ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לוח אם של אסוס דגם: P5LD2 Asus כרטיס מסך: ATI Radeon X700 + TV OUT זיכרון : סמסונג 1024 במהירות של 667 מגה הרץ mhz דיסק קשיח: מקסטור 160 GB כרטיס קול: 7.1 ערוצים מקלדת ועכבר מיקרוסופט כונן די וי די : פיליפס/LG כונן די וי די: של LG 4167 מארז יפה ופשוט 5 מאווררים מסך ממזמן כבר קניתי חברת סמסונג 12MS דגם: 710t הוא עלה לפני חצי שנה 1400 ש"ח כשכולם קנו אותו ב 2000 ש"ח מה דעתכם על המפרט יש משהו לשפר תגידו אין חחש ממחיר יש תקציב להכל רק ציינו מה טוב יותר ואני ירוץ ויקנה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקי מחשב כבדים מאוד ב4500 אלף שקל בלי מסך בלי ציוד היקפי בלי כלום רק מארז עם תוכן תודה לעוזרים :] ועדיפות ל HD4890
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 מחשבים: - dell i7 14z 2640QM - Asus N55SF 15z 2670QM אשמח לקבל תגובות - תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שאני חושב שהוא די טוב ואני רוצה עליו חוות דעת של אנשים שיותר מבינית. אני מחפש מחשב יחסית בזול עם נתונים לגיימינג כרגע אני מחשב שהנתונים שלו יריצו באופן חלק לגמרי משחקים כגון CS 1.6, COD WF2, L4D 2, FAR CRY 3 זה האופציה הכי רלוונטית שלי מעבד: intel i5 core 650 3.20GH ראם: 4GB כרטיס מסך: Radeon HD 7770 GHz Flex Edition 1GB לוח אם: MSI 2A9C מחיר 1800 שח זיכרון: 770BG עם כונן צורב מארז וכל האביזרים התומכים זה משתלם? ואם זה בכלל עונה על משחקי גיימינג? ולמשחקים שציינתי למעלה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע קונה מחשב נוסף, המטרה העיקרית של מחשב זה היא CS:S אני מודע לדרישות הגבוהות של המשחק אך לא מה נדרש מבחינת חומרה. אני לא מבין גדול בחומרה אז הראו לי מפרט אם אתם יכולים ותסבירו לי כמה שאפשר. התקציב הוא ,ללא מסך, כ4000 שקל פחות או יותר. ושוב, הדגש הוא שיפעל בצורה מעולה, כ100 אפפיאס, על סורס. בתודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod 7 , AVA ,Combat arms ,…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ידידה טובה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייח חדש לשימוש ביתי. מדובר במחשב שמיועד לגלישה באינטרנט, מוסיקה, קצת סרטים [אפילו לא בטוח אם בHD, אבל נניח שכן] ומשחקי אינטרנט בסיסיים אולי יכולות בסיסיות להריץ sims3. התקציב הוא 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ו\או מסך. ניתן לחרוג קלות מהתקציב עד 2500 ש"ח. רצוי כמה שקרוב לאזור ה2000. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד חזק יחסית לעריכת תמונות, ווידאו, סרטים, משחקים ופיתוח. אני מעוניין לרכוש בארהב ולייבא לניו זילנד, אני גר שם לשנה הקרוב. שמתי עין על lenovo y580 שזה נייד ממש מפלצתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת (פשוטים). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון …
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמחשב הן: שיהיה שקט עד המינימום האפשרי שיהיו לו אופציות OC רק כל עוד זה לא פוגע בשקט שיהיה לו הרבה פוטנציאל לשידרוגים בעתיד (מעבדי 4 ליבות וכו') שיריץ משחקים ברמה סבירה אין מגבלת תקציב, אבל אני לא רוצה להוציא כסף על דברים שאני לא צריך. מהחישוב שלי העיניין מסתכם בכ-6000 שקל. ההעיקר שיהיה יחס טוב בן המחיר לתועלת. אין צורך ב: מסך, DVD, ציוד היקפי, הרכבה, XP.... מעבד: E6300... אני לא חושב שאני צריך יותר. לוח אם: רצוי בלי מאורר דפוק על הציפסט! אין לי צורך ממשי ב SLI/CF בינתיים. אשמח אם יהיו 2 חיבורי PATA. קירור למעבד: רצוי פסיבי... זכרון: אני חושב שאני אסתפק ב 1GB ואם יהיה צורך ויכולת אני אשדרג בעתיד. כרטיס מסך: מה דעתכם על Gainward Bliss GeForce 7600GT SilentFX 2…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל ההגבלה הפיזית של הרוכש לאזור הצפון אני מתקשה להרכיב לבד מפרט משתלם. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל טווח המשחקים כולל BF3 וחברים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך במסך של לפחות 22 אינץ -לאילו …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לוח אם:לוח אם תוצרת Gigabyte דגם RGAP55UD3 מחיר: 830 מעבד:icore 5 מחיר: 1085 זכרונות:זכרון תוצרת זכרון תוצרת Kingston נפח 2,048MB DDR3 מהירות 1,333MHz מחיר: 530 כ.מסך:כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon Toxic HD 4870 1024MB GDDR5 מחיר: 1000 דיסק קשיח:דיסק קשיח Western Digital דגם WD Caviar Green נפח 1,000GB חיבור SATA מחיר:455 מארז מחשב תוצרת Thermaltake דגם M5 דלת צד עם חלון כולל מאוורר קידמי עם לד כחול מחיר: 316 ספק:ספק כח תוצרת OCZ סידרת StealthXStream הספק 600W מחיר: 529 די וי די וצורב : צורב DVD תוצרת Asus דגם DRW-24B1ST חיבור SATA מחיר:300 - 2 יחידות אז ככה: זה המפרט שאני בחרתי המחירים מIVORY ויש לי שם בן אדם במעבדה שדואג להרכיב לי הוא ספיצית ככה שבקטע הזה אני…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחפש נייד שיהיה חזק הרבה זיכרון לפחות 8 עבודה מרובה עם מערכות ווירטואלי VMWARE וכדומה אשמח להצעות הכוללת גם ארדיסק SSD רצוי I7 QUAD CORE ראיתי את http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350470490210&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_11059wt_1139 הבעיה רק עם הארדיסק אבל אפשר להסתדר ולקנות מאוחר יותר SSD מה אתם אומרים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני קונה השבוע, שבוע הבא מחשב נייד חדש, התקציב שלי הוא באזור 5K, וגמיש יחסית .. המחשב ישמש אותי קצת לתכנות, עבודה עם Visual Studio, עבודה רגילה באינטרנט והרבה הפעלה של סרטים וסדרות בHD (סרטים גם של 20 ג'יגה ומעלה). חשבתי לקנות את הDell Vostro3560 הבא : http://www.notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=vostro-3560-a3632qm-8p ורציתי לדעת כמה דברים : 1. הכרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ סרטים כבדים ? 2. עד כמה עקרוני בשבילי שיהיה כונן SSD במחשב ? אני יודע שהוא גורם שהמחשב יעלה הרבה יותר מהר לדוגמא, אבל באיזה עוד פעולות אני יוכל להרגיש את ההבדל ? 2. במידה ואני מחליט ללכת על מחשב עם כונן SSD, הבנת שאם הכונן SSD עמוס מידי אז הוא לא יתפקד טוב, והנפח של הכונן במ…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נתבקשתי ע"י קרובת משפחה שלי לעזור לה לקנות מחשב. היא צריכה אותו לאינטרנט, אופיס ומשחקים פשוטים כמו סימס. אשמח לעזרה בבניית מפרט , תודה לכל העונים. ;D מצטער ששכחתי לציין היא לא צריכה ציוד היקפי וצורב.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הבנתי שלמעבד I7 של טייגר ליק דור 11 יש את אותם ביצועים +- ל MAX 330, יש סיבה ששמו את שניהם באותו מחשב?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא מתכנן OC בעתיד או CF. אני מזמין מחו"ל. מעבד-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115037 כ.מ-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102748 זכרון קשיח-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136218 אני צריך המלצה ללוח אם של אינטל שיתאים לי למערכת,ובכללי איך המפרט הבסיסי הזה למשחקים? עריכה- זכרון-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211188 לוח אם-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059R
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי גלישה באינטרנט מחברה אמינה, בתקציב הכי זול שאפשר.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים (FHD). תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון לשני שימושים: 1. גיימינג שיתמוך במשחקים ברמה בינונית עד גבוהה (לאו דווקא Crysis אבל גם לא טטריס) שיחובר לטלויזיה HD דרך HDMI 2. HTPC. התקציב הוא עד 4,000 עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. נושאים קריטיים: 1. Small Form Factor - Mini ATX 2. שקט - המחשב ישאר דלוק 24/7 ובמצב IDLE/HTPC עליו להיות שקט לגמרי. במצב משחקים השקט חשוב אך פחות. 3. Intel חשבתי על מארז SG05 או SG07, ולוח Z77 כלשהו עם מעבד i5. מעונין בהתיחסות למארז / לוח אם / מעבד / ספק / כרטיס גרפי / קירור. אין צורך לכלול כוננים (מתוכננים SSD ורגיל), מקלדת/עכבר, זכרון. אין צורך ב-OC או בשדרוגים לעתיד.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בקניית של נייד חדש. נתחיל מהשאלון: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. (לימודי הנדסה) עבודה עם תוכנות כמו "מאטלב" "סולידוורקס" וכדומה. שימושים נוספים יהיו בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים (חיבור למסך LCD ) ומדי פעם משחקים (כשימוש משני לחלוטין אך שתהיה אפשרות להריץ משחקים). * גודל המסך? 14 אינץ. * משקל רצוי? לא מעבר ל 2.3 - 2.4 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יכולת עבודה רצופה של 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיפות. לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן לאחר חיפוש מעמיק בפורום. ה…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אני מעונין לשדרג אותו התקציב הוא 100-120$ מחוץ לארץ דוד שלי הוא צריך לחזור הוא חייב לי 100$ דולר הוא אמר שהוא מוכן להביא לי עוד עשרים לא יותר אז תמצאו לי משהו שאפשר לשפר בזה את המחשב שלי ביל חריגות 120$ מקסימום המפרט שלי מעבד:3000mhz אינטל פרסקוט 800ht 1m לוח אם:p4u800-x כרטיס מסך:geforce 5500fx 128 mb 64 bit דיסק קשיח:120gb זהו...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הדרישות מהמארז הם: שיהיה מאוורר בצורה האופטימלית ביותר. שיהיה שקט. אבל אפשר גם קצת רועש אם זה בא על חשבון קירור אופטימילי ביותר למארז בתקציב שלי. והכי חשוב שיהיה בעומק של עד 50 ס"מ. כי אין לי מקום ליותר גדול. בתודה...
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מעבד : Q6600 stepping G0 לוח אם : ASUS Maximus Formula זיכרון : אני לא יודע איזה, אני רוצה 2GB ועדיף במהירות 800, בגבול ה500 שקל +\- כ.קשיח : 500GB של WD או סיגייט כ.מסך : 8800GT צורב : X18 או X20 בחיבור SATA ספק כח : CORSAIR 520HX אוקיי, אז ככה: 1. אני לא מתכוון לעשות OC (טוב, אולי קטן בעתיד). 2. אני לא צריך מארז, יש לי, כנ"ל לגבי קירור 3. יש לי כבר HDD של 200 ואני רוצה עוד אחד של 500, למה כל-כך קשה לך לקבל את זה שבנאדם רוצה HDD גדול?! 4. אני מרכיב לבד את המחשב. 5. קירור למעבד אני לוקח את הBIG TYPHOON VX 6. אני מתכון לקנות ספק 500W, זה כבר החלטה שלי. אני לא מבקש שתרכיבו לי מפרט בחנות, יש לי את המקור שלי ממנו אני קונה. סה"כ ביקשתי המלצות לזכרונות 800MHZ טובים, לצורב SATA …
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
להתעסק עם קבצי DVD \ גדולים לקודד סרטים להעביר למחשב לערוך לחתוך עשיית אפקטים קליפים וכדומה \ עבודה בפוטו שופ שזה לא קשור.. ובפנאי משחקקים לא גיימר לא מתכנן OC וזהו ..~! מסך לא צריך ומקלדת וציוד הקפי לא צריך לקנות כרגע רציתי לדעת אם הלוח מומלץ למעבד ולכרטיס מסך השילוב שלהם או לקחת משו אחר INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB 1100 ¤ 1 ABIT LGA775 AG8-V 705 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 FX6600 128MB PCI-EXPRESS 825 ¤ 1 LG GSA-4161B DVDRW 460 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 ZALMAN CNPS7000A-Cu 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6185 תגובה עצה עזרה שינוי ? יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-