מעבד dual core t2130 זיכרון 1 ג"ב כונן קשיח 120 ג"ב מתאם מסך GMS945 צורב DVD מערכת הפעלה ויסטה פרמיום האם לדעכת מפרט המחשב מספיק לצורכי משרד. החולשה היחידה של המחשב היא המעבד שאינו core dou או core2dou אלא dualcore, מעין גירסה של pentium d למחשבים ניידים. האם לדעתעם המפרט של המחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה בצרה טובה? והאם מחשבי טושיבה אמינים ? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. אז ככה: כרטיס מסך יש (8600GT) כונן קשיח יש (Hitachi 500g) וצורב DVD יש גם כל מה שאני צריך בתקציב זהו: מעבד, לוח-אם, זיכרון פנימי, מארז+ספק וכנראה קירור למעבד. 2g לזיכרון פנימי מספיק ואין צורך ביותר זה בערך המפרט שעלה לי בראש עד עכשיו: Intel Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ANTEC SONATA II 450W יש מקום לשיפור? הQ6600 דרך אגב אני מעדיף כמעבד מתוך מבט אל העתיד (כן כן המשקפיים התלת-ממדיות ב-IMAX רב שימושיות ) וגם קצת בלי קשר, הדיסק הקשיח שכבר יש לי איכותי? בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by Vincent,

אני מחפש נייד 14.1 אינץ'. מה שאני יעשה עם המחשב זה תכנות, בלי משחקים כבדים או משהו שדורש גרפיקה כבדה. אני רוצה שהוא יהיה קל לנשיאה יומיומית בתיק גב, ובגלל זה אני מחפש 14.1 אתם חושבים שזה יהיה קטן מדי לכתיבת קוד תכנות (VISUAL STUDIO) ? מה אתם אומרים על זה? Latitude D531 זה בדיוק בתקציב... http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm יש גם: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=212&keySearch= http://www.skypc.co.il/pl_product~5572ZWLMI~14~0.htm אני גם מעדיף (אבל לא חייב) שיהיה עם מסך לא מבריק, שלא יהיו השתקפויות. יש לכם המלצות? יש מישהו עם ניסיון בניידים בגודל הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. טוב תראו אני רואה מלא מחשבים ניידים טובים למשחקים אבל.... תמיד חושב שלא כדי אז פניתי לפורום הזה בשביל שתעזרו לי לבחור מחשב שיש בו 2.3 GHz+ הכי טוב מעל 2.6 כרטיס מסך טוב שהיה 15.6 אנץ לפחות שונא מסכים קטנים... 500 GB (7200 RPM) ו4 GB RAM בקיצור שהיה טוב ויחזיק מלא זמן מחשב עמיד להרבה משחקים כמו CRYSIS 2,HomeFront וכאלה יש לי עד לחודש הבאה ב10 יום המשכורת להחליט

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by Amit Biton,

מצאתי כבר מעבד וכרטיס מסך מיד שניה בסכום 2500 מיד שניה כדי לחסוך כמה שיותר כי צריך מסך 144 Hz

18. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 2500 שח למחשב. צריך שניים. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות/פייטון, מסמכים ומצגות, הרבה זום וטיימז. משחקים פשוטים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צג גדול. לפחות 15.6 אינץ'. משקל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי windows 10 . לא קריטי (יכול להשיג בזול ולהתקין לבד) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by yhotdog,

היי אני מעוניין לקנות נייד, ואני אשמח לעזרתכם: (זה הנייד הראשון שלי, אז יש דברים שאני לא כ"כ מבין בהם) * מטרות המחשב: תכנות (אני סטודנט למחשבים. דוגמא לתוכנות: visual studio, eclipse, IDA, python interpreter...), אינטרנט, סרטים. אין צורך בכלל במשחקים. אני מתכנן להשתמש בנייד גם בבית אבל גם הרבה בנסיעות באוטובוס, ולכן חשוב שיהיה נוח (למשל: עדיף שמסך לא יהיה מבריק, אבל זה לא חובה). * גודל המסך: לא קטן מידי (כדי שיהיה נוח לתכנת), אבל לא יותר מידי גדול (כדי שיהיה נוח להתנייד). (אני לא נותן מספרים מדויקים כי אני לא כ"כ מבין בזה.) * משקל רצוי: כמה שיותר קל. אני מניח שהגבול הוא 2-2.5 ק"ג (אבל שוב, אני לא כ"כ מבין בזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן - לפחות 5 שעות. * כונן CD/DVD? …

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by lior5725,

שלום ברצוני לרכוש כרטיס מסך חזק ורציתי לשאול אני שם את העין כבר הרבה זמן על GTX 570 OVERCLOCK אבל אני לא מבין כל כך ורציתי לדעת האם זהו כרטיס הכי טוב במחירים האלו והאם עדיף של NVIDIA או של GIGABYTE כי לפי מה שבדקתי זה נראה עם אותם מאפיינים ובכל זאת נבידיה יקר יותר. והאם במחיר כזה מטורף יש משהו יותר טוב או שעדיף כרטיס אחר בכלל. תודה

21. היי. ברשותי נייד בן שנתיים, שלאחרונה נראה כי צריך להחליף לו סוללה. הנורה של הסוללה מהבהבת לי , וזה לאחר שהורדתי את בהירות המסך ועשיתי את שלל ה"טריקים" שצריך כדי לא לאמץ אותה. אני עובד עם הנייד אך ורק בחיבור לחשמל, ולכן לא מוצא את הטעם בלהחליף את הסוללה. השאלה שלי היא האם אי החלפה עלולה לגרום לנזק עתידי כלשהו, למרות שהמחשב עובד נטו בחיבור לחשמל. תודה לעונים!

22. אהלן, מחפש לשדרג מחשב קיים. חשוב לי בעיקר לוודא תאימות לרכיבים הקודמים והתאמה לכרטיס קול ותוכנות סאונד. רכיבים שקיימים: מארז Sonata 2 עם ספק כוח Sonata smart power 450W 2 הארדיסקים: WD 670GB, WD 80GB כרטיס קול RME FF400 יש לי גם קירור מעבד של Zalman (משהו כמו זה) ואני צריך לבדוק אם הוא מתאים לסוקט של המעבד החדש רכיבים שאני חושב להוסיף: מעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB לוח אם ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כונן SSD‏ Intel Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G310רציתי לשאול: 1. כל הנושא של Smart Response. האם הוא שווה את זה? נר…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי, בעל שטח אכסון גדול (500GB), ודיסק נוסף לOS. בנוסף, אני צריך שהמחשב יכלול מעבד Q6600, וכרטיס מסך חזק ככל האפשר כמו כן, חשוב שהמארז והמאווררים יהיו שקטים ככל האפשר התקציב לא כולל ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by Saragani,

שלום לכולם, הייתי מעוניין בבקשה להצעה למחשב נייד...תומך וינדוס ויסטה החדש! צרכים: office 2007 אינטרנט צורב DVD (..בלי דואל לייר) כרטיס מסך ממוצע...לא לשם הרצת משחקים...בשביל תצוגה רגילה עבודה עם תמונות... דיסק קשיח 80 GB ... מסך של 15 אינץ' יספיק הייתי שמח להמלצות..!! ! (שלא יכלול מערכת הפעלה...אני מתקין את הויסטה ואת הכל לבד)

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. אני תוהה אם לקנות מחשב ניייד או לשדרג מחשב נייח קיים. ולכן אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי - כמה אמור לעות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים חדשים וכבדים? תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.