ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לוח אם ומעבד חדשים אני רוצה מעבד אינטל לשימושים של משחקים בינוניים סרטים היה oc אבל לא קיצוני כל זה ב1500-2000 שקלים ואולי תכניסו גם קירור טוה
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא חשוב טאצ' כמה שיותר קל להשתדל לחסוך, אבל אפשר להגיע עד שלוש אלף סוללה גדולה - יתרון מסך מט - יתרון שוטו תודה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי בעיקר - עבודה משרדית והצגה של סרטים (גם באיכות HD) מעוניין גם להשתמש במחשב לחיבור לטלוויזיה (VGA וגם HD). HD לפחות 320 ואפשר גם 500 סוללה של 3-4 שעות תספיק (מאחר והשימוש בעיקר בבית) כמובן בלי מערכת הפעלה... זה אשים לבד. האם הוא יוכל להריץ חלונות 7? שאלה נוספת לידע כללי: בניידים קונים דגמים בניגוד לנייח שאתה מרכיב את המפרט הספציפי. זה אומר שאפשר לבחור דגם של יצרן כלשהו ופשוט לקנות איפה שזול? כלומר בכל החנויות המפרט של הדגם יהיה קבוע? תודה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
נכון שהתקציב הוא דל (4000 ש"ח), כמובן שאם תצטרכו עוד 200 שקל בערך אז אפשר להוסיף. המפרט מיועד לדוד שלי, לילדים שלו. אין להם מושג במחשבים, בעצם יש להם מושג איך להרוס אותו. בתקציב כזה אני חושב שהכי כדאי ללכת על AMD, צורב, די וי די, מסך שטוח. לא צריך כרטיס קול מי יודע מה, אבל הוא ביקש ממני רמקולים יותר טובים מהדרעק שמקבלים עם קניית מחשב. אני אשמח אם תוכלו להכין מפרט טוב ויציב, שיתאים לאנשים שאין להם מושג במחשבים, שלא יעשה בעיות מיוחדות כמו התחממות יתר. הארד דיסק יספיק 80 ג'יגה 8 קאש שך WD. טוב אם יש שאלות תשאלו :-)
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113635 שלום על איזה מארז הייתם ממליצים לי. האם יש משהו שוכב לא גדול מדיי. בתקציב נגיד עד 200 ש"ח. אבל שיהיה מארז מחברה מוכרת ולא מארז noname תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב הנושא אומר הכל, אני צריך הצעה לנייד עם כרטיס מסך סביר. בקיצור לא GMA950. מבחינתי אחד שיריץ OBLIVION יהיה בסדר גמור טווח מחירים עד 6500. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בסכום 1700 שקל ללא חריגה (ה1700 זה כבר חריגה) ללא ציוד היקפי לא משנה אם זה יהיה מבוסס AMD או אינטל העיקר להוציא את המקסימום מהתקציב יופי לא משנה ! תודה לעוזרים @ :) עריכה : השימושים משחקים אבל לא crysis לא חייב מארז יקר אפשר להסתפק ב HEC 6A19 ולא צריך קירור היתי מעדיף שלא יהיה כרטיס מסך מובנה אם אפשר ולשים כרטיס מסך לא משנה אם DX9 אפילו. לא חובה הרבה מקום ואפשר לרדת ל 250 אפילו 160. בכללי זה מחשב להכל צפייה בסרטים \ אינטרנט \ עבודות \ משחקים אבל לא משהו רציני בכלל .
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדקתי מכירה קבוצתית של מחשב בלינק הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947161. הייתי רוצה התייחסות למפרט. הצורך שלי במחשב הוא בעיקר משחקים (לא יותר מדי כבדים), סרטים וקצת עריכת תמונות וסרטים. בלינק אין כרטיס מסך טוב. האם יש לכם הצעות לגבי כרטיס מסך טוב שישלים את המפרט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים אבל אני רוצה גם שיריץ את כל המשחקים. לא ברמה מקסימלית אבל ברמה סבירה. מעבדי אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1110 1110 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 1GB Corsair 1 670 670 כרטיסי מסך? ASUS EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E 1 1190 1190 דיסקים קשיחים? Maxtor 160GB 8MB, SATA II 2 345 690 צורבים? DVD Recorders NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 1 220 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 1 220 220 מסכים? LG L1752T 17'' LCD 8ms DVI …
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בנייד 15'' לאינטרנט ולתכנות ע"י Visual Studio וקצת משחקים (רצוי מקלדת מלאה) עד 5000 ש"ח. תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - תקציב ממקום העבודה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
חוץ מNextop כי הם יקרים מאוד, ואין להם את הדגם שאני רוצה. עכשיו השאלה.. בגלל שאני לא מוצא XPS בשום מקום, ואני צריך מחשב נייד עד יום שבת בערב הכי מאוחר, אז אני מחפש דגם אחר, שיהיה לי יותר קל למצוא.. אז השאלה היא.. איך הדגם הזה : Toshiba Satellite U400 יש לו מפרט נחמד, חוץ מהמעבד שהוא T5550 1.83Ghz מה אתם אומרים !? אולי אתם מציעים משהו אחר.. ? כי פשוט המחשב הזה זמין. בתודה,מתן.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
השימוש העיקרי במחשב הוא צפייה בסרטים (באיכות גבוה מאוד), לפעמים אני מקודד סרטים. אני בדרך כולל עובד עם הרבה תוכנות במקביל. אני כמעט ולא משחק במחשב אבל אני רוצה את האפשרות, אז אני צריך שמשחקים חדשים (כמו דיאבלו 3) יעבדו חלק באיכות סבירה. מאוד חשוב לי נפח הרד דיסק 1TB. בעקרון אני רוצה להוציא בערך 2500, אבל תמורת רכיבים שהיחס ביצועים\מחיר שלהם טוב מאוד אני מוכן להשקיע עוד. 3500 זה מקסימום שאני מעדיף לא להגיע אליו אלא אם כן תשכנעו אותי שכדאי. אני לא מתכנן OC. אין צורך בציוד הקפי, וגם אין צורך בצורב. אם אפשר אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מתלבט בין 2 דגמי נייד GAMING שישמשו אותי גם ללמודי הנדסאי תוכנה .ההתלבטות בין Asus ROG STRIX GL502VM-FY230Tקישור :https://ksp.co.il/?select=.1304..271...t=&store_real= ן Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0053IV https://ksp.co.il/?uin=41790&select=...271..159..1947. שניהם אותו מחיר, אותו המעבד , ואותו הכרטיס מסך ואותו כמות ראם ההיתרונות של אסוס שהוא מגיע בנוסף לSSD עם כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5200 בלנובו מניסיוני איטי ממש +יכולת ההרחבה של הראם בעוד 8 ג'גה סלוט פנוי דבר שאני עלול להיות צריך בלימודים כשאני מריץ 5-7 תוכנות כבודות בו זמנית כמו המעדר SQL אפצ'י וירטואל משין עם כמה מערכות הפעלה בניהם SERVER וגם קל יותר בקילו אחד …
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה בעקרון הרכבתי כבר והתייעצתי והכל ואני רק רוצה הצעות לשיפור ודברים כאלה. אני לא צריך ציוד הפקי כלל - רק הקופסא מה שנקרא. התקציב בגדול הוא עד 5500 שח. וההתלבטויות שלי הן: 1. האם לקנות כרטיס מסך או לחכות שיגיע הדור החדש ואז לקנות xt בזול. הכרטיס הנוכחי שלי הוא r9000 pro2 128mb 2. intel או amd. אבל החלטתי על amd 64 3000 ואם יהיה תקציב אז ה3200 אפילו. כי ה3000 משתווה בביצועים ל3.2 והוא יותר זול ממנו. ואני לא מתכנן oc אז אין מה להשקיע באינטל. 3. לוח אם. אני לא בטוח בעקרון זה הgigabye אבל אני לא יודע האם כדאי להשקיע עוד 00 - 300 שח בשביל התותח של אלברטון. מה בדיוק ההבדל בביצועים? 4. מארז. בעקרון אני הולך על הsuper talent שבא עם 5 מאווררים אבל הציעו לי גם מארז מpch של raid…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש נייד שיענה על הדרישות הבאות: 1. תמיכה בHD, גם של 1080. 2. קל, הכי חשוב, כמה שיותר קל. 3. שלא יעלה יותר מאלף דולר בערך. 4. שיריץ CSS וHALO 2 ברמה טובה גם ברזולוציה של 1600*1200 אני רוצה לקחת את הDell XPS M1330 הבסיסי, עם מעבד 2GHZ ולהוסיף לו כרטיס מסך 128MB NVIDIA® GeForce 8400M GS הבעיה היא שאני צריך גם לשדרג לו את הסוללה (האתר אומר שחייבים) ל6 תאים. בכמה לדעתכם המשקל יעלה? המשקל הבסיסי הוא 1.7 קילו, השאלה אם כדאי להוסיף את הכרטיס מסך הזה, אני ארגיש שיפור מהX3100? אחרי הכל זה רק 128MB ושמתי עין גם על הLENOVO הקלים, אבל אני לא יודע איך אפשר להסתדר בלי CDROM, כמה משקל הוא כבר חוסך? בקיצור, יש לכם המלצה למחשב שיריץ לי את מה שאני מחפש והוא גם קל? אשמח להצע…
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן של חשיבה איזה מחשב לקנות לקנות הגעתי לזה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1076 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 זיכרון OCZ DDR2 1024MBX2 667Mhz CL4 ¤520 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 מארז ללא ספק NZXT Apollo שחור ¤407 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 סה"כ 5116 ש"ח. אם אתם מכירים איזשהו חלק שאני יכול לשפר ליותר טוב ובאותו מחיר אז תגידו לי...
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן לפני אציין שאני לא צריך מסך וכל ציוד היקפי אחר וגם לא צורב. המטרה שלי היא לבנות מפרט שיהיה טוב ומעלה למשחקים, והכרחי שיהיה שקט אחרי חיטוט בהמלצות פה ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי בדיוק עם מה שאני רוצה ללא ציוד מיותר: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB SATA2 16MB ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB…
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
צריך הצעה למחשב נייד שיענה לי לצרכים הבאים: עיסוק מרכזי: גרפיקה, גרפיקה תלת מימדית, תכנות ובניית אתרים. (תוכנות חובה שירוצו בו טוב- photoshop cs2, 3D studio max, flash mx, visual studio, ויתכן שתוכנות דומות בעתיד...אבל חשוב לי שהתוכנות הללו יטוסו עליו ביציבות...) מחיר : 5000 +- כרטיס מסך נורמאלי (לא חובה משהו מטורף אבל לא פשוט) מערכת הפעלה: winXP pro חשוב שהמחשב יהיה יציב ולא יעשה בעיות ושיחזיק לי גם מבחינת המהירות לשנים הבאות. (אני לא רוצה שתצא תוכנת תלת מימד בעתיד שלא תעלה עליו או שלא תזוז עליו כמעט בגלל העומס) הלכתי לברר קצת בחנויות ואמרו לי האנשים שם (אני לא יודע אם הם באמת מבינים בזה, אבל הם אמורים להשמע כאילו שהם מבינים.. מה שאני כן יודע זה שאני לא מבין בזה אז תעזר…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני היתי רוצה מחשב חזר למשחקים שישה בו אם אפשר readon 9800 pro ו-1024 זכרון פנימי האם אפשר כזה דבר בתקציב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה עם הרכבת המפרט המחשב הינו בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט), צפייה בסרטים ומוסיקה. ומעט משחקים, קידודים ועריכת גרפיקה. צרכים מיוחדים: נפח אכסון גבוהה - סביבות 500GB חיבור איכותי לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים אפשרות שדרוג נוחה והכי חשוב: שקט, שקט ושקט בנוסף אני מחפש מסך, 19-22Inc. לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. תקציב: סביבות 4500 ש"ח המחשב אמור להחזיק לשימושים הנ"ל משהו כמו 3 שנים (כמובן אם שידרוגים קלים במידת הצורך) אז מה אתם אומרים?? תודה רבה, ניר
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי MMO קלים בלבד (שלא דורשים כרטיס מסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חלשים בלבד maple story ,fly for fun(לא אכפת לי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-