עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי החלטתי פחות או יותר על המפרט הזה שכולל מסך DELL 22, וכרטיס מסך שיש לי בינתיים בתקווה שחדש בעתיד ( 512HD 5750): Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪1037 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪554 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SA…

2. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2200+ 420 1 420 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 1 480 זכרונות? DDR 333 Price Units Total 512MB Infineon 540 1 540 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total ASUS x52 115 1 115 צורבים? Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (bulk) 230 1 230 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Spire F…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש תחליף ללפטופ. השימוש שלי צריך לכלול מחשב עם כונן 500 ג׳יגה שיפעיל תוכנה מסויימת קבוע בלי לכבות אותו. לכן רצוי מחשב קטן ככל הניתן עם צריכת חשמל נמוכה וחיבור לאינטרנט. חשבתי שאפשרי לעשות את זה על רספברי פאי אבל לא הצלחתי להפעיל תוכנה עם קובץ exe על win 10 iot. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או להמליץ על מחשב מיני מסויים שיהיה הכי זול בנמצא. תודה רבה, גיל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shaharyog9090,

מה אתם אומרים אל המחשב הזה עים הוא טוב למשחקים? כמה הוא אמור לעלות? תודה מעבד cpu intel core 2 Duo 775 2.13gb E6420 לוח הם m.board GA-965GMS2 GIGABYTE vga+sound+lan DDR-800 זיכרון פנימי memory DDR 667 1G King Stone דיסק קשיח hard drive SATA2- 320gb 8mb seagte כרטיס מסך vga card pcx power color X1650 256MB DDR3 128Bit

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  5. Started by Satya4bs,

שלום חברים מזמן לא ביקרתי בפורום , וברצוני לקבל ייעוץ. בשעה טובה חברתי מתחילה את שנת לימודיה בטכניון , אזור מגוריה בקריות והיא תסע בכל יום הלוך ושוב עם הנייד בתיק לטכניון לכן יש חשיבות גבוהה לרכוש משהו קליל ולא גדול באזור ה "13.3 בתקציב 3K עד משקל של פחות מ 2 קילו חשוב גם עניין הביצועים כלומר לא נטבוק חד ליבה , חשבתי לכיוון ה 1215N של אסוס אבל מסך רק "12. גם על ה U350 של לנובו חשבתי אך המעבד שלו מרתיעה אותי, אני פתוח להצעות ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שח.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by Ofer E,

שלום אנשים יקרים, מבקש עזרתכם להתאמת מחשב ביתי - מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח . מוכן להוסיף עוד 300 ש"ח אם מחשב NUC יכול לתת ביצועים דומים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אופיס, גלישה, גיבוי תמונות, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם. חוזר אליכם שוב לקראת קניית מחשב נוסף לעסק. בפעם הקודמת עזרתם מאוד והודות להמלצתכם נקנה מחשב. תחנת עבודה לשימוש של עיבוד תמונה מקצועי כרטיס מסך חייב לכלול יציאה לשני מסכים - רצוי לשלושה מארז שמכיל לפחות 4 דיסקים זכרון - המקסימום שמערכת ההפעלה מזהה לא יהיה אובר קלוקינג אין כוונה להריץ משחקים על מחשב זה בנוסף, שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס וכו... אין צורך במערכת הפעלה חוקית. מתוכננן לעבוד עם XP PRO התקציב עומד על כ-5K ש"ח. סטיה של עד 1K אפשרית. אין צורך לכלול מסכים במפרט, יש צורך בשאר הציוד ההקפי. תודה לכולם מראש, טל זהר

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. התקציב קצת ירד מאז המפרט האחרון שביקשתי. הממ אני זקוק למערכת בעיקר לגילישה וצ'אט ברשת, עריכה של מסמכים ושמיעת מוזיקה (לאחותי). אפשר לוותר על רמקולים חיצוניים ולהישאר עם רמקולים של מסך, אך לא חובה. מקלדת ועכבר פשוטים, איך צורך בקשיח גדול אפשר להיסתפק גם 160 או אפילו 80גיגה. חובה מסך (לא חייב 19/22 אפשר להיסתפק גם 17 בעיקר שיכנס לתקציב), מקדלת ועכבר, רמקולים תלוי: עם המסך בעל רמקולים מובנים אין צורך ברמקולים חיצוניים. מומלץ ביותר לא לחרוג מ 2500 (2600 גג). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. המחשב ישמש להכול, מאינטרנט ועד משחקים, יש חשיבות לאופק שדרוג ושקט, בניתי מפרט ואני מבקש אם תוכלו להציע, לשנות להאיר ולהעיר , הכול בא בחשבון, מתחת למפרט אצרף את השאלון כמובן: יש בעיה בהעתקה של המפרט מTMS אז אני מצרף את הלינק שתקף ל14 יום: http://www.tms.co.il/preview/spec/73wyrvtm עריכה: לא שמתי לב לבאנדל הזה של SILVERSTONE, הנה המפרט המעודכן: http://www.tms.co.il/preview/spec/yafbqg17 משאיר מרווח להשקעה , אולי בכרטי מסך? האם יש חשיבות לסטיק אחד או שניים של זיכרון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם התוכנות שבכותרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad, Rhino, Revit ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15" חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLC778EA או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLJ052EA יש לי כמה שאלות : 1) האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? 2) האם יש הבדל משמעתי בין כ. המסך? 3) כמה זמן מחזיק כל אחד מהמחשבים?(בביצוע מאומץ ובביצוע רגיל) 4) האם יש לכם מחשב אחר שאתם ממליצים עליו בטווח המחיר של 3500-3900? לא יותר מזה....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Saikodan,

הגיע הזמן אני קונה מחשב חדש. באתי לפני כמה זמן ובנו לי מפרט אבל אני רוצה משהו קצת יותר חזק. אני לא רוצה כרטיס מסך ב2000 שקל אבל כן רוצה מערכת חזקה שתחזיק ותרים לי משחקים בפאנן(כלומר כרטיס אפילו מעל 1000 שקל זה סבבה) לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך כמו שיש לי בסגנון ה8500(אז כל מיני GTS למיניהם וזה, עדיף שלא, למרות שאני לא מאוד מבין בנושא) או שאולי עדיף לביצועים שאני רוצה ללכת על מערכת עם SLI? אני פשוט לא יודע מה יותר משתלם מבחינת ביצועים וכסף. זיכרון: לא נראה לי שצריך יותר מ3 ג'יגה(כי אני הולך להיות בינתיים עם XP, עד שיצא הווינדוס החדש)(-אלא אם אתם תייעצו לי אחרת) ומעבד חזק, אין צורך בQUAD CORE, זה נראה לי חסר טעם קצת (בנוגע להארדיסק גם לא כזה קריטי. אני מניח שעדיף טרה למרות …

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by Productive,

צריך מפרט למשחקים, מולטימדיה, עיצוב (פוטושופ) בעיקר עבודה בייתית רגילה.. יש לי כרטיס טלויזיה שאני רוצה לחבר למחשב הזה.. בנתיים אני עובד איתו במחשב הישן שלי צריך לכלול את המחשב עצמו מקלדת ועכבר לא צריך צורב יש לי כבר בלי כונן דיסקטים.. 3000 שקל תשתדלו לא לחרוג הרבה *יש לי מסך רחב 22" אם זה פרט חשוב

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by KingRyu,

אז ככה רציתי להתקין WIN7 במחשב הנייד. התקנתי והכל עבד סבבה ברגע שהוא סיים להתקין, הוא בצע הפעלה מחדש למחשב לבד. ואז מגיע למצב של ה- Bootloader ופשוט קופא לא ניתן לעשות כלום. הוא מגיע למצב הזה ונתקע: ניסיתי ללחוץ ESC וגם F9/F10/F11 שום דבר לא מגיב הוא פשוט נתקע. ניסיתי גם להכניס דיסק של WIN7 ולהריץ שוב פעם את ההתקנה לא נותן, גם ניסיתי HIRENBOOT אולי לגם אל עובד פשוןט נתקע יש למשהו רעיון מה הבעיה פתאום שקראת? זה המחשב שלי hp pavilion dv5 1190

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by player_1,

יש לי כבר כמה זמן מחשב פנטיום 4 ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך,מעבד,לוח אם,זכרונות תקציב 1,500 בלי קירורים נוספים והמחשב לא מיועד לאוברקלוק

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום מה דעתכם על המחשב הנייד הזה SONY VAIO VPC ELE1E1EW ? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. תקציב: עד 8500 ש"ח שימוש: תכנון מכאני (סוליד כדוגמא) ציוד היקפי: אין צורך רכיבים בסיסיים נחוצים: כונן SSD, כטיס מסך nvidia quadro שקט: לא חשוב גודל: מסך 15.6" מערכת הפעלה: window 10 , אופיס: ללא חנות ספציפית: לא מועד קניה: מיידי

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ros007,

שלום, הציעו לי דרך ספק האינטרנט באמצעות מכירה קבוצתית לרכוש את המפרט הבא ב 1600 ש"ח ללא מסך. אודה להתייחסותכם בדבר המפרט האם כדאי. הצרכים שלי מהמחשב הינם צרכי משרד גלישה מרובה באינטרנט וצפייה לעיתים בסרטים. ניתן גם לשדרג חלק מהרכיבים אשמח לשמוע את דעתכם אלו חלקים מומלץ לי לשדרג כמו כן חשוב לי כי לא יהיה מצב של אבטלה במחשב כלומר שלא יהיה מצב שיהיה רכיב מהיר כאשר יתר הרכיבים לא מסוגלים להגיע למהירות זו להלן המפרט: לוח אם דגם: GIGABYTE GA-VM900M סוג ציפסט: via מהירות FSB: 1066 MHz כ.מסך משולב: VIA P4M900 Chipset VIA Chrome9 כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת…

20. שלום לכולם, הינני מעוניין לרכוש מחשב ומסך, עוד השבוע, לצורכי תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים ושימושים כללים. תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים, אינטרנט, צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)., אקליפס, ויזואל סטודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FIFA 2014, GTA V, WATCH DOGS, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הייתי רוצה שתעשו לי מפרט ב3800 שקל לא פחות ולא יותררררררר של amd בעיקר והכרטיס מסך של Radeon 9600 כולל ציוד הקפי מסך מקלדת עכבר ואם אפשר שהיה הרבה גיגה הרץ ושהיה מי החנות של Ksp תודה לכולםםםםםםםםם :yelclap:

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by aloneg,

מחפש מחשב בייתי בסיסי שמיועד בעיקר לאינטרנט, OFFICE ומוזיקה וסרטים(אולי יציאה S.VIDEOג) מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤624 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤374 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤273 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: JSP-TECH N-100C - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤211 אחריות: שלוש שנים. מחיר …

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. בס"ד שלום אני רוצה מחשב שקט (חשוב מאוד) שיוכל להפעיל FULL HD קצת משחקים של הדור הנוכחי ושלא יתקע לי שאני מפעיל משחק סרט וגולש ביחד, לא נועד למשחקים כבדים (CRYSIS), חשוב לי שיהיה לו DVI HDMI VGA (אפשר בכרטיס מסך), אופטי וקואקסיאלי (מה יותר טוב?) זיכרון 1TB ן4GB RAM מארז קטן ואם אפשר המלצות על כונן בלו רי צורב\ולא צורב, ולא צריך ציוד היקפי תודה וערב טוב לכם

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. היי חברה שלי רוצה לקנות נייד שמיועד לגרפיקה "קלה", גם משחקים "פשוטים" יחסית כמו סימס 3 וכו'... אבל השימוש העיקרי בו הוא כללי. גודל המסך - 14 ומעלה משקל - לא חשוב זמן סוללה - מינימום 3 שעות יציאות מיוחדות - HDMI BlueTooth כונן קשיח - 500GB צורב DVD כמובן אחריות בינלאומית - לא חייב, אבל אחריות 3 שנים העדפה לחברה - Dell או HP קיבלתי 2 הצעות שנראו לי טובות, תגידו לי איזה יותר טוב והאם שווה לקנות אותו, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת: Dell studio 1558 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i3.htm 4500ש"ח או HP Pavilion DV6-2110 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749148 4300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  25. מחפש המלצה למחשב נייד תקציב 6000-8000 שימוש: לימודים + עריכת וידאו + תוכנת שרטוט. כמוכן קיבלתי המלצה למחשב toshiba Satelite Pro A200-20j מסך 15.4 2 GB זכרון , T5750 2.0 במחיר 5950 + שנתיים אחריות מה דעתכם תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.