ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אחרי בצורת של 6 שנים החלטתי להגשים את מחשב החלומות מפרט זה אולי נשמע כמו צרות של עשירים אבל ממש לא - אני מתכנן עליו לעוד 5 שנים (שזה בערך זמן החזר התשלומים) השימושים הינם עריכת וידיאו (CS5), משחקים (גם כבדים), קולנוע ביתי ועוד - בקיצור הכל חוץ מהכנת קפה המטרה היא לבנות מחשב עם ביצועים חזקים ולבצע לאורך הזמן שיפורים קטנים יש לי כבר שני מסכים כאשר בשלב הבא אני רוצה להוסיף מסך (3D בתקוה) עם כרטיס מסך זהה ב SLI אולי להוסיף זכרון? הערות: להבנתי המעבד אמור להחתך בחצי בחודש הבא אחרת הייתי הולך על 930 המארז עדין לא בארץ - אמור להגיע בקרוב לא רשמתי מקלדת ועכבר אם יש המלצות בבקשה יש לי התלבטות קשה בקשר לזכרונות אלו או קורסייר דומינטור או קינגסטון היפר X אני בעיק…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אמי זקוקה למחשב נייד חדש לאחר שהקודם(DELL K2) פשוט התאבד(בעיה ממש מוזרה במסך. אם יש דרישה אני אעלה סרטון. משהו מוזר לאללה). קיבלנו את ההצעה הבאה: Lenovo ThinkPad Edge 0302-2NG AMD Athlon 3 P320 2GB DDR3 250GB 5400RPM מסך 15.6'' ATI Mobility Radeon 3400 אחריות שלוש שנים באתר הלקוח Windows 7 Home Premium 64Bit ב 3322 ש"ח אשמח לדעת האם זה כדאי. גורם המשיכה העיקרי כאן מבחינתנו הוא האחריות לשלוש שנים פה אצלנו. הנייד הקודם התפגר לאחר שנתיים וחצי(כאשר הייתה לו אחריות לשנה) והבנו שאחריות טובה וארוכה לא תסולא בפז המאפיינים הרצויים מן הנייד הם: מסך גדול(15.6 אינץ') צורב DVD טאץ'פאד טוב חוץ מזה אין "צורך" בכלום. הארד דיסק - אין צורך אפילו ביותר מ160GB…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז חדש ולא יודע במה לבחור המארז צריך להתאים לקרור מעבד בגובה 161 ממ וכרטיס מסך 292 ממ תודה לעוזרים תקציב בערך 500 שקלים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המפרט הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920300[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1250/1225[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-Z170X-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - PCIe x16 - PCIe x16 - PCIe x4 - 3x PCIe x1 - 3-Way AMD CF - 2-Way NVIDIA S…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט: אני צריך את המחשב בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, מקום אחסון (מוסיקה, סרטים..) וגם בשביל משחקים פה ושם (בעיקר Counter-Strike ורצוי גם CS:S). אני אשמח גם לדעת מה אתם אומרים על המאוורר שבחרתי.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושי אינטרנט בלבד ללא צורך במשחקים, ניסיתי לקצץ כמה שיותר אבל עדיין יצא די יקר בשבילי. המחשב מיועד לסרטי hd דרך LCD גם כן. יש לציין שהמחשב אמור להיות מחובר לטלוויזית LCD גם כן. מה אתם אומרים? שווה קניה? מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ¤208 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤329 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1215 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤197 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤220 …
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי כולם, כמו בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 שקל. שימושים: תכנות, אינטרנט, עבודה עם מספר אפליקציות פתוחות בו-זמנית. צרכים טכניים מינימליים: מעבד: 2.0Ghz זכרון: 2GB RAM. זכרון קשיח: 120GB , 7200RPM אחריות: 3 שנים. כרגע החברה המועדפת היא Lenovo (סדרת ה-ThinkPad אפילו..) כיוון שאני לא קונה בארץ וחשובה לי שתהיה אחריות בינלאומית. 10x
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המחשב הזה בתור מחשב ללימודים ואינטרנט? http://www.amazon.com/ASUS-Zenbook-UX32A-DB31-13-3-Inch-Ultrabook/dp/B00863L2MI/ref=zg_bsnr_3269423011_16 תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אנשים הרכבתי מפרט בשביל משחקים ללא ציוד היקפי ב3700 תגידו מה דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מחשב לפטופ יותר חזק מאשר נייד :תקציב: 5000-6000 מדינה: ישראל מטרות המחשב: שימוש של סטודנט יותר בבית,אין צורך רב בלהביא אותו לאוניברסיטה, משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 15 אינץ זמן סוללה:האמת אני לא כל כך בקיא,לפי מה שקראתי הבנתי שמה שאפשר לצפות מקטגוריה זאת זה 3-4 שעות? יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש בלוטות: אין חשיבות גדולה זיכרון:180 ומעלה מעבד:i5 או i7,למרות שאני לא בטוח אם התקציב מספיק לI7 כונן: CD DVD לא חובה צורב כונן BLUERAY -לא חובה לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 חברה:לא באמ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 3000 חריגה מקסימאלית: 4000 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? - כן האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? - לא האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? - כמובן, לא יעבוד בלי תוכנות. האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? - כן, מיועד להשמעה של מוזיקה, לא לעריכה. האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? - בעיקרון לא מיועד. אני תלתיסט\אנימטור ועובד עם כול התוכנות הכבדות. הנייד מיועד לחברה שלי, לא מיועד לעבודה גרפית אבל אשמח אם יהיו לו יכולות בסיסיות, בעיקר לצורך פרזנטציה ללקוח, לא לעבודה שוטפת. האם אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב)? להסבר מהו OC לחץ כאן - לא. ציוד הקפי: הא…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות את המחשב הבא ויש לי כמה שאלות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16793&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= האם הרזולוציה של המסך (1366x768) לא קטנה מדי בשביל 15.6 אינץ'? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו? איך הכרטיס מסך שלו בהרצת משחקים? המחשב מיועד ללימודים ולשימושים כלליים.
-
הי אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת אינטרנט. מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4738069 999 ש"ח זה מחיר מצחיק מאוד, והשאלה היא אם המעבד הזה חזק מספיק ואם הלוח אם הוא נורמלי? פשוט הלוח אם הוא של חברה בשם FOXCONN ואף פעם לא שמעתי עליה. אשמח אם תייעצו לי בנושא...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשחקים (שיהיה כמה שיותר טוב) , מוזיקה אינטרנט עבודה וכו' .. החלקים שאני צריך זה מה שבמפרט מארז צורב DVD מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות אני רוצה להפיק מהתקציב את המקסימום , תעזרו לי ותגידו לי מה לשנות ואם המפרט מוציא מהכסף את המקס' ועוד שאלה האם אפקטיבי להוסיף קירור למעבד בנפרד במחשב כזה ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הנייד הזה: Lenovo Ideapad 500S-13 80Q20059IV http://ksp.co.il/?uin=29801 יש לי SSD ולא חושב שיהיה מסובך מידי להגיע אל ההארד דיסק ולהחליף השאלה אם יש אפשרויות טובות יותר חשוב שיהיה בגודל מסך הנ"ל תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה ימים של חיפושים נראה לי שמצאתי את המחשב שמתאים לי אבל לפני שאני רוכש אותו הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו ממישהו שמבין או ממישהו שרכש אותו כבר. האם מומלץ לקנות את המחשב הזה ? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=RD334046&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, אני חושב על לשדרג את המחשב הקיים. טוב נו, לא בדיוק לשדרג, כביכול לקנות מחשב חדש טוב יותר, ולהעביר אליו את הכרטיס מסך מהמחשב ה"ישן" יותר (די חדש), ובו לשים פשוט כרטיס מסך ישן יותר ולתת למישהו. הנה הציוד שהרכבתי: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 930 930 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz VT 3 240 720 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB 1 250 250 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 195 195 הכרטיס מסך הוא Radeon 9800 pro 256m, אני מרוצה ממנו, הוא לא קשור לסיפור. בכל מקרה, חיפשתי בKSP שם לוחות אם תומכים למעבדים עם ליבה כפולה, ולא מצאתי כלום. יש לכם המלצה או אתם מכירים איזשהו לוח א…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי פה לפני איזה חודש וחצי אבל עכשיו אני חוזר כי הזמן יותר קרב ומתאים. אני שנה הבאה אתחיל ללמוד לתואר ראשון בהנדסת מחשבים. התואר הוא 4 שנים. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אך אני מעוניין להתחיל להשתמש באחד שיקל עלי בעבודה באוניברסיטה (גם בהנחה שיש סיכוי שאהיה במעונות ואז זה די חובה...) בלי קשר אני מתכנת גם בתוכנות כמו VISUAL STUDIO שלאו דווקא קשורים לתואר. אני מחפש מחשב שבתקווה יחזיק 4 שנים ולא יגסוס עם שדרוג אפשרי ל WINDOWS 7 בעתיד... כרגע מעוניין ב VISTA SP1 או SP2 אם יצא. המחשב בעיקר יהיה גלישה באינטרנט, עבודה משרדית, אופיס (יש סיכוי למסמכים גדולים אבל לא איזה אקסל מטורף), MATLAB ו VISUAL STUDIO 2008. משחקים לא מעניין אותי כלל אז זה לא שיקול. לגבי סרטים, אני …
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום ערכתי בנסיון לקבל יותר תגובות : מישהו יכול לתת דיעה/להמליץ על נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח למטרות עבודה (תכנות, קצת משחקים קלים, מחשב עיקרי לשימוש בטיול מסביב לעולם) דרישות בעדיפות עליונה: גודל מסך : עד 13.3 (עדיף פחות) משקל: איזור ה 1.5 ק"ג, רצוי לא לחרוג מזה ביצועים טובים לתכנות דרישות נוספות: - זמן סוללה לא משמעותי - HDMI - אם יהיה טוב למשחקים זה יהיה מאוד נחמד אין העדפות לחברה מסויימת.. אשמח להמלצה לגבי איפה כדאי לקנות: תאילנד או סינגפור בנתיים על הכוונת Asus UL20FT שנראה אחלה אבל לא מספיק חזק וה Portege R705-P25 שאני מרחרח סביבו תודה!
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מעבדIntel i5-3570K- Tray - פתרונות קירור למעבד- Scythe Mugen 3 לוח-אם- Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות-Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 - כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA - כרטיס מסך- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 מארז- Cougar Evolution ספק כוח- Seasonic S12II 520W מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪966 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמ…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין למיפרט הכי טוב בתקציב הזה, הוא אמר לי שאפשר לחרוג ב-300 ש"ח לכל היותר. הוא מבקש מיפרט שלם ללא ציוד הקפי, וללא מסך. תודה מראש, מימנו ומימני כאחד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב עד 3700 ש"ח גג. המפרט צריך לכלול הכל- מחשב, מסך דק, מקלדת ,עכבר,ואולי רמקולים עם אפשר. אני מתלבט העיקר במעבד, אם כדאי להכניס כפול ליבה בתקציב הזה... ורק אל תציעו לי להגדיל את התקציב, או ללכת על מסך CRT, כי זה לא ניתן לשינוי, אז זה יהיה חסר תועלת. המחשב הוא גם למשחקים (לילד בן 11), אני יודע שאי אפשר להכניס בקתציב הזה איזה מחשב על, אבל מה לעשות זה התקציב אז שימו רק מה שאפשר... תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 912 צפיות
-