עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. שלום רב. לפני כ3 חודשים רכשתי מחשב חדש להלן המפרט שלו: מעבד E6400 core duo עם המאוורר המקורי מהחבילה לוח אם GigaByte 945G-S3 כ.מסך PNY 8800GTS 640MB זכרון Kingston 667 1GB ספק Hec ACE480 דיסק קשיח WD 80GB 8mb SATA עכשיו נכנסה משכורת ואוטוטו חג ואני הייתי רוצה לשדרג את הבחור שלי קצת. הייתי שמח לקבל המלצות לשדרוג. חשבתי על קירור אולי, ואין לי מושג על כיוון. או אולי על כרטיס קול... מכל בחינה הייתי רוצה לקבל הצעות לשדרוג.

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  3. מה אתם אומרים על המפרט הבא? (מצורף מהאתר של KSP) יצא לי 3060 שקל, בקיי.אס.פי שווה? מישהו פה ממליץ על החנות שלהם בראשון לציון? או על חנות אחרת בראשון לציון או בסביבה? אוקצור הוספתי תמפרט בתמונה... תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  4. GMA 4500M Intel GL 40 GeForce 8200 1) מי יראה גרפיקה הכי טוב? 2) האם יש לפסול את GeForce 8200 עקב חימום יתר? 3) האם בנייד שיש בו את Intel GL 40 ניתן להריץ את המשחק סימס 3 בצורה חלקה? תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. אני צריך המלצה למחשב נייד חדש , לאחר שהDELL שלי שירת אותי נאמנה במשך 5 שנים, והחליט לשבוק חיים הפעם אני מעונין במסך 13.3, מכיוון שמסכי ה15 הופכים את המחשב לגדול ומסורבל מידי, ולכן אני מתעצל להסתובב איתו, ולוקח את הEEE במקומו. אני יודע שמחשבים בסדר גודל הזה לא מיועדים למשחקים, אך אני אשמח למחשב שתהיה לו נטייה לכ.מסך קצת יותר מהממוצע, עדיפות לדיסק 7200, מכיוון שיש לי כוננים חיצוניים לצורך אכסון דברים שלא יזיקו אם יהיו: חיבור ESATA חיבור HDMI תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום, אני מבקש המלצה למחשב למטרת משחקים כבדים ואני מתכוון לשחק במקסימום הגדרות, וצפייה בסרטים. עד 4.5K, חריגה עד 100 שקל. לא צריך מסך וציוד היקפי. OC אני רוצה שהחנות תעשה לי, ושיהיה מחשב דיי שקט. הוא יתחבר לטלויזיה 32 אינץ 1366X768 הרזולוציה. תודה.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by shlomi767,

אז ככה יש לי לוח GA-8S648FX ויש לו יצאות agp ide אגב רצוי מאוד שזה היה מי ksp ומה אתם אומרים כדאי להחליף את הלוח אם? אז מה אתם ממלצים לשדרג ?המפרט שלי הוא: 80g זיכרון של 256m של ddr וכרטיס מסך fx 5200

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אני מחפש מחשב ללימודים במיוחד Word וExcel לא צריך כרטיס מסך טוב או משהו כזה, צריך שיהיה קל ושיחזיק הרבה זמן ואם אפשר אז שיהיה גם קצת יפה(זה בישביל אחותי, לא ורוד או משהו כזה) 14.1 או 13.3 נראה לי אידיאלי אבל 15.4 זה גדול מידי אני חושב. תודה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים יומיומיים, עבודה, ומשחקים. המחשב יחובר למסך ברזולוצייה של 1440X900 העבודה תכלול תכנות ועבודה עם VMs. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - TRAY ₪830 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪410 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY - זמין במלאי ₪97 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB SATA2 ₪285 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2978 מפרט זה הורכב באת…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. להלן הלינק עם המפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=45025 מפרט : מעבד : CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray לוח אם : H81M-A - ASUS -Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 2 SATA2 3gb/s - 2 SATA3 6Gb/s - 2 USB3.0 ports - mATX זכרונות : HX316C10FK2_8 - HyperX - 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 -…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אהלן, אז אני תקוע ללא מחשב, הנייד הקודם שלי עבר טראומה קלה. אז אני אשמח לעזרתכם המהירה, כי הכוונה שלי פחות או יותר לקנות את המחשב לפני הסיום של כל בלאגן החגים. אפילו היום אם אני אספיק . אז השימוש עיקרי הוא צפייה בסרטים ב Full HD על מסך גדול, יציאת HDMI היא דבר שהוא חובה. שימושים נוספים עריכת ווידאו + סאונד - לא משהו מטורף את הרוב אני עושה על המק. זו עריכת סרטים של הרגע האחרון. בנוסף שימוש יום יומי כזה ואחר, אינטרנט וכול' יש את האפשרות של הפגת זמן מת ככה שהרצה של משחקים, גם אם על איכות לא משהו כל עוד זה ינוע חלק, תיהיה נחמדה - אבל ממש לא חובה. כ55 אחוז מהזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני + מקלדת ועכבר חיצוניים, ככה שחיי סוללה פחות מעניינים אותי. אני ממש מעדיף את …

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. הי אנשים טובים! אני זקוק למכונה שתוכל להריץ לפחות 4 מכונות וירטואליות (VM) לדוגמא - מערכת הפעלה XP שמותקנת עליה Workstation עם 4 מערכות הפעלה נפרדות ועצמאיות אובר קלוקינג מתקבל על הדעת, אך נא לא לשכוח לפרט לוח אם תומך ואמצעי קירור (לא להשתגע עם קירור גז או מים ושטויות אחרות שיעלו כמו מחשב שלם) --בבקשה לא לזרוק סתם מפרטים באויר, מי שיש לו את הידע (ועדיפות עם נסיון) מוזמן בשמחה לעזור ! --כמו כן , איזה פתרונות גיבוי של חשמל יש כיום שיכולים להציע 8 שעות פחות או יותר? (חוץ מגנרטורים מפלצתיים) תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by almog333,

אני כנראה מחר קונה את המחשב הבא: Intel Dual Core E5200 2.5Ghz BOX, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=455 Gigabyte GA-73PVM-S2H Nforce630i CHIPSET, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=37 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Corsair 2GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤177 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=411 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ¤173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤1607 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ ההתלבטות שלי היא בין המארז שבמפרט +ספק כח שאני מבקש שתמליצו לי לבין Cooler Master Eli…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by netanel1234,

שלום, מה אומרים על המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51120 איך המעבד? אני רוצה לדעת מה אתם אומרים, שווה לקנות אותו? ותגידו לפי מה שכתוב אם הבנתי נכון, אפשר להגדיל את הזיכרון של הכרטיס מסך לפי הבחירה שלי? תודה!

17. Started by dzold,

מחפש לקנות מחשב טס לברלין עוד שבועיים איזה מפרט מומלץ ומאיזו חנות מומלץ לקנות שם . מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שח . מה שימושי המחשב ?משחקים און ליין,אופיס ואינטרנט,פייסבוק,סרטים גודל המסך אזור ה 17 אינץ מעבד: מעדיף INTEL I5 או ברמה שלו זיכרון דיסק קשיח לפחות 500GB זיכרון לפחות 4GB 3DDR . האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב אך כן יש צורך בCD . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך להרכיב את המחשב אך מערכת הפעלה אני יתקין

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. שלום לכולם, המחשב שלי כבר מזדקן, כרטיס המסך התקלקל וגם הספק עושה רעשים של גסיסה קרובה, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. מכיוון שזוהי הוצאה לא צפוייה, ואין לי ממש את הכסף לבנות מחשב, אני מגביל את עצמי לעד 2000 ש"ח. אני שומר את המארז, ההרדיסקים [iDE] וכל הציוד ההיקפי למחשב החדש, ולכן אני זקוק למעשה לשילוש הקדוש, לכרטיס מסך ולספק כח חדשים. [לא צריך כוננים אופטיים, יש לי אפשרות צריבה בלפטופ] המחשב נועד למשחקים בסיסיים (או חדשים~ על הגדרות נמוכות; כרגע חשוב לי שיריץ AA2 ו-AA3), אינטרנט ואופיס. [בעקרון גם אולפן ביתי, אבל מכיוון שהעבודה והלימודים לא מאפשרים לי זמן לזה, אז כל מה שיספיק לגיימינג בסיסי יאלץ להספיק גם לאולפן - זה לא המרכיב העיקרי] יש לי 2 מסכים, כך שאני צריך כרטיס מסך כפול…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by spc,

שלום, מצ"ב שתי הצעות שגבשתי מול TMS ומול SKYPC. אודה לפורום על התיחסות, אני מעוניין לרכוש כבר היום. תודה על העזרה: מול SKYPC: 408 408 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box AMD1137 355 355 1 לוח אם ASUS M2A-VM 31540 257 257 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 1600AAJS 79 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 341 341 1 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 T800UX2GC4 26 26 1 עכבר אופטי GIGABYTE GM-CP 33500 288 288 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W 6A19B 50 50 1 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm 9563 151 151 1 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD OAD717OSB סה"כ: 1955 נדמה ש…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

שלום. אבא שלי רוצה מחשפ נייד. שימושים: אינטרנט, OFFICE. חשוב שיהיה בו חיבור למקרנים (כדי להעביר מצגות ) חשבתי על המחשב הזה : http://www.ctm.co.il/product.asp?id=879 איך הוא? יש משהו יותר זול? לא צריךl WINDOW/OFFICE תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by hit-me,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט העיצוב לא חשוב ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חו…

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 5000 ש"ח (יש אפשרות לחרוג גם מעט למעלה עם הסכום). המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם …

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by ilanZx,

בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Bear Cub,

לקוח מחנות מוכרת ואמינה 3144 ש"ח יעוד מחשב בעיקר לעבודה עם כמה תוכנות במקביל, עריכת סרטים (כולל Rendering), פוטושופ. או מה תציעו לשדרג להגיע ל 3500 ש"ח. כרטיס מסך שיהיה סביר לא יותר

25. Started by 0110,

מסך 14.1 זיכרון לא פחות מ 2GB כרטיס מסך , רצוי משהו יותר טוב מה ON BOARD HD האמת לא כזה משנה לי המחשב לא מיועד לאחסן כמויות של נתונים ורצוי גם יציאת HDMI אם יש למישהו יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים