ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
אני מטעין את המחשב דרך ממיר מתח וישנה תופעה הזויה - כל פעם שאני מנתק את המחשב מהמצית (מממיר המתח) ה USB נכנס לעבודה מלאה וכשאני מחבר שוב הוא מתנטרל ועובד רק לסירוגין. האם יש משהו ספציפי שניתן לעשות או משהו מוכר?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם.. ההבנה שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד לכן יכול להיות שאשאל שאלות בסיסיות כדי להבין ולעשות את הרכישה הטובה ביותר עבורי.. אני מעוניין במחשב בעיקר לשימושים בסיסיים כמו WORD, אינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים מוזיקה. אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ומספיק איכותי כדי שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים ברמה טובה ומהנה. הגודל הרצוי הוא סביב ה-13-14 אינ'צ משקל- כמובן שהייתי שמח שישקול כמה שפחות אבל אם זה משקל קטן יותר בצורה לא משמעותית מעלה בצורה משמעותית את המחיר אז אפשר להתפשר. קישוריות- אני צריך חיבור אינטרנט סביר, לא חייב משהו מדהים, משהו שיספיק לשימושים יומיומיים רגילים. כמובן שאחריות היא דבר חשוב ועליו אי אפשר …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה בניידים לכיוון רגישות משטח העכבר? לתותחי הניידים שבחבורה כל הזמן קורה לי מצב שבו עצם העברת הסמן/העברת האצבעות על משטח העכבר גורמת לסימון כל הדף או עמוד האינטרנט או גוררת פרטים משולחן העבודה ממש כאילו לחצתי על הכפתור השמאלי באופן קבוע.... למה זה קורה ? איך פותרים את הבעיה המרגיזה הזו? THX
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי הכי זול שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון מסניף KSP אילת כי יותר זול שם. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לוח מעבד זיכרון ומארז המחשב יחובר למסך 32אינץ (TV). קשיח+SSD+צורב כבר יש לי ממחשב קודם. זיכרון אני חושב ללכת על Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 מעבד אני חושב ללכת על Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray מארז Antec Dark Fleet DF500 R…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לתוכנות צילום ועריכה החלקים שאני צריך הם *מעבד (מבוסס AMD) *לוח אם *כרטיס מסך (מבוסס ATI) *הרדיסק (80GB) *זכרון פנימי (512 לפחות)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למשחרים עם הדגשה על קרור שקט בעיון במפרטים הממולצים באתר ראתי המלצות על : Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO או Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 האם זה מספיק ? או שצריך לוסיף מאוורים נוספים / חלקים נוספים ? אור העובדה שאני קונה סוג של "תנור" בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי: כרטיס מסך NVIDIA GT9500 מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5VD2-MX לוח אם DDR2 1G RAM יש לי מאווררים שאין מושג איזה חברה או דגם הם, אבל נראה לי שהם חרא, רועשים ולא מקררים טוב במיוחד. ואיך אני בודק מה הספק כוח? ^^' אז זה מה שיש לי ואני מעוניין להשתדרג, אני לא יודע אם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי, התקציב הוא בסביבות ה2500 מה שאני עושה במחשב זה מוזיקה אינטרנט מסנג'ר ושטויות כאלה, וקצת משחקים. תודה (:
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי בסביבות ה-2500 ש"ח. (אפשר לחריגה בגבול של עד 3000 ש"ח, עדיף שלא) הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 לפחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (אם גורם להבדל משמעותי ביכולות המחשב - אז לא) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מצרף פה 2 מפרטים למחשב נייד לצורך התייעצות איזה עדיף וכדאי. שימושים של סטודנט (אופיס, אינטרנט, סרטים). המפרט הראשון: 1600 שח ASUS VivoBook 15 X542U מעבד: i5-8250u. זיכרון ראם: 8gb ram. הארד דיסק: 1TB+128ssd. כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 930MX. מסך: 15.6 אינץ' FULL HD. ווינדוס 10. המפרט השני: 1700 ש"ח HP430 G5 Probook /13.3"/ i5-8250U/ 8GB 1D DDR4 / 256GB SSD PCIe / FD / 3Yos/silver/1.5kg תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Core I5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB GPU Core, Tray-מעבד Scythe mugen 3 Cpu Cooler-מאורר למעבד GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2XPCI-E-לוח אם DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skiil NT Dual Channel CL9-9-9-24-זכרונות RAM LG DVD+RW GH22NS x22 Black SATA Oem-צורב DVD CoolerMaster Elite 335U Black ATX Case No PSU-מארז Antec Neo Eco 620 620W Active PFC 12cm PSU-ספק כוח איך המפרט הזה? השאלון שיש בחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב אני רק רוצה לדעת איך החלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ........ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ........... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,ת…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה דעתכם לבחירה בין שתי הצעות: DELL INSPIRON 6400 5601D המוצע באופיס דיפו ב 4500 ש"ח או HP NX7300 המוצע ב 5000 ש"ח בשניהם מוצעת שנת אחריות אחת. ההבדל במערכת ההפעלה. DELL מגיע עם Windows Vista Basic Enabled ואילו HP עם Windows Vista Business. מה דעתכם/עצתכם - איזה כדאי לקנות ? המפרט בשניהם זהה. לדוגמא זה של HP מפורט כאן: HP Compaq nx7300 Intel® Core 2 Duo Notebook PC מק"ט: RU464EA Intel® Core 2 Duo T5600 Processor מעבד 1.83 GHz , מטמון 2 MB L2, 667 MHz FSB מהירות מעבד Intel® 945GM Express Chipset Chipset 1024MB DDR2 Supports up to 4GB of DDR2 זיכרון ראשי 2 SODIMM slots חריצי זיכרון 120 GB (5400 rpm) SATA דיסק קשיח Intel 950 GMA, 224 MB Shared זיכרון גרפי DVD+/-RW Dri…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב: 4000 ש"ח , לא מתאפשרת חריגה כלל. מתי מתוכננת רכישת המחשב? במיידי , אם שווה להמתין לסדרה החדשה של כרטיסי המסך לאוגוסט-ספטמבר מוכן להמתין. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה - Photoshop After Effect Primire Pro . האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) בעקרון לא , אם הקירור יאפשר זאת , אז אולי מעט, כל עוד זה לא יפגע משמעותית בחיי הרכיבים האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה שהנייד של LG P1-KP11E http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= יותר ויותר עולה כאופציה טובה. אבל לצערי אני לא שומע בכלל על המחשבים שלהם או השירות. אם יש מישהו שמכיר אותם או את השירות אז בבקשה תיידעו אותי אני ממש לפני קניה ואם הייתי שואל מה הנקודה החלשה של המחשב הזה מה הייתם אומרים? בתודה רבה רבה מראש. יוגב
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, מה המפרט הפחות גרוע (אילוצים תקציביים): 1. מעבד אינטל i5 עם כרטיס מסך 128BIT Geforce GTX650 2. מעבד אינטל 2.9GHZ Dual Core G645 עם כרטיס מסך Geforce GTX660 192BIT
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם שלי עברתי על כל ההמלצות ולבסוף בחרתי את הנייד הבא: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748294776/search=laptops/st=product_tab תזכורת: הנייד מיועד לעבוד כמחשב Cמשרד ולהיות מחובר לתחנת עבודה- כלומר כל היום. עבודה משרדית. לא משחקים ולא סרטים. זמן הסוללה פחות קריטי- יותר חשוב לי הביצועים. קצת מבאס שאין BT. השאלות שלי: 1. האם המעבד הנ"ל יחזיק לי מספיק? 2. איך המחיר? אגב, אלו האופציות הבאות בתור: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=745538184/search=laptops/st=product_tab או http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748124634/search=laptops/st=product_tab
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מפרט למחשב שאני עובד איתו בעיבוד סאונד.. שיהיה שקט... כרטיס מסך שיהיה סבבה לא מובנה... מסך 19" דק.. חריגה 200 -+ עדיף בלי... הנה משהו שחשבתי עליו : מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ₪875 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ₪442 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪398 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ₪142 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe ₪243 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV154 צורב Pioneer DVR-115D X20 DVD ₪163 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDV…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי לכולם וערב טוב קניתי מחשב נייד לנובו דגם SL300 מסך 13.3 שוקל 2.1 קג בסוף קיבלתי החלטה..... שבוע הבא אני מקבלת אותו. אשמח לכמה הבהרות למי שיודע: 1 .בבית יש לי ראוטר שכרגע לו מחובר כי עד עכשו היה לנו מחשב אחד. ספק תשתית שלי זה הוט וספק אינטרנט זה קוי זהב. האם כשאני מגיעה עם המחשב הביתה אני צריכה לדבר עם הוט ? עם קוי זהב? או פשוט לחבר הראוטר וזהו ? כי בעבר היה לי ניד והכל היה בסדר. ומה קורה שאני יוצאת אם הנייד החוצה או לחול איך אני גולשת ?איך אני מתחברת? לא מדברת נניח על בתי קפה שם בדרכ יש אפשרות להתחבר . נקודה נוספת האם אני יכולה לשים את הניד על הברכים ולגלוש ? כתבו פה משהו בעבר על פתחי איוורור שיש כרית מיוחדת שרצוי לשים עליה את הנייד בגלל פתחי איוורורו-במה מדובר בדיוק ו…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הנייד נכנס למצב המתנה לאחר 10 דקות למרות שביטלתי את האופציה הזאת דרך ניהל צריכת החשמל ואפילו ביטלתי את שומר המסך. מה עושים? יש עוד מקום שצריך לקנפג?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין בקניית מחשב עד סכום של 5000 שקל אפשר לחרוג קצת אבל לא מומלץ. אין לי בעיה לשלם מזומן או בכרטיס אשראי. מה שיש לי כבר מבחינת ציוד היקפי ומה שאני רוצה להעביר מהמחשב השני הוא : מסך 22" יש לי כרטיס קול טוב אני לא צריך בלוח (למרות שלדעתי אין לוח בלי כרטיס קול) מקלדת עכבר זה לא רלוונטי רמקולים כנ"ל יש לי s750 למי שמכיר של חברת creative כרטיס טלויזיה אני מעביר מהמחשב הקודם והארדיסקים יש לי חדשים. את כל שאר הדברים אני צריך.. אני עובד באינטרנט מלא אני לומד דרכו ולכן אני צריך מחשב מהיר מאוד. משחקים כבדים זה התענוג שלי ולכן על הכרטיס מסך אני לא מוכן להתפשר וכמובן אני מעדיף כבר את המעבד עם ה-4 ליבות. כל השאר אתם אנשי המקצוע ולכן אני בטוח שתתנו לי הצעות מצויי…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרטים והמחירים דומים. מי מהם עדיף מבחינת האיכות של הנייד, ומבחינת השירות והאחריות של היבואן?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה ללוח אם טוב , מעבד חזק של INTEL , זכרונות וכרטיס מסך כל שאר הציוד זה לא בעיה פשוט אני מאוד מתלבט בסוג הלוח אם והמעבד בעתיד אני ירצה לעשות OC אז תעזרו לי. מחכה לתגובות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תקציב - 4000 כולל מסך, אפשר לחרוג ב500 שקל מקסימום מטרות המחשב : משחקים כבדים ציוד היקפי נצרך : מסך צורב DVD חשוב שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אוברקלוק שיריץ את כל המשחקים על איכות גבוהה-גבוהה במיוחד..
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב שיתאים לשימושים שלי שהם קצת שונים מההגדרות הרגילות של "גיימר" "משרדי" וכד' כשאני חוזר בסופ"שים מהצבא רוב השימוש מסתכם בגלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת שירים וצפיה בסרטים אבל שיוכל לעבוד מהר גם עם 10 חלונות אקספלורר פתוחים -ו2 נגני מדיה. אני מחפש מחשב בלבד [ללא מסך ודברים נוספים] בתקציב של 1500 ש"ח פחות או יותר [אין בעיה עם חריגות קלות] אבל חשוב לי כמה דברים: -שיהיה שקט -דיסק קשיח של 320 ג'יגה לפחות. -זיכרון 2 ג'יגה לפחות. -תמיכה ב-HD. לא חשוב לי איך ניראה המארז ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוג או איך שלא קוראים לזה. בתודה.[סליחה אם אני מבקש הרבה]
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-