ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מודע לזה, שהמשימה קשה עד בלתי אפשרית, אבל בכל זאת.. דרושה המלצה למפרט מחשב מחנות באיזור חיפה, שמיועד גם למשחקים (עד כמה שניתן עם כרטיס גרפי בתקציב כזה) וכולל גם מסך 19". אם יימצא מי שיוכל לדחוס כל זאת למסגרת של 2000 ש"ח, אודה לו מאד.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב למטרת משחקים כבדים ואני מתכוון לשחק במקסימום הגדרות, וצפייה בסרטים. עד 4.5K, חריגה עד 100 שקל. לא צריך מסך וציוד היקפי. OC אני רוצה שהחנות תעשה לי, ושיהיה מחשב דיי שקט. הוא יתחבר לטלויזיה 32 אינץ 1366X768 הרזולוציה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים במיוחד Word וExcel לא צריך כרטיס מסך טוב או משהו כזה, צריך שיהיה קל ושיחזיק הרבה זמן ואם אפשר אז שיהיה גם קצת יפה(זה בישביל אחותי, לא ורוד או משהו כזה) 14.1 או 13.3 נראה לי אידיאלי אבל 15.4 זה גדול מידי אני חושב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים יומיומיים, עבודה, ומשחקים. המחשב יחובר למסך ברזולוצייה של 1440X900 העבודה תכלול תכנות ועבודה עם VMs. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - TRAY ₪830 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪410 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY - זמין במלאי ₪97 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB SATA2 ₪285 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2978 מפרט זה הורכב באת…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב ליישומי OFFICE , אינטרנט וכו', וכן ל*עריכת וידאו*. המטרה היא שימוש ביתי ו שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לעוד 4 -5 שנים דגם המצלמה שברשותי הוא Sony HDR-SR12 מעונין לעבוד ברזולציה של 1080P האפליקציה איתה אני מתכוון לעבוד היא AVID. מעדיף מחשב INTEL לגבי כרטיס מסך אין העדפה לחברה ספציפית נפח האיחסון הנדרש הוא של 500GB אני מעונין במסך רחב תומך HD לפחות 20 אינץ' + מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיפות לטעינה בערסל ללא סוללות) לגבי רמת שקט: 6. אין צורך בOC העדפה לSKYPC או חנות אמינה אחרת באזור המרכז (זמני אספקה מהירים). דרישה לחיבור FIREWIRE + חיבור לHD. מארז: המארז יושב על שולחן, לכן אני מעונין שיהיה מינמלי בגודלו וכן אסתטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אהלן אני צריך מחשב כמו שאמרתי לעבודה משרדית, כולל ציוד הקפי וצורב DVD. הציוד ההקפי כולל: עכבר, מקלדת. רמקולים (רק אם אין על המסך - ואם לא, לא יותר מ-100 שקל). מסך LCD תשעה עשר או שבעה עשר אינץ'. בתודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני כנראה מחר קונה את המחשב הבא: Intel Dual Core E5200 2.5Ghz BOX, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=455 Gigabyte GA-73PVM-S2H Nforce630i CHIPSET, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=37 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Corsair 2GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤177 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=411 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ¤173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤1607 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ ההתלבטות שלי היא בין המארז שבמפרט +ספק כח שאני מבקש שתמליצו לי לבין Cooler Master Eli…
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתלבט בין 3 מפרטים של מחשבים ניידיים והייתי נורא שמח אם הייתם יכולים לעזור לי להכריע בעניין. השימוש של המחשב הוא בעיקר הרצת תוכנות, ולימודים. תוכנות כמו: ACTIVE HDL, MATHLAB, MODEL SIM הייתי גם רוצה לשחק בקטנה, לא ברמה של גיימינג משחקי רשת, או GTA4 (לא ברמה יותר מזה ולא מחייב שיריץ באיכות גבוהה) המחשבים שאני מתלבט בינהם: http://ksp.co.il/?uin=16540 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12500 http://ksp.co.il/?uin=17217 אתם גם מוזמנים להמליץ עלמפרטים משלכם בגבול ה3500 ש"ח ואני מודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אפשר להרחיב את הזכרון הפיזי של המחשב הנ"ל? זאת אומרת יש לו סטיק פנוי או שיש לו רק סטיק אחד תפוס? ועד כמה זכרון אפשר להרחיב?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי T400. הייתי מעוניין שיהיו לו יכולות גראפיות חזקות יותר, ובכך לקנות אולי מעבד גראפי. השאלה אם זה אפשרי - במקום ה-X4500 שקיים כרגע. אשמח לשמוע, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, מה אומרים על המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51120 איך המעבד? אני רוצה לדעת מה אתם אומרים, שווה לקנות אותו? ותגידו לפי מה שכתוב אם הבנתי נכון, אפשר להגדיל את הזיכרון של הכרטיס מסך לפי הבחירה שלי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך יעוץ מקצועי לגבי קניית מחשב נייד יד שנייה כך הציאו לי את המחשב הבא: SONY VGN FJ290P נתונים של מחשב : P4 M 1.86 100GB 1GB DDR DVDRW מצלמה מובנת מסך 14.1 הציאו לי אותו ב 2000 ש"ח האם הוא שווה את הכסף הנ"ל או שיותר חיפשתי באינטרנט לא מוצא שום השוואות מחיר אשמח לבל תגובות תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר מזדקן, כרטיס המסך התקלקל וגם הספק עושה רעשים של גסיסה קרובה, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. מכיוון שזוהי הוצאה לא צפוייה, ואין לי ממש את הכסף לבנות מחשב, אני מגביל את עצמי לעד 2000 ש"ח. אני שומר את המארז, ההרדיסקים [iDE] וכל הציוד ההיקפי למחשב החדש, ולכן אני זקוק למעשה לשילוש הקדוש, לכרטיס מסך ולספק כח חדשים. [לא צריך כוננים אופטיים, יש לי אפשרות צריבה בלפטופ] המחשב נועד למשחקים בסיסיים (או חדשים~ על הגדרות נמוכות; כרגע חשוב לי שיריץ AA2 ו-AA3), אינטרנט ואופיס. [בעקרון גם אולפן ביתי, אבל מכיוון שהעבודה והלימודים לא מאפשרים לי זמן לזה, אז כל מה שיספיק לגיימינג בסיסי יאלץ להספיק גם לאולפן - זה לא המרכיב העיקרי] יש לי 2 מסכים, כך שאני צריך כרטיס מסך כפול…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל , אבל אני רוצה להוסיף לו זכרון ולשנות כמה דברים , אני לא מוצה חנות (ON-LINE) שאפשר לעשות את זה . תודה . אני בארה"ב ואני מתכונן לקנות מכאן כך שאין בעיה עם זה .
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה (איכות עדיפה על פני מחיר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות סימולציה/עיצוב גרפי בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 5000 ש"ח (יש אפשרות לחרוג גם מעט למעלה עם הסכום). המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם …
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שאני ייקנה בעז''ה .. עכשיו בניתי אותו ואני רוצה חוות דעת .. אם המפרט לא טוב אשמח אם תבנו לי מפרט גיימינג עד 4K הנה המפרט : מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT כמות:2 כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Seasonic SS-500ET 500W כמות:1 קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 כמות:1
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי קונים לי מחשב אחד ועוד אחד בשביל המשרד של אבא שלי. התקציב למחשב שלי שיעודו הוא למשחקים זה 4500 ש"ח גג. :-\ התקציב למחשב של אבא שלי זה כ-2700 ש"ח, שהוא יהיה במשרד שלו - ז"א עריכה בפוטושופ, כתיבה באופיס, וכו' וכו'. אני מעוניין שבשני המחשבים יהיה מסך דק. מקווה שיש משהו במחירים האלו... תודה!
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לגיימר מתקדם אין תקציב בכלל אז לא להשתגע יותר מידי אבל לא להתקמצן לא כולל ציוד עקפי כמו מקלדת רמקולים עכבר אוזניות מיקרופון ועוד.. אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודהה :] אין כסףףףףףףףףףף :pissed:
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך של אינטרנט ..קצת משחקים ובכללי שימוש בסיסי במחשב ..סרטים מוזיקה וכאלה . אני חייל , מחפש מחשב עם מסך 15.6 ..לא משנה המשקל ..הכי חשוב שיתאים לי ולא יחרוג יותר מידי מהתקציב . אין לי העדפה לחברה מסויימת ..רק שיגיע עם אחריות סבירה . תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-