עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avishai66,

רציתי לדעת על מפרטים של מחשב נייח שיעלה עד 2000 שקלים, המחשב לא צריך להיות מחשב לגיימרים או מחשב חזק במיוחד אלא שיידע לרוץ מהר יחסית ולהריץ משחקים, לא כבדים מדי. מחשב נוח למשפחה כעיקרון. תודה

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  2. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz TRAY ¤999 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ¤170 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ DHX Dual Channel CL4 ¤402 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB ¤570 מסכים SAMSUNG SyncMaster T190 19'' 2ms 1:20000 DVI-D WIDE ¤825 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4107 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3983.79 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. טוב חברה הרסתי מחשב שהיה לי והוא היה אחלה מחשב אז מה שיש לי זה ככה... 120 גיגה SATA +עוד הארד דיסק של 100 גיגה אז אין צורך בהרד דיסק נוסף כרטיס קול לא צריך - תבינו גם למה בהמשך... יש לי צורב טוב וחדש יחסיתתת טוב מה שאני רוצה לקנות זה... לוח אם P5AD2 Premium Asus שעולה 1135 http://www.akr.co.il/details.asp?id=1371 יש לו כרטיס קול טוב מובנה עליו וגם יש לי בבית כרטיס קול טוב כרטיס מסך אני מתלבט אני רוצה Sapphire Radeon X800GT 256MB PCI-E שעולה 1050 ויש גם את הגיפורס 6600GT אז תעזרו לי בהתלבטות זו מעבד אני רוצה 3.0 או 3.2 שיהיה טוב ושיתאים ללוח שאני מעדיף (הלוח שרשמתי למעלה) לגבי זכרונות אני רוצה 2 זכרונות של 512 או אפילו 1 של 1024 לפי הלוח הם צריכים להיות DDR2 מארז יש לי אז…

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by dino,

Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) NI8-SLi (NF4) S775, FSB1066, 2XPCI-E, GBE, SATA II Twinmos 512MB DDR II 667 ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI PCI-E WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB CACHE P4 2.66Ghz S-775 2X1M Cache Dual Core המפרט הזה + מארז עם ספק ב-350ש"ח יוצא 3,900ש"ח~ למישהו יש המלצה למארז וספק בסביבות המחירים האלה? (אני לא בטוח לגבי ה-Compucase עם ה-HEC 300 {אם זה יחזיק את המחשב כמו שצריך}) יש לי כרגע Chiefitech AX-01SLD וספק HEC 375 אבל גם כאן אני לא בטוח אם הספק מתאים למפרט ואם החנות בכלל תסכים להרכיב את המחשב על מארז לא חדש. תודה לעוזרים, מתן.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by z94x2,

שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  7. היי יש לי לוח אם Asus TUF GAMING B450 PLUS II ומארז- cougar mx 410g rgb ואני רוצה לדעת אם הקירור coolermaster hyper 212 led turbo argb קישור לאתר הרשמי : https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/#specifications מתאים ללוח אם ולמארז שלי מפרט מלא מצורף תודה רבה

8. השימושים העיקריים יהיו : עבודות בוורד , שירים , איסיקיו, ואתרי אינטרנט כמו וואלה כייף וטיפו. לא זקוקים ל : צורב , מקלדת + עכבר , רמקולים. חוץ מההוצאה של 1500 שח על המחשב עצמו אנחנו מעונינים להוסיף עוד 800-900 בשביל מסך LCD תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  9. הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. מעבד : Q6600 stepping G0 לוח אם : ASUS Maximus Formula זיכרון : אני לא יודע איזה, אני רוצה 2GB ועדיף במהירות 800, בגבול ה500 שקל +\- כ.קשיח : 500GB של WD או סיגייט כ.מסך : 8800GT צורב : X18 או X20 בחיבור SATA ספק כח : CORSAIR 520HX אוקיי, אז ככה: 1. אני לא מתכוון לעשות OC (טוב, אולי קטן בעתיד). 2. אני לא צריך מארז, יש לי, כנ"ל לגבי קירור 3. יש לי כבר HDD של 200 ואני רוצה עוד אחד של 500, למה כל-כך קשה לך לקבל את זה שבנאדם רוצה HDD גדול?! 4. אני מרכיב לבד את המחשב. 5. קירור למעבד אני לוקח את הBIG TYPHOON VX 6. אני מתכון לקנות ספק 500W, זה כבר החלטה שלי. אני לא מבקש שתרכיבו לי מפרט בחנות, יש לי את המקור שלי ממנו אני קונה. סה"כ ביקשתי המלצות לזכרונות 800MHZ טובים, לצורב SATA …

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  11. בוקר טוב, מחפש מחשב נייד חדש שיחליף את LG P1-JACKE הנוכחי שלי. בגדול אני מרוצה מאוד מה-LG, מחליף אותו כי לא מצאתי חלפים לגוף קירור, אך לצערי גם לא מצאתי דגמים חדשים של LG. מחפש מחשב "15.6 לתיב"מ אנליזות ומולטימדיה עד 6000 שח. עדיפות למסף בגימור מט, מקלדת מלאה עם מספרים בצד (לא חובה) וקורא טביעות אצבע (לא חובה). הכרטיס מסך הנוכחי עושה את העבודה אז כנראה שכל דבר חוץ ממובנה יהיה טוב. האם קיים נייד שעונה לתנאים הנ"ל? במידה ולא האם יש חלופות ל-ASUS N56VM/Z או Dell vostro 3560 תודה

12. Started by BaconMan,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב נייד HP Compaq Presario CQ61 320EJ מפרט: * מעבד ntel® CoreTM 2 Duo Processor T6600 ‏ ‎2.2 ג'יגה הרץ * תקשורת אלחוטית 802.11b/g WLAN * מסך "15.6 Single channel LVDS HD BrightView * זיכרון פנימי 3GB, גודל דיסק 320GB 5400rpm * צורב- Lightscribe DVD, אפשרות יצירת תוויות לתקליטורים באיכות הדפס משי * מצלמת אינטרנט מובנית עם מיקרופון משולב * סוללת ליתיום-יון בעלת 6 תאים * כולל שלוש יציאות USB 2.0 ועוד.. * מ.הפעלה Windows 7 Home Premium איך המחשב לדעתכם? ברור שלשימושים של אינטרנט מוזיקה וסרטים הוא מצוין, אבל המשחק היחיד שאני רוצה שהוא יריץ לי זה football manager 2010. איך הוא יריץ אותו?\ובכלל מה דעתכם על COMPAQ…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by yambtz,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. שלום לכולם! ראשית, אני מוכרח לציין שהידע שלי בחומרה עומד על נכשל חמור, כך שתמיד אשמח למעט הסברים נוספים אם מישהו מוכן לעזור. בעקרון, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעבודה, משחקים וצפייה בסרטים ובשאיפה יחזיק לכמה שנות שימוש, או יהיה במצב כזה שאוכל לשדרג אותו בעתיד. התקציב שלי מעט מוגבל, כ 5500 ש"ח כאמור כאשר התקרה שלי מסוגלת להגיע עד 6000 גג גג גג (תרתי משמע). מעולם לא עשיתי OC, כך שזהו אינו שיקול עיקרי או משני אצלי, ועל פי רוב העדפתי בחיי את חברת אינטל, אלא אם כן הדעה הרווחת היא שדווקא AMD עדיפה לצרכיי (אני באמת לא יודע). אני מעוניין במחשב שכולל מסך 17 אינץ' LCD, וכולל הרכבה במעבדה\חברה מסוימת. אני יודע שבאופן הזה אני מתפשר באופן רציני על כרטיס מסך, אבל אני לא גיימר כבד ולא…

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by shadow8,

מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤686 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤199 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512MB PCIe ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG862M צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤139 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ספק HEC 6A21B Black 400W ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  17. שלום, אני חייל משוחרר ומתעסק בעיצוב גרפי ובעריכת סאונד, לא באופן מקצועי עדיין אבל רוצה להפוך ליותר מתחביב. 1. תקציב: 1500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-1800 אם באמת יש סיבה. 2. תוכנות בשימוש: Photoshop - תדיר, Indesign - לעיתים, Cubase - תדיר. 3. התקציב מיועד למחשב עצמו בלי מקלדת/מסך/עכבר. 4. לא חשוב שקט. לא צריך לכלול מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת, הכל כבר יש לי. 5. חשוב שהחנות תהיה באזור רמת גן לצורך תיקונים. מתלבט על המחשב הזה (רוצה להוסיף לו זיכרון ואולי קירור קצת יותר טוב). אשמח אם תתייחסו גם לשאלות: 1. ממה שקראתי הבנתי שלצרכי חשוב מעבד 4-ליבתי. מה דעתכם? האם כדאי להשקיע במעבד דו-ליבתי מהיר יותר באותו מחיר? 2. יש מחשבים דומים עם המעבד אינטל המקביל לדור החדש - i5 אבל המחיר יקר יות…

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אז ככה. הרכבתי מפרט, ואם אתם חושבים שרכיב מסויים יהיה מתאים יותר לדרישות שלי, אז דברו.... מספיק לי אייאמדי סבבה, לא משהו מטורף, כי ממש אין צורך, לא ממיר איתו סרטים, או משחק באסטרטגיה........ ולכן שמתי את מה ששמתי. לוח אם, אני רוצה עמוס פיצ'רים, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך נוסף, וכרטיס קול נוסף, כי זה למשרד, אין ממש צורך, אז לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך טובים, יהיה מעולה, ולכן שמתי.... (למרות שבזה אני הכי פחות בטוח, אולי עדיף לוח אם "רק" סבבה, ולקנות כרטיס מסך מינימלי, יהיה עדיף....מה גם שאני לא בטוח אם בלוח ששמתי יש כרטיס מסך מובנה או לא, כי לא הצלחתי למצוא את המפרט שלו.....). זכרון, יצטרכו מולטי טסקינג, אז שמתי דואל של 512, שיוצאים 1024........ מארז, חשוב שיהיה אטום…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. היי אחרי חיפושים באינטרנט נסגרתי אל שתי אלו. אני צריך את העזרה שלהם, איזה מבין שתי המחשבים הניידים האלו לבחור? לרוב אני ישתמש במחשב לסרטים אינטרנת ומשחקים בגלל זה אני רוצה גם שיהיה כרטיס מסך טוב למחשב, כדי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (GTA.CRYSIS...) http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 ממה שהבנתי הכרטיס של ג'יגאבייט יותר חזק משמעותית. או שיש להם המלצות אחרות למחשב נייד ב3000 שח אם אפשרוייות גיימינג?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by bigkatan,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד לקראת שנת הלימודים הקרובה, קצת לפני שאני ארשום בדיוק מה המטרות של המחשב אני רוצה לנסות להגדיר תקציב(באזור 3000 ש"ח כנראה שאחרוג) ואז אחליט מה יותר חשוב לי(אם נייד כבד ביצועים גבוהים או נייד קל ביצועים פחות טובים), בכל אופן הייתי שמח לדעת מה לדעתכם יהיו הפרשי המחירים מהארץ לארה"ב ? ובאיזה מקומות קונים מחשב בארה"ב? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by spotash,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי פשוט (אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר שמהמשחקים יעבדו (אפשר גם על הגדרות הכי נמוכות) 3. ה…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by msa90,

שלום חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מארז אבל היה לי דיי בעיה בעיניין המעבד אז החלטתי לקבל הצעה מלאה מפה תראו אני רוצה שיהיה כרטיס מסך חזק לא יותר מדי 8800 מספיק אני חושב אבל סוג טוב שיהיה זיכרון שיהיה 2 גיגה מהירות 667 לפחות אפשר גם 667 לוח שיהיה עם כניסות PCI ועכשיו אני רוצה שתרכיבו לי מחשב טוב כולל מאוורר טוב ומומלץ תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by goldiga,

המחשב מיועד לעבודה בתוכנות תלת מימד ומשחקים החשבון לא כולל מסך. דרישות, מהידע המועט שיש לי- 2GB זכרון לא מתכנן אוברקלוקינג כטיס מסך עד 1500שח הנה מה שקיבלתי - INTEL CORE 2 DUO 6300 BORD INTEL CHIPSET 946 2X1024/667 TRANSEND 250 WD KS 16 MB SATA 2 DVDRW LG H10N Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB CASE 6A19 מה כדאי לשנות ? האם כל החלקים מותאמים זה לזה ? ועוד שאלה - האם המפרט הזה הוא מוחלט או שיש פה אפשרות למרוח אותי (נניח שהמעבד יהיה באמת 6300 אבל במהירויות שונות ) ? ואם כן - על מה מומלץ להתעקש ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by of1978,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שברוב הזמן ישרת אותי בתור HTPC אלחוטי בסלון וגם קצת להנות ממנו בתור נייד לשבת בגינה או סתם לקחת אותו איתי לנסיעות .... רציתי לדעת על מה אני צריך לשים דגש בקניה כדי שהנייד יעמוד במשימה, כלומר ינגן לי קבצי HD מהרשת (יש לי ראוטר ומחשב שאני עובד איתו רוב הזמן שהקבצים שמה נמצאים) איזה מעבד רצוי? כמה זיכרון ? אני אפילו לא יודע כמה לתקצב את זה.... האם נניח בתקציב של 3000 שקל אפשר לקנות אחד כזה....? מה שחשוב לי הוא שיהיה לו לפחות DVD ובלוטוס כל השאר בגדר לא רלוונטי כמו גודל דיסק קשיח או גודל מסך אין לי גם עדיפות לחברה מסויימת מה גם שלא צריך מערכת הפעלה... תודה מראש לעוזרים. יום טוב.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.