ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השימושים העיקריים יהיו : עבודות בוורד , שירים , איסיקיו, ואתרי אינטרנט כמו וואלה כייף וטיפו. לא זקוקים ל : צורב , מקלדת + עכבר , רמקולים. חוץ מההוצאה של 1500 שח על המחשב עצמו אנחנו מעונינים להוסיף עוד 800-900 בשביל מסך LCD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה שאני יחפש לו מחשב טוב (הוא לא מתעשק עם מחשבים אז צריך שהיה באותו חנות כל החלקים) תבנו לי בבקשה מחשב בסביבות 10000 הוא אמר שהוא רוצה משהו טוב וביאיזור בת ים שהיה קרוב תודה לכל העוזרים! צריך תעזרה שלכם בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב והסתכלתי על המפרט שמומלץ באתר ב - 5000 ש"ח ללא מסך. אז שאלתי בחנות ואין להם כרטיס מסך של pointOfView אלה במקום יש : xfx fx6600 gt 128mb . האם הכרטיס מוצלח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לדעת האם הדגם הזה של דל שמותקן עליו במקור ויסטה ניתן לעשות לו שדרוג לווינדוס 7 והאם צריך דרייברים נוספים???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אני משחק cs 1.6 אז אני לא צריך dule core אני מעדיף ליבת san diago amd מעדיף הכנה לsli בלי מסך בלי ציוד הקפי אני צריך רק 80 gb
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לבנאדם שאני מכיר מהעבודה מחשב משחק קצת משחקי מחשב בסגנון של GTA פור-קרי קריסיס , סרטים FULL HD , תוכנות , אינטרנט וכו'ד OC בחיים לא... התקציב היה 3000 שקל (אפשר לקצץ את ה 90 שקל האלה?) [glow=red,2,300]תודה רבה[/glow] אשמח לביקורת מדויקת ובונה. חנות המחשבים שהרכבתי את המפרט מתחייבת להוריד מחיר בהתאים ל KSP אייבורי וכו'ד.. (ככה לפחות כתוב...) http://www.fastup.co.il/images/61987604.jpg
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שיסחוב משחקים עד כמה שאפשר ב 2000 ש"ח. אני לא צריך מסך (יש) אני לא צריך כרטיס מסך - קניתי X1950PRO לפני חודש וחצי אפילו ספק אני לא צריך - יש לי HEC 450W בן חודש וחצי וגם ללא ציוד הקיפי. מה ארצה: מעבד כמה שאפשר חזק (לא משנה AMD או אינטל). זכרון 2 GB. לוח אם נורמאלי (של Gigabyte ?) דיסק קשיח (לא צריך יותר מ 250 GB). מארז שיחזיק את הכל. אני לא מתכנן OC תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מודע לזה, שהמשימה קשה עד בלתי אפשרית, אבל בכל זאת.. דרושה המלצה למפרט מחשב מחנות באיזור חיפה, שמיועד גם למשחקים (עד כמה שניתן עם כרטיס גרפי בתקציב כזה) וכולל גם מסך 19". אם יימצא מי שיוכל לדחוס כל זאת למסגרת של 2000 ש"ח, אודה לו מאד.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות מחשב מהדור הקודם כלומר intel t5250 או לקנות t7250 כמובן שהשיקול הוא כספי מאחר וההבדל הוא בערך 700 ש"ח. חיפשתי וראיתי כי HP מוכרים את סדרה 6720 בסביבות 3500 ו dell מוכרים את 1525 inspiron בסביבות 4200. רציתי להתייעץ איתכם האם שווה להתפשר על המעבד או עדיף להשקיע עוד 700ש"ח יקרים בכדאי לקבל את המעבד החדיש יותר? אם יש למישהו המלצה על מחשב בתקציב הנ"ל אני אשמח לקבל זאת.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני חייל משוחרר ומתעסק בעיצוב גרפי ובעריכת סאונד, לא באופן מקצועי עדיין אבל רוצה להפוך ליותר מתחביב. 1. תקציב: 1500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-1800 אם באמת יש סיבה. 2. תוכנות בשימוש: Photoshop - תדיר, Indesign - לעיתים, Cubase - תדיר. 3. התקציב מיועד למחשב עצמו בלי מקלדת/מסך/עכבר. 4. לא חשוב שקט. לא צריך לכלול מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת, הכל כבר יש לי. 5. חשוב שהחנות תהיה באזור רמת גן לצורך תיקונים. מתלבט על המחשב הזה (רוצה להוסיף לו זיכרון ואולי קירור קצת יותר טוב). אשמח אם תתייחסו גם לשאלות: 1. ממה שקראתי הבנתי שלצרכי חשוב מעבד 4-ליבתי. מה דעתכם? האם כדאי להשקיע במעבד דו-ליבתי מהיר יותר באותו מחיר? 2. יש מחשבים דומים עם המעבד אינטל המקביל לדור החדש - i5 אבל המחיר יקר יות…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי אחרי חיפושים באינטרנט נסגרתי אל שתי אלו. אני צריך את העזרה שלהם, איזה מבין שתי המחשבים הניידים האלו לבחור? לרוב אני ישתמש במחשב לסרטים אינטרנת ומשחקים בגלל זה אני רוצה גם שיהיה כרטיס מסך טוב למחשב, כדי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (GTA.CRYSIS...) http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 ממה שהבנתי הכרטיס של ג'יגאבייט יותר חזק משמעותית. או שיש להם המלצות אחרות למחשב נייד ב3000 שח אם אפשרוייות גיימינג?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום הרכבתי לחבר שלי מפרט ב3000 ש"ח, אבל הייתי רוצה דעה נוספת על המפרט, כולל עצות לשיפור וכו'. הנה המפרט שהרכבתי לו, מKSP, מצפים לעצות לשיפור אם יש http://i15.photobucket.com/albums/a355/Aragorn-GT/shai.jpg
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זקוק ללוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק איכותי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי פשוט (אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר שמהמשחקים יעבדו (אפשר גם על הגדרות הכי נמוכות) 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לחוות דעת ואופטימיזציה עבור מחשב לחבר. תמיכה במשחקים כבדים ללא OC, לא חשוב שקט ו/או עיצוב מבוסס אינטל, ללא ציוד היקפי כרגע ברשותו מסך LCD 17 חשוב מאוד שהמערכת "תסחוב" כמה שיותר זמן ולכן ההתעקשות שלו על ה Q6600 1. האם עדיף ללכת על 4850? 2. האם הספק הוא אוברקיל? 3. להוסיף מאוורר 120 למארז? המחירים ללא מע"מ מעבד Intel Q6600 839 ש"ח לוח Gigabyte P35DS3L 395 ש"ח זכרונות OCZ (2*2GB) 800MHZ 444 ש"ח דיסק Seagate 500GB 32MB cache 317 ש"ח כרטיס מסך Innovision 9800GTX 512MB 1175 ש"ח ספק Corsair VX550 390 ש"ח DVD Nec *20 sata 105 ש"ח מארז ללא ספק HEC 6A19 198 ש"ח הרכבת מחשב 70 ש"ח סה"כ כולל מע"מ 4543 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחשב לעריכת תמונות וסרטים - Photoshop, 3D Studio Max, Flash וכו. המפרט צריך לכלול מסך וכונן קשיח של לפחות 500GB.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר ישמש לעבודה עם MAYA 6.5/7. התקציב עומד על 4000ש"ח ללא מסך ויכול להתגמש במידת הצורך. כמה ליבה כפולה תשפיע על העבודה? איזה כרטיס מסך מומלץ? כמה זיכרון מומלץ? הרכבתי את המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA775 2X SAMSUNG DDR2 256MB 533MHZ WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS COMPUCASE CI-6A19 WHITE מקלדת, עכבר סה"כ 4400 ש"ח. האם הוא מתאים? האם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 5000 ש"ח (יש אפשרות לחרוג גם מעט למעלה עם הסכום). המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם …
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שאני ייקנה בעז''ה .. עכשיו בניתי אותו ואני רוצה חוות דעת .. אם המפרט לא טוב אשמח אם תבנו לי מפרט גיימינג עד 4K הנה המפרט : מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT כמות:2 כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Seasonic SS-500ET 500W כמות:1 קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 כמות:1
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-