עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתחיל ללמוד חודש הבא טכנאי מחשב ורשתות ואני צריך מחשב נייד לשימוש שם אם זאת אני גם השתמש בו לסרטים,מוזיקה ומשחקים קלים וכמובן איטרנט שלא יהיה מסך קטן מדי ולא גדול מדי,שיהיה בגודל סטנדרטי ממוצע אחד מהמשחקים שאני רוצה שיעבוד עליו להנ"ל הדרישות שלו: Pentium II 400 or above 256 MB or above RAM 600MB or above 32MB or above 3D Display Cards with DirectX support זהו כעקרון... האם התקציב מספיק?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by yoav1000,

אני מחפש מחשב נייד עד מחיר 10000 ש"ח. אני רוצה שהיה בו שן כחולה, רשת אלחוטית, מעבד חזק, תואם ויסטא ומסך 12.1"

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. המחשב מיועד לילד בכיתה ד'. המפרט חייב להיות מבוסס אינטל... הכרטיס מסך לא צריך להיות משהו עצבני... משהו בינוני שיחזיק לפחות תשנה-שנתיים. לא ממש צריך הרבה זיכרון- 256 יספיקו. גם הרד דיסק לא צריך להיות ממש גדול-40 ג'יגה יעשו את העבודה. רצוי שיהיה כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה על הלוח אם. לא כולל מסך! לא כולל צורב! ולא כולל רמקולים! (אל תנסו לתת מפרט מבוסס AMD כי פשוט החנות שאני מחוייב לקנות בה לא מוכרת AMD.) תודה מראש- שגיא!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. אחרי 7.5 שנים חשבתי שהגיע הזמן למחשב חדש. המטרה היא לגלישה, אופיס, פוטושופ ומשחקים.(אני לא גיימר כבד) 4300 זה הגבול מבחינת תקציב. המפרט הראשון הוא מksp: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 570 570 כרטיסי מסך? eVGA כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1070 1070 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1 420 420 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? DVD Recorders כמות …

5. אני עובר לחו"ל לתקופה ארוכה ואני מחפש מחשב נייד לצרכים אישיים. אני מן הסתם ארצה לגלוש באינטרנט, ארצה שהוא יפעיל משחקים באופן טוב (לא צריך כרטיס מסך מטורף) ומאוד חשוב לי שתהיה לו יציאת HDMI. אני רוצה מחשב נייד עם מסך של לפחות 15.4 אינץ'. זמן הסוללה פחות מטריד אותי כי הוא רוב הזמן יהיה בדירה שלי, אבל רצוי שאוכל להסתובב איתו שלוש-אבע שעות מחוץ לבית. מעדיף מחשב מחברה גדולה. מקווה שנתתי הרבה מידע, ואם חסר משהו אשמח לשמוע. תודה לכם! שי.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. מחר אני קונה מחשב למישחקים כמו L4D TF2 ועוד כאלה. אם יש הצעות לשיפור תגיבו לי :מעבדים AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤592 פתרונות קירור למעבד Cooler Master GeminII S CPU Cooler ¤160 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים ENERMAX Uber Chakra 5001 MID TOWER 25CM SIDE FAN BLACK & SILVER ¤524 מאוררים למארז/גופי קירור EVERCOOL SPIDER 120MM + FILTER ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5Adata/Gskill/Geil HS ¤320 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DV…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. שלום אני בונה מפרט למשחקים, לא ברמה גבוהה בכלל, בסיסית + ורציתי לדעת מה אתם הייתם משנים במפרט הבא, בתקציב של 3500-3600 (אפשר אולי חריגה ממש קטנה מהתקציב במידה והחריגה תהיה משהו הכרחי, ומשהו שישפר את המחשב בצורה טובה ) אין צורך במסך ובציוד הקפי. מעבדי AMD Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 795 1 795 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK Price Units Total ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 420 1 420 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 320 2 640 כרטיסי מסך Point Of View Price Units Total 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 41…

8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS וכאלה... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. שלום, אני צריך המלצה למחשב אופטימלי בשווי המחיר 3000-3500 ועדיף שיהיה חזק בכל האספקטים ולא התמקד לדוגמא ספציפית רק בכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by Gigiben,

שלום, לאחרונה תהיתי כמה שווה המחשב שבו אני משתמש כרגע ובעוד כמה שבועות בעזרת השם יעבור לאחי בגלל שאני אקבל מחשב חדש המעבד: e5400 2.7ghz doucore ראם:kingstone ddr2 2gb כרטיס מסך: nvidia geforce 210 לוח אם: asrock g31m-s ספק כוח: abpower p-4 500w קירור למעבד: קירור רגיל של אינטל. מארז: אין לי מושג אבל אני לא חושב שהוא עולה יותר מ200 שקל.. נ.ב:זה נועד למטרות עניין בלבד, אני לא מתכוון למכור את המחשב כי אחרי הכל הוא יעבור לאח שלי. מצטער אם עברתי על חוקי הפורום. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Efi Katzav,

שלום חברים, מעוניין לשדרג לחלקים הללו: I7 9700 + מאורר לוח אסוס או אחר עם שבבים Z390 DDR 4 16G x2 כ.מ GTX 1050 ואולי יותר חזר יש המלצות על דילר/חנות/ מישהו עם מחיר אטרקטיבי ? מודה מראש לכל המסייעים הוספה: חברים, אני מבקש ייעוץ איפה לקנות, ולא ייעוץ מה לקנות.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. שלום לכם, אני טס ליפן ממש בקרוב לתקופה של כמה חודשים... השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, וורד, אכסון וצפייה בתמונות, שיחות סקייפ... בעקרון אני צריך מחשב קטן וקליל שהסוללה שלו תחזיק כמה שיותר זמן (במידה ויום שלם אין לי נגישות לנקודת חשמל), בינתיים עברתי על הפורום וקראתי ביקורות והשוותי מחירים ויש 3 נטבוקים שנראים לי: ACER ASPIRE ONE ASUS EEE PC 1005HA MSI WIND U100 PLUS ASUS EEE PC 1101HA המחירים שלהם די זהים, כרגע אני נוטה יותר לכיוון של האסוס. מה דעתכם ? תודה מראש, יאיר http://www.netbookmarket.net/intel-gma950-vs-gma500/ http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-eee-pc-1101ha.aspx?mode=specs http://www.laptopmag.com/review/laptop/asus-eee-pc-1005ha.aspx?mode=specs

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by adixboy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות על גבי לינוקס בVirtualBox, על בסיס WIN. גיימינג קל-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא בראש סדר העדיפויות. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל כמה שאפשר, אך לא על חשבון זמן עבודה ומפרט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alonhzn,

שלום! אני מבקש עזרה במפרט (לא מזמן ביקשתי אבל שיניתי את הדרישות): 1. מבוסס אינטל 2. שיריץ win7 64bit בצורה חלקה (יהיה בשימוש משרדי והמרות וידאו מזדמנות) 3. בעל 4GB 4. דיסק קשיח 750GB 5. יש ברשותי מסך LCD "20 אז לא צריך. 6. אין צורך בעכבר, מקלדת או רמקולים. 7. אפשר ורצוי שיצא 2000 ולא 2500. 8. אמין 9. יכול להיות רועש... לא מפריע לי 10. קירור טוב (לא בגלל OC אלא בגלל שהוא ישב במקום חם מאוד) 11. עם כונן אופטי 12. מארז פשוט למראה. 13. ספק מבית טוב! 14. כרטיס רשת אלחוטי 15. אם אפשר מפרט מzigzag2000 כי מוצא חן בעיני שהם עושים stress test 16. תודה!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by PC-Man,

קניתי את המחשב נייד הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLK830EA השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם החלקים שלו בפנים הם כמו שכתוב במפרט בוואלה? אפשר לרמות בזה לא? תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. היי לכולם חחח.. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גימינג בתקציב של 4000 ש"ח בלי מסך תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by AmitMa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2584343 תודה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by nissim29,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב ג 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ', עדיפות למחשב לא כבד מדי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה window…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערוצי טלויזיה ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dorian13,

ברצוני לשדרג את המפרט הנוכחי בכדי להריץ את המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו modern warfare 3 ו battlefield 3. מה תוכלו להציע לי בתקציב הזה? המפרט: לוח אם: gigabyte ga-ep43c-ds3 כרטיס מסך: sapphire radeon hd4850 512MB מעבד: duale core 2.80ghz e6300 ספק: 400W seasonic זיכרון: 4GB DDR2 תודה מראש!

21. אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג החודש, וזה המפרט שבניתי, משחק לדוגמא : BF4. מה דעתכם? [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪239[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Hynix Origina…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. צרכי מהמחשב: אני הולך להתחיל ללמוד ואני צריך מחשב שיהיה לו מסך מגע ויוכל לשמש אותי לצרכי עבודה משרדית בזמן הלימודים , ולמשחקים בזמן חופשות. השאלה אם כרטיס מסך כזה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו לדוגמא פיפא 15. מדובר במחשב מסוג: [h=1]Dell Inspiron 5547 IN-RD33-7801[/h]http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878420 למחשב כרטיס מסך מסוג: AMD Radeon R7 M265 עוד דגמים שעניינו אותי: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879111 [h=1]Asus TP500LA-DN042H[/h] 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874058 [h=1]Asus N550JK-CM062H [/h] תודה רבה לעוזרים ולעונים (:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Ronen Mars,

עד עכשיו עשיתי סקר שוק, וזה מה שמצאתי: בקרבת הבית יש לי את IVORY וKSP עם המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2655 או שיש ברחובות: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10416 אם יש לכם עוד הצעות או המלצות, אני ממש אשמח לקבל אותן.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Yaniv Vibe,

צריך מחשב לדיי ג"יי - לא אנטרנט לא כלום נטו מחשב חזק עם כרטיס מסך מינימלי. לא אוהב MAC ! עד היום 5 שנים עם DELL ומרוצה. לא באתי לשאול מפרט אלא רק מניסיונכם מה עדיף חברת DELL או LENOVO ? מבחינת חברת מחשב ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, יש לי כבר שנתיים מחשב נייד של טושיבה מסדרת A300 שמתי לב שמצלמת האינטרנט שלי לא עובדת. לפי תוכנת המצלמה של טושיבה כניראה שחסרים הדרייברים. לא מצאתי באתר של טושיבה את הדרייבים יש לי חלונות 7 64 ביט ULTIMATE. את המחשב קיבלתי עם ויסטה. אני זוכר שבעבר המצלמה עבדה עם המסנג'ר. יש למישהו מושג ? תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.