ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים, המחשב הוא לאינטרנט ולעבודות ואולי גם לקצת משחקים ולסרטים בHD. אני צריך בבקשה חוות דעת על החנות: www.compil.org.il וחוות דעת על המחשב נייד תודה רבה. http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=243#moreDetails
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב, כרגע אני צריך לוח, זכרונות, מעבד, צורב, ספק מארז וכרטיס מסך הכי פשוט שיש. אני הולך לקחת את הלוח, זכרונות ומעבד שיש לי כרגע [מפרט בצד], להוסיף להם הארדיסק (שכבר יש), כרטיס מסך (הכי פשוט שיש), צורב, ספק ומארז. ולקנות מעבד לוח וזכרונות חדשים ולשלב במפרט שיש לי כרגע. 1. מה התקציב המקסימלי? 1900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שצריך, לא משנה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקים, סרטים, עריכת ווידאיו. [דרוש כרטיס מסך חלש, פשוט צריך עוד כרטיס יש לי כבר 8800]. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות +-. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי (בחלקו), ומכיוון שהוא בן 6 עוד מעט, קצת איבדתי את ההבנה שלי בכל התעשייה במשך השנים. קראתי את המדריך המצויין שיש פה לגבי קניית מחשב חדש, אבל אני עדיין קצת מבולבל מכל הפרטים הקטנים. הנה הפרטים: שימוש: בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות וצפיה בסרטי DVD. שימוש די רגיל, עם דגש על מהירות אינטרנט ומהירות מערכת הפעלה (כולל VISTA שאני מתכנן לעבור אליה מתישהו). אני לא משחק בכלל, אלא אם סוליטר נחשב המחשב לא יהיה בסלון אלא בחדר. מעוניין גם במחשב המוכן לשדרוגים עתידיים. תקציב: באופן עקרוני אין בעיית תקציב, אבל הכוונה היא לאיזור ה-3000 ש"ח עד 3500 ש"ח. זה לדעתי מחיר גבוה לצרכים שלי, אבל העלתי אותו בגלל כרטיס הטלוויזיה שאני מעוניין בו. רכיבים שאני צריך…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור ואני רוצה לדעת כמה בערך שווה המפרט מעבד - Intel® Pentium® D CPU 2.66GHz(Socket 775 LGA) לוח אם - Asus P5P800-SE זיכרונות - DDR, PC3200 (200 MHz), 256 MBytes, Nanya Technology X2 כרטיס מסך - ATI RADEON 9600 PRO 256 MB דיסק קשיח - 120 GB של WD הדגם : WDC WD1200JD-00GBB0 צורב DVD של LG - HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B כונן די וי די - HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לרכיבים מחו"ל שמשתלם לי לבקש שיביאו לי לארץ כדי לבנות סביבם מחשב למשחקים ( ללא אוברקלוק בעתיד הקרוב) לדעתי הכי כדאי ואמין זה מעבד וזיכרונות אבל אם אני טועה אז בבקשה....תציעו ..... הערה : אין אפשרות שיביאו לי רכיבים גדולים כמו מארזים וכו'.... תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עדיף שיהיה AMD הם זולים וטובים אני רוצה להפעיל משחקים ברמה בינונית+ להשקיע בכרטיס מסך בסביבות 1100 ש"ח או שיש לכם הצעות אחרות אולי כרטיס מסך שאפשר לעשות לו OC כי הבנתי שמי שמגיע מהפורום הזה עושים לו OC חינם
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המפרט הוא לאינטרנט, הורדות ודברים כאלו (בקיצור "עבודה משרדית") זה המפרט: מסך - LG LCD 17" L1719S 8ms מעבד - AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX זכרונות - TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 לוח אם - GIGABYTE GA-MA69G-S3H דיסק קשיח - WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ספק כוח - FSP 350W NOISE KILLER - ACTIVE PFC : FSP350-60THAP מארז - COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU צורב - PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA יש משהו לשפר או לשנות? או שהמפרט טוב?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של2000-2500 אם אפשרות לחריגה אבל לא יותר מ150 שקל אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקים כמו: black and white 2 call of jouraz heroes of might and magic 5 ולא חייב אבל רצוי half life 2 אם תתצתרכו אני יכול להוסיף את המפרטים שהמשחקים האלא צריכים המפרט צריך להיות מהחנות tms.co.il או מכל חנות אחרת שתיהיה לא רחוקה מחיפה תודה רבה לכל העוזרים. (סליחה אם אני משגע לכם את השכל אם ההודעות שלי פשוט כל יום משנים לי את התקציב אבל הפעם זה סופי)
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחב שעיקר ביצועיו יהיו משחקים (לא כבדים מדי), אינטרנט, מוזיקה (לא מקצועי), סרטים (לא עורך או משהו כזה). אין ברצוני לבצע OC. מבקש דעתכם על מפרט זה... אגב, התקציב הוא 4.5K גג!!... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1177 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כבר: 2 דיסקים קשיחים של 120GB כל אחד. RAID0 . קרור למעבד Tuniq Tower 120mm כרטיס מסך 8800GTX. מארז Thermaltake Xaser III ספק מתח HEC WINPOWER 550W כונן אופטי - DVDR\CDR ציוד הקפי הכולל מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות שיתאימו ל - OC של E4300 ל - 3.6ghz בעלות מינימלית[/b]. אודה לעזרתכם האדיבה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך רכיבים למחשב ואני לא צריך מסך מקלדת ומארז כי אותם אני יקנה כנראה בארץ אני מאמין שאני יקנה מnewegg ואני חושב לשלב את הכרטיס מסך של 8800gts חשבתי על הכרטיס של הevga כי הוא בא אם משחק אבל עם עדיף משהו אחר אז תרשמו תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שימושים: עריכה, גיימינג, אינטרנט. להכניס בתקציב vista premium home.. השאלה היא כזאת... האם כדאי לי להמתין ליציאת הDDR3 בזכרונות, או לחילופין ליציאת מעבדי הדור הבא של amd ? ולחכות לירידת מחירים? או בכלל לכרטיסים של הדור הבא של AMD-Ati??? עריכה: משהו שיריץ את crysis על הכי גבוה חלק.. נכנס בתקציב?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המפרט עד 5000 אבל חרגתי ב175... המפרט הוא ככה: Core 2 Duo e4300 GIGABYTE GA-965P-S3 BFG 8800 GTS 320MB OC2 VERSION G.SKILL DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048 MB 5-5-5-15 WD 250 GB 7200RPM 16MB SATA2 ENERMAX LIBERTY 400W COMPUCASE 6A19 עכשיו השאלות שלי הם ככה: 1) האם ה 8800 gts יכנס במארז הזה? 2) הספק יחזיק את המערכת? 3) איך המפרט בכללי? דרך אגב מתוכנן OC למעבד בגלל זה הוא נבחמר ולא אחד מה e6x00
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום מעוניין במחשב לשימוש ביתי / home office שעליו אוכל לעבוד עם תוכנת lightroom או דומה לצורך סריקה ואחסון צילומים ושיקופיות. בעל יכולת שדרוג עתידית . תקציב סביב 4000 ויכול קצת להמתח. תודה למשיבים ולעוזרים . אילן
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה? אני הולך לשחק על 1080p 144fps או 1440p 60fps תלוי במסך שאקנה בנפרד אבל אני לא חושב שתהיה בעיה עם שתי האפשויות
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית אני רוצה להודות מראש ואני מאוד מעריך את העזרה של חברי הפורום פה בייעוץ. ממש לא מובן מאליו. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים: 1. התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הצבתי תקציב גבוה אבל אני בעיקרון מעדיף להשקיע עד 3500 כי אין לי שימושים של גיימינג ותוכנות כבדות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים (ברמה של קונטר סטרייק הישן לא יותר), סרטי 4K בנטפליקס, תוכנת מסחר בבורסה (לא כבדה יחסית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימוש בסיסי באינטרנט ובפלטפורמות שיווק כגון adwords א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט עבור חבר כמו שציינתי בכותרת. אני מעריך שהמערכת חייבת להיות AMD כי ב2000 שקל אני לא בטוח שאפשר לבנות מערכת טובה מבוססת INTEL.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מסך 15.4 אינץ' ומעבד של אינטל עם אפשרות ל4GB זכרון פנימי. עיקר השימוש של המחשב הינה חיבוריות לרשת, עיבוד תמלילים, עריכת מצגות הקרנת סרטונים וכד'. אין לי דרישות לעיבוד גראפי מתקדם, למרות שאפשרויות חיבור לכרטיסים חיצוניים תהיה נחמדה. אני מעוניין בחיבוריות גבוהה ככל האפשר: Fire-Wire, Wi-Fi, יציאות USB 2.0 ו-Bluetooth רבות ככל שניתן וכד'. על אף ש-99% מהזמן המחשב יהיה נייח ומחובר לציוד היקפי, אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר עם חיי סוללה ארוכים, כדי שאוכל לשאת אותו איתי למקומות שונים. אני מעוניין במחשב מחברה מוכרת כמו IBM, DELL או HP - וכמה שיותר שנות אחריות. עוד דבר חשוב - בתחנת העגינה יש לי כונן קשיח נייד גדול מאוד, כך שאני לא זקוק לזכרון רב במחשב. מאחר ו…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-