ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הבא וכמה זה צריך לעלות ? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ S-939 לוח אם: GIGABYTE K8NS-Ultra s939 זכרון (2 יחידות של 512 כ"א): DDR400 512MB Kingston CL3 Hard Drive: WD 80GB SATA מארז: סטנדרטי 500W (עם מקום למאווררים 120ממ) את כל שאר הרכיבים כבר יש ברשותי, תודה
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
התקציב הוא 2600 במקור. מה שחשוב לי זה שירוץ על המחשב הזה GTA IV, Assisan's Creed 1+2, Call of Duty Morden Walfrten 2 וכל המשחקים החדשים נאמר כך... מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪480 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע. ת…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לפי המפרט הבא: מעבד - 995 שח - core i5 2500k 3.3 ghz אולי אני יעשה OC קטן בעתיד מאורר וגוף קירור סטנדרטי למעבד ב50 שח לוח אם - 550 שח - gigabyte - ga z68ma-d2h-b3 זכרונות - 480 שח - 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 1600 mhz מארז - 420 שח - Define Mini Micro Atx Black Case יש לי כבר דיסקים קשיחיo וצורב דיוידי וספק כח 500 wat של ezcool כרטיס מסך - אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים בסביבות 750 - 800 שח HD 6850 V2 1GB GDDR5 GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 הכל יוצא בערך 3300 שח כשאני עובד על המחשב אני פותח הרבה מסימות במקביל במיוחד דפדפנים עם 20 - 40 טאבים פתוחים . וכמובן יהיה גם שימוש במשחקים כבדים אני עדיין גמיש בתקציב בערך עוד - 150 - 100 שח אם ממש ממש ח…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מעבד,לוח אם, זכרון, הארד דיסק וכרטיס מסך. יש לי הגבלה ל3000 ש"ח, גג 3500. אני רוצה אותו בעיקר למשחקים כמובן.. אני רוצה שזה יתבסס על AMD A64 3000+ והייתי רוצה R9600xt 128Mb תמליצו לי בבקשה תודה
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח לכל מי שיכול שיבנה מיפרט נורמלי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם מעבד T3400 חזק למשחקים כבדים ותפעול המחשב בכלל
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב amd6000 כפול ליבה . ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חזק לפחות פי 2 בשביל עריכת וידאו.התוכנה זה avid liqwid 7.2 .אמרו לי שהוא כנראה לא תמוך ב4 מעבדים .לכן אני צריך מעבד חזק ולוח . עד 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי. אני צריך את עזרתכם בקניית טאבלט. בעקרון. פרט לגלישה וצפיה בסרטים אני גם מתכוון להשתמש בו לקריאת טקסטים באינטרנט( ספרים וpdf). ובנוסף גם להקלדה בזמן הרצאות וכתיבת עבודות. אני מתלבט בין האייפד 2 לבין הטרנספורמר עם מקלדת( שיש עליו מבצע בבאג וביחד עם המקלדת עולה כמו האייפד). נא עזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם hpj7000, התקנתי windowsXP והמערכת לא מזהה שום דרייבר של כרטיס הקול(מדגם high Definition)_ אם למישהוא יש מידע/פתרון לענין זה דחוף לי מאוד!! תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של 6 וחציאלף,את המחשב אני אקנה באילת. * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים, משחקים כבדים(שיריץ את המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה)תכנות, תוכנות. * גודל המסך? 15.6 לא פחות מזה אפשר גם 17 * משקל רצוי? משקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גדול ומהיר * כונן אופטי? רצוי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
P4 2.0Ghz ASUS Motherboard (סלחו לי שאני לא זוכר דגם מסויים..אם זה חיוני מאוד ותרצו לדעת אני אשמח לברר, אם תאמרו לי כיצד) 512DDR RAM Nvidia Geforce FX5900 128 DDRAM Hard Disk 80GB (לא זוכר RPM) DVD Burner Nec X12 Creative Sound Card 4.1 Monitor LG Flatron 17' במידה ושכחתי משהו... אשמח אם תאמרו לי ואני אוסיף. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell inspiron n5040 והמסך שלי ככל הנראה נשבר מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסך חדש באינטרנט במחיר סביר??
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ-10,000 ש"ח. מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים וישנים כגון MW2, BF, Witcher, CyberPunk. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לסט מקלדת עכבר אוזניות אלחוטיים במידה ויש משהו מומלץ עם דגש על זמן התגובה למשחקי ה-MP. אפשר גם המלצה למסך, כרגע עם Dell P2715Q 4K 60HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש INTEL(R) SSD 750 SERIES (1.2TB, 1/2 HEIGHT…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת על הדרישה: אני תוכניתן במקצועי, וחובב לינוקס מושבע, העלתי בחזוני מחשב שיישב בחדרי וישמש ל-2 פונקציות עקריות. האחת מחשב רגיל עם שני מסכים לעבודה יעילה. והשני מחשב HTPC שמחובר לטלוויזה ומריץ XBMC ומאפשר לשחק משחקים בwine על מסך הטלוויזיה גם כן. הפיתרון הוא להריץ 2 שרתי X ובכך להעלות את ה-XBMC על שרת אחד שמחובר לטלוויזיה ושרת נוסף לצורך עבודה שוטפת בשני המסכים הנותרים. היתרון הוא שהמחשב ייתפקד כשני מחשבים נפרדים, כל אחד עם מסך משלו וחלונות משלו, ואפילו עכבר ומקלדת משלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-2000 2. מה שימושי המחשב יריץ לינוקס ולעיתים ווינדוס בשביל משחקים וכן ת…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה מחשב ב8-10 אלף שקל. צריך שיהיה טוב למשחקים, כולל צורב DVD, כולל מסך LCD נראה לי שעדיף,כונן קשיח של מינימום 120 GB כי אני רוצה למשחקים, אממ וכרטיס מסך טוב למשחקים, רמקולים לא כל כך חשוב, טובים אבל לא Dolby 5.1 או משהו , עכבר אופטי, מקלדת נורמלית, שיהיה עם Windows XP ושיתקינו אותו במעבדה כי אני עצלן . תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברמת AAA, למשל Cyberpunk 2077, Apex Legends, Warzone וכמו כן עבור פיתוח תוכנה (עבודה מהבית). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במקלדת עכבר ואוזניות עם מיקרופון לשיחות וגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב לצורך כללי - בעיקר משרדי - אנטרנט, הרבה תוכנות, קומפילציה ומוסיקה, מעט למשחקים - בלי לשלול אופציה כזו, והייתי גם רוצה שהמחשב יתחבר לTV ויהיה ניתן להקרין סרטים מהDVD וגם להקליט סרטים מהכבלים כקולונע ביתי. תודה,
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו GTA4 ו-CRYSIS... וגם בשביל לצפות בסרטים... לא מתוכנן OC חשוב לי שהמחשב יהיה דיי שקט מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box כמות :1 מחיר :¤987 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות :1 מחיר :¤673 מארז: THERMALTAKE V9 VJ40001W2Z+WINDOW כמות: 1-מחיר :¤520 ספק כוח: Corsair 550VX כמות: 1 -מחיר : ¤500 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 Pl Black כמות: 1 מחיר : ¤355 קשיח למחשב שולחני: Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB כמות :1 מחיר :¤384 כרטיס מסך: Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCle כמות :1 -מחיר : ¤1569 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD כמות:1 מחיר :¤128 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 1:8000 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤101…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד ואנלא בטוח איזה מעבד בדיוק אני צריך... חשבתי על האסוס ul30 vt כמה זמן בערך הבטריה שלו מחזיקה? כרגע אני לא מבקש המלצות כי יש עוד זמן עד שאני קונה אז אני אבקש יותר קרוב לזמן הקניה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-