ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב שולחני פשוט, אמין, שישרוד להרבה שנים וזול. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה, אופיס, תמונות וכדומה. מצאתי באייבורי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת לגביו- מה רצוי לשדרג ואם ניתן לחסוך איפשהו... ספק כח-] IN-WIN Power Man 450W דגם IP-S 450BQ3-3 Active PFC מעבד- [Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם- []ASUS P8H61M LX B3 דיסק קשיח- []Hitachi 500GB SATA2 []7200RPM 16MB זכרון פנימי- 4GB DDR3 1333MHZ כונן אופטי- []צורב LG SATA DVD [/]מהירות צריבה מקסימלית X22 אין צורך במקלדת/עכבר/מסך... סך הכל 1600 ש"ח. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתבנו לי מפרט ב5 אלף שקל, כולל ציוד היקפי(מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) שמיועד למשחקים קלים בינוניים(ניד פור ספיד קארבון + פיפא 2008) ושימושים רגילים באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אכסון, וכו'. אז לא להישחף יותר מדי עם הכרטיס מסך.. אבל גם שלא יהיה סתם חלש עד כדי כך לעתיד הקרוב. עכשיו הדרישות הם: * מינימום כפול ליבה, אם אפשר מרובע ליבה * 2 ג'יגה ראם מחברה טובה * איכסון. והרבה. רצוי שלוש הארדיסקים אפילו. כל אחד של 500 ג'יגה + - , ואולי אחד יותר קטן למערכת הפעלה[אם זה יכנס בתקציב, אם לא, אז אפשר אפילו 320 ג'יגה למערכת הפעלה, ועוד אחד של 500 שישמש כD] * מסך LCD 22" טוב כמובן ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים) שלא יהיו סטדנרטיים, וגם לא יהיו מוזנחים תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שלוש שנים מעולות עם ה HP NW8240 הגיע הזמן להשתדרג להלן הדרישות: 1. הנייד צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד בעבודת פיתוח אתרים כולל תמיכה בתוכנות אדובי למינהין ואופיס 2. גרפיקה ברמה גבוהה ביותר, חדות, ניגודויות ובקיצור מסך וכרטיס גרפי ברמות הגבוהות. 3. רוב הזמן המחשב מחובר לתחנת עגינה ולמסך 24 ברזולוציה 1200*1920, כרטיס המסך צריך לתמוך בזה וצריך להיות לדגם תחנת עגינה מתאימה 4. המסך צריך להיות גדול מספיק לשם עבודה מידי פעם בדרכים. 5. אמינות אמינות אמינות, זה מחשב שהולך לעבוד הרבה שעות נוספות ולכן גם שירות חשוב מאד 6. ולסיום הנייד צריך להיראות טוב, מכובד ועדיף גם סקסי, הוא הולך לככב בלא מעט פגישות ולצערי הרב רושם זה גם חלק מהעניין. אשמח לשמוע ולקבל כל הצ…
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קצת משחקים וסרטים ואיך האיכות שמע שבו והאם היא גבוהה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חוות דעת : מעבד אינטל E4600 מאוורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE G41 זיכרון : CEON 2GB 667 , SAMSUNG 2GB 667 כונן קשיח : SAMSUNG 160GB SATA2 , HITACHI 160GB SATA2 צורב די.וי.די LGX22 BLACK ספק כח Thermaltake 400W RSI מארז Thermaltake Wing-RS 100 מחשב לבית : אינטרנט , שיתוף קבצים ובעתיד גם משחקים יש PCIE על הלוח . חשבתי לעשות לה OC אבל אני מפחדת הספק כח חלש למרות שעלה 200 ש"ח ( לא היה לי כוח לקפוץ ל SKYPC לקנות סיסוניק : ) סתם רציתי חוות דעת שלכם 8) תודה :ylsuper: = שאלה חשובה = שחיברתי את המחשב בפעם הראשונה שמעתי שריקה חשמלית מהכונן הקשיח הוא היה מחובר עם ה SATA ( מתח ) של הספק כח ששינתי את החיבור במקום ה SATA מתח , למתח הרגיל הפסיק הרעש יש אפשרות לשני חי…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום היום לשמחתי הזמנתי מאייבורי מפרט לפי בקשותיי. אשמח אם תתנו לי חוות דחת על המפרט הבא: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI כ. מסך - X300 OB ATI ראם - 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח - 160GB 8MB SATA2 מארז שחור כסוף מהודר USB קידמי העסקה התבצעה על סך 1740 ש''ח. הצרכים לפיהים ביקשתי את המפרט, זה מפרט שיריץ ויסטה בצורה טובה, וגלישה שוטפת באינטרנט ובישומים שונים. מה אתם אומרים?? ד''א: עכשיו נזכרתי לפתע במשו ששחכתי לשאול, האם לכרטיס מסך יש יציאת בננה???
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, מצאתי אחד שנוח לי מכל הבחינות ורציתי לשמוע דעות (לטוב ולרע) על הנייד הזה. המחשב הזה אמור לשמש לכל הצרכים. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף, מה שאומר משחק פה משחק שם. תודה רבה לכל המגיבים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2994963&refid=6 מפרט: מחשב נייד מבית Acer מעבד: סוג: AMD TURION 64 X2 מהירות המעבד: 1.6 GHz סדרה: TL50 גודל המסך: 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Radeon X1100 מסך: CrystalBrite נפח: 1024 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 100 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM כרטיס קול: 3D S.B STEREO + כולל זוג רמקולים ומ…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, ברוכים הנמצאים.. מחפש המלצה עבור מפרט שיתאים לגיימינג, מידול תלת מימד (SOLIDWORKS , creo, inventor) ווירטואליזציה, ללא ציוד היקפי, מסכים או אכסוןב שיתאים לרזולוציית 2*2k (הסטאפ הנוכחי שלי כולל 2 מסכי 2k, מניח שכאשר אשחק, זה יהיה רק על אחד מהם) קיים בידי כונן nvme. בנפח 1tb, ודיסק מכני של 10tb, כנראה שששניהם לא המילה האחרונה - אני מוכן לחיות עם זה כרגע.. אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה, אעדיף לקנות פיזית בחנות (מתגורר באזור טבעון-יקנעם) אך אינני שולל על הסף הזמנה מחנות מרוחקת ממני. אעדיף footprint קטן ככל האפשר וללא rgb (כל עוד זה לא יבוא על חשבון מחיר או ביצועים) ומחשב שקט, הוא יהיה יחסית לא רחוק ממני (החלום הוא מפלצת בבפ…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח המחשב הוא בעיקר ללימודים . חשוב לי שיהיה עם מעבד של אינטל (core 2 dou) ההייתי שמח לשמוע המלצות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד התקציב המקסימלי הוא 6K אבל רק אם זה באמת שווה. רציתי חוות דעת על הVOSTRO ראיתי שיש בו כל מה שצריך + חזק מהיר וזול... האם הוא איכותי כי זה מה שהכי חשוב לי. תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח, והמחשב מיועד בעיקר לעיצוב גרפי (דו מימדי-פוטושופ וכו') intel core 2 duo e4400 gigabyte ga945g2-sm kingsrton ddr 2 1gb 667mhz X2 geforce 7300GT 256mb/128bit song dvdrw wd 160gb sataII 7200rpm פלוס ספק כח+מארז+ווינדווז ויסטה home premium 3300 ש"ח ההתלבטות העיקרית היא בין athlon 64X2 4200 לבין core 2 duo 4400. אני לא כ"כ מעורה בשוק הדינמי הזה, אבל הבנתי שהאינטל הוא בערך דור אחד קדימה. והאת'לון נוטים יותר להתחמם. דעתכם? אפשרויות לשיפור במסגרת התקציב? תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב והסתכלתי על המפרט שמומלץ באתר ב - 5000 ש"ח ללא מסך. אז שאלתי בחנות ואין להם כרטיס מסך של pointOfView אלה במקום יש : xfx fx6600 gt 128mb . האם הכרטיס מוצלח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש מחשב נייד חדש שיחליף את LG P1-JACKE הנוכחי שלי. בגדול אני מרוצה מאוד מה-LG, מחליף אותו כי לא מצאתי חלפים לגוף קירור, אך לצערי גם לא מצאתי דגמים חדשים של LG. מחפש מחשב "15.6 לתיב"מ אנליזות ומולטימדיה עד 6000 שח. עדיפות למסף בגימור מט, מקלדת מלאה עם מספרים בצד (לא חובה) וקורא טביעות אצבע (לא חובה). הכרטיס מסך הנוכחי עושה את העבודה אז כנראה שכל דבר חוץ ממובנה יהיה טוב. האם קיים נייד שעונה לתנאים הנ"ל? במידה ולא האם יש חלופות ל-ASUS N56VM/Z או Dell vostro 3560 תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל (ראו תמונה) האם המחיר באמת אטרקטבי כמו שמציגים אותו? האם המפרט טוב? תודה אשר
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על מחשב שהציעו לי, מה אפשר לשפר בו, התקציב הוא עד 2700 ש"ח, לא כולל מסך וציוד הקפי, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למשחקים לא בעיקר אבל בין לבין ,ללא ציוד הקיפי (המארז ישונה כנראה ) , 5000 ש"ח ניתן לחריגה עד 100 ש"ח הינה המפרט שבניתי לעצמי: שאלות הן כאלה , האם עדיף זיכרונות אחרים?, והאם הלוח והפ'יצרים שלו והכל עדיפים על זה של ABIT הדגם של האולטרה שזול גם ב200 ש"ח או שכדאי לוח של אינפיניטי או משהו כזה ,תודה לעוזרים *נ.ב עדיפות חלקים מ KSP בלבד, תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין 4 הדגמים הבאים: asus n56vj - dh71 http://qsys.co.il/items/154632 asus n56vj - s4008h http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13070 asus n56vb - i5 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 asus n56vb - i7 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 קראתי הודעות אחרות בנושא והבנתי שהדגם vb הוא המעודכן יותר. השאלה כמה קריטי לי i7 לעומת i5, וכנל לגבי כרטיסי מסך. בכל אופן השימושים יהיו - all around / פוטושופ מדי פעם / עריכת סרטים בסיסית sony vegas חשוב לי מחשב עמיד, שלא יתחמם יותר מדי ויעשה בעיות (טראומה מ hp). אשמח לעזרתכם, מעוניין לקנות בהקדם תודה ! גלעד
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך נייד משהו בסביבות ה 3000 ש''ח אני רוצה משהו עם לפחות שתי ליבות ו 2GB זיכרון (הלוואי שאפשר 4GB) אז אני לא מחפש נטבוק מסכן ומשהו שתומך ב 802.11n, אני לא רוצה משהו עם ויסטה אז הדילמה היא שהאם אני צריך לחכות ל WINDOWS 7 או שאפשר למצוא משהו כזה עם לינוקס או שפשוט לקנות אחד עם ויסטה ואז לשדרג ל WIN7? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Two Hundred ספק כח Seasonic SS-500ET 500W קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM סה"כ 4800 ש"ח , עשו oc למעבד אני כרגע לא יודע של כמה כי אני לא בבית אבל בין 30% - 40% , ויש לי אפשרות מעולה לעשות oc לכרטיס מסך כי הוא מגיע עם קירור מאוד חזק .
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-