עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eli464,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע עדיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה רזולוציה מקסימאלית למסך(32") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים, בלי OC. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים הכי חזקים לזמן כמה שיותר ארוך. תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Cytex,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג בעיקר(90%) זה בנתיים המפרט שיש לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/q7ms9eun 1.אני מחפש רק כרטיס מסך לאותו מפרט^^ אז לא להציע לי מפרטים אחרים אלא רק כרטיס\מערך כרטיסים למפרט. 2.תודה לעוזרים ד"א התקציב למערך הוא 1200(שני הכרטיסים) וכרטיס אחד גם 1200.

4. לא, לא דיון שעדיף שינעל. סתם היה לי משעמם אז החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יבוא עם הרעיונות, המוצרים והשגעונות שלו ופשוט יחבר לעצמו את המפרט שהוא תמיד חלם שיהיה לו, או לפחות שהוא תכנן לקנות. אני בכל אופן חיברתי לי מפרט שהגיע לסכום של כ290,000שקל. (עריכה- אני חושב שיהיה ממש לא נכון לנעול את הת'רד הזה, להעביר אותו לפורום אחר או פשוט למחוק אותו. הוא אמנם לא בא בבקשה למפרט בתקציב מסוים, אך הוא דן בנושא מפרטי מחשב- וכתת-נושא על מחשבי על. מקווה שהמנהלים יבינו ולא יעבירו את האשכול.) CPU: Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz (3950nis) Cooler: Complete Swiftech Watercooling B (1471nis) MotherBoard: ABIT IT7 MAX2 Intel 845E (1321nis) Memory: 3x Corsair RD-RAM CM632DR 512MB 4200 (…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by BeBest,

שבת שלום, הבנתי שיש אפשרות לקנות שלט למחשב הנייד שברשותי (Toshiba Satellite A300-1EC). השאלה היא מה המחירים בערך לשלט, ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by kobi_sion,

ברשותי מחשב פנטים I5 4 GB זיכרון עם כרטיס מסך של ראדון 5800 ושני דיסקים קשיחים של 1 TR כ"א המחשב משמש להורדות והיתי משחק בו BF3, BF2 ו NFS במשחקים החדשים כגון BF 4 הוא אמור לסחוב פחות (הבדיקה של WILL IT RUN BF4 ממליצה על החלפת כרטיס מסך והגדלת זיכרון) בנוסף בכוונתי לחבר אותו בקרוב לטלויזיה ע"מ לראות איך זה לשחק על מסך גדול אם אני מגדיל זיכרון ל 8 GB או ל 16 GB ומחליף כרטיס מסך - ראיתי שאפשר לסגור את הפינה ב 750 ש"ח לכרטיס טוב ואולי גם איזה SSD יש טעם ללכת על זה או להמתין כחצי שנה ולהתחדש במחשב חדש ? קובי

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by wow,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לארה"ב לשבוע ואני רוצה לקנות שם מחשב. התקציב שעומע לרשותי הוא אמנם "רק" 8000 ש"ח אבל בדולרים זה יותר מ-2000 שזה אומר שאני יכול להביא משהו באמת טוב. הייתי רוצה מפרט חזק,מעבד לא צריך משהו פצצה כי חבל סתם,הייתי רוצה יותר להשקיע במסך,כרטיס מסך,זכרונות,רמקולים(Z560),כרטיס קול,לוח אם. אני גם לא מפחד להכניס הכל לארץ כי כבר עשיתי משהו כזה אז אל תשאלו אותי מה יהיה עם המכס.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב שלום לכולם! ברשות המשפחה DELL INSPRION 6400, אנו רוצים לחבר אותו לטלויזיה אולם אני צריך לשנות את הגדרות הרז' ל640X480 בכדי שהטלויזיה תראה תמוה, הבעיה היא שכאשר ניסתי לשנות את הרז' גיליתי כי הרז' המינימלית של המחשב היא 800X600 וכאמור אני צריך לשנות את הרז' לפחות מכך. אשמח אם מישהו יעזור.

9. התיאשתי בחיפושים אחר מחשב נייד אז הגדלתי את התקציב והדרישות הן שהוא יהיה אולטרה בוק, 13 אינץ' וזהו. מה הטוב ביותר לתקציב? השימוש הוא בעיקר באוניברסיטה לאינטרנט, כתיבת עבודות והרצת תוכנות דוגמת מטל"ב וסולידוורקס. לפי מה שהבנתי, רוב האולטרהבוקים היום הם חזקים מספיק בשביל הצרכים שלי [תקנו אותי אם אני טועה]. תודה מראש חבר'ה. עריכה : עדיף מחנויות בארץ אבל אם אין דגם מסויים בארץ הוא שיש אחד שהוא עתיד להגיע בחודש-חודשיים הקרובים אשמח לדעת. אגב, אין עדיין אולטרה בוק 14+ אינץ' נכון?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי ראיתי פרסום =http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&CatCode עכשיו גם אם נוסיף כסף לכ.מסך 6600 GT נורמלי וגם אם נשדרג לוח אם ל GA-8I945GMF GIGABYTE שיתאים עדיין לפי החשבון שלי זה אמור לצאת 3100-3200 ש"ח נראה לי זול מאוד לא ? יש למישהו הצעות למחשב דומה במחיר טוב יותר ?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  11. שלום לכולם, הבנתי שכשיש שקע חשמל זמין, עדיף לחבר את הנייד לחשמל, כדי לחסוך במחזורי טעינה של הסוללה. השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את המחשב מחדר לחדר, ולשם כך מנתק מהחשמל (כאשר המחשב עדיין דלוק), ומכניס לשקע בחדר השני, יש לכך השפעה שלילית על חיי הסוללה? בנוסף, המחשב שברשותי הוא חדש, MSI EX400, והסוללה (6 תאים) מספיקה לשעה ו-40 בערך (עם WIFI בלי BT, תאורת מסך נמוכה ומצב חסכוני של כרטיס המסך). האם זה הגיוני, או שקיבלתי סוללה עלובה? (באתר היצרן מצהירים על 4 שעות עבודה, וזה נראה מופרך כרגע). תודה מראש לכל המשיבים.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

לדעתכם עד 900 ש"ח בערך אפשר להביא מחשב נייח משומש עם מעבד שהוא טוב יחסית בשביל משחקים בינוניים של היום? גם אם זה להריץ על הגדרות בינוניות. יש לי כרטיס מסך חיצוני שאחבר אליו.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  13. אני רוצה לקנות 8800GTS 320MB (החלש בסדרה) בשביל הDIRECT X 10, אבל המערכת הקיימת שלי לא תומכת Pci express וכנראה גם ככה חלשה מדי בשבילו(amd 64 3000). לכן אני רוצה לקנות מחשב חדש, מבוסס intel core 2 Dou. העניין הוא שאני רוצה שזה יהיה כמה שיותר זול, כי הכרטיס עצמו כבר עולה 1700 שקל. האם המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4682, ביחד עם זכרונות של 667MHZ, יתנו לי לנצל את המירב מהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות? כמו כן, האם יש טעם לשים זכרונות של 800MHZ עם מעבד כזה, או שזה חסר תועלת?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום, מבקש עזרה בבניית מפרט. להלן הדרישות: 1. תקציב: 5000 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כרטיס קול מקצועי.. 5. העדפה למעבד i7 920 6. לא מבין בנושא הקירור, אם יש צורך אנא המליצו. 7. המחשב צריך להיות שקט 8. מע' הפעלה חוקית. 10. מתוכנן OC בינוני 11. מדובר במחשב עבור משחקי אסטרטגיה, אך כם משחקים כגון CRYSIS. רזולוציית מסך 1680X1050. המפרט צריך להיות בנוי כך, שהדגש יהיה על כרטיס מסך איכותי, מעבד ולוח. שאר הרכיבים : זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך שני אשדרג בהמשך (אוסיף). שאלות נוספות: א. בלוחות החדשים (X58), האם ניתן לעבוד עם כרטיס זכרון אחד לדוגמא: OCZ 3P16002GKוOCZ, ורק מאוחר יותר (לאחר שהמחירים ירדו) לקנות עוד 2 ? ב. בנושא SLI או CF, האם חובה שסוגי ה…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. ברשותי נייד של לנובו 3000 N100. הוא עובד עם ווינדוס7 כרגע. ללא התראה מוקדמת, הוא יכול להכבות. בעת העליה יוצג מסך רגיל של ווינדוס לא נכבה כראוי: מצב בטוח וכד'.. המערכת לא מציגה שום הודעות שגיאה אחרי העלייה של המערכת מחדש. אני אפילו לא יודע איפה להתחיל. אין לי שום רמז. חשבתי בהתחלה שיש אולי בעיה כלשהיא במערכת הפעלה ולכן פירמטתי והתקנתי מחדש. מלבד דרייברים ועוד תוכנה או שתיים - icq/messanger/youCam אין כלם על המחשב. דרייברים בלבד. אשמח אם תכוונו אותי מה אפשר לעשות בנידון. תודה!

16. השקתו של ה-MacBook המחודש והמתקדם גוררת שלל תגובות מזלזלות, הומוריסטיות ולוחמניות מצד המתחרות המרכזיות של אפל בשוק האולטרבוקים. מלחמת ה-Mac וה-PC מתחדשת? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95/

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. טוב אני רוצה להזמין את המחשב הזה , זה מחשב זה למשחקים כבדים לא בנוי לOC אני רוצה שזה יעבוד לי על הרזולציה הכי גבוה שיש .. בלי תקיעות עם יש שיפורים או דברים כאלה תגידו לי עכשיו למה אני הולך להזמין התקציב שלי הוא 4,500 ש"ח http://i43.tinypic.com/21njn8y.jpg

18. Started by SyRenity,

מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://ksp.co.il/?list_compare=.25610..26344. איך איכות הבנייה שלהם ? הם גם עשויים ממגנזיום ? במה הייתם בוחרים מבין שניהם ? האם בטווח מחירים הנל יש מחשבים עדיפים ?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by elan22,

אני מנסה לבנות מחשב חדש לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים ומשחקים מדי פעם (כשיוצא GTA חדש). בניתי את המפרט הבא ורציתי לראות מה דעתכם עליו. כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4600 BOX AM2 720 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 606 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 930 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 425 ש"ח 1 LEADTEK nVIDIA GeForce PX7600GT TDH 256MB PCIe 765 ש"ח 1 LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 175 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 240 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח …

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by MOFRA,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל כולל מסך 17 אינץ רחב או 19 רגיל ומעלה המחשב מיודע לסטודנט אין צורך בדסק קשיח אבל כן צריך ציוד הקפי(עכבר+מקלדת) חשוב שהמסך יהיה טוב ויאפשר עבודה של הרבה שעות ודק כמובן אני חושב לקנות אותו בחודש הבא ככה שאם יש משהוא שיצא במהלך החודש אפשר גם להכניס אותו

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by avihai_o,

שלום... הזמנתי צחשב מחברת דיקל שבב"ש אם משהו מכיר המפרט שלו הוא מעבד i5 זיכרון 4 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 240 GT ג'יגה1 דיסק קשיח של ווסדטרן דיגיטל 500 ג'יגה לא זוכר את המארז כל זה עלה לי 3500 שקל מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש לקנות מחשב נייד. משקל: לא משנה לי סוללה: הוא בעיקר לשימוש בייתי. אין צורך בסוללה שתחזיק הרבה זמן. ביצועים: שהמערכת הפעלה תעבוד חלק. כמה שיותר משחקים שיוכלו לרוץ זה בונוס אבל לא הכי קריטי. מה שבא ברוך הבא. מסך: כמה שיותר גדול שאפשר לתקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה או אופיס תודה לכולם על העזרה!

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים