עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה המפרט שיש לי כרגע הוא כזה CPU: DualCore INTEL Pentium D 930 2X2MB CPU Fan: ASUS CRUX P5M2-8SB3W Motherboard: INTEL Sorento D945GNT Power supplay: ROCKETEER Spire® 500W With 12' FAN RAM: 4G DDR2 533Hz Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB Sound Card: Creative Live 7.1 24Bit KeyBoard: Logitech G15 Gaming Mouse: Razer Diamondback PLASMA Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms Headphone: Speed Link Home Editon Case: Just an Ordinery Case with 4 Fan's 8' & 6 USB's עכשיו מה שאני רוצה לשדרג זה את את המעבד ל- Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4MB Cache s775 1066MHZ 1840 ¤ את המאורר ל- Zalman 9500 Cu LED 290 ¤ …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב בפרופיל שלי בתקציב של 2000 שקל ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי לי להחליף כדי לקבל את השיפור הגבוה ביותר. יש לי ספק 350W עכשוי כדאי לי להחליף אותו? השימושים שלי היו משחקים בינונים לא מטורפים האיתי אומר גיימר לייט

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by itail,

שלום! אני מעוניין לשדרג מחשב ישן כדי שיוכל להריץ את הסימס 2. הדרישות של המשחק הן : PIII 600MHZ, 256MB RAM וכרטיס מסך AGP\PCI תואם DIRECT3D עם 32 MB ראם. המערכת שאני רוצה לשדרג היא PIII 800MHZ עם 128 MB SDRAM במהירות 133MHZ, וכרטיס מסך ATI RAGE ULTRA 32 MB. מישהו יכול להציע לי שידרוג בסביבות ה-400 ש"ח שיכלול כרטיס מסך פשוט וזיכרון נוסף. האם הזיכרון שאני אמור להוסיף צריך להיות באותה המהירות/מאותה החברה כמו הזיכרון הישן? הלוח אם תומך רק AGPX2. המשחק לא אמור לרוץ בהגדרות הכי גבוהות, רק שירוץ בצורה סבירה ונראה לי שהשידרוג הזה אמור להספיק. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by user1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וידאו גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps MW3 לכשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by guylederer0,

אהלן יש לי מפרט של Q6600 EP43-Ds3l OCZ 4G DDr2 Corsair 500W HD4870 1GB WD 500WD אני מעוניין לקנות או לשדרג את המחשב ולעבור ל I5 ולעשות לו OC רציני ... אני מעוניין בעתיד לעשות CF הרכבתי לי מפרטון רציתי חוות דעת לכמה דברים ... התקציב שלי הוא 4500K מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪926 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם AsusP7P55D Pro ₪1038 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=P7P55DPRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL …

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by galza,

היי חברים, המפרט דרוש לסרטי HD הורדות,עבודה בריבוי משימות כולל פתיחת קבצים דחוסים במקביל.המפרט צריך להיות בעל מעבד I5 לפחות (אפילו 3450 אם אפשרי אלא אם כן אתם ממליצים אחרת) עדיפות ללוח אם של גיגהבייט שכולל יציאות SATA3 וUSB3 לא חייב להיות סופר דופר אבל סביר וטוב.יש לי נסיון עם לוחות של גיגהבייט כבר שנים ואני מאוד מרוצה מהאיכות והאמינות שלהם.זכרון של 8 גיגה 1600 MHZ לפחות או אולי אפילו יותר אם יש צורך. בגדול אני הולך להריץ מערכת 64 ביט על המחשב הזה ורוצה שיעבוד לי כמו חמאה חלקה שמורחים על לחם.לא רוצה תקיעות למיניהם או קפיאות או כל דבר כזה.השדרוג הוא לכבוד יום הולדתי שחל בקרוב.הסכום הוא 2000 ש"ח אבל לא חייבים לנצל את כולו אלא אם כן יש באמת צורך לפי הדרישות שלי. ועוד שאלה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבודה בAUTOCAD אדריכלות אבל ישמש למשחקים ברמה בינונית מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ילדים גם הולכים להשתמש במחשב אז שיריץ משחקים ברמה סבירה אבל לא משהו מיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  8. התקציב הוא 5500 כולל חריגה. מבחינת הניצול אין בעיה לנצל את כולו אם צריך. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית. אינטרנט אופיס ומוזיקה. לעיתים גם סרטים ברזולוציית 1080p לכן עליו לעמוד גם במצב הזה. כמו כן אני כרגע עם מחשב ברמה גבוהה ששירת אותי 7 שנים לכן אני מחפש משהו שיחזיק לי גם לתקופה הזו. מבחינת ציוד היקפי אשמח להמלצה לפד לעכבר (לא דורש משהו מעבר לנוחות) למחשב הנוכחי שלי יש ספק Corsair 620W Modular לכן אז אם הוא מספיק אפשר לוותר עליו. יש לי גם כונן דיסקים. כמו כן, אני מעביר ממנו גם 3 כונני HDD לכן המארז צריך לכלול גם את זה. מבחינת השקט המחשב אצלי בחדר ולא נכבה לעולם למעט הפסקת חשמל לכן אפשר להתחשב אך יחד עם זא…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. זקוק למפרט ממולץ במחיר 2500+ הצרכים שלי: גלישה, אופיס, צפיה בסרטים והורדות. דגשים מיוחדים: מארז שקט ככל האפשר, מארז מתאים למחשב שדלוק לעיתים 30 שעות רצופות [בדרך כלל כ15-16 שעות רצופות], שתהיה יציאת DVI לחיבור מסך 19-20 אינץ [אך אין צורך בכרטיס מיוחד כיוון שאינני משחק כמעט]. למחשב מחוברים רמקולים 2.1 של קריאיטיב, לכן אני רוצה כרטיס קול איכותי [לא חושב שצריך כרטיס מיוחד, אך שהמובנה יהיה איכותי מספיק]! אודה לכם על הצעות [כולל לינקים]!

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  10. זקוק למחשב לשימוש בייתי כפי שצוין בכותרת. אני צריך הכל חוץ מכרטיס מסך (יש לי 660GT שלא בשימוש). והאם אפשר להשתמש במארז ישן? למה יש לי מארז ישן עוד מתקופת הפנטיום 3 שלי. ואם אתם יכולים להכניס למיפרט מסך דק 17 אינצ' יהיה אחלה יוצא בערך 1100 ש''ח מסך +900 ש''ח מפרט עצמו. תנסו להצטמצם כמה שאפשר. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. שלום, אני צריך מפרט שיתן את התמורה הטובה ביותר ל 3500 שח עם אפשרות לעלות עד 4000 במקרה שזה ממש מומלץ , שתיהיה אפשרות לעבוד עם הרבה אפליקציות במקביל ומשחקים מדי פעם , כדאי שיהיה שקט יחסית (במאמץ נמוך בעיקר) ואין בעיה לעשות OC אם זה עדיף. חשבתי על משהו כזה, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. טוב בקצרה טובה לחבר טוב, אני צריך מפרט ולפי בקשתו מבוסס I5, לשימוש בעיקר בייתי שזה אומר הרבה אינטרנט ומשחקים, אמנם לא HARDCORE אבל גם צריך ליבה גרפית שתדע להתמודד היטב עם משחקים חדשים על רזולוציות בינוניות, אני מאמין שהתקציב הזה בהחלט יספיק כמה דברים, המחשב לא יעבור אוברקלוק, ואם כן אז אחד ממש בינוני. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך מקלדת או עכבר, מארז נטו. לצערי אי אפשר לשים מעבד AMD כי זאת בקשתו, כבדו אותה. חלונות 7 מקורי ובגרסא בייתית. אשמח לראות ספקי סיסוניק, כרטיסי מסך חזקים דיו ומארזי גיימינג פשוטים שבנויים היטב ולא צוברים הרבה אבק. הבחור ביקש גם לוח אם אסוס, נו שוין, הצלחתי לבוא עם זה Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני צריך מפרט למחשב לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים קלים-בינוניים תקציב: 2,000-2,500 ש"ח (בבקשה לא לחרוג) מה חובה שיהיה כלול במחיר: לפחות 500GB, צורב DVD, הרכבה לא צריך: ציוד היקפי תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. המפרט עבור אדם מבוגר שמעולם לא השתמש במחשב (אולי באקראי פעם או פעמיים). הכוונה היא לשיוט באינטרנט, צפייה בתמונות וסרטונים ביתיים של המשפחה, שמיעת מוסיקה. הרכבתי מפרט ב-TMS: מעבד: Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤303 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 מחיר: ¤357 מארז: Foxconn TLA436 Tube FSP350W כמות: 1 מחיר: ¤236 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 מחיר: ¤261 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤151 מקלדת: מקלדת מיקרוסופט Comfort Curve Keyboard 2000 …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימושים ביתיים כגון: סרטים באיכות HD (ברשותי מסך FULL HD של LG) על מסך 21.5 אינץ'. בנוסף, משחקים פשוטים כגון מנג'ר, כדורסל וכדורגל, כאשר בשאר המשחקים (פעולה וכו') אני מעוניין בהגדרות בינוניות ורק לטעום מהמשחק. כמו-כן, יש שימוש רב באינטרנט כשמשתמשים במחשב. מדיי פעם אופיס, אבל זה גם המחשב הנוכחי שלי מריץ בלי בעיות. החלק היחיד שאני מעביר למחשב החדש (ושאותו אשדרג בעוד שנה, חצי שנה בערך), זה הכרטיס מסך שלי. GEFORCE 9500GT. בכל מקרה אני רוצה בסיס דיי טוב לשיפורים עתידיים שיעזרו לקדם את המחשב עוד כמה שנים. ובלי להגיע למצב של קצה היכולת. הבנתי גם שאינטל הולכים לייצר מעבד חדש עם שיטה שונה. * עוד לא החלטתי אם אני מעדיף AMD או אינטל, אבל שמתי לב …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מעוניין במפרט במסגרת התקציב שרשמתי בשביל מחשב לאחי, שימוש ביתי ומעט משחקים יש לי כמה שאלות לגבי המפרטים, 300W יחזיק מפרט כזה? אני יודע שזה לא ספק ג'נרי והוא נותן תפוקה אמיתית, אבל עדיין בכל המפרטים בקושי ראיתי ספקי כוח שהם עדיין 300W לוח אם לא עדיף לקחת של ASUS כשזה נוגע למעבדי AMD? ראיתי פה בהרכבות מפרטים שיש לוח אם זול כזה עם המון פיצ'רים.. אני ממש לא מבין במעבדים, ואני לא מבין מה השיקולים בבחירה בין מעבד AMD לאינטל? נגיד המעבד של AMD שמורכב פה בהצעה 4850e, לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בביצועים? וכמובן שאני מתכוון ללא OC ושאר ירקות כי אני לא מתכוון לעשות את זה... ראיתי שהזכרונות ממש זולים, אז למה לא ללכת כבר על 4GB? איך אני ארגיש, אם אני ארגיש בביצועים בין 2 ל4? …

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם כי הוא היה ממזמן, ומכיוון שעכשיו כבר נסעתי פיזית לחנות מחשבים.. אז חשבתי לפתוח אשכול חדש.. בהמשך לאשכול הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353488.0 הלכתי למרדנית שברמת ישי, מכיוון שהיא החנות הכי קרובה אליי.. קיבלתי הצעת מחיר על מחשב מסויים שהרכבתי ביחד עם המוכר.. אמנם אין להם הרבה רכיבים במלאי וזה בעייתי, כי אי אפשר להרכיב מחשב ככה באמת אבל ההצעה שקיבלתי מהם העתקתי אותה אחד לאחד לנועה מחשבים (החנות נמצאת בתל חנן ואני מוכן להשקיע עוד רבע שעה נסיעה בשביל חנות מחשבים נורמלית - כמובן אם אתם ממליצים עליה) , במרדנית יצאה לי בסה"כ 2350, בנועה יצא בסה"כ 2040... אני אשמח להערות/הארות בקשר למפרט ומה ניתן לשיפור... AMD Athlon 64 X2 Dual…

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by Akr,

שלום, אודה לכם אם מישהו יכול להמליץ על מפרט למחשב לשימוש ביתי: אינטרנט, אופיס ואולי פוטושופ. תקציב באזור 1500 ללא ציוד היקפי אין צורך ב OC עדיפות על מחשב מבוסס Intel Sandy Bridge Core i3 (אני מניח ש i5 לא ממש רלוונטי בתקציב) רמת שקט - 7/8 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by edikravvin,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי פשוט אינטרנט ואופיס. תקציב 1000 - 1200 ש"ח לא כולל מסך ולא ציוד הקיפי ואין צורך בצורב. חשבתי יותר בכיוון של AMD ולא אינטל אבל אשמח לקבל תגובות על שניהם. תודה רבה!

21. אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט עד 4000 ש"ח שישמש לגלישה באינטרנט סרטים ואולי טיפה משחקים, חשבתי על המפרט הבא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 795 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 389.97 ¤ 1 389.97 ¤ 1 3657 CD-ROM Liteon x 52 95.02 ¤ 1 95.02 ¤ 2 6730 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX 890.03 ¤ 1 890.03 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 54.99 ¤ 1 54.99 ¤ 4 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 350.00 ¤ 1 350 ¤ 5 7441 ABIT KN8 nForce 4 Socket 939 Motherboard 640.00 ¤ 1 640 ¤ 6 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 290.00 ¤ 1 290 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 7300 Sapphire Radeon X800GT…

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  22. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב להורים, שימוש ביתי בסיסי. גלישה ברשת והמון סקייפ. נדרשת אמינות מירבית מפאת המרחק מההורים. חשוב שהמחשב יהיה שקט, קריר - המחשב ימצא באזור חם ולא ממוזג. חשוב שיתבסס על אינטל. ללא ציוד הקפי כלל וללא מסך. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח עם סטייה של כ- 300 ש"ח למעלה. בנוסף מתלבט לגבי מערכת הפעלה, XP או ויסטה, האם קיימת האפשרות להשתמש בתוכנה אחת שארכוש ל -2 מחשבים (הורים משני הצדדים)?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. צריך מפרט ב-2000 ש"ח שיחליף את המחשב מבוסס ה-Pentium 2 המזדקן. המפרט לא צריך לכלול ציוד הקפי, לא כוננים קשיחים ולא כוננים אופטיים.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by Harbi,

שימוש של אופיס, קצת אינטרנט קצת משחקים הרכיבו לי משהו תגידו מה דעתכם:

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Garm,

שלום, דודי היקר מעוניין לקנות מחשב חדש לביתו. תקציב: 3000 ש"ח. שימושים: 1) גלישה ברשת 2) עיבוד תמלילים 3) קבצי מולטימדיה (קבצי מוזיקה למיניהם, תקליטורי DVD וכו') רכיבי חובה: 1) "מסך פלזמה", כלומר מסך LCD 2) "אני רוצה לראות DVD!", כונן DVD, עדיף צורב כי הוא בטח ירצה ויתחרט שהוא לא קנה. דודי האהוב פנה לחנות המחשבים המקומית, שם הציעו לו את המפרט הבא: לוח אם: ASUS P5VD2-VM מעבד: Intel Dual Core E2160 זיכרון פנימי: Kingston PC2-5300 DDR2 667mhz 1GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 160GB S-ATA צורב: NEC 5170A DVD+-X18 Dual Layer מסך: Newvision 17" LCD 8ms DVI בנוסף למקלדת, עכבר, רמקולים ומארז ג'נריים. כ. קול וכ. מסך onboard. מחיר: 2700 ש"ח. דודי היקר פנה אליי עם המפרט הנ"ל מהחנות …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים