עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייח שישמש גם לעבודות גרפיקה של זוגתי- למעשה רוב תוכנות ADOBE CS5 design primium- פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, דרימ-וויבר, וכו'. כמו כן אני עוסק במוסיקה וצריך שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן. ברשותי כרטיס קול חיצוני הדורש סלוט של PCI-E לשם חיבור. ואני עובד עם תוכנות cubase 5, nuendo 4, ableton live 7. כמו כן יש לי 2 הארדיסקים- 1. hitachi 80 GB, 7200 RPM, 8MB , sata 2 - לטובת מערכת הפעלה ותוכנות 2. W.D 500 GB, 7200RPM, 16MB sata 2 - כל השאר יש צורב חדש כך שגם צורב לא צריך כמו כן יש עכבר ומקלדת כל אלה יעברו מהמחשב הישן ! אין צורך במסך (יש "LCD 22) אין צורך בציוד היקפי נוסף אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה/אופיס לא ממש שולט בעניין …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by doryeshua22,

שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MOFRA,

מה דעתכם על המפרט הבא והמחירים? E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE GAG31M-S2C Retail 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ^כפול 2 LG GH-22NS40 X22 BLACK SATA Geforce 9500GT 1GB mb DDR2 PASSIVE DUAL DVI Retail 6227-CA Black/RED PSU450W With 2 X SATA ACER X193WBD 19 Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK Genius F-120 HI FI Multimedia 2.0 Speakers סך הכל 3 אלף הנה המחירים לפי פריט E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G ₪ 372.29 ₪ 51.95 EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE ₪ 294.37 GAG31M-S2C Retail ₪ 242.42 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ₪…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by danutsa,

שלום לכולם, אני מעוניין בחוות דעת על המפרט הבא, שישמש למשחקים ותוכנות כמו מטלב, סוליד וורקס מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 990 ש"ח קירור: Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 625 ש"ח זכרון: 2GB Kingston x2 580 ש"ח דיסק קשיח: 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 360 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של GIGABYTE בתצורת SLI 1990 ש"ח צורב: DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) LG 120 ש"ח מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) 550 ש"ח ספק כוח: 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) SEASONIC 375 ש"ח מסך: W2443T 23.6'' LCD …

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by stava88,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים וממש קצת גיימינג (Team fortress ולא הרבה מעבר) גודל מסך 15.6 משקל הנמוך האפשרי במידה ועונה על הדרישות עדיף יציאת HDMI לא צריך בלוטות' או משהו כזה 320GB מינימום כונן רגיל , אין צורך באחריות בינלאומית ואם אפשר לקבל מערכת הפעלה אז כמובן עדיף. אנא עזרו לי למצוא משהו טוב במחירים הנ"ל, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב הנייד שלי VOSTRO 1500 לכרטיס מסך יותר טוב כדי שיריץ לי את המשחקים החדשים. האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך שלי?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב נייד של דל מהאתר של "delloutlet" אשמח לקבל חוות דעת על רכישה מהאתר של דל עודפים אני מעונן במחשב למשחקים אני לא שחקן ותיק או כבד אני רק מתחיל אבל אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק לי משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי ואחרים ראיתי באתר כמה מחשבים אני אצרף את המפרט שלהם בנוסף לקישור כל המסכים הם 17" • Studio 17 - 1747 Laptop • Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) • Genuine Windows 7 Home Premium • 500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) • 4 GB DDR3 SDRAM 1066MHz (2 DIMMs) • 8X DVD +/- RW Drive • 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.asp…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים ברזולוציה גבוהה כמו GTA IV שאני מקווה שיצא למחשב.. ושיפעיל משחקים של השנים הקרובות המפרט אמור לכל הכל חוץ מצורב רמקולים ומסך. לא צריך OC ולא כלום. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by surfface,

לחברי נשרף הלוח אם ויש לו תקציב נמוך יש לו DVD , הארד דיסק , סטיק זכרון של 512 , כרטיס מסך (AGP) , זקוק מכם למעבד + לוח + מארז וספק למרות שיש לו ספק ג'נרי + פנטיום 4 2.4 על סוקט 478 אפשרות ב' היא להשתמש בחלקים שיש לו אבל מומלץ שלא אין דרישות מציוד הקפי , צורך במחשב בסיסי לכן תקציב נמוך

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by impreza_gt,

שלום לכולם, אבקש את עזרת חברי הפורום בהרכב שלושה מפרטים לפי הדרישות הבאות: 1. מחשב לבית בלי משחקים - בין היתר לעריכת וידאו משפחתי מפעם לפעם - צריך Firewire 2. מחשב לבית בלי משחקים - מחשב בשימוש רב, סרטים ומוזיקה, מקום סגור ודי חם בחורף - אין איוור 3. מחשב למשרד בלי משחקים - שימוש בסיסי א. ראיתי שישנם לוחות אם עם יציאה FIrewire אבל אין כרטיס מסך ולוחות של אינטל שאיני יודע טיבם שבאים עם היציאה - מה כדאי? ב. להבנתי אין צורך בכרטיס מסך - אבל לוחות אם של Asus ויציאת Firewire הזולים באים בלי כרטיס מסך - מה כדאי? ג. איזה מסך כדאי לקנות - בגדלים 22 או 24 ד. לגבי כל המחשבים איזה מארז מומלץ Antec 4400 , Cooler master 690 או בכלל אחר ה. מה ההספק המינימלי שצריך - האם מספיק הספק שמגי…

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by dovik,

להלן רשימת פריטים. מבקש לדעת את דעתכם המקצוענים, מה אפשר לשפר, לשדרג, להחליף? האם המחיר סביר? מוכן להוציא עד 4700 ₪ תודה מעבד אינטל :[/r][table][tr][td]Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Freezer Xtreme Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr][td]Western Digital Caviar B…

12. Started by tototo,

compaq presario cq61-140 ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ זה כרטיס טוב?‎ ‎NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by yarin153,

יש לי מסר חלקים בבית שאני מעדיף להשאיר כמו דיסק קשיח (500GB ) וכ מסך (רק לבנתיים : HD5670) מארז : NZXT APOLLO וגם ספק כוח : COOLER MASTER EXTREME POWER PLUS 460W עכשיו החלטתי להחליף את השילוש במחשב כי הם באמת כבר ישנים ... התקציב שלי הוא 2000 שקל בדיוק אין לי שקל יותר מלבד קירור מעבד שאני כבר משיג אחכ אז מה אתם אומרים על החלקים הללו: I5 3470 Asus P8H77-V LE Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ כ.מסך אני ישדרג בהמשך סה"כ זה יוצא לי במזומן : 1977 ואני יביא מאייבורי את הקירור של Zalman CNPS5X כי בKSP האחריות שלהם עד חודש על מאווררים על הלוח אני סגור כי אני רוצה רק ASUS אפילו שGIGABYTE זה מעולה ושיהיה ATX עם כל מיני דברים שיש בו אז אני סגור. אז מה אתם אומרים על…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה, סטודנטית לעיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Rhino3d, autocad , illustrator , indesign, 3Dmax, revit , כולן בשימוש תדיר או יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך (פאנל ips או איכותי אחר, אני כבר לא מתמצא בעניין) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by below_z,

אני בודק את האופציה להשתמש בנייד עם תחנת עגינה, בתור מחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ביוטיוב (אין דרישה לרזולוציה גבוהה) הרעיון הוא להחליף את הנייח שעומד בסלון (לא HTPC) במחשב נייד שאפשר להזיז אותו ברחבי הבית, אך עדיין לאפשר עבודה נוחה ע"י חיבור למסך מקלדת ועכבר. חשוב שהחיבור יעשה בצורה נוחה כמו תחנת עגינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

16. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן אבל לא להגזים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בכללי צריך לגלישה באינטרנט, משחקים לא מי יודע מה כבדים, מסנג'ר, סרטים , מוזיקה וכו'. לא משהו כבד ביותר. אני חייב אפשרות קנייה עם PayPal. אין לי דרכים אחרות לשלם תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן! אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב נייד ואשמח לעזרתכם תקציב: באזור ה 2500, חריגה גג, ממש גג עד 3000 רק אם השיפור משמעותי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס אינטרנט ודברים כאלה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 2.2 פחות או יותר, שלא יהיה ממש כבד, אבל אין צורך שיהיה קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, מניח שאורך סטנדרטי לשימוש כזה בסיסי אמור להיות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כדאי לא קריטי אבל אני מניח שבכל מקרה יהיה, אין צורך במשהו מיוחד אחר.. USB לצורך עכבר חיצוני, גם כבר סטנדרטי אני מניח * בלוטות? לא קריטי * גודל …

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. עזרה בפירוק מכסה המאוורר במחשב LENOVO 3000 N500 שלום, המאוורר של המחשב מרעיש נורא. ניקיתי אותו מבחוץ עם לחץ אוויר אך זה לא עוזר. יש לפרק את הכיסוי האחורי של המחשב על מנת להגיע למאוורר ולנקות אותו בצורה יותר יסודית או אפילו לשמן את הציר המרכזי של המאוורר. העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח את הכיסוי האחורי. יש שם בסה"כ שני ברגים שברגע שאני פותח אותם הכיסוי נשאר קבוע במקומו כאילו עוד משהו מחזיק אותו. אין לי מושג איך שני ברגים בלבד מחזיקים כזה כיסוי גדול, אלא אם כן יש שם מסילה או משהו כזה. אני לא רוצה לפתוח בכוח כדי לא לשבור את הכיסוי. בדגם G550 לדוגמא, כבר יש 3 ברגים. גם לפי המדריך של לנובו, לא אמורה להיות בעיה לפתוח את הכיסוי ובכל זאת אני לא מצליח. יש פה איזה טריק שאני מפספס??…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ועבודה עם אפשרות שדרוג עתידי ושיהיה עמיד למערכת החשמל הישראלית (ספק נורמלי...) התקציב שלי הוא כ3500 ש"ח, אפשר קצת יותר אבל עדיף קצת פחות (: אני לא חושב שאעשה OC אי פעם תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. אהלן אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB OC, ולכן אני צריך מעבד חדש וגם לוח-אם חדש. איזה מעבד ולוח אם הכי יתאימו למפרט הזה ? הבנתי שאין הרבה הבדל מבחינת FPS בין i7 3770K ל- i5 3470 אם אני לא מתכוון לעשות OC במעבד , זה נכון ? כמו כן, אני מחפש לוח-אם איכותי ואמין שיתאים בדיוק לכרטיס מסך ולמעבדים האלה. מעדיף שהלוח אם יהיה מ- KSP כי את שאר הרכיבים אני קונה משם, ואני מעדיף לקנות את הכל ביחד. חשבתי לקחת לוח אם מסוג: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI אבל אני לא יודע אם הוא באמת הכי כדאי למעבד כמו i5 3470 מבחינת עלות/תועלת יש לי מארז NZXT מלפני 4 שנים בערך, אני לא יודע איזה דגם זה, אבל אני מקווה שהוא יוכל להכיל את כל הר…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. ידידה טסה לגור בחו"ל כמה זמן וצריכה שם מחשב נורמלי לפוטושופ שגם לא יהיה כבד והיא תוכל להסתובב איתו = קל משקל. אז לא ממוטה של 15-17 אינץ'. היא מציירת בפוטושופ בעזרת וואקום. מעבד לא ATOM. איך ה-‎Intel® Core i3 380UM Processor? הם חזקים מספיק בכזה תדר נמוך? ראיתי את ה-Lenovo IdeaPad U160 M436VIV‎ שהיא בטח תאהב את ה"מראה", והוא קליל. אבל לא מכיר את המעבד. ואני תוהה אם המסך לא קטן מדי ב-11.6". או אולי ה-DELL 14R? http://www.dell.com/us/p/inspiron-14r-combo-mod/pd?oc=dndom20b&model_id=inspiron-14r-combo-mod אם הוא יהיה ורוד או אדום זה יתרון..... יש משהו נורמלי בארץ בתקציב או שעדיף לקנות שם? מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. *כותרת* מפרט לגיימינג כולל מסך חדש (21.5, 23 אינץ') ללא מקלדת ,עכבר ומערכת הפעלה (את אלה כבר יש לי) דבר אחד שאני חייב זה HDD עם לפחות Tb אחד אתם מכירים חנות טובה באיזור ראשון, רחובות, אשדוד ככה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. היי חברים,אני מחפש מחשב נייד שיכול לשמש גם ללימודים שלי וגם לגיימינג,מצאתי את YOGA 730 עם- מעבד-Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz מאיץ גרפי- Intel® UHD Graphics 6201920 x 1080) IPS touchscreen תצוגה-13.3” FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen https://ksp.co.il/m/uin/52591&ref=select#nav-mlay השאלה שלי היא אם המחשב הזה יכול לעמוד במשחקים כמו פורטנייט,קונטר,קול אוף דיוטי וכאלה.. לא חייב לעמוד על האיכות הכי טובה אבל העיקר שהמשחק לא יתקע.. תודה לכול מי שעוזר!!

25. שמתי לב שהכרטיס הזה מופיע בהרבה ניידים היום. ביחס למה להשוות אותן? 9300? אופיר

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.