עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש משרדי(אופיס)+אינטרנט+סרטים עד 1500 שקל ללא ציוד הקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by Gal Morgenstern,

שלום ותודה מראש, אני לא מבין גדול ולכן הפרמטרים שלי יחסית בסיסיים. תקציב: 8000-11000 ישמש לטובת הרצת קוד בסיבוכיות גבוהה (בעיקר בתוכנת מטלב) קריאה (בעיקר בפורמטי PDF) כתיבה (בעזרת תוכנת LATEX). שימוש לפנאי - מוזיקה, יוטיוב וכדומה לא נועד למשחקים. מטרות: מחשב מהיר וחזק עם מינימום תקלות. מחשב קל ונוח לנשיאה (בסדר גודל של 13 אינץ) נוחות הפעלה גבוהה זמן עבודה ממושך (בטריה) תודה מראש לעונים נ.ב - אני חשבתי מראש על apple macbook pro אבל מצד שני אף פעם לא היה לי mac.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  3. Started by bugosdckh,

שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב ללא מסך עד 2000 ש"ח. האם יש למישהו הצעות? המחשב לא מיועד ל OC מיועד לאינטרנט ולמשחקים לא כבדים. (NBA) תודה.

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by ירדן שמע-ציון,

שלום, אני קניתי לוח אם mini ATX וכרטיס גרפי די קטן (מאוורר אחד) ואני הייתי רוצה לקנות מארז עם לפחות חיבור אחד USB 3.0, ועם מסננים שבקלות ניתן לנקות שעולה פחות מ-300 שקל. תודה לעוזרים.

6. שלום, אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט למחשב משחקים ב4700K ואני לא מתכוון לעשות oc. מעונין לרכוש את המחשב בiqpc אז אם אפשר לתת לי מפרט משם. מטרות המחשב:משחקים וגם קצת גראפיקה. ציוד היקפי: לא צריך ציוד היקפי, חוץ מצורב dvd שאת זה אני רוצה במפרט. לא צריך כרטיס קול . יש לי עדיפות למחשב 4 ליבות אם אפשר את q6660. העיצוב חשוב לי מאוד והשקט עוד יותר ואני מעונין שאתם תחליטו לפי התקציב בין antec p182 או אנטק סונטה 3 עם 500W ספק כוח. אם יש משהו להוזיל כדי לקנות את הp182 ואפשר לצמצם בו אז אפשר. ואני רוצה כרטיס טלויזיה של pvr 150. ואני צריך את הרכבת המחשב במעבדה. *יש לי התלבטות רצינית מאוד בנושא הcf יש לי עוד כסף להוסיף למפרט בשביל הענין של ה-CF אבל אני רוצה לדעת אם בכלל אני צריך את…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי פשוט( אינטרנט אופיס,הורדות) עד למחיר 1.5K **עריכה** 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 % 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. ו OFFICE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מעל 7-8.6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  8. המסך נשבר ואני רוצה להוריד אותו לגמרי ולחבר לו מסך נייח. המחשב הוא compaq presario בן שנה בערך. השאלה אם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשמנתקים אותו ואת החוטים אליו? עד כמה שנדמה לי לא צריכה להיות בעיה, פשוט רוצה להיות בטוח.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  9. היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. * מטרות המחשב? גיימינג ( Fallout 3, Mass Effect ), לימודי מדעי המחשב ( בנושא זה המחשב צריך להחזיק 3-4 שנים ) * גודל המסך? לא כל כך חשוב בכל מקרה לא יותר מ 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות אבל גם שעתיים זה בסדר ( 90% מהמקומות יש איפה להטעין אז בקטנה ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI.. לא קריטי * בלוטות? אין לי מושג מה זה אומר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? אפשרי לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. טוב זה כל הבסיס... הנה כמה מחשבים שמצאתי אבל האמת שאני לא סגור על אף אחד מהם ומחפש המלצות מאנשים נוספים: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsam…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by adi518,

אהלן, אז ככה...אני צריך את עזרתכם במפרט חלקי בלבד...מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרונות (4G) ספק כח (משהו עם כבלים נתיקים ככה שאפשר לחבר רק את מה שרוצים). כל השאר כבר קיים ומתאים לשדרוג. אני בעצם מוציא את כל החלקים הפנימיים הישנים ושם חדשים. הדבר שהכי קשה לי לבחור זה לוח אם......יש פשוט כל כך הרבה דגמים, עד היום היה לי ABIT IS7 והוא היה לוח נהדר. נראה לי שכדאי ללכת על תמיכה ב- DDR3 (אם כבר קונים אז משהו שגם מוכן לבאות)... וזהו לגבי שאר הפיצ'רים שיש היום בלוחות אני לא כל כך עדכני אז אני אשמח אם מישהו יגיד מה הדברים העיקריים שכדאי להתמקד בהם. זה המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו... מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 640MB אם יש משהו עדיף של ATI אשמח לדעת... זכרונות שני סטיקים…

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  12. תקציב: 5000 חריגה מקסימלית:לא לחרוג האם המחשב מיועד למשחקים/תוכנות/אינטרנט/מוזיקה: למשחקים בעיקר. אם המחשב מיועד למשחקים אילו משחקים:מחשב שיריץ משחקים כבדים על high בלי לאגים כמו Assassins creed ו Crysis ו Bioshock אם המחשב מיועד לתוכנות אילו תוכנות: כל מיני אם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה: שמיעת מוזיקה. האם יתבצע OC(המהרת חלקים במחשב): לא ציוד הקפי: האם הקונה זקוק לציוד הקפי? כן אם כן איזה ציוד צריך? מסך 22 , מקלדת , עכבר , רמקולים: שהמקלדת והעכבר לא יהיו יקרים כי כבר ראיתי שמביאים מקלדת ועכבר ב- 300 ש"ח, ורמקולים עד 150 ש"ח לא יותר. האם הקונה זקוק לכונן אופטי? כן אם כן איזה כונן: צורב DVD מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו: 300+ אמצעי ת…

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by prexus,

אז זהו, אני קונה מחשב בימים הקרובים או שאני מחכה שאמא שלי תהיה בחו"ל בסוף אפריל, אם אני קונה בארץ זה יראה ככה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 585.75 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteo…

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  14. מדובר על מחשב HP PAVILION יש לי רק מד של אחוזי ולא זמן.. אפשר לדעת איך שהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. כבר כמה ימים שאני חורש אתרי סיקורים, סרטונים וחוות דעת של משתמשים למחשבים ניידים.. בסה"כ, אחותי צריכה את המחשב לגלישה, סרטונים וסרטים, תוכנות (office וכל מיני תוכנות חישוב של רו"ח). אני לא יודע עד כמה יפריע לה מסך מבריק, כי המחשב יהיה בשימוש רק בבית. אני יודע שיפריע לה מחשב איטי (מעבד איטי לא בא בחשבון), וזו הסיבה שלא הלכתי לכיוון מחשבים זולים יותר, וגם רציתי שתהיה לה את האפשרות המהירה של USB 3 כי היא משתמשת הרבה ב-flash drive. היא גם לא משחקת במחשב, בכלל (אפילו לא casual)..... ככה שכרטיס מסך לא כל כך רלוונטי, אבל משום מה היה קשה לי להתעלם מהמחשב האחרון שהוספתי שהוא גם מהיר וגם יש לו 7670M, והמחיר לא בשמיים.. אבל לא נראה לי שיהיה לה שימוש לזה. עוד משהו בעייתי זה רעש, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by x-amin,

מארז קומפיוטר לייט לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד E6300 זיכרון 1GB (2X512) טווינמוס דיסק קשיח 250GB היטאצ'י ג'יפורס 7600GT 256MB אבל אולי ביום ראשון אני מחליף ל7900GS בתקווה שיהיה לספק...מקסימום לא נורא... מקלדת לוג'יטק עכבר קייטיב 4625 אבל זה בנאדם שאני סומך עליו אז העדפתי להוסיף טיפה במחיר ובתמורה לקבל שירות מעולה מה דעתכם...?למרות שהמחיר קצת גבוהה כנראה

17. Lenovo N200 3000 TY2E7IV HP דגם 530V4 אלו הדגמים במחירים של 2800-3000 , איזה מבין הדגמים עדיף? יש המלצות למפרט יותר בתקציב הזה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1426&CatCode=315

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המחשב יקנה בארצות הברית העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב, גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים. מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!. תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מהנסיון שלי, מסכים מבריקים בניידים הם בעיה, כי המסך מחזיר את השתקפות של הסביבה. בבאג הציעו לי רק דגם אחד (מתוך העשרות שהם מציעים) שהוא לא מבריק, האם זה המצב הכללי? האם בחו"ל המצב טוב יותר.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. DELL? HP? איך זה בעיניכם: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4747\ אני לא צריך יותר מ200GB

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by jevans,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המחשב ישמש בעיקר לעבודה גרפית: תלת(אנימציה-רנדר)... AFTER EFFECTS וגם למשחקים(לא קריטי רזלוציה...באטלפילד1943,מודרן ווארפייר 2 וכאלה)...אין צורך בOC וציוד הקפי. צריך עזרה במפרט בעיקר בכרטיס מסך ומארז + ספק.(האם הספק מספיק חזק לI7?) זיכרונות - משנה 1333mhz או 1600Mhz? 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 חריגה קטנה פלוס מינוס...לא למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודה גרפית - תלת מימד(רנדר) דו מימד AFTER וכו...פלוס למשחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי,מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב ח…

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by ron2039,

שלום אני חדש כאן ואני מעונין ברכישת מחשב משחקים בתקציב של 5500 ש"ח ,בניתי מפרט עם כמה מחברי וברצוני לשמוע דעות הצעות והמלצות שונות לגבי המפרט. (החלקים שמסומנים ב * הם חלקים שאני די בטוח בהם וחשבתי עליהם הרבה ,ולגבי המסך אני עדין בהתלבטויות קשות). תודה לממליצים! *מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ¤895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤105 *לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤450 מארז: Coolermaster CM 690 Black מחיר: ¤415 *ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V מחיר: ¤391 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 מחיר: ¤252 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS מחיר: ¤259 *כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by Orsolomon,

היי, הרכבתי לחבר מפרט למשחקים, אשמח לדעת מה דעתכם עליו...מה לשפר, ואולי להרכיב לי מפרט בסכום 4500¤ למשחקים המפרט : http://img208.imageshack.us/img208/5287/sexydk0.jpg תודה, אורש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים