ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה ואני מעוניין ליקנות מחשב בעיקר לפוזות וביצועים טובים אני מחפש משהו עם כרטיס מסך ממש חזק אבל בהתאם למכיר מומלץ שיהיה בנייד 2+RAM 2.0+ מעבד מסך 15.4 קורא טביעות אצבע VISTA\XP כבר יתקין לי מומחה . המכיר כמובן הוא עד 5800 לא יותר ! זהו מחשב שמצאתי אבל אני מיתלבת מכוון שאני לא יודע כמה 9200 GEFORCE חזק http://www.bhp.co.il/index.asp?productid=3845#prodtop אני מעוניין להשתמש במחשב החדש למישחקים כגון : CRYSIS COD4 ועוד מישחקים הדורשים כרטיס מסך חזק+מעבד
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי אני צריך מפרט עד ל2300 בלי מסך אבל תביאו לי משהו טוב למשחקים שהיה הרבה מקום בדיסק קשיח תודה!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, אני רוצה שהמחשב יהיה בכי טוב שאפשר לתקציב זה+מסך! את התקציב למסך אתם תקציבו יחסית לדרישות ולמפרט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 10,000 ש"ח. ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא למשחקים כבדים מאוד! וכמובן צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, אני מעוניין במסך 24"+ איכותי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השאלה היא האם המחשב הזה מספיק למישחקים ולסתם שימוש ביתי או שפשוט עובדים עלי הכי מטריד אותי כמובן זה לוח האם והכרטיס מסך... חברים המליצו לי את לוח אם מסוג ASUS K8V-SE Deluxe (s754) וכרטיס מסך מסוג: RADEON 9600XT128MB אבל הם עלו לי ממש יקר והמוכר הימליץ לי על הכרטיסים שמופיעים במיפרט כתחליף לא רע האם הוא עובד עליי? מה אני מפסיד אם לא אקח את הכרטיסים היקרים יותר? האם זה משמעותי? או שאפשר להיתפשר על אלו שמופיעים במיפרט? אני חייב לציין שאין לי מושג במחשבים ורוב הזמן אני רק גולש ומשחק ורואה סרטים ומפעיל קצת תוכנות לא משהוא רציני המיפרט מעבד Athlon 64 2800+ (S-754) לוח אם ASUS K8V-X זיכרון פנימי 512MB Kingston CL3 או - חברת קינגסטון מהדגם היפר-איקסMB 512 (אין לי מושג מה זה) כר…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי בפורום שצריכת החשמל של המעבד לא אמורה להשפיע על הביצועים שלו.. האם ניתן להסיק שלשני מעבדים באותו תדר שעון ואותו זיכרון מטמון ואותו FSB (אני מדבר על P9500 ו- T9400) יהיו ביצועים זהים ?? אזי אני מניח שכדאי לבחור בזה שיש לו צריכה יותר נמוכה (25W במקום 35W) כך נרוויח יותר זמן סוללה ופחות פליטת חום! נכון??? לפי מה שקראתי פה זה אמור להיות נכון.. ואם כן.. אז למה מעבדים עם צריכה יותר נמוכה (סדרות LV או ULV) הרבה פחות טובים ממעבדים רגילים?? האם זה קשור לצריכת החשמל או שזה נטו עניין של שאר הפרמטרים ? בכל אופן אני הולך לקנות את הלנובו החדש T400.. ובדגמים שאוכל לקנות עוד לא מצאתי דגם עם המעבד הנ"ל בצריכת 25W... האם זה כזה ישנה או שגם ה- 35W עדיין יהיה סביר ? בכלל הא…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תקציב כפי שרשום 2500 חריגה של 100 ש"ח בלבד. מחשב בעיקר למשחקים. אין צורך בציוד היקפי(מסך,מקלדת וכו'..) המסך הקיים: גודלו 19" רזולוציה טבעית 1080x1024 לא מתכוון לעשות OC תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד "הנדסת תעשייה וניהול (התמחות במערכות מידע)" בשנה הקרובה. חוץ משימושי הנייד ללימודים אשתמש בו גם לגלישה באינטרנט. מחפש דגמים שמתאימים לדרישות. תקציב: שואף ל4000 ₪ חריגה מקסימלית: 1000 ₪ מעבד : I-3 יספיק לדעתי. זיכרון : DDR3. בין 3 ל-4GB . מאיץ גרפי : מאיץ עצמאי (לא מובנה) עם זיכרון משלו (512 יהיה אופטימלי). מסך: בגלל אופי הלימודים (תכנות לרוב) אני אצטרך מסך דיי גדול לעבודה עם מס' תוכנות. ממה שהבנתי 15.6 אינצ' זה גודל אופטימלי בשבילי. כרטיס רשת : B, G ו N. Bluethooth. סוללה : לפחות 6 תאים יספיקו לדעתי. יציאות : לפחות 3 USB. D) VGA-(SUB, HDMI(לא מחייב). כונן אופטי : צורב DVD. HD : נפח של 320 GB יספיקו לי לדעתי. מעוניין במהירות 7200. מקלדת : מק…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לחבר לצרכי עיבודים כבדים (MatLab) וגם לצרכי עיבוד תמונה (פוטושופ) תקציב: עד 4500 ש"ח לא למשחקים דרוש נפח אחסון גדול (תמונות) ללא אוברקלוק אין צורך במפרט שקט בצורה יוצאת דופן. לאחר שיטוט בפורום הרכבתי את המפרט הבא - אנא הערותיכם, ושלוש שאלות: האם אפשר להסתפק בקירור סטוק ללא אוברקלוק? (מה התועלת בקירור כמו ה-Reeven ללא אוברקלוק? שקט?) האם הספק מספיק חזק? האם אפשר לרדת למארז אנטק עם ספק 380 ? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪481 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪315 צורב DVD:…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפני שאתחיל זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב לפי מפרט מתוכנן במקום פשוט לקנות אחד מורכב, עברתי הרבה זמן וכאבי ראש בנסיון לבחור מה אני רוצה וללמוד מה כל רכיב במחשב מהוה וככל שלמדתי יותר ככה רציתי לדעת פחות. יש לי הרבה דרישות ושאלות אבל אני יודע בערך מה אני רוצה ואני מקווה להזמין אותו בימים הקרובים(חיכיתי מספיק זמן). אני ישן באותו חדר שהמחשב נמצא לכן יש עדיפות למפרט שקט אבל גם משהו שישרוד את הקיץ בלי שאצתרך לפתוח אותו ולשים מאורר ענקי לידו. אני כנראה אעשה oc אבל לא משהו חזק כי אין לי נסיון עם זה . כרגע יש לי מסך crt ישן והייתי רוצה להשיג את ה dell2407wfp-hc ובגלל הרולוציה שלו 1900 על 1200 בחרתי את כרטיס המסך G92 במקום 8800gt אני כנראה משיג vista (לא כלול במפרט) ותהייתי איזו…
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500, אם יש חריגה ששווה את המחיר מעבר - גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט, נטפליקס וסרטים אולי בעתיד משחקים ממש קלים לילדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללפטופ 14 אינטש לניידות …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/3cp9taus האם קיימים עוד שיפורים ושידרוגים קטנים בכמה עשרות שקלים שאפשר לבצע?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים קניתי מחשב יחסית חזק לאותו הזמן: כ. מסך: ASUS - GeForce GTS450 לוח אם: Gigabyte - EP43-UD3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GhZ זכרון: 4GB ספק כוח: Corsair 550W - CMPSU-550VX עכשיו כעבור 4 שנים אני רוצה לשדרג אותו ולקנות כרטיס מסך חדש (GTX760) ועוד 4GB של ראם. GTX760 - http://www.tms.co.il/product/12806 חברים גיימרים אמרו לי שאולי יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן, מה אתם חושבים על זה? אם לא יהיה לי אז אולי כדאי לי להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות כרטיס חזק יותר ומשתלם יותר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחשבDUAL CORE 3800 כולל מסך 17 שטוח רק 3490 ש"ח מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO יתרון חשוב - לא משולב כרטיס מסך CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן …
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי 4 שנים שאני תקוע עם amd1600+ (שדווקא מחזיק טוב עד היום) אני קונה מחשב חדש... המחשב הוא למשחקים היום הייתי ב- ksp וקבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE שני סטיקים של 512MB 400MHz V-DATA GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E HEC Compucase CI-6A21 400W מחיר: 3825 ש"ח אחת הסיבות שלא סגרתי עיסקה היא כי ראיתי שהגיע אליהם ה- X800GT... והמוכר אמר לי שזה עולה 1095 ש"ח - 125 שקל יותר מה- 6600GT מה דעתכם על המפרט? והאם שווה לי לחכות בשביל ה- X800GT כי אין להם אותו במלאי וזה יקח זמן עד שיגיע כנראה... ומעט יקר יותר הייתי רוצה לראות גם איזשהו השוואה בין שני הכרטיסים האלה אם יש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤856 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX OC 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1297 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤330 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤546 מארז: COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU ¤211 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤90 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ¤369 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4217 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים? החריגה שווה? אני גם רואה סרטים ומעמיס על המחשב כמו קיפוד מת. אז...?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעבד: intel core 2 quad q6600 8mb לוח אם: EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E זיכרון: OCZ 2G(2x1024)1066Mhz דיסק קשיח: seagate 500G 32Mb sata2 כרטיס מסך: GIGABYTE-9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב: LG-DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארז: אני לא סגור על עצמי-תוכלו לעזור לי??? אני רוצה מארז עם 3 מאוררים שלפחות אחד מהם גדול(23 ס"מ) ספק כוח PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan המחשב mריך לספק אותי למשחקים כבדים מאוד ועל הגדרות של high!!! כמו crysis,generals וכו'... המחשב צריך לשרת אותי לתקופה ארוכה מאוד של 5-7 שנים ללא oc אין לי מחיר פשוט אני מתלבט אם להביא את המפרט הזה לחנות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אם למישהוא יש מפרט של עד 3500 שקל ולא שקל מעל כי פשוט אין עוד אבל פשוט מושלם כולל הכל הכוונה רק מחשב ללא עכבר רמקולים מסך וכדומה...אך ורק את המחשב ובמקום שממוקם בערך במרכז הארץ תודה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בקניית מחשב בשבוע הקרוב והייתי רוצה לקבל ממכם עצה טובה לבחירת מחשב טוב אני מעוניין ב INTEL המחשב יהיה מיועד בעיכר לתוכנות וסרטי HD וקצת גם למשחקים הסכום שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 2,300 שקל. השמח לקבל מפרט טוב במחיר הזה תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עמדת מתכנת + תוכנות כבדות, ללא צורך בגרפיקה מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDE / jetbrains, XAMMP servers, multiple browsers. שימוש תדיר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 לא מתוכנן אוברקלוק האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה לזיגזג מכיוון שכבר קניתי שם בעבר המפרט הבא הוצע לי בזיגזג במחיר 4000 (כולל מע"מ) מעבד Intel Core i5-3470 Tray קירור Arctic Freez…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך את המפרט הכי זול ומקומצן בעולם שיכול להכיל קיובייס ותוכנות כדומה ליצירת מוזיקה! תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. ORANGE מציעה מבצע, חבילת אינטרנט + מודם + מחשב נייד. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות היום מחשב נייד עם ביצועים זהים או דומים, במחיר נמוך יותר. זוהי ההצעה בORANGE: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Computers/pages/Asus/Asus_K50IE/ http://www.orange.co.il/Documents/Asus/asus_K50_ie.pdf תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LG LG R405 2.2 ghz 14.1 T7500 3GB NAVIDIA 8400 הוא ברשותי כבר שנה (יש לי עוד שנתיים אחריות ) ולאחרונה אני שם לב שהוא מתחמם . בעקבות זה , הורדתי שבוע שעבר את התוכנה SPEEDFAN , והטמפ' שלו נעה בין 60C (בהדלקה) לבין 75-80C . רציתי לשאול אם זה נורמלי, או שכדאי לשלוח אותו לבדיקת מעבדה .... תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך ביקורת לגבי מפרט שבניתי ואני מתכנן לקנות היום/מחר (לאחר שאני יקבל את האישור שלכם ), יש לי עכבר ומקלדת טובים ומסך DELL 2007FP. אני יודע שאני יכול להוזיל באיזה 200 שקל במידה ואני מפצל קניה אבל אין לי ממש סבלנות לזה אז הצעות אני אשמח עם יהיו מחנות אחת(אני גר במרכז אז לא לחוץ על IQPC), השימושים הם משחקים,עריכת וידאו וקצת עיבוד תמונה וכמובן כל הדברים השוטפים שעושים עם מחשבים. אני מניח שאני יעשה OC אבל קצת יותר מאוחר והמפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5K ¤694 כרטיס מסך: PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC ¤1452 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤438 צורב DVD: LITEO…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן אנשים, נראה שהספק של המחשב הנוכחי נשרף מה שמהווה תירוץ למחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, גג 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2, SW:Old republic -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך NEC 20WGX2 שרץ על 1680…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-