עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by satyrido,

היי, מה קורה?זקוק לחוות דעתכם על המפרטים הבאים (חשוב לציין - המחיר הוא לפני מע"מ, לא כולל): HP Pavilion 14-n204ej/14"/ i5-4200U/4GB/500GB/ 8670M 2GB AMD/Win 8 STD/3YW/White 750$+מע"מ HP Pavilion 15-n200sj/15.6"/ i5 4200U/6GB/500GB/ NVidia GT740M 1GB / DVD/Win 8 STD/3YW/Black+Silver 785$+מע"מ HP850 EliteBook /15.6 "FHD/ i7-4600U/8GB/ 500GB 7200 /Radeon8750 1GB/ W8dgW7pro/ 3yw on site/ 1.88k 1470$+מע"מ HP Pavilion 15-n204ej/15.6"/ i7-4500U/8GB/1TB/ GT740M 2GB Nvidia/Win 8 STD/3YW/White 930$+מע"מ כרגע קורץ לי המפרט האחרון, שנראה הכי טוב והגיוני במחיר. המחשב מיועד לעבודה עם סרטים ב-HD, העדפה לאפשרות עבודה עם DXVA (האצת ווידאו מבוססת כרטיס גרפי, לכן הכרטיסים הקצת מ…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by liortaib,

תקשיבו אני יכול להביא מעבד q9450 ב 159$ ולהביא מעבד qx9650 ב 495$ (המחירים אמתיים ובאמת ככה!!!!אני לא משקר!) אוקייי עכשיו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו השאלה היא האם לקחת מעבד qx9650 עם כרטיס מסך 1 4850 או... לקחת q9450 עם 2 כרטיסי מסך 4850 cf פשוט אין לי תקציב גם ל cf וגם ל qx9650 אני שואל מה אתה מציעים????? היעדים של המחשב הם משחקים כבדים היחס בין המחירים הוא מאוד קטן אז זה לא משנה כל כך לתקציב תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by bd,

הדגם הזה מחשב נייד T5550/160/15.4/2GB Lenovo N200-TY2EDIV Intel Core2Duo Processor T5550, 1.83Ghz _sound יציאת התקן קול ALC861VD כללי סט רכיבים Intel Crestline GM945 + ICH8M תצוגה גודל מסך 15.4" רזולוציה מקסימלית 1280*800 Vibrant View כרטיס מסך Intel X3100 upto 256M זיכרון זיכרון פנימי 2GB DDR2 (667Mhz) איחסון (דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים) דיסק קשיח 160GB SATA 2.5" כונן אופטי DVD Multi Burner רכיבי תקשורת כרטיס רשת 10/100 Ethernet רשת אלחוטית 54M 802.11g מודם (RJ11) 56K יציאת BlueTooth יש יציאות וחריצי הרחבה יציאות USB 4 X USB 2.0 יציאת טלויזיה יש יציאת FireWire יש מצלמת אינטרנט יש תוכנות כלולות (מע' הפעלה ואחרים) מערכת הפעלה Microsoft Windows …

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 2,700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 20.1 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בין לא לקל/בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  5. שלום קניתי מחשב נייד של לנובו (T500) ועימו התקנה של וינדווס 7 בגרסת 32 ביט מכיוון ובגרסה זאת יש הגבלת זכרון ל3 גיגה בלבד הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט האם יש אפשרות לשדרג דרך לנובו? כלומר מבלי לרכוש ווינדוס חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by mbensho,

אהלן אהלן אני מעונין לרכוש מחשב עבור הורי (גיל הזהב) כאשר יש אפשרות שבה הנכדים (בני 5 ו6) יעשו שימוש מידי פעם בשנים הקרובות באופן כללי רוב השישמוש יהיה גלישה באינטרנט ומעט ישומי OFFICE ומעט משחקים (פשוטים) עבור הנכדים. תקציב 3500~ כרגע אין שום ציוד הקפי או בקיצור צריך הכל מקלדת נוחה עכבר מסך(רצוי מסך 20" ומעלה) רמקולים (אולי אפשר מובנים במסך) צורב פשוט ו HD סביר שלא יעשה בעיות לאורך זמן יש צורך בשליחה ומענה לפקס באופן ישיר -> מדפסת/פקס/סורק/מכונת צילום שתעבוד בצורה פשוטה (אם אפשר להדפיס תמונות ממצלמה דיגיטלית ישירות עדיף) רצוי שלא יהיה רועש 1000 תודות מראש מ

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  7. שלום היום אבא שלי הפתיעה אותי וקנה לי מחשב חלקי אני צריך את דעתכם מעבד - lga775 dual core 3 /2x2m/800 mhz לוח אם - gigabyte ga-vm900m retail מארז +ספק כח קרור למעבד - igloo 5062s 775 p4 black plate זכרון- stt ddr2-667 1g/s-rigid אכשיו אני רוצנ לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם,מעבד ובנוסף אני רוצה להוסיף זכרון והארד דיסק. ואני צריך הצעה לכרטיס מסך תודה!!! פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 15:36:12אני ממש צריך את העזרה שלכם בקשר למעבד והלוח אם. זה המעבד הוא טוב? http://vilcom.co.il/shop/product_info.php?cPath=29_30&products_id=259&osCsid=af99958407f3bfabe4ad87dc4d445355 --------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  8. מחפש מחשב נייד למטרת לימודים ומשחקים ברמה בינונית (לא גיימר). מסך 14" או 14.1" שיהייה core 2 due לפחות 1 גיגה זיכרון. תודה : )

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. התקציב: עד 6000 ש"ח. היעד: מחשב שיריץ סרטים באיכות טובה (480P), שזמן חיי הסוללה יהיו ארוכים (5 שעות), שיהיה נוח לקרוא בו, ושכמובן תהיה תמיכה בווייפיי. כונן אופטי הוא לא חובה אבל כונן קשיח גדול יתקבל בברכה. שהרמקולים, המקלדת והטצ'פד יהיו איכותיים ו...זהו. חשבתי על hp mini 311, אבל אני מתלבט אם גודל המסך שלו יספק אותי. ד"א אני כותב מהפלאפון. עד מתי מרץ 09?!?!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

תעזרו לי בבקשה עם מפרט עד 2500 מksp ללא מסך בעיקר למשחקים מksp ללא מערכת הפעלה כולל עכבר ומקלדת

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by Pyron,

שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by kuBBia,

שלום, אני סטודנט לעיצוב, אני רוצה לקנות לפטופ ללימודים ובהמשך לעבודה חשבתי להזמין workstation מארה"ב תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכ500ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב למטרות עיצוב- Photoshop,Solidworks,Illustrator (מן הסתם גם שימוש רגיל אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למטרות עיצוב, כרגע בתור סטודנט בהמשך לפרנסה, בעיקר סוליד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. אני עוזרת לחברה שלי שזקוקה למחשב חדש. הצרכים שלה הם: היא צריכה כרטיס קול 5.1 ערוצים. אל הכרטיס היא מחברת מיקסר ואליו כמה כלי נגינה. זה לא צריך להיות כרטיס ברמה עולמית, אבל גם לא משהו בסיסי. בינוני. שאר הצרכים הם רגילים כמו גלישה וצפיה בסרטים ככה ששאר המחשב באמת יכול להיות בסיסי ביותר. יהיה מעולה אם תצליחו להכניס מסך LCD פשוט ביותר לתוך המפרט. לא צריך להיות מסך מאוד איכותי, היא לא יושבת על המחשב שעות על גבי שעות. שהמפרט יהיה מTMS בבקשה.

14. שיהיה פה הכול כל הציוד היקיפי כולל מסך LCD שיהיה צורב DVD מחשב בשביל משחקים ואינטרנט ושירים תודה לעזוריםםם

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by david_borohov,

שלום.... אבא שלי מעוניין במחשב עריכת וידאו חדש, המחשב מיועד לעריכה מקצועית, של אירועים ועליו לבצע פעולות במהירות מרבית. חשבתי בכיוון של 6600 ו2 ג'יגה זיכרון, אין צורך בכרטיס מסך מטורף. אם אפשר לבקש לכלול בתקציב כרטיס עריכה dvstorm 2, בנוסף למינימום 500 ג'יגה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. בנוסף חשבתי על כונן רפטור קטן למערכת הפעלה. שני צורבי דיוידי איכותיים, מסך lcd 19" וציוד היקפי, רמקולי קריאטיב פשוטים יספיקו. במידה ואין אפשרות להכניס את כל הנ"ל בתקציב, אפשר לחרוג בכמה אלפים, עד מגבלה של 15 ש"ח. תודה רבה, דוד.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by AmitDanan,

יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (C2D עם 2 גיגה זיכרון). אני צריך מחשב שמשמש בעיקר לשלושת הדברים הבאים: 1. עבודה משרדית 2. קצת משחקים (אני לא משחק הרבה כי אין לי זמן, אבל הוא צריך לתמוך ולהריץ בצורה טובה משחקים חדשים ) 3. סוג של שרת. אני רוצה לבצע עליו כל מיני ניסויים ב DATABASES (למשל התקנת oracle cluster על שתי מכונות וירטואליות) כך שהוא אמור להיות די חזק כדי לסחוב את זה. כאמור, התקציב הוא עד 6K, אבל אשמח אם אצא גם בפחות נזק. אני כנראה לא אבצע OC ומעניינים אותי רק רכיבי ליבה (שילוש קדוש + כרטיס מסך). כבר יש לי מארז, ספק, דיסקים, מסך, צורב וכ"ו מהמחשב הקודם. על מה אתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  18. טוב שלום ותודה מראש ככה המפרט לפי מה שאני יודע הוא לעסקים, קניתי מסך היום לאחר עיון פתחתי בLCD זה פה -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300522.0 בינתיים מרוצה. טוב עכשיו הגיע הזמן להחליף גם את המחשב אז זה מה שהוצע לי: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090265-1139375-1139375-1139375-13069126-13069590-80155205.html חוץ משינוי ב"זיכרון סטנדרטי"1024MB (לא כמו שרשום) את האמת הפסקתי לעקוב אחרי הפנטיום 4 ככה שאני לא מבין במעבדים החדשים ויש היום כל-כך הרבה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מה צריך לשנות או להוסיף או בכלל אם זה משתלם? בטח אני יעביר את הכרטיס טלויזיה אני מקווה שהוא יעבוד עכשיו הוא עובד על XP , אבל בשידרוג הקודם הייתי צריך להחליף כי הכרטיס לא נתמך …

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. היי שמתי לב שהמחירים של הניידים של HP ב EBAY די זולים משאר החברות במיוחד בסקטור HIGH END GAMING LAPTOP למה ? איפה הקאצ' ?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. שלום, אני מחפש המלצות לרכיבים מחו"ל שמשתלם לי לבקש שיביאו לי לארץ כדי לבנות סביבם מחשב למשחקים ( ללא אוברקלוק בעתיד הקרוב) לדעתי הכי כדאי ואמין זה מעבד וזיכרונות אבל אם אני טועה אז בבקשה....תציעו ..... הערה : אין אפשרות שיביאו לי רכיבים גדולים כמו מארזים וכו'.... תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. מה התקציב המקסימלי? 2500 שקל. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקים וכונן קשיח. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא צריך סופר שקט, אבל גם לא טרקטור. נגיד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני אשחק בהרבה משחקי יריות וספורט. כל יום המחשב יפעל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מחפש מסך,כנראה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים שיצאו בשלוש שנים הקרובות. יריות,כדורגל,כדורסל,פע…

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by Seaninho10,

אני מחפש מפרט למשחב שעיקר ביצועיו יהיו משחקים (לא כבדים מדי), אינטרנט, מוזיקה (לא מקצועי), סרטים (לא עורך או משהו כזה). אין ברצוני לבצע OC. מבקש דעתכם על מפרט זה... אגב, התקציב הוא 4.5K גג!!... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1177 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by dariapod,

Hi everyone, I'm Israeli and currently am in the USA I decided to buy a Laptop for myself, for the University and personal use and I would love to get your advice about which laptop should I buy. these are the features that I want: 1. it doesn't matter the price. 2. 13-14 inch screen 3. fast and reliable computer that would last for many years 4. memory of not less than 200GB 5. I'm not going to do any kind of editing movies or something like that 6. I am going to store music and pictures and small size videos and documents of course. 7. a good fast internet connection ( an internet camera would be nice but not necessery) I would really appreciate your help!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. מדפסת כבר חשבתי על משולבת מבית BROTHER ככה שעדיף שתבנו מפרט עם שאר החלקים ב4300.תודה.עדיפות מ KSP או לוג'יק.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.