עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by most,

מחירו של הנ"ל נע בין 4800 ל 5000 ש"ח מיועד ללימודים בלבד (גלישה אופיס וכו') באם יש משהו טוב במחיר יותר זול אז עדיף ראיתי את http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm שמככב די הרבה בפורום אקיצר, מה עדיף??

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by IlanF,

ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב שישמש לתוכנות גרפיות כגון Solid Works, Photoshop וכד'. לשימושים כאלה מה עדיף? מתלבט בין מעבד E8400 ל Q9300...אני לא בטוח אם למרובע ליבות יהיה יתרון. מה אתם אומרים? בעקרון חשבתי על המרובע ליבות ביחד עם לוח של ג'גהבייט ו 2GB זכרון... תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by biguri,

אני רוצה לקנות מחשב שאני חושב שהוא די טוב ואני רוצה עליו חוות דעת של אנשים שיותר מבינית. אני מחפש מחשב יחסית בזול עם נתונים לגיימינג כרגע אני מחשב שהנתונים שלו יריצו באופן חלק לגמרי משחקים כגון CS 1.6, COD WF2, L4D 2, FAR CRY 3 זה האופציה הכי רלוונטית שלי מעבד: intel i5 core 650 3.20GH ראם: 4GB כרטיס מסך: Radeon HD 7770 GHz Flex Edition 1GB לוח אם: MSI 2A9C מחיר 1800 שח זיכרון: 770BG עם כונן צורב מארז וכל האביזרים התומכים זה משתלם? ואם זה בכלל עונה על משחקי גיימינג? ולמשחקים שציינתי למעלה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. מעבד AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 BOX מחיר: 642 ש"ח לוח אם ABIT KN9S AM2 מחיר: 452 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר: 354 ש"ח זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 מחיר: 483 ש"ח כרטיס גרפי ASUS Ati Radeon 1950PRO 256MB PCIe מחיר: 1046 ש"ח [פה הבעיה הכי גדולה שלי, לא מוצא שום כרטיס במחיר של עד 1,100 ש"ח שאני יוכל לקחת אותו בלב שלם] צורב NEC AD5170A X18 DVD מחיר: מחיר 160 ש"ח מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W מחיר: 385 ש"ח סט מקלדת + עכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB מחיר: 150 ש"ח הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) מחיר: 125 ש"ח סה"כ 8 פריטים מחיר סופי: 3,796 ¤ סכום כולל מע``מ …

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by ferrarif11,

תגידו בבקשה בערך מה מחירו של מחשב כזה: Toshiba Intel Dual-Core T3400 2.16GHz זכרון פנימי 4 ג'יגה דיסק קשיח 320 ג'יגה כרטיס מסך Intel GMA X4500 Up to 1340MB צורב דיוידי מצלמה + מיקרופון מובנים מסך 15.4 אינץ Windows XP Professional עברית תיק + עכבר למחשב נייד Toshiba הרחבת אחריות שנה נוספת סה"כ שנתיים אחריות

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. אני צריך מפרט מחשב סטנדרטי, לגלישה באינטרנט,צריבות ועבודות משרדיות+מסך,צורב, וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) שלא יעלה יותר מ 3000 שקל... מישו יכול בבקשה לבנות בשבילי?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  8. * עובד מהבית * בונה אתרים בוורדפרס * מתעסק בפוטושופ קצת * פותח הרבה חלונות בו זמנית * לא משחק משחקי מחשב/גיימינג * אולי בעתיד אפתח עיצובים בפוטושופ איזה מחשב נייד לצרכיי יהיו הכי מתאימים? מגבלת תקציב: 7200

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by tomerdol,

היי יש לי מחשב נייד TOSHIBA L300 1A6 שהיה מותקן עליו ויסטה. לאחרונה הופיעו הרבה BSOD עד למצב שהווינדוס אפילו לא היה עולה, אז קנינו מחשב חדש. לפני שזרקתי את הישן החלטתי לנסות לפרמט אותו ולהתקין windows 7. הבעיה הייתה שההתקנה נכשלה בשלב הפירמוט של הדיסק (אני לא זוכר כרגע את הודעת השגיאה, אבל אפשר לנסות שוב). אח"כ ניסיתי להתקין לינוקס (opensuse) וגם שם הוא לא הצליח לפרמט. בסוף ניסיתי לפרמט עם active killdisk אבל גם זה לא עבד... כנראה שאיפשהו בדרך הrecovery partition נפגם בגלל שלהדליק את המחשב ולהחזיק את 0 לא עושה כלום, ולצערי אין לי recovery disk... ההעדפה הראשונה שלי, מן הסתם, להצליח להתקין איזושהי מערכת הפעלה, אבל אם זה לא הולך, אז לפחות לוודא שהכונן ריק לפני שאני…

10. 1. מה התקציב? 5K עם אפשרות לחריגה של עד 500 אם זה מצדיק. ואפשר גם בפחות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, הורדות, משחקים בעיקר סימולטורים: GTR2, FS9. FSX וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22" 1680X1050 (נוטה לכיוון הסאמסונג T220 - הצעות אחרות יתקבלו בשמחה), מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא מארז - יש לי AURORA 3D 570 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מרובע ליבות (FS9 ו-FSX מסתמכים יותר על המעבד), כרטיס המסך שהכי משתלם לרזולוציה ולתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב: מארז כבר יש - מה נשאר? שקט: חשוב לי - עד כמה שא…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by elite group,

איזה מבין המפרטים חזק יותר ועדיף ? מפרט 1 : AMD ATHLON 754 2800 89W GIGABYTE FAN GIGABYTE NFORCE 3 1GB DDR400 X1550 IDE 80GB או P4 2800/800/512KB 478 FAN INTEL BOX MSI + VIA 478 1GB DDR400 R9550 SATA2 WD 80GB אני צריך מחשב אחד מהם בשביל אינטרנט ואופיס מה הכי טוב ??? המחשב השני אני אתן לקרוב משפחה , תודה .

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by idofr,

היייי אז ככה אני צריך כרטיס מסך למחשב של אח שלי כרטיס AGPX8 באזור ה500 ש"ח מקסימום 800 אם מישו יכול בבקשה להקדיש שניה ולהמליץ כי אני רוצה להזמין עוד היום אגב זה ללא ממש קשור אבל אם מישו מתעניין זה AMD3200+ ליבה אחת עם לוח של גיגה בייט לא ממש זוכר איזה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by idanarieli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,gta, need for speed, rollercoaster (החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות, אם זה מייקר מידי אז בינוניות ובתגובות אשמח אם תגידו לי עם אילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. אוקי עברתי על כל חנות שמוכרת את המחשב הנ"ל באזור המאוד מורחב של המרכז ועדיין לא מצאתי מקום אחד שמחזיק אותו בתצוגה, למישהו יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by DoW,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪, אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אם צריך יותר, אז אני מוכן לעלות במידה ואין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים עם עבודה עם תוכנות כבדות, אז צריך 16gb זיכרון, ורצוי ssd בנפח גבוה. במידה ומעוניין בגיימנג קל (football manager, civilization), כמה זה ישפיע על התקציב? ברור לי שהמחיר יהיה גבוה יותר, השאלה בכמה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

17. Started by newb,

אני קונה מחשב חדש שאמור לתפקיד לכ7 שנים(כמובן שעם שדרוגים). אני לא גיימר רציני אבל כרטיס המסך לא יוחלף כנראה,לא אכפת לי להוריד הגדרות אם צריך. אין צורך בציוד היקיפי כלל המסך יהיה 22" כנראה מארז-ללא אורות ונצנצים למיניהם מעבר לזה-הבחירה חופשית אין דרישה לחנות ספציפית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by JezpeRR,

אוקיי בתקציב של בעארך 7-7.5 אלף שקל מה אתם אומרים על זה CPU: AMD Athlon64 3200+ 939 Venice 90nm Motherboard: DFI LanParty nForce 4 Ultra-D Memory: Mushkin RedLine 2x512MB DDR 500Mhz Video Card: X900XT/Pro 512MB DDR3 256-bit Hard Disk: WesternDigital 120GB SATA II Case: Antec Super LanBoy Aluminium Case Power Supply: OCZ MosStream 520W CPU Cooler: XP-120 + 120mm Fan אם יש לכם שינויים שכדאיים תפרטו... נ.ב אני יודע שהכרטיס מסך עוד לא יצא...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. תפסו את עיניי ה DELL INSPIRION : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400.htm וה HP DV5269: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה ההבדלים העיקריים ביניהם? מי עדיף? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אך גם ליישומים ביתיים(סרטים וכו'), ובכל מקרה אנו מעדיפים מחשב בסקאלה הזאתי ע"מ שיחזיק לאורך זמן.

20. Started by dj_poo,

שלום חבר'ה, אני צריך מחשב נייד לעבודה, חייב ליבה כפולה מינימום במהירות עיבוד חזקה, מינימום 160 ג"ב הארד דיסק ו-2ג"ב זכרון ראם, כרטיס מסך יכול להיות מובנה, ומגבלת מחיר 4,000 ש"ח אהה בנוסף - ווינדוס אקס-פי חובה. תוספת מחיר מעל ה-4,000 בשביל זה יכולה להתקבל (אקס-פי פרו). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. שלום. אני צריך המלצה למעבד, לוח, זכרון וכרטיס מסך לסכום של עד 2700-3000 שקל.... אשמח לקבל שתי מפרטים של אינטל ו AMD... אם זה אינטל אז שיהיה DDR2... ואם זה AMD אז לא צריך בכלל זכרון והסכום הוא עד 2500... *אם הקירור שמגיע עם המעבד חלש יחסית אפשר להוסיף קירור נוסף למעבד.. המחשב הוא בעיקר לסרטוטים, CAD, אינטרנט מזויקה, סרטים וקצת מחשקים (אני מאמין X600PRO או 6200 או כל כרטיס בסגנון יספיק).. תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש לכתיבת מוסיקה. דגשים: מארז שיוכל להחזיק בערך 4-6 HDD כרטיס מסך לא חזק - אבל שיוכל להחזיק לי 2 מסכים בגודל 22 אינץ' על רזולוציה של 1680 על 1050. לוח אם עם יציאות FW או USB, מצידי שיגיע בלי כניסות סאונד. תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. Started by yonatanph,

אני לא מספיק מבין בכרטיסי מסך חלשים כדי לדעת איפה עובר הגבול של ה"מספיק טוב" קצת מתקשה לבנות מפרט בגבולות התקציב הזה ואני לא אתנגד לעזרה. לא צריך שום ציוד היקפי והמסך הוא 17' כמו שצויין בכותרת. המחשב מיועד לילד בן 11 ואבא שלו לא מוכן להוציא יותר (הוא רצה בכלל 1500 שח' אבל שכנעתי אותי שזה לחלוטין לא ריאלי). יש עדיפות לחנות מאיזור אשקלון אבל זה לא הכרחי

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  24. אהלן אני רוצה לחדש כמה חלקים במחשב. המפרט בחתימה - לא מתכוון לשדרג כרטיס מסך/מעבד/זכרון כי לא צריך. מה שכן - אני רוצה להחליף מארז , להחליף קירור למעבד, ולהחליף קירור לכרטיס מסך ולקנות הארדיסק חדש. תקציב נגיד 800 ש"ח. לגבי הארדיסק לא ממש צריך עזרה. לגבי המארז, אני מתלבט בין 3 דגמים. מארזים ‏Thermaltake‎ - ‏SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5077 מארזים ‏CoolerMaster‎ - ‏CM 690 Black (No PSU)‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5951 RAIDMAX Sagitta Black Windows Gaming Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15002&PHPSESSID=68bab30d4915eefd511693e1e92bf0c8 מבין אלה - אני אבחר 1...אני יותר נ…

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  25. אני צריך מחשב בעיקר לגרפיקה...פוטושופ 3DS MAX ושאר.... שיהיה מתאים לאינטרנט האלחוטי שבבית עם קליטה חזקה כי הראוטר קצת רחוק וזהו בעקרון.... ללא עכבר מקלדת רמקולים ומסך.. 2 כוננים קשיחים של 500 ג'יגה שיהיה מחשב חזק מאוד לעבודות גרפיקה שקט וקומפקטי אם זה לא מוזר מידי לבקש מארז שחור ששוכב על הצד(סגנון HTPC) תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים