עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 10000ל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, פרימייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך, עכבר , מקלדת…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by guypld,

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=745658 מחשב נייד HP Compaq 610 VC266EA נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core 2 Duo דגם מעבד T5870 נפח זכרון(RAM) (MB) 2048 MB סוג הזכרון DDR2 דיסק קשיח (GB) 320 GB מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM בבאג הציעו עליו 3080 ש"ח. היעוד שלו זה מחשב ללימודים, אינטרנט , אופיס, תכנות בשפות שונות(דורש אקליפס ואפאצ'י), וגם איזה סרט פה ושם. כפול ליבה כבר טוב, 7200RPM זה אחלה. השאלה אם מישהו התנסה איתו? קצת מבאס אותי שהמסך שלו מבריק, המחשב טיפה גדול ומסורבל לסחוב אותו בתיק אני מניח. אבל הטווח הוא עד 3000 ש"ח.... :\ מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אני הזמנתי מהחנות TMS את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤179 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤347 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1170 סה"כ: ¤3851 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/m54w6lp9 אני מקווה שלא עשיתי איזה טעות במפרט.. אם כן אז אנא להעיר את תשומת ליבי לטעות.. ועכשיו לשאלות: 1.כרגע במחשב הישן יש לי XP ואני מעוניין אחרי ה…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by CopperheaD,

אני צריך עזרה במפרט ב4.5k אני צריך שמשחב יפעיל משחקים כבדים ויהיה טוב לשירות הבית והכי חשוב שקט תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by SuperMasterGuy,

היי, אני זקוק למחשב חדש, ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הנ"ל, אני לא גיימר, ואני משתמש במחשב רק לענייני עבודה (כלומר חוץ מאופיס, ווידוס 7 ודפדפן אינטרנט, אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שאני אתקין בו). התקציב שלי, אגב, הוא 1500 ש"ח. המפרט נלקח מקטלוג המבצעים של מחסני חשמל: לוח אם: Gigabyte ga-h55m-d2h מארז: מידי ATX עם USB קדמי כולל ידית נשיאה וחלון שקוף בצד המארז ספק כוח: 500 WATT מעבד: intel-core i3-540 זכרון: 2GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HDD 500GB SATA II 7200 RPM\ צורב: DVD RW SATA X24 SUPPER MULTI כרטיס מסך און בורד סה"כ: 1499 ש"ח כעקרון אף פעם לא קניתי במחסני חשמל, אני תמיד קונה בksp ושאר חנויות שמתמחות במחשבים ואלקטרוניקה, אז אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם. פשוט המפרט ה…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by artv8,

שלום חברה לאחר חיפושים של מחשב נייד מצאתי את דגם הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 לאחר הוספת 2 ג'יגה זכרון והרחבת אחריות הוא יעלה לי בסביבות ה- 4K (שזה מסגרת התקציב שלי). האם מישהו מכיר את הדגם הזה ודומיו ? מה דעתכם עליו ? אני מתכוון לרכוש אותו בקרוב ולכן אודה לכם על תגובה מהירה. שכחתי לציין שמחשב זה מיועד לסטודנט אבל העדפתי שיהיה לו כרטיס מסך עצמאי מה שהגביל לי את האפשרויות בתקציב של 4K

9. Started by sababchik,

מתי יעודכנו המפרטים המומלצים?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. אני צריך מפרט למחשב ב1500 שקל +- בסה"כ אני לא צריך משהו רציני ומשחקים או דברים כבדים אחרים... תכלס אופיס, גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה. בשביל המוזיקה אני גם צריך כרטיס קול איכותי. צריך ציוד היקפי שכולל מקלדת, עכבר ורמקולים(לרמקולים יש תקציב נפרד של עד 500 ש"ח) לא צריך כונן דיסקטים.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. נמכר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח lightor
    Started by אורח lightor,

שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by retro4,

אז ככה, חובה: מעבדe6300 1gb זכרון - ddr2 667mhz ( האם יש ייתרון עדיין בפיצול הזיכרון לשני כרטיסי 512 או שזה כבר לא נחוץ?) דיסק 160GB - SATA 2 WD עכשיו הבעייה מתחילה בלוח-אם וכ.מסך. (לא משנה איזה כרטיס מסך, אפילו OB - אבל חובה יציאת DVI) באופן עקרוני אני בכלל לא גיימר, רק מידיי פעם - כשממש משעמם . אותו דבר לגבי OC -אין לי מושג ולא רוצה להיכנס לזה. לוח-אם - חשבתי לכיוון של ה-asrock 945G-DVI(לפי מה שקראתי זו חברת בת של ASUS - אז באופן עקרוני אפשר לסמוך עליהם?) או לוח-אם של אינטל (הבנתי שבדגמים של ה-965 יש כ.מסך OB עם יציאת DVI ויש אופצייה בעתיד לשדרג ל-core extreme). אני פתוח להצעות לגבי הלוח-אם - אפילו לוח אם ללא כ.מסך מובנה והוספה של כ.מסך רגיל - כמובן במסגרת התקציב. נו…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by dj_poo,

מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמן אני רוצה לקנות את זה [table][tr][td] INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI [table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX [table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי? ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחר דרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by amia11,

שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לתלמיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה גודל מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש מפרט מחשב שיהיה עם מעבד של אינטל ומארז אפולו וצריך לו גם ספק,לוח ,זיכרון,כרטיס מסך חזק ככל האפשר כי המחשב מיועד למשחקים בקיצור הכל חוץ מדברים חיצונים ועוד משהו מאוורר למעבד שיהיה טוב שהמעבד יהיה קר

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. שלום חברים להלן המחשב שבניתי לפני שידעתי על הפגם המדובר של INTEL, בתחתית תראו את האלטרנטיבה של המעבד ולוח האם שבחרתי לאחר מכן: CPU: Intel i5 2gn 2400 TRAY. MB: Asus P8h67-m HD: WD Black 1 TB wd1002FAEX MEMORY: GSKILL CL7 f3-10666 cl7d DVD B: Sony Ad-7260S Case: TT Soprano vg-7000bws. Supplier: HEC win+ 700W GG: Sapphire ATI HD 6950 2GB CPU COOLER: Zalman CNPS 7000c- alcu. לאחר שהבנתי מה קורה עם INTEL בחרתי ב: Phenom II X4 965 tray ועכשיו לשאלות החשובות: 1. איזה לוח אם כדאי לקחת עם המעבד הנ"ל? 2. האם המפרט בסדר? מה הייתם משפרים ולמה? (תוך כדי שמירה על התקציב + - , הנחת היסוד הינה שהתקציב הנ"ל נע בין 4300-4600 עם מעבד AMD) 3. למעשה תכננתי להישאר עם מסך ה-LG 19 שלי, גילו כבר…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. אורח אסי
    Started by אורח אסי,

אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מחשב HP DV600 עם סוללת LI-ION שקניתי לפני קצת יותר משנה. חצי שנה לאחר הקנייה המחשב לא עבד ללא חיבור לחשמל כלומר הסוללה לא עובדת והיא הציגה טעינה ומתי שהעברתי את העכבר מעל הסימן של הסוללה היא ישר הראתה 0%, מסתבר שלא היה טעינה בכלל. שלחתי לתיקון לפני כמה זמן כי המחשב עשה כל מיני בעיות ובאמת ההארדיסק מת כנראה בגלל שהמחשב נכבה בגלל שהסוללה לא עבדה בפעמים שהכבל התנתק בטעות. ציינתי שיש בעיה בסוללה, והם אמרו לי שעשו עידכון ביוס ועכשיו הסוללה בסדר גמור ובאמת מתי שהמחשב חזר הסוללה עבדה אבל לאחר כמה ימים היא שוב הפסיקה לעבוד רק שעכשיו היא מראה שהיא ב95% למרות שאם אני אנתק את החשמל המחשב יכבה. האחריות על המחשב נגמרה לי... יש פיתרון? כיול אולי? תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by lis517,

הי, אני בונה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, והורדות של סרטים באופן כללי. ובין היתר כמה תוכנות של סרטוט ארכיטקטורי (רווית ואוטו-קאד) ותוכנות בורסה לסוגיהן. חשבתי על מפרט ואני מעוניין לקבל חוות דעת. מעבד E2180 לוח GigaByte GA73PVM זכרון 2GB קינגסטון 800Mhz דיסק 500GB sataII Seagate כל המפרט כולל מארז+ספק מגיע ל1200 שקל ואני מרכיב לבד. האם הרכיבים מתאימים בכך שהם מנצלים את הביצועים המקסימלים בניהם (לוח-מעבד-זיכרון)? בכמה ישפר את המערכת מעבד E2200? יש למישהו המלצות אחרות - אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. מעבד Intel Core i7-2600K Box כרטיס מסך xfx hd 5970 2gb black edition ddr5 dual devi display port eyefinity ready לוח אם Asus P7H55/USB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח נוסף Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון RAM Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 זיכרון RAM נוסף Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 כונן Blu-Ray משולב צורב Samsung SH-B083 DVD מארז Antec Dark Fleet DF-35 קרור למעבד CoolerMaster V8 כרטיס רשת D-Link DWA-547 PCI מאוורר למארז Atec Big Boy 200mm רציתי מחשב לבית חזק מאוד למשחקים להרבה שנים מחיר 8800

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by yossi_s1,

מחשב מיועד לנער בן 13 הוא רוצה נייד כי זה תופס פחות מקום וזה יותר אסטתי אין הרבה דרישות, 99% מהשימוש יהיה בבית מחובר לחשמל, ולכן מסך מ15" ומעלה. תודה. המחשבה היא ללכת על משו בסגנון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 אין חנויות מחשבים נורמליות באזור פ"ת ולכן הקנייה תתבצע באיבורי KSP או באג.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by yoavva,

אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת מה האלמנטים שגורמים למחשב להיות שקט כי שקט זה סופר חשוב לי.. ומה אתם אומרים על המפרט? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤774 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤446 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤354 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF מארז ללא ספק NZXT Hush Black ¤336 כמות:1 http://ww…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. יש לידידה שלי את הנטבוק המדובר ואני לא מכיר את הדגמים שלו... מה הדגמים שיש לו ? מפרטים ? איך אני מזהה את הדגם שיש לה ? מה להגיד לה לבדוק ? CPUZ ?

דיונים חדשים בפורומים