עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eladx6,

ביקשתי מפרט כבר בפורום אחר, והציעו לי ככה מ-TMS: http://tms.co.il/preview/spec/dv7muwh2, את המפרט הזה ב-2323 ש"ח או בחריגה מקסימאלית את זה (בגלל הכרטיס מסך): http://tms.co.il/preview/spec/nxr7fmeu אז אני מבקש גם חוות דעת וגם הצעות אחרות אם יש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 אם זה יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS5 - תדיר Cinema4D - מזדמן אני גם מתכנת ובונה אתרים אז תוכנות כמו …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. אני צריכה ללימודים מחשב נייח יד 2,מחשב מהיר שלא יתקע,לזום,אופיס ואינטרנט ראיתי לדוגמא את המחשב הזה ביד 2 מהידע הדל שברשותי זה מחשב טוב ביחס למחיר 850 שח איך אדע שהמוכר לא עובד עליי ?יש שירות של טכנאי שיכול לבדוק מחשב בתשלום? על המוצר למכירה מחשב שולחני במצב מצויין. מפרט המחשב: מעבד INTEL CORE I7 4770 CPU . זיכרון RAM 16 GB. דיסקים קשיחים SSD 500GB+HDD 500GB. Windows 10 pro ברישיון אחרי פירמוט. המחשב עובד טוב ומהר, ללא בעיות ותקלות תודה רבה לכולם!!

3. שלום, אשמח לקבל המלצות ל2 מחשבים. הראשון, מיועד לשימוש משרדי וביתי, בעיקר גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. תקציב: 1000 ש"ח לא כולל מסך. השני, מיועד לשימוש ביתי וגם למשחקים. לא מדובר בGAMER רציני, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תקציב: 2000 ש"ח לא כולל מסך. אודה על הצעות.

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  4. שלום לכולם, מעוניין בהמלצתכם על מחשב עם המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי יומי ומשחקים - Elden Ring , Dark Souls 3 , Diablo 2R , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכרטיס מסך , ברשותי RTX2080 PNY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד, 9 מתוך 10 , ניתן להציע מאווררים שקטים בנוסף …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  5. צריך מפרט עד 6000 ש"ח +מסך למשחקים כמו NFS החדש [שחכתי תשם שלו..] PES8 , ואולי גם קריסיס אם אפשר בתקציב הזה. יש לי כמה שאלות לפני. יש לי מסך של LG לא LCD ואמרו לי שזה יותר טוב למשחקים מאשר LCD כי הם מורחים או משהו כזה. עכשיו אם עדיף LCD לא עדיף לקנות את זה מחברה של טלוויזיות ומסכים שזה נראה לי יהיה יותר זול? אם כן, אז תכינו לי בבקשה מפרט עד 5000 בלי מסך. אם לא, תכינו רגיל כמו שביקשתי. בקשות מיוחדות : אם אפשר תמעבד של intel ה quad וכרטיס מסך ה Asus 8800 Gt כול השאר לשיקולכם.. צריך גם מקלדת ועכבר אבל תזולים כי זה לא משהו שמזיז לי כול כך. מארז לא משנה לי רק שיהיה עם הספק liberty 400 [המליצו לי עליו..] וחושב לציין לא מתכונן למחשב OV. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אך גם פיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), גם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by ytoledano,

רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by Oranl,

היי, אני צריך למצוא מפרט בתקציב הכי נמוך שאני יכול והגעתי לשלושת המפרטים הללו. בבקשה תאמרו לי מה מהם עדיף? צרכים עיקריים אינטרנט ואופיס. וגם אוברקלוקינג. סתאאם.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  9. היי חברים, אני מחפש לקנות דסקטופ לגיימינג, כשהשאיפה היא להתקרב ל-4k 60fps במשחקים חדשים בלי יותר מדי רעש. נחתתי על המפרט הזה במחיר של קצת פחות מ-6k, מפורסם כנפרט הרשמי של תחרות ה-Esports באילת ב-2021. האם זה שווה את הרכישה? להלן המפרט: Computer - Intel i5-12400F - TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4 Motherboard - 16GB (2x8GB) 3600Mhz XPG DDR4 - ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX3060Ti 8GB OC GDDR6 - 1TB XPG M.2 NVMe SSD - ASUS GT301 Gaming case - 550W ASUS STRIX 80Plus Gold Power Supply - ASUS ROG 240mm Liquid cooler - DOS - 3 Years warranty

• 0 תגובות
    • 336 צפיות
  10. Started by 00Amir,

מחפש מחשב אולטרהבוק כתחליף למקבוק איר , אני רואה שהם מגיעים יחסית מאוד חזקים אבל אני לא מצליח למצא המלצות או מפרטים ברשת... אשמח אם מישהו יתן חוות דעת או קישור למפרטים וביקורות.. מיהם ה TOP 5 אולטרהבוקים הקיימים בשוק? תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  11. Started by daph15,

שלום, שאלה לאומנים שביננו, אני הולכת ללמוד צילום מקצועי, מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, חשוב שיהיה חזק , עם כרטיס גרפי טוב שאני יוכל לעבוד עם תוכנות עריכה כבדות ושהתמונות יהיו חדות מדויקות והצעים חיים. כמובן שהמק בוק הוא הכי טוב לעניין הזה. אבל למען האמת אין לי תקציבים כרגע למק בוק של אפל. השאלה איזה מחשב הוא הכי קרוב אליו במפרט הטכני בסכום קצת יותר שפוי. תודה רבה! דפנה שטרן

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  12. אוקיי אז אני יראה לכם את מפרט המחשב שלי

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב טוב שמתוכנן בעיקר למשחקים. האם Intel Core 2 Duo E6300 מספיק טוב לזה? משהו יכול להמליץ לי על לוח אם זול וטוב למעבד הזה? ושאלה אחרונה- אני דיי מבולבל בכל מה שקשור לליבה כפולה וזיכרון המחשב. אני רוצה זיכרון של DDR-2 - 1024mb PC5300, הבנתי שהוא מצויין. עכשיו, לא הבנתי את הרעיון..בליבה כפולה יהיה לי 2G זיכרון? אני לא מומחה בקטע הזה של מפרטים ואשמח אם משהו יוכל לכוון אותי טיפה. תודה מראש (אם משהו יוכל להמליץ על כרטיס מסך איכותי למעבד הנ"ל ובתקציב סביר,1000-1500 שקל בערך, אז בבקשה) ובכלל להמליץ לי על מפרטים טובים בתקציב של 5000 ש"ח בערך, לא כולל המסך.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ymac,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב Dell XPS 12 שקניתי מאיביי כ"קופסא פתוחה" אתמול ב-HWMonitor הראה לי 11% שחיקה של הבטריה, היום זה כבר עלה ל-18%! הבטריה באמת מתרוקנת מהר יחסית, אמורה להיות 50Whr אבל לפי HWMonitor כרגע המקסימום הוא 41170mWhr יש מה לדבר עם המוכר?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by jamush,

אם כן(אני די חדש בתחום). אז עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק וכמה מומלץ? epox 4g4a+ 845g(chipset) intel p-4 2.4GH DDR 256MB 266MHZ leadtek gf4 128 mb ddr ti 4400 תודה לכל זורקי העצמות

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by lisly,

תנו לי במחיר הזה מה שהכי מהיר בשביל משחקים ויפעל טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by ilanafri,

עבור ההורים לשימושים בסיסיים כגון אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש לנכדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני צריך מפרט לחבר (יותר נכון אחותו) שלחוצה בכסף... אז ככה אני צריך מפרט לא כולל1.מסך 2. מקלדת+עכבר.. ב 2000-2200 שקל! רצוי שיהיה מאותה חנות .. תודה מראש לעוזרים השימושים הם לאינטרנט בעיקר.. אבל שתהיה אופציה להריץ משחקים קלילים וכו'..

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by י.א.1,

יש לי מחשב נייד[lenovo 3000n 200 [769 הדיסק הקשיח שהיה לי: היה של western digital דגם: WD1600BEVS-08RS חיבור sata1 ובגובה כ9 מ"מ הוא נהרס, ואני רוצה להחליפו בדיסק קשיח מאותה חברה דגם:WD5000LPVX 500GB 5400RPM חיבור sata3 ובגובה 7 מ"מ. האם עלולה להיות בעיה כלשהי? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by SoapSeller,

המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה גראפית, תכנות וקצת משחקים, תחת גם לינוקס וגם ווינדוס. הרכבתי את המפרט הבא מהדובים, מכיוון שהם היחידים שמחזיקים את המארז הזה, עד כמה שידוע לי. הערות הארות ומפרטים חלופיים בתקציב הנ"ל יתקבלו בברכה. (אולי כדאי לשקול משהו מבוסס פרסקוט וPCIe?) כמות. מוצרים סה"כ 1 ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III 1,292 ש"ח 1 Shuttle XPC SN95G5 Socket 939 AMD Athlon 64 2,099 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 595 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח 1 Samsung 80GB 7200 RPM SATA 150 490 ש"ח סה"כ 5,525 ש"ח

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by amirfefer,

רכשתי לפני כמה ימים מחשב נייד של LG העונה לדגם RD-580 UADKSE לא מצאתי באתר של LG (גם הגלובלי וגם הישראלי), תמיכה למוצר (דרייברים), עשיתי חיפושים נרחבים בגוגל, לשווא. זה תמוה לי שרכשתי מוצר באלפי שקלים, ואין תמיכה בכלל לדגם הספיציפי, כאילו לא היה ולא נברא. קניתי את המחשב מ-KSP, שהוא משווק מורשה של יבואן LG בישראל (ח.י.)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by orikl,

אתחיל בכמה מילים, עזבתי את המחשב לטובת xbox ואח"כ פלייסטיישן, כי תמיד מחשב החזיק לי בערך 3 שנים עד שכבר לא ממש היה מה לשחק בו בלי להוריד הגדרות למינימום. בכל זאת, יש געגועים לשחק במחשב, בעיקר shooters ובעיקר אני רוצה לשחק PUBG שההבדל בין לשחק במחשב לבין בקונסולה כולם יודעים... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פה קצת קשה לי לקבוע תקציב מדוייק. חושב על 3,500 בערך רק על המחשב, אבל רוצה משהו שיחזיק לפחות לכמה שנים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר PUBG אבל אולי בעתיד גם אחרים כמו GTA ודומיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מ…

23. ברצוני לדעת האם יש צורך לשנות משהו במפרט? המחשב מיועד לעריכת וידאו עם תוכנות כגון פרימייר. מחשב גרפיקה מבוסס מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 מעבד INTEL CORE 2 DUO CONROE E6300 1.86GHZ 2MB לוח אם: ASUS P5B-E PLUS CONROE RADEY 965+FIREWIRE זכרון: G.SKILL DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15X2 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 7600GS 256MB DVI/HDTV PCI-E דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM SATAII דיסק קשיח 2: WD 250GB 7200RPM SATAII 8MB צורב DVD: NEC 3550 DL מארז: COMPUCASE CI-6A19 כולל ספק 400W אמיתי וחזק, יציאות USB וסאונד קדמיות בתודה מראש rocky3

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  24. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤646 לוח אם: ASUS P5B ¤647 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤500 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤172 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤267 מארז: COMPUCASE CI-6A21B-400 ATX MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤405 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤3011 1. אין לי ממש מושג באיזה מעבד ולוח אם לבחור, התבלבלתי מההמלצות על AMD במפרטים המומלצים. אין לי בעיה עקרונית לקנות AMD. 2. גם כרטיס מסך ניתן לשדרג מעט אם נראה לכם כדאי. המחשב ל…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by wcw,

מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס (מחשב ללימודים לא צריך משהו למשחקים) * גודל המסך? 14-15 (עדיפות ל14 אלא אם כן יש ב15 עם משקל נמוך) עדיף שהיה מאט אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיפות לפחות מ2 ק"ג אך אפשר לחרוג קצת מעל ה2 ק"ג אם המחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות בשימוש אינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה אבל מתכוון להתקין עליו SSD ולהשתמש בכונן בתור כונן חיצוני * כונן אופטי? עדיף לא,סתם מעמיס משקל חשבתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23089 ולשים לו את הSSD הזה http://ksp.co.il/?uin=23931 כך שבסה"כ הכל יוצא הכל כמעט 4000 שקל חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק להרב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים