ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למשחקים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד/טאבלט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 בנוסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? RDP למחשבים אחרים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש t400 שם ורציתי לדעת על חוויות\נסיון\מידע עם החנויות הללו במיוחד לגבי האחריות
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ושלא יהיה קשור בOC פשוט שיהיה טוב... תודה!!!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן , ברצוני לקנות מחשב חדש עד 2000 (אפשר לחרוג מעט) שקל. חיפשתי תפריט מתאים ב"מפרטים ההמולצים" אך לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש , כ"ל כלפי החיפוש בפורום. בקצרה - אני צריך מפרט שכולל : מעבד - או אינטל או AMD , נראה לי שAMD יהיה יותר זול ויותר יעיל (מה שמתבקש מגלל התקציב הנמוך יחסית) זכרונות - לא משהו מיוחד - 400\3200 , אם אפשר אז 512 מגה (האם כדאי לקנות שתי סטיקים של 256 בשביל להעלות את רוחב הפס?) לוח אם - Nforce 4 יהיה מספק , לא? הארד דיסק - 80 ג'יגה מארז +ספק - משהו זול ואמין. אני לא זקוק לכרטיס מסך , לכוננים נוספים וגם לא למסך. זהו , משהו אחרון , אני צריך את המחשב די במיידי - אז אם למישהו יש המלצה לחנות טובה רצוי באיזור ירושלים (אם לא אז איפשהו במרכז) אני אשמח לשמו…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -סביבות עבודה שונות, עמיד להרבה דברים במקביל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -כל דבר חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט : פרסמתי פה הודעה עם מפרט קודם שלי שמההודעות של האנשים שיניתי המון דברים, אם תוכלו לעזור לי גם הפעם אני ישמח. אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , לאחר ריענון וחיפוש שעשיתי אני מבין שעדיף לשדרג למעבד מדור 2 RYZEN של AMD - בגלל התמורה לכסף והשדרוג העתידי (למרות שאני מבין שבשנה הבאה צפויה החלפה של התושבת למעבדים שלהם). אני אתפשר על דור אחד אחורה תמורת ביצועים טובים ומחיר טוב. שאלה - האם כרטיס המסך שלי יכול לספק עבודה טובה לשנה/שנתיים הקרובות ורק אחר כך לשדרגו ? שאלה נוספת - האם עדיף לוח אם מסדרת 550 או 570 או מספיק לשדרג רק ל 450 ? ושאלה אחרונה - בהנחה שאני לא בלחץ אטומי - האם עד סוף השנה הקרובה נראה הוזלות משמעותיות במעבדים מדור 2 של RYZEN ושל לוחות האם המדוברים ? המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחריות מחשב נייד דל כוללת אחריות על פיקסל תקוע או שרוף?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מבעלי הניסיון מביניכם לגבי הפרוצדורה להביא מחשב נייד מחול. 1. האם העלות של המכס מסתכמת רק ב15.5 אחוז? האם יש עלויות נוספות? 2. איזה אתרים מוכרים אתה מכירים ששולחים מוצרים לארץ? אני מחפש חנות שמחזיקה דגמים חדשים. 3. אם יש חומר כלשהו / לינקים אשמח לקבל. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 או חיסכון של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,max payne 3, assassin's creed 3, crysis, gta, call of duty, far cry 3 medal of honor, hitman, mafia, batman - כמ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס * גודל המסך לפחות 15.6 אינג * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אם קיים מחשב בתקציב הזה עם FHD 1920x1080 אשמח לשמוע עליו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך יכול להיות יתרון. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג"ב, עדיפות ל1000 ג"ב. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תמיכה מלאה בHDCP אשמח להכוונה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם כמובן שכן אבל לנסות שלא לעבור . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים רציניים שדורשים מחשב חזק דוגמת Crysis . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד חדש - לנובו z510. אתמול הפעלתי אותו והכל היה טוב, מקודם צפיתי בסרטון מסוים שיושב על המחשב (לא דרך האינטרנט) ואני רואה שמאחורי הסרטון יש רק רקע אדום,הצבע שבחרתי את מערכת ההפעלה, סגרתי את הסרטון ולא ראיתי כלום, רק את הסמן של העכבר. הפעלתי את המחשב מחדש, הווינדוס עלה ומבקש ממני סיסמא, הקלדתי את הסיסמא וזה נכנס למסך שחור שרואים רק את הסמן של העכבר. בבקשה עזרה המחשב חדש!! תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש״ח. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לעבודה משרדית ולעבודה על כלי CAD פשוטים (כגון SolidWorks ו-MathCad). ארצה כונן קשיח של 2TB (ואף מעוניין בכונן SSD …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
וואי...כבר כמה חודשים לא הייתי פה...אבל עדיין נחמד פה כרגיל ולעניין...אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב בחדר המצב הזה הולך להשתנות והייתי רוצה קצת עזרה מכם חשבתי על שאטל קטן ויפה אבל השאלה מה לשים בתוכו...אז בבקשה תעזרו לי חוץ מהמחשב עצמו כנראה יבוא איזשהו מסך שטוח נחמד אבל הוא לא נכלל בתקציב אז בבקשה תעזרו לי - שימושים כמו כולם , אינטרנט, משחקים ועוד כל מני שטויות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! להורים שלי יש מחשב שעובד, בלי עין הרע, כבר 7 שנים (+Athlon XP 2500) שמריץ גם היום WinXP ללא שום בעיות ואפילו בצורה חלקה. כבר אתם מבינים, שהצרכים שלהם הם לא בסיסיים, אלא תת-בסיסיים - רק בודקים מיילים ורואים סרטים קצרים (אפילו לא XVID) ששולחים להם במייל. עד כאן הסיפור, אז מה אני צריך מכם ידידיי: בגדול אני רוצה להחליף להם את המחשב למשהו קצת יותר עדכני , לא fancy אבל שקט לגמרי ! 1. מעבד בסיסי (אפילו E2xxx בא בחשבון) שיעבוד טוב עם קירור פאסיבי + גוף קירור פאסיבי 2. כרטיס מסך בסיסי, אלא אם כן מגיע on-board, שיהיה בעל גוף קירור פאסיבי 3. דיסק קשיח שקט - ופה אני מכוון לSSD (סדר גודל 15-30GB) 4. ספק כוח שקט לחלוטין גם כן. 5. מארז מאוורר (הרי צריך איכשהו סירקולציה כלשה…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב השבוע ואני צריך עזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי כבדים, עיבוד תמונה וקולנוע ביתי. מעוניין באפשרות ל OC בעתיד או אפילו מעדיף לקנות מחנות שעושה OC בקנייה.. אז ככה, אני סגור על מעבד Q6600 G0 ומארז Antec P182. שאר החלקים יהיו על פי הנתונים הבאים: - ספק כוח: הכי אמין, הכי חזק, חברה מוכרת, לפחות 600W ושיישב לו יפה ב P182. - כרטיס מסך: 8800GTS 512 G92 (ראיתי שהוא נכנס כבר לכמה חנויות בארץ, במידה ויש גרסת OC אז עדיף). אם זה סיפור אז נלך על ה GT עם OC וזהו. - זכרון: 4GB של זכרון 800Mhz. - לוח אם: או ASUS או GIGABYTE, חשוב שיהיה לו המון יציאות USB2 (לפחות שמונה), כמה שיותר חיבורים ל- SATA2, תמיכה ב DDR3, כרטיס קול איכותי מאוד עם יציאות דיגיטליות, R…
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה המחיר הגבוהה ביותר שניתן לתת לכרטיס הזה כאשר הוא במצב טוב מאוד + אחריות והוא לא אוברקלוק (למרות שהבנתי שהוא אוברקלוקר לא רע בכלל ) למרות שהוא ישן כבר?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש את זה בנתיים.... מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤954 כמות:1 pid=AMD1258'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=AMD1258 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤453 כמות:1 pid=38496'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=38496 כונן קשיח Western Digital WD5001ABYS 500GB SATA2 16MB ¤474 כמות:1 pid=5001ABYS'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=5001ABYS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 pid=F2-8000CL5D-4GBPQ'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1446 כמות:1 pid=44050'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=44050 צורב Plextor PX-…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב היום עלה לי 5100 מחנות גולדטופ באיזור תעשייה ראשון הנה לפניכם המחשב שקניתי , מה אתם אומרים עליו? יוכל להריץ משחקי גיימינג כבדים ומודרנים? מארז ללא ספק כח Gigabyte LUXO X140 Tool Less design 2X12cm black ספק כח 3Rsystem G600XG ROCK Power 600Watt לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V LGA1155 Intel B75 Core i3/i5/i7 מעבד Intel Ivy Brigde Quad Core i5-3470 Turbo Boost2.0 3.6GHz 6MB 1333Mhz LGA1155 Tray מאורר Zalman CPU cooler CNPS5X Performa זכרון Kingston KVR16N11/4 4GB DDR3 1600Mhz Non-ECC DIMM i7 x2 יעני 8GB דיסק קשיח Western Digital IntellIpower WD10EZRX 1TB Sata3 Caviar Green כ.מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 With boost DP PCIE מסך LG E2442TC 23".6 1:5,000,000 5MS Led F…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-