עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The-Devil,

צרכים: מחשב למשחקים שיחזיק כמה שיותר CPU AMD AMD Athlon64 3000 (Box) Socket 754 944 Mainboard for AMD Gigabyte GA-K8NS 468 Hard disk Western Digital 120 GB / Buffer 8 MB 490 Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch 46 Memory A-Data DDR 512 MB 400 MHz PC 3200 881 DVD-RW NEC DVD RW 3500A 449 Video Card - nVIDIA Club-3D GeForce FX6800 128 MB 1767 Case Compucase 6A19 340 Keyboard Microsoft Wireless Optical Desktop 300 Speaker Winner HN-21 79 מה אתם לדעתכם צריך להוסיף / להוריד / לשנות? לקוח מהאתר www.isracomp.com

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by Maor Shahar,

אני מעוניין לקנות לאפטופ 10" שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.. סרטים בנסיעות.. ומדי פעם מעט כתיבת עבודות.. נתקלתי ב4 דגמים +- Dell Mini 10v Lenovo IdeaPad S10e Asus eeePC 1000HA Compaq 110C המפרט בניהם דיי דומה.. והמחיר נע באזור ה1700ש"ח.. אתם ממליצים על אחד מהרשימה? או משהו אחר שלא ראיתי?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by Gazple,

GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan כל זה יוצא 2639 שקל מKSP אני בניתי ... אני לא מבין בזה כמעט בכלל \: הספק יחזיק? הלוח אם מתאים? זה לגיימינג

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  4. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד. אני צריך מחשב נייד לשימושים הבאים: אופיס, סרטים, קידוד סרטים, PHOTOSHOP (לא ברמה מקצועית) ועוד כל מיני תוכנות שדורשות מפרט כל של PHOTOSHOP. משחקים - לא גיימר כבד, אבל תמיד יהיה נחמד שיהיה את היכולת לשחק משחקים (לא חייב ביצועים HIGH של כרטיס מסך, אך גם שלא יהיה LOW) והדבר הכי חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים (מבחינת מהירות), אני שונא מחשבים שאחרי שנתיים אתה צריך 5 דקות שהמחשב יעלה... עד 4000 ש"ח. מחשבים שהסתכלתי עליהם (לא יודע אם הם עונים על הדרישות): http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5570 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אני רוצה בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי 1. מעבד Intel Pentium G630 Tray קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT Rev.2 זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST500DM002 3.5" 500GB 16MB SATA3 מארז ללא ספק Compucase 63R3 כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe צורב Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD לוח אם ASRock H61M-HVS ספק כח Seasonic SS-350ES 350W 2,348 ש"ח 2.בתמונה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 8000 אבל אפשר לחרוג בקלילות... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עיבוד נתונים (תוכנות פנימיות של המעבדה של אבא שלי), אופיס וגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים ברזו'HD, א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. התוכנה של אבא שלי דורשת כוח עיבוד נתונים חזק, משמע מעבד וזכרון בכמות יפה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא משחק במחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בכלום, יש מסך BenQ FP241W 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 - המחשב בסלון ומתחב…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. דרישות : מסך 14 " לא יותר ולא פחות אין לי חברה ספציפי שאני נעול עליה שימושים : קריאת מיילים הצגת מצגות כתיבת מכתבים ועבודה משרדית שותפת - לא למשחקים העדפה לחברה שמעניקה אחרויות ארוכה המחשב צריך להיות מהיר ושיביא לי "ראש שקט" אני חייב לקנות את המחשב מחררר תקציב לא מוגבל שיתן תמורה הכי טובה למבחן מחיר /תועלת הערה חשובה - אני חייב שהמחשב יהיה עם מערכת הפעלה XP ולא ויסטה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מחשב בסיסי לשימוש הורדות צפיה בסרטים שירים עבודות אופיס גלישה באינטרנט וכו' ללא משחקים בכלל (באבלס וכאלה) כולל ציוד היקפי (מקלדת + עכבר ומסך (19 או 17 מה שנכנס בתקציב) אם אתם מצליחים להכניס גם רמקולים בתקציב זה יהיה מצויין אם לא אז לא נורא. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  9. מצאתי מטען רכב למחשב נייד מיני שלי דגם:msi wind u100 זה המטען רכב: http://cgi.ebay.com/CAR-UNIVERSAL-LAPTOP-NOTEBOOK-DC-CHARGER-ADAPTER-9536-/350363830879?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item51934fca5f רשום במחשב שלי מטען 20V

10. Started by eldad_z,

שלום לכולם יש לי כבר מפרט למחשב אז אין צורך לבנות אחד חדש. החשש היחיד שלי הוא שהמארז לא מאוורר מספיק. אשמח אם מישהו בעל ניסיון יוכל לתת את דעתו. המפרט: Amd Phenom II x4 955 BOX Gigabyte MA785GM-US2H HD4200 2GB Kingston WD Caviar Green 1TB Sony AD-7260S Edimax EW-7711IN PCI Arctic F9 92mm CoolerMaster Elite 342 Corsair CX 400W אז מבחינת קירור למארז (הקטן) יש מאוורר 120 שמכניס מקדימה ומאוורר 90 שמוציא מאחורה. זה יצור זרימת אוויר קבועה במארז. לספק מאורר 120 ומול המעבד יש בדלת המארז פתח איוורר נוסף. אין כרטיס מסך (פחות חימום) אבל מצד שני המעבד רשום כ-125W שזה המון. הקירור למעבד - BOX. האם הקירור מספק?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by StormT,

שלום אני כבר יום שלם מחפש בכל מני אתרים דגמים של מחשבים ניידים עם טכנ' חדשה של core duo מישהו יכול להמליץ על דגם מסוים או על ניסיון שלו בתחום. תקציב בערך עד 8000 חייב להיות לפחות מעבד 1.6, זיכרון 512MB/533MHz-667MHz DDRII, מינימום 60GB דיסק קשיח וכרטיס וידאו לא INTEL פנימי אלה או של ATI או של NVIDIA. מצאתי כמה דגמים של LG ו של ACER. ויש מלא דגמים באתרים אבל מעניין למה לא מבאים אותם לפה.

12. שלום אני מתכנן לקנות נייד חדש ורציתי לקבל קצת הסבר לגבי ההבדל בין מעבדי ה CORE של אינטל לעומת המעבדים המגבילים של AMD אשמח להשוואות בין סדרות ה I-5 וה I7 למקבילהן של AMD בנוסף אשמח לדעת האם צריך לקנות מערכות קירור נוספות כאשר בוחרים במעבדי AMD (האם הם נוטים להתחמם יותר?) הסיבה שאני שואל היא כיוון שאני רואה שמעבדי AMD משמעותית זולים יותר וחשבתי שאולי כדאי לשקול אותם ברצינות אך בשביל זה אצטרך לדעת את היתרונות והחסורנות שלהם כנגד מעבדי אינטל בתודה מראש מיכאל.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. היי אני קונה עכשיו מחשב שהמטרה שלו זה בעיקר משחקים, מבקש חוות דעת על המפרט הזה: רק הערה, אני יודע שאין HD ואין מארז, אני לא צריך אחד. Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE (Oem) HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular סה"כ יצא לי 5165 אני לא מפרט את החנות כי זה לא רלוונטי (אני לא קונה בארץ במילא ככה שגם החלקים עצמם, יכול להיות שהחברה לא תשאר אותה החברה). האם מבחינת מפרט זה בסדר? האם אפשר להוציא בהשקעה קטנה יותר ביצועים יותר גבוהים? או שלא כדאי להשקיע בחלק כלשהו כאן? בנוגע לספק, …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by DrStyle,

אממ אני הולך לקנות מחשב חדש ואחרי פול התלבטויות ואחרי שכל פעם אומרים לי עוד משו ועוד משו החלטתי לבוא לפורום ששמעתי שהוא הכי מקצועי... המפרט שאני מתכנן כרגע המחשב מתוכנן לעתיד הדיי רחוק (3~) שנים הכל מנוצל כמו שצריך? המסך ינצל את הכרטיס מסך דיי טוב לא? מתוכנן OC, הקירור הספק והמארז מספיקים לאחד נחמד, לא ? בינוני-משמעותי עכשיו עוד שאלה.. רציתי בהתחלה HEC אם TT 550 ואמרו לי שהTT לא טוב, למה ? והHEC? כי אין לי כל כך כסף ל600 הזה המחשב מיועד למשחקים כבדים, עבודה חלקה בתוכנות כמו פוטושופ ובקיצור מחשב מהיר.. גם חשוב שיהיה שקט עכשיו אני ממקבל הצעות לשיפור אבל הקטע שאני לא יכול לעלות את זה אפילו בשקל.. גם את התקציב הזה עדיין לא אשרו לי אבל זה בטיפול.. בקיצור אם יש לכם ה…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. זקוק ל-HTPC שקט במיוחד בתקציב 5K, ללא OC או ציוד היקפי" "מחשב בעיקר לתכני HD עם אופציה למשחקים, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC". עם יכולת גלישה בסלון - כמובן שוב דגש כל שקט ברמה 8 מתוך 10 כ"כ מחשב הנל מחובר לפאלזמה מסוג פנסוניק PV80 50" רזולוציה 1368X768 כלומר HD-READY רצב מפרט הנל - מה דעתכם? - אנא ענו על כל השאלות מארז ANTEC שוכב מדגם FUSION REMOTE שחור ספק כוח AEC 550W 14CM COUGAR-550W לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-GD65 מעבד QUAD 750 1156 INTEL CORE I5 *2.66 GHZ 8MB זכרון VALUE KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 5750 1GB - 5MSI דיסק קסיח פנימי 500GB SATA2 7200RPM 32MB WD צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס קול - 7.1 מובנה בלוח האם כרטיס רשת LAN1G מוב…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by BeeMan11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני צריך מקל…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  17. האם כל החלקים יתאימו (במיוחד האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם??) כמה לדעתכם אמור לעלות והאם יש שידרוג מאוד נחוץ רכיב דגם מעבד Intel® Core 2 Duo E8400 לוח אם Gigabyte P35-DS3L p35 דיסק קשיח 32 mb 500 GB Seagate זכרון 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce EN8800GS 384MB PCIe מקלדת ועכבר מקלדת ועכבר אופטי Logitech רמקולים Creative SBS A31 מארז SilverStone SST-PS01B-W ספק Thermaltake 450W W0146RI תודה מראש!!! בבקשה מהר קונה היום האם הכרטיס הזה יעבוד במהירות פחותה עם הלוח הנוכחי או לא יעבוד בכלל?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by shaykmp,

מבקש את עזרתכם בחיפוש מחשב נייד בתקציב סביבות ה3000 נועד לסטודנט לעבודות משרד ולימודים ( אופיס וכו ), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים הולך להיות באזורים בלי אפשרות לטעון חשמל, ככה שמבקש שהמחשב יהיה עם סוללה טובה מבקש שהמחשב יהיה קל משקל, כמה שיותר קל ככה יותר טוב - מחשב נייד בתקציב של סביבות ה3000 ש"ח המחשב יקנה בישראל - מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 אינץ * רזולוציית המסך? כל עוד היא תקינה לעבוד אז זה לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אני מאמין משהו כמו 4 שעות אולי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אי…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. אהלן. אני מחפש מחשב משחקים סטנדרטי, לא משהו מפוצץ, עד 2,000. לא צריך שום ציוד הקפי, בלי אוברקלוק, לא חשוב אם המחשב שקט או לא. חשוב שהחברה תהיה ממוקמת במרכז, סביבות פ"ת - ת"א, ולא צריך משלוח. כמו שאמרתי, השימושים העיקריים יהיו משחקים בינוניים ושימוש רגיל, אינטרנט, קצת סרטים וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by skuki1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, תכנות לתואר (לא תכנות כבד) * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא היי, אני מעוניין להביא מחשב נייד מארה"ב 14 אינץ'. כמה שיותר קל יותר טוב (אם יש אולטרה בוק זה אדיר). תקציב - באזור ה1300 דולר. תודה רבה!

21. אני מעוניין לקנות לחבר מחשב שימש גם לעבודה כללית וגם למשחקים סביב 4000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. אני מתלבט בין מחשב מבוסס על זה: מעבדי ?AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E לזה- מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire כאשר יתר החלקים אותו דבר (ג'יגה זיכרון במהירות 667, ו- geforce 7600 gt). אני נוטה לטובת הקונרו, אבל רציתי לדעת איזה מעבד מבין השניים עדיף לדעתכם? כמו כן, איך הלוח אם של הקונרו? ראיתי שהוא גם מומלץ במפרטים המומלצים, אבל הוא לא מבוסס על צ'יפסט מאוד ישן שיפחית משמעותית את הביצועים?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by yousux,

הדגם של הנייד הוא SONY VAIO PCG-1TRA, אני לא יודע איזה גודל / סוג חיבור הוא צריך (זה לא בשבילי), אם אפשר עזרה במציאת דגם שנמכר (גודל שיהיה לפחות 40 גיגה) ונמצא במלאי באיזה מקום בארץ. תודה. כנראה שהדגם הוא PCG-TR1A ..

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב מסוג ASUS 1215P באתר של BUG מצויין שיש שם כרטיס מסך Next Generation NVIDIA ION לעומת זאת באתרים אחרים רשום שאין לו כרטיס מסך כזה, מישהו יודע אם הוא כן מכיל את הכרטיס הזה? זה פשוט מה שחשוב לי במחשב או אם יש למישהו דגם אחר שיוכל לעזור לי...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. אהלן יש לי E6400 של דל... עד היום הוא היה מוגדר כך שיעבור למצב שינה כאשר סוגרים את המכסה וכאשר הייתי פותח את המכסה הוא היה חוזר לעצמו... מטעמי סוללה החלטתי להעביר אותו להייברניט עם סגירת מכסה אבל כאשר אני פותח אותו הוא לא נדלק עד שלא לוחצים על כפתור ההדלקה... האם יש דרך לגרום לו לחזור מהייברניט ע"י פתיחת המכסה? מערכת ההפעלה היא ויסטה SP1

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  25. עדיף שיהיה AMD הם זולים וטובים אני רוצה להפעיל משחקים ברמה בינונית+ להשקיע בכרטיס מסך בסביבות 1100 ש"ח או שיש לכם הצעות אחרות אולי כרטיס מסך שאפשר לעשות לו OC כי הבנתי שמי שמגיע מהפורום הזה עושים לו OC חינם

• 8 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים