עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by benasoor,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עד 2300 שקל כולל מסך אפשר להוסיף עד 200 שקל עוד אבל מומלץ שלא מטרת המחשב הוא לשימוש ביתי+ קצת משחקים לא כבדים + אינטרנט. המסך יכול להיות מינימום 19 אינץ המחשב צריך להיות שקט ושיהיה לו קירור טוב יחסית תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by amnonk,

היי, מעוניין לרכוש מחשב נייח, עד 6,500 ש"ח לצורכי תכנות, חשוב שיהיה עם לפחות 32 GB זכרון, שקט עם מעבד i7 או i9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, חריגה של עד 400 שקלים אפשרוית, אבל עדיף שיהיה אפשר לקנות מאייבורי או KSP 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות כבד (הרבה תוכנות עריכת קוד במקביל), ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי, אם המחשב יכול להתחבר ל Docking Station של Dell זה יהיה נהדר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…

3. שלום חברים. אני יוצר מוסיקה אלקטרוית והגיע הזמן להחליף מחשב למשהו הרבה יותר עמיד שיוכל לסחוב את הפרוייקטים שלי. אני מחפש מחשב חזק מאוד ללא ציוד היקפי כגון:עכבר,מקלדת,מסך,CDROM,דיסק קשיח,כרטיס קול,רמקולים. התוכנות שאני משתמש בהם הם:קיובייס,ABLETON ועוד הרבה VSTi. אם אפשר גם על מנת לעשות השוואה. תציגו גם מחשב נייד אל מול המפרט שתציעו שיהיה שווה לו בעוצמה כי עדיין לא החלטתי האם זה הולך להיות מחשב נייד או רגיל. תודה!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. טוב אז אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים כבדים ... תקציב - עד 10,000 ש"ח ציוד היקפי - רמקולים: Altec Lansing ATP3 2.1 עכבר: מתלבט בין MX518 לבין G5 , או שאתם תציעו משהו טוב מקלדת: לא צריך מסך: גם לא צריך העדפות לחברות/חלקים: מעבד - שיהיה AMD , צורב דיוידי - NEC 4550 DVD±R Dual Layer , לוח אם: nForce4 Ultra ... קירור ועיצוב: שיהיה מארז יפה (בסגנון חללי/חייזרי/בדיוני) ועדיף שיהיה חצי שקוף צרכים מיוחדים: לא ממש ... המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים ושאלה - שמעתי ש 2 סטיקים של 512MB ראם מריצים טוב יותר משחקים מאשר סטיק אחד של 1GB ראם ? האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. שימושים ללפטופ: יכולת להריץ ווינדוס ולינוקס כתיבת קוד, פיתות תוכנה הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות, כלומר לא חובה כרטיס מסך מטורף) הרצת מכונות וירטואליות (צריך הרבה זכרון) חישובים מתמטיים מסך 13" או 15" (לא קריטי אם המסך touch, אפילו עדיף שלא..) המחשב רוב הזמן ישמש כמחשב נייח (יחובר למקלדת עכבר ומסך). אך עדיין צריך לספק ניידות טובה (עדיפות גבוהה לאולטרהבוק או משהו קרוב..) מקלדת וטראק פאד נוחים.. כרטיס רשת איכותי (למרות שבעקרון אפשר לחבר חיצוני במקרה הצורך) תקציב בגדול בלתי מוגבל..(עד גבול הטעם הטוב) מה הלפטופ הכי חזק היום? (גישה לדיסק, זכרון, חישובים. הפשרה היחידה היא ביצועים גרפיים)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לשימוש יומיומי ועבודה משרדית. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אפשר אך לא חובה. 4. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים: יציאת HDMI, לפחות 2 חיבורי USB בחלק הקדמי של המארז. 6. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב לשימוש יומיומי ובסיסי. 1500 ש"ח למחשב ללא התוכנות(נטו לרכיבי המחשב). אבקש לכלול במפרט כונן SSD. ניתן לחרוג במעט בתקציב לצורך התקנת התוכנות אך אם עלות התוכנות(אופיס,ווינדוס) מייקרת בהרבה את העסק אז אתקין אותן לבד. תודה מראש לעוזרים.

7. שלום! אני צריך מפרט למחשב ביתי ממוצע, עם ציוד הקפי, אך ללא מסך עיקר השימוש בו יהיה לאחסון (המון תמונות \ מוזיקה), ובנוסף - משחקים התקציב הוא עד 5K, כאשר ניתן לחרוג ל5.5, במידה ויש דברים ש"שווים" את ההפרש. תודה

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  8. מעבד Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM חדש לחלוטין עם אחריות של 3 שנים HD גדול WD5000AAKS 500GB עם אחריות שנתיים זיכרונות OCZ Gold Edition XTC DDR2 800MHZ Dual Chanel 2GB עם צלעות קירור צורב Optiarc חדש AD7200S שנתיים אחריות כרטיס מסך מובנה X3100 מקלדת עכבר. מבקשים עליו כ 1800 ש"ח. האם המחיר משתלם? האם הרכיבים טובים להרצת פוטושופ, גרפיקה, ויסטה וכו'? תודה!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי?4726 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. המחשב מיועד למשחקים כבדים מאוד (סגנון oblivion, gothic 3,assassin's creed) ואני רוצה שהוא יריץ אותם בלי למצמץ ובנוסף עם תאימות ל dx10, לא צריך SLI. לא מעונין ב OC. עם אופציה לעבודה עם תוכנות אנימציה (maya). אין צורך בעכבר ורמקולים. המפרט הנוכחי הוא זה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb tray 1080 ¤ Arctic cooling freezer 7 pro pwn 160 ¤ GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 1050¤ G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1190 ¤ WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 455 ¤ Leadtek G-Force 8800GTS 640MB PCI-E 2600 ¤ PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE 195 ¤ Cooler Master centurion 5 black no psu 450 ¤ ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ SAMSUNG 740N 8MS 1150 ¤ Logitech media keyboard 110…

• 63 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by The-Magician,

אהלן מחשב hp pavilion dv6 1330ej התקנתי עידכונים של ווינדוס, זה עשה לי את כל הפרוצדורה של העידכונים, וכשאני בא להדליק אותו מופיעה לי השגיאה 0x00000f4 במסך כחול וזה לא נותן להעלות את הווינדוס, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והופיע המסך של hard disk not exist f30 ואז הוא אומר [h=1]Boot Device Not FOund[/h] ניסתי להוציא את ההארד דיסק ולחבר מחדש, ולנתק את הסוללה של הביוס ולחבר מחדש זה מעלה אותי לווינדוס אבל אחרי כמה דקות בערך 5 דקות יש רעש כזה מההארד דיסק פקקק כזה כמו טאק כזה ואז שוב חוזרות השגיאות אם אני לוחץ F2 זה כאילו שזה לא מזהה את ההארד דיסק... מוזר..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכל הקוראים, מדור המפרטים המומלצים השתדרג, וכעת כולל 28 מפרטים המחולקים ל-8 קטגוריות עיקריות, שעליהן ישנו פירוט בהמשך פוסט זה. מאגר המפרטים מתעדכן לעיתים קרובות מאוד, בהתאם לשינויים גדולים המתרחשים בשוק הישראלי. דיון זה נועד ל-3 מטרות עיקריות- להסביר מעט על המפרטים והקטגוריות הנמצאות במאגר, לתת מענה לשאלות נפוצות בקשר למפרטים וכמובן לקבל מכם הערות על המפרטים. להרכיב את המפרטים הללו לקח לא מעט זמן ובדקנו אותם מספר פעמים, אבל, כולנו בני-אדם לכן יכולות להיות פה ושם טעויות. מה שכן, תמיד יכול להיות שיש חומרה אחרת עדיפה או שבטעות הכנסנו רכיב לא מתאים או מחיר לא מתאים ולא שמנו לב אליו. לכן, במידה ואתם אכן נתקלתם בבעיה כלשהי באחד המפרטים ו/או יש לכם חלופה אחרת - נשמ…

13. מה דעתכם על המפרט הבא וכמה זה צריך לעלות ? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ S-939 לוח אם: GIGABYTE K8NS-Ultra s939 זכרון (2 יחידות של 512 כ"א): DDR400 512MB Kingston CL3 Hard Drive: WD 80GB SATA מארז: סטנדרטי 500W (עם מקום למאווררים 120ממ) את כל שאר הרכיבים כבר יש ברשותי, תודה

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  14. התקציב הוא 2600 במקור. מה שחשוב לי זה שירוץ על המחשב הזה GTA IV, Assisan's Creed 1+2, Call of Duty Morden Walfrten 2 וכל המשחקים החדשים נאמר כך... מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪480 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  15. תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע. ת…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by yamamoto,

אני קונה מחשב לפי המפרט הבא: מעבד - 995 שח - core i5 2500k 3.3 ghz אולי אני יעשה OC קטן בעתיד מאורר וגוף קירור סטנדרטי למעבד ב50 שח לוח אם - 550 שח - gigabyte - ga z68ma-d2h-b3 זכרונות - 480 שח - 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 1600 mhz מארז - 420 שח - Define Mini Micro Atx Black Case יש לי כבר דיסקים קשיחיo וצורב דיוידי וספק כח 500 wat של ezcool כרטיס מסך - אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים בסביבות 750 - 800 שח HD 6850 V2 1GB GDDR5 GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 הכל יוצא בערך 3300 שח כשאני עובד על המחשב אני פותח הרבה מסימות במקביל במיוחד דפדפנים עם 20 - 40 טאבים פתוחים . וכמובן יהיה גם שימוש במשחקים כבדים אני עדיין גמיש בתקציב בערך עוד - 150 - 100 שח אם ממש ממש ח…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by yuval danon,

אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  18. שלום אני מחפש לקנות מעבד,לוח אם, זכרון, הארד דיסק וכרטיס מסך. יש לי הגבלה ל3000 ש"ח, גג 3500. אני רוצה אותו בעיקר למשחקים כמובן.. אני רוצה שזה יתבסס על AMD A64 3000+ והייתי רוצה R9600xt 128Mb תמליצו לי בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by ziv,

מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח לכל מי שיכול שיבנה מיפרט נורמלי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תודה,

22. שלום רציתי לדעת אם מעבד T3400 חזק למשחקים כבדים ותפעול המחשב בכלל

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  23. יש ברשותי מחשב ‏amd6000‎‏ כפול ליבה . ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חזק לפחות פי 2 בשביל עריכת וידאו.התוכנה זה avid liqwid‏ ‏ 7.2 .אמרו לי שהוא כנראה לא תמוך ב4 מעבדים .לכן אני צריך מעבד חזק ולוח . עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by isp2008,

היי. אני צריך את עזרתכם בקניית טאבלט. בעקרון. פרט לגלישה וצפיה בסרטים אני גם מתכוון להשתמש בו לקריאת טקסטים באינטרנט( ספרים וpdf). ובנוסף גם להקלדה בזמן הרצאות וכתיבת עבודות. אני מתלבט בין האייפד 2 לבין הטרנספורמר עם מקלדת( שיש עליו מבצע בבאג וביחד עם המקלדת עולה כמו האייפד). נא עזרתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by uribij,

1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.