עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מחפש מחשב נייח לסרטים\גלישה באינטרנט ומשחקים , צריך שיריץ אותם בצורה סבירה. מעדיף שיהיה הרבה זיכרון HD לא גדול במיוחד וללא ציוד היקפי התקציב המקסימלי הוא 4K אבל עדיף כמה שפחות הצעות רציניות בבקשה , תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Syrex,

המחשב אינו למשחקים אלא לעבודה חזקה ושוטפת,המחשב צריך לכלול את כל הציוד היקפי. כמובן צורב DVD. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חברים... אני מחפש מחשב טוב לחברה שלי... המחפש אמור להפעיל את כלל תוכנות אדובי (כולל הכבדות AFTTER FX וכו') וכן תוכנת 3DMAX.. עדיין לא ידוע באיזה גירסה... לא מתוכנן OC למחשב כמו שלא מתוכנן איזושהו קירור מיוחד רצוי שמחשב יהיה שקט או לפחות לא ממש רועש כי הוא ימוקם בחדר שינה מומלץ על מערכת INTEL אבל אשמח לשמוע גם על AMD אני יודע שמערכות Q של אינטל די טובות לי יש אחת כזאת אבל מצד שני אולי כדי מערכת מבוססת i3/i5 או משהו אחר בכלל בכל מקרה לא לרדת מ 4GB זכרון כמו שהזכרתי בכותרת.... אני מחפש בשביל המחשב גם מסך טוב שיתאם.... מנסיוני המסכים של סמסונג די טובים.. ודי זולים... לי יש מסך של NEC שאני ממש ממש אוהב את הצבעים שלו (מאוד מדוייקים) והבנתי שDELL מעולה לעבודה כזאת (גרפיקה…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. אני צריך מיפרט ב 3000 ש"ח שלא יחרוג עם מסך וצורב DVD חשוב לי שיהיה גם טוב למשחקים ואני צריך שתביאו לי קישור לחנות שהכי משתלם לקנות ממנה את החלקים שהבאתם באזור ירושלים עדיף תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. תאמינו או לא, סבתא שלי מתלוננת שהמחשב שלה (פנטיום D 3.2GHZ מלפני כשנתיים) איטי מדי. אני לא מבין איזה מהירות חשובה בדיוק, אבל אין טעם להתווקח... : אני צריך את עזרתכם לבחור מפרט חדש, לשימושים ביתיים לייט - קצת משחקים ללא גרפיקה, הרבה אינטרנט ואופיס. התקציב הוא כ-2000 שח, לקניה בחנויות באזור הקריות בלבד (אני לא אשלח את הסבא לטיולים למרכז) יש יתרון גדול, למארז קטן פיסית בניתי 2 מפרטים בסיסיים, אחד מבוסס אינטל ואחד AMD. תגידו מה דעתם או המלצה למשהו עדיף. מפרט ראשון - מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Foxconn A88GMV http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A88GMV כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD10…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש קופסא בלבד בלי ציוד היקפי. אני מחפש מחשב לעבודה בסיסית בעל מארז שוכב (כמו HTPC ) בעל אוורור יעיל. אין צורך בצורב , כ.מסך(הנוכחי כ.מסך בעל hdmi אז אין צורך לשדרג) חובה לפחות 4GB זיכרון . (אם יהיה מעבד quad במחיר סטייה נורמלי אז יתקבל בברכה) יום טוב ותודה.

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  7. היי, אני עובד בפוטושופ עם P4 ו-512 MB זיכרון, עם כרטיס מסך בסיסי וזה מצויין בשבילי גם לעריכה של קבצים של מאות מגה בייט. אני רוצה לקנות מחשב חדש, מיועד לעבודה כזאת, אבל משודרג יחסית למה שיש לי. זה מפרט שבניתי ב-tms : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 404 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 167 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew ¤ 4…

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצות למפרט, לעבודה בפוטושופ בעיקר, ללא מסך וציוד היקפי. תודה לממליצים

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  9. שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי פה, ניסיתי לקרוא את הדיונים שלכם אבל בהחלט חסר לי ידע על מנת להבין את הכל... בכל מקרה אני צריך (למטרות תחביב ועבודה) להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית. התוכנות העיקריות שירוצו עליו ב90% מהזמן יהיו פוטושופ, אוטוקאד, וסוליד, בשאר הזמן יהיו עוד כל מיני תוכנות של מהנדסים שאני מקווה בשבילכם שאתם לא מכירים מסך כבר בדרך אלי משיקולי תקציב ויתרתי על הדגמים המעולים של EIZO והלכתי על DELL 22 2209WA עם פאנל IPS - חדש ביד 2 נמכר ב1300 ש"ח. הכי עונה למטרה של יעילות מול מחיר שמצאתי. בנוגע לשאר המפרט התקציב שלי כרגע הוא 4000 ש"ח. הבנתי שאני מעדיף שהמערכת תתמוך בצורה מלאה ב64 ביט - תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו הוא: מע…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. מפרט לעבודה בתלת ועריכת וידאו הלוח מפני שצריך את הפיירוייר וכל PCI פנוי צריך יציבות אדירה ותמיד יעבוד מול מול שני מסכים ברזולוציה גבוה לא יעבור אובר קלוקינג. האם יש צורך במארז טוב יותר? זה לא נראה לי מפרט שמתחמם כלכך והאם יש צורך בזכרונות מהירים יותר ? האא וממש לא יהיה לי צורך ב-SLI בתקציב של ש"ח 10.000 1 1530 ¤ Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1 1495 ¤ GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 2 635 ¤ TWINMOS DDR2 1024MB 533mhz 1 635 ¤ WD 320GB 7200RPM 8MB JB או 16mb 1 3290 ¤ LEADTEK Quadro FX 1500 PCI-E 256mb 1 250 ¤ NEC ND4570 16x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK 1 520 ¤ Supertalent Aluminium CA-601UFB BLACK Tower w/Transparent Window 1 700 ¤ ENERMAX LIBERTY 500W

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אהלן אחרי 3 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב אז בעיקרון אני עובד על MAYA MAX אפטר ועוד כל מיני כאלה מסביב , יש ברשותי כרטיס QUADRO 2000 ככה שכרטיס מסך לא צריך. בעיקרון אני מחפש מפרט שיתן מענה הכי טוב לצרכים שלי, עבודה מהירה , זמני רנדר בהתאם לאל צורך בזמן המתנה ארוך( עד כמה שאפשר ) כרגע אני עובד עם 2 מסכים, אולי אני אשדרג בעתיד , כרגע לא מעוניין. כוננים קשיחים אני צריך רק SSD אחד כלשהו, את כל השאר אני יעביר מעמדת העבודה הנוכחית שלי . וזהו בגדול אשמח לשמוע הצעות , מארז נראה לי אני ילך על CM 690 2 או משהו כזה , כרגע יש לי CM690 ואני מבסוט ממנו, אפשר גם לצרף מערכת הפעלה חלונות 7 לכל העניין . תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  13. שלום רב, הרבה זמן אני מסתובב כאן לקראת קניית המחשב החדש שלי, קודם כל תודה על העזרה (רק מקריאה..) למדתי מהפורומים הרבה! הגיע זמני לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט וקיבלתי הצעת מחיר (אני יודע שמעט יקרה) אך הבחור חבר ותיק של המשפחה ו"יש על מי לסמוך", יותר מאשר חנויות רשת שלא כאן המקום לנקוב בשמן. *אני מצטער על הבלאגן אני רושם עכשיו ממאק ואני בעבודה לוח אם ASUS P5B 965P BOX Core2Duo E6400 2M 775 1066FSB זכרון פנימי תוצרת היונדאי MHZ667 DDR2 GB1 2 יחידות 320GB II SATA WD 16MB buffer 7200RPM צורב DVD תוצרת NEC.דגם 5170 beige X18 dual layer (אני רוצה להחליף לפיוניר 111) כ. מסך E-PCI Point of view דגם GT7600 GEFORCE DVI HDTV MB256 כרטיס לכידת וידאו KIT MCE 150HAUPPAUGE PVR…

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: Autodesk Maya, Photoshop, Flash וכל התוכנות של Adobe ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). זה לא לשם פרנסה, אלא כתחביב אך בכל זאת אני מרנדר באופן תדיר ורוצה רינדור מהיר וברמה גבוהה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אוטוקד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by orenxx290,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה. אני סטודנט לאנימציה, אני מחפש מחשב חזק ומקצועי לעריכה גרפית שליטה בתוכונות כבדות כגון : 3D MAX ,MAYA .AFTER AFECET. שיעמוד לי חזק במידולים, ורינדור, ללא ציוד הקפי. והשאלה החשובה האם להביא כרטיס גרפי חזק למשחקים כגון 580GTX ולשלב אותו עם כרטיס QUADRO יחסית חלש ולשלב בינהם או להביא כרטיס QUADRO חזק אחד וזהו בלי כרטיס גרפי של משחקים. התקציב שלי הוא 7K לכל המפרט אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימלי?- 7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים - עריכה גרפית בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. שלום לכולם, אני בעיקר עובד בפוטושופ של תמונות שאני מצלם, ואולי גם בעתיד על וקטורים וציורים. בקיצור, גרפיקה דו מיימדית. עכשיו קניתי מסך DELL 2209WA ואני רוצה להחליף את המחשבף לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים, רק קופסא(שלא תעשה הרבה רעש אם אפשר כי זה משגע אותי). בכל מקרה, אני לא רוצה להציף פה את הפורומים אבל בעיקר שאני רואה מפרטים על גרפיקה, זה תלת מימד, ואני מניח שיש הבדל בדרישות המחשב. כמו כן, גם כל ההמלצות של המפרטים של HWZONE עוסקים בגרפיקת תלת מיימדית. כרגע יש לי SAMPRON 3000 ונראה לי שיותר נמוך מזה אי אפשר לרדתף כל פקודה פשוטה בפוטושופ 3 לוקחת לפחות 15 שניות... נראה לי ש4000 ש"ח יספיקו, אם לא 3500. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי, אני מאוד מעריך את זה.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. יש לי מפרט שבניתי ואני חייב לקבל חוות דעת מקצועית רכיב נתונים intel ספק כוח+מארז Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מקלדת עכבר צורב DVD לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך קניתי כבר QUADRO FX 1400 כרטיס קול קירור ARCTING COOLING- 775 FREEZER-7-PRO יש לי כמה שאלות האם Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt הוא ספק כוח ריל או לא כי אני יודע שממליצים עליו ואיני יודע אם הוא אמיתי????.. האם ספקי כוח של EZ COOL 400W הם REAL והאם הוא שווה משהו ????? והאם יש עוד מארז וספק 400W במ…

• 14 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום,זקוק למפרט מחשב לידידה שלי עד 2000 שח ללא מסך.ללא עכבר ומקלדת וציוד הקפי. השימושים הם פוטו שופ,אוטוקד,אילוסטרטור ותוכונות של בניית אתרים תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  22. אני משתמש בעיקר בתוכנות שמצוינות למטה לעריכת צילומים עיצוב גראפי ועריכה בסיסית . עבודה עם הרבה חלונות בו זמנית . תקציב - 3.5 השתדלתי לרשום על פי הכללים של הפורום 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ) 3. ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (אלחוטיים) לא צריך מסך 4. לא צריך כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב אבל לא לא ממש חשוב..לא צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב 7. צריך מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם?מספר רב של ישומים וחלונות פתוחים בו זמנית . 9. חשוב שקט באופן לא קיצוני 10. מתוכנן OC? לא יודע מה זה אז כנראה שלא אבל אשמח לדעת מה זה . כמו כן המלצה…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  23. אהלן, זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט, לעבודה גרפית ב2D ועריכת ווידאו בתוכנות מסוג:פוטושופ, פינקל (עריכת וודיאו), פרימייאר. לא כולל עבודת3D. המחשב יחובר למסך 19 אינצ' (לא יודע אם זה משנה), ויש רצון לחבר עוד מסך (שתהיה את האפשרות הזאת במחשב). רצוי שיהיה מקורר טוב, הרעש לא משנה. מבקש שהמפרט יורכב מSKYPC שכן משם המחשב יירכש. תודה רבה לכל עזרה, איתי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בוקר טוב. את המפרט הבא קיבלתי פה בפורום : http://www.tms.co.il/preview/spec/4nkdbfpy הלכתי איתו לחנות מחשבים קרובה לביתי וקיבלתי שם כמה הערות והארות.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 1. מעבד- נאמר לי שאם אני לא מעוניין בoc אז אין צורך לקנות את גרסאת הtray ולהוסיף מאוורר אלא לקנות את גרסאת הbox ובכך לחסוך. מה דעתכם על זה? 2. לוח אם -מבקום של גיגבייט עדיף אינטל שהוא יותר יקר אבל יותר טוב, לטענתם קל יותר לקבל אחריות על הלוחות של אינטל. ולכן הציעו לי את הלוח הבא- elkhorn greek. בגרסא מקבילה למה שציעו לי המפרט. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? 3.כרטיס מסך- של gainward(לא שמעתי עליו) עדיף על ספרקל לטענתם. 4. זכרונות ram,ssd,וקשיח- הציעו לי פירמה אחרת, טוענים שאין הבדל. הזכרונות של קינגסטון …

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by TheReaper,

טוב אני צריך מפרט לעבודות גרפיות בCOREL בלי משחקים בעיקרון יש רק כמה דרישות קטנות לוח אם עם 4 סלוטים של DDR2 160GB הארדיסק (לא צריך יותר...יחסוך בעלויות) בעיקרון אפשר לחרוג עד 5500 אבל אם אפשר להימנע מזה אז יותר טוב (עדיין צריך לקנות WINXP)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים