ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות כנראה היום מחשב לעריכת ווידאו ועבודות עם כ. מסך טוב שיחזיק תקופה. המעבד צריך להיות אינטל לא צריך מסך ולא כרטיס עריכה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צרפתי את המפרט בקובץ מצורף. עלות ההצעה 2850ש"ח. אני ישמח לקבל הצעות לשיפורים ותיקונים במפרט. תודה מראש לכל העונים והעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000-3500 ש"ח - ללא ציוד הקפי ומסך. (אני לא רוכש אותם). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי + התקנת שרתים ללימוד ניהול רשתות (שנאמר לי לקחת דיסק גדול של כ-2T וזיכרון של 8G) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Windows 2008 R2 SP1, Windows SBS אבל התוכנות לצורך תירגול בלבד ולא לעבודה אמיתית. ב) …
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤544 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤161 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 ¤322 כרטיסי מסך ATI Power Color ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤791 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2672 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It איך יצא ? אני מרכיב לחבר אתם מוזמנים להציע ..
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שיש לו 4GB DDR3 1600MHZ. (בכרטיס אחד) יש לי כרטיס זכרון 2GB DDR3 1066MHZ. השאלה שלי האם עדיף לי לחבר את הכרטיס השני ואז יהיה לי 6GB DDR3 1066MHZ או שעדיף להשאר עם 4GB DDR3 1600MHZ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב ביום ראשון. המחשב מיועד למשחקים ובנוסף במסגרת המשפחה אנו רוצים להעביר קלטות וידיאו לדיסקים של דיוידי. יש מתנדב\ת לשבור את הראש וליעץ לי למפרט מתאים. פירוט לגבי כל חלק יתקבל בברכה תודה אמיר.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רק המארז, ללא ציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים ועדיף רכיבים שקטים, אין עדיפות לחברות. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אנשים שלום רב לכם. אני סטודנט,ורוצה/צריך לרכוש מחשב נייד,וכמו כל סטודנט מרושש....אני מציב לעצמי מגבלה כספית של עד 3500 ש"ח שזה המון אני מאמין...אבל מצד שני, אני חושב שאם אני כבר קונה מחשב,עדיף להשקיע קצת כסף על מת שישרוד לאורך שנים. יש 3 מחשבים שאני מתבלט בניהם,ולא יכול להחליט לכן אבקש את עזרתכם בנושא,אבקש שתסייעו לי בהחלטה, ותגידו איזה מחשב כדאי,ומדוע. 3 המחשבים שאני מתבלט הם בדיוק בתקציב שהצבתי לעצמי,כך שמבחינת המחיר הם זהים יחסית. הנה זה בא: *המחשב הראשון: FUJITSU ESPRIMO Mobile-V6545-3 Intel® Core 2 Duo P7350 2.0GHZ 4GB DDR2 800Mhz 250GB 15.4 WXGA LCD 1280x800ATI Radeon HD3450 256MB DVDRW 802.11 b/g BT: YES Windows VISTA Basic 1.3MP Web Cam 4 x USB 2.0 1 X FireWire …
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב!!! ברצוני מיפרט למחשב במחיר 1500-2000 בלי מסך מחשב המחשב לשימוש מישרדי וקצת סרטים ומישחקים האם מספיק מדונה או רצוי גם רמקולים למחשב? לא צריך מקלדת ועכבר ומצלמת רשת יש לי מצלמת רשת ויסטה של קריאטיב(האם היא מספיקה?) אשמח למיפרט מדוייק שאוכל לדרוש אותו בדיוק ולא יעבדו עלי הכבוד רב ארי
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוק מכם להמלצה על מחשב אמין וטוב בתקציב של עד 2500-2800 ש"ח. הצרכים שלי מהמחשב הם עבודה עם מסמכים/אינטרנט ולא מעבר. לכן דרוש מסך לא קטן, נפח דיסק קשיח מכובד,וזיכרון מהיר. תודה לכם מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. בהנחה שאכן יש כוונה להשתמש בכרטיס לכידה להקלטה, ואולי גם להוריד תוכן לצפיה ישירות לדיסק הקשיח: האם יש יתרון משמעותי בהרכבת שני דיסקים קשיחים ע"מ להפריד את תפקוד מע' ההפעלה משמירת התוכן, או שיתרון זה אינו משמעותי ודווקא דיסק אחד בנפח טוב יעזור לצמצם רעש וחום. 2. האם המארזים היקרים יותר, בסביבות 1700 ש"ח הכוללים תצוגת LCD ושלט, מספקים יתרון משמעותי בנוחות שימוש או פונקציונליות, לעומת המארזים דוגמת ANTEC NSK2480 (עם שלט נלווה לכרטיס הלכידה).
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לעבודה + גלישה, ומדי פעם לצפייה בסרטים. חשוב לי מסך 15.4 התקציב בסביבות 3500, רוב הזמן המחשב יהיה בבית אך לפעמים אני אצטרך לצאת איתו אז חשוב שהסוללה לא תהיה קצרה נ.ב. מעדיף לקבל אותו עם Windows 7 נקי מבלי צורך לשדרג תודה לכולם, אופיר
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בעקבות לבקשה הקודמת התקציב מאפשר לי להוסיף עוד 500 ש"ח מקסימום 600 ש"ח אם זה שווה את זה, תראו חבל לי סתם להשקיע על מחשב יותר מידי כי כמו שרשמתי באשכול הקודם המחשב בעיקר למשחקים פשוטים בוואלה כיף של אחי הקטן ועבודה רגילה באינטרנט, ואני גר עם אבא שלי אז שאני בא לאמא שלי שאני יוכל לשחק במשחקי רשת בעיקר, ולא משחקים כבדים כך שלא צריך מחשב יותר מידי טוב. תשמעו, אם אפשר בפחות כסף אז תעשו העיקר שהמחשב יהיה מספיק טוב על מנת לשחק במשחקים כגון: MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6 CABAL Online. ומשחקים רגילים בגראפיקה של: GTA San Andreas. לא צריך יותר מזה! אני לא יתחיל לשחק crysis וכאלה.. אני גם לא אוהב את המשחקים האלה אני רק ישחק במשחקי רשת כגון אלו שרשמתי למעלה. ואמרו לי …
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Hi ALL. I am writing from abroad so I don't have Hebrew keyboard. I have enhance knowledge in IT systems and I need to build computer for Microsoft virtual center+ solid gaming performance Practically I know what needed- lots of cpu power and memory however I do ask edvise from the forum members to see if there are design holes - incompatibility or issues in the following spec, and offer improvement suggestions.. YOU ARE MORE THEM WELCOME TO COMMENT IN HEBREW, I UNDERSTAND ALL. SPEC: [intel Xeon X5650 Six Core Socket LGA1366 2.66GHz 6.4GT/s 12MB Cathe 32nm (BX80614X5650) X2 Cooler Master HAF 932 Black Edition Full Tower ATX Case Cooler Master Silent Pro M1000 Modular…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ללא מסך, שימושים: לא למשחקים בעיקר לתוכנות: C SHARP, MATLAB וכו' רצוי INTEL
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה: אבא שלי רוצה ללקנות מחשב חדש בסדר גודל בנוני (אבל לא בזה עוסק הנושא), לי יש מחשב דיי טוב אבל אני רוצה לשפר בו כמה דברים (כ. מסך וזכרונות...) אז חשבתי להביא לו את הכ. מסך שלי (GF9600) ואת הזכרונות שלי (2XDDR3) ועם המחשב החדש נזמין את הכ. מסך שאני רוצה ואת הזכרונות שאני רוצה למחשב שלי ונתחלף... אז יש לי כמה בקשות/שאלות. הינה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כח: SOWER SUPPLY 500W מארז: coolermaster 5…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express עם סוללה חלופית (שמתאימה לאותו דגם סוללה מקורי LB52114B), הסוללה עבדה מספר חודשים, אך כעת הלפטופ לא מצליח להטעין אותה (אור אדום מהבהב בלפטופ, במקום אור טעינה). כיצד ניתן לבדוק האם הבעיה הסוללה או במחשב ? (אין לי מחשב נוסף ו/או סוללה נוספת) תודה !
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי בסביבות ה-2500 ש"ח. (אפשר לחריגה בגבול של עד 3000 ש"ח, עדיף שלא) הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 לפחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (אם גורם להבדל משמעותי ביכולות המחשב - אז לא) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עיסקי קל משקל בתקציב של 4000-5000 שקל שימושים: אינטרנט אופיס, בעיקר אקסל עם פונקציות מסובכות. סקייפ (חשוב מצלמה מובנית ומיקרופון) דרישות מהמחשב: אמין אחריות מקיפה וטובה קל משקל זמן סוללה ארוך לא מתחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקיי אני ממונה להרכבת מפרט למחשבי בית ספר חחחח.. קונים סך הכל 40 מחשבים ב2.5 כל אחד. לעבודה בית ספרית חחח... ועוד שתי מחשבי HTPC לחדרי צפייה ב3k לאחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן פורום מפרטים אני כבר חודשיים בלי מחשב - ועבדתי על הכסף הזה נורא קשה , אז בבקשה בלי לקחת החלטות בקלות ראש... אז ככה מה שאני לא צריך: מסך[LCD יש לי] דיסק קשיח[יש לי IDE ואמרו לי שזה לא יעשה צוואר בקבוק אז בסדר] צורב DVD [יש לי של LG16X - אם יש יותר טוב ובזול אז אני אשמח] וציוד היקפי כמו רמקולים מקלדת עכבר וכל זה אני גם לא צריך מה שאני רוצה: מעבד QUAD כרטיס מסך Geforce 8880GTS- 320MB/768 אם אפשר לדחוף 768 אז זה מעולה זיכרון טוב קירור טוב למעבד [לא מתכנן OC אבל חשוב לי השקט במארז ושהכל יפעל באופן תקין] מארז טוב ויפה [אני מת על חלונות צד ואורות וכו'] לוח אם טוב [תמיכה בSLI בעתיד] ספק איכותי ושקט וכל מה שאתם מוצאים לנכון לכך שאני צריך [המחשב הזה צריך להח…
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
512MB NVIDIA GeForce G 105M מומלץ? לא מומלץ? יעבדו עליו משחקים כמו ניד פור ספיד?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש חנות שיש בה תצוגה שלהם?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-