עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לוח אם - intel 965 מעבד - intel croe 2 duo E6420 זיכרון - crosair 1024 8000 mhz כרטיס מסך - nvidia deforce 8500 GT 256 MB דיסק קשיח - WD 250 GB SATA 2 מסך - PROVIEW 19' LCD צורב - יש לי כבר סה"כ 4,500 ש"ח כבר עדיף לשים גם מערכ' vista? ב- 590 ש"ח 64 ביט

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by defrent,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא משהו מטורף לחלוטין אלא משהו טוב שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך, כמובן שאני מדבר על משחקים חדשים ולא Need for speed underground וכאלו. אני מעדיף הארד דיסק קטן יותר (אין צורך ב300 ג'יגה, נראה לי שמספיק 120) לטובת השקעת יותר כסף במעבד או בכרטיס מסך טוב יותר (למרות שכנראה אין הרבה הבדל במחיר, אבל את זה אני לא ממש יודע). אני חבר של אבי מנסורי (aviko) והוא אמר לי שפה יעזרו לי בצורה הכי מקצועית לקבל את המחירים הכי זולים, אז אני מקווה שבאמת תוכלו לעזור לי. בעיקרון המחשב אמור להיות עבור משחקים, אני כמעט לא משתמש בשום תוכנה רצינית אז אין צורך בזה, העיקר שיהיו מעבד וכרטיס מסך טובים וכמובן לוח אם טוב, אבל שוב - אתם המקצוענים לא אני ;D תודה מראש, …

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום לכולם! ראשית, אני מוכרח לציין שהידע שלי בחומרה עומד על נכשל חמור, כך שתמיד אשמח למעט הסברים נוספים אם מישהו מוכן לעזור. בעקרון, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעבודה, משחקים וצפייה בסרטים ובשאיפה יחזיק לכמה שנות שימוש, או יהיה במצב כזה שאוכל לשדרג אותו בעתיד. התקציב שלי מעט מוגבל, כ 5500 ש"ח כאמור כאשר התקרה שלי מסוגלת להגיע עד 6000 גג גג גג (תרתי משמע). מעולם לא עשיתי OC, כך שזהו אינו שיקול עיקרי או משני אצלי, ועל פי רוב העדפתי בחיי את חברת אינטל, אלא אם כן הדעה הרווחת היא שדווקא AMD עדיפה לצרכיי (אני באמת לא יודע). אני מעוניין במחשב שכולל מסך 17 אינץ' LCD, וכולל הרכבה במעבדה\חברה מסוימת. אני יודע שבאופן הזה אני מתפשר באופן רציני על כרטיס מסך, אבל אני לא גיימר כבד ולא…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  4. שלום מתכוון לקנות לפטופ בעיקרון זה היה למטרות לימודים אבל חובה שהוא יוכל להפעיל גם סרטים ומשחקים(לא כבדים). מפרט יכלול: * עבודה משרדית, משחקים קלים יחסית למשל CSS או PES09 לכל היותר ברמה של COD4 בפול גרפיקה,ככה שעדיף כ.מסך קצת יותר טוב מהרגילים העלובים, צפייה בסרטים ועריכה גרפית-פוטושופ בלבד. * מסך- לא סגור על גודל המסך בין 14-17,עדיף רחב, פתוח להמלצות בנושא.וגם שאלה בקשר למסך עם ציפוי מבריק/לא מבריק? חסרונות יתרונות? * משקל רצוי- ללא דרישה מיוחדת * זמן סוללה ארוך- מינימום של 3 שעות עבודה * יציאות מיוחדות- אם לא דורש משהו מיוחד מעדיף שיכלול HDMI * בלוטות- לא חייב * כונן קשיח- מינימום 300 GB * צורב DVD- כן * אחריות בינלאומית- ללא דרישה מיוחדת, אבל אם זה חברה טו…

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Tals-,

אני מדליק תמחשב שלי HP PAVILION חדש... עולה הכל טוב ויפה ופתאום המסך מתחלק ל-2 למעלה יש מסך לבן ולמטה רואים כרגיל.. תשולחן עבודה. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? מה זה יכול להיות? ניסיתי ריסט וכו'.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. Started by amidanr,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות, אין צורך באורות כלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הר…

8. Started by adirgali,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך*לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)* משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים* מעוניין במסך עד 1100 שח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד* קלים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)* בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)* חולה מוזי…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בלי הגבלת סכום, אבל המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (Premier) וסאונד (Cubase) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר (אולי אוזניות טובות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

10. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by Omri^Turgeman,

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by tripdd,

1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by G.P.S,

משהו טוב למשחקים לא צריך משהו חזק. 3000-3500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. אני מתחיל ללמוד חודש הבא טכנאי מחשב ורשתות ואני צריך מחשב נייד לשימוש שם אם זאת אני גם השתמש בו לסרטים,מוזיקה ומשחקים קלים וכמובן איטרנט שלא יהיה מסך קטן מדי ולא גדול מדי,שיהיה בגודל סטנדרטי ממוצע אחד מהמשחקים שאני רוצה שיעבוד עליו להנ"ל הדרישות שלו: Pentium II 400 or above 256 MB or above RAM 600MB or above 32MB or above 3D Display Cards with DirectX support זהו כעקרון... האם התקציב מספיק?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אני לפני רכישת המחשב הבא לצרכים: PHOTOSHOP , תכנות, הורדות ווירטואליזציה (אין צורך במשחקים) אריץ לינוקס בנוסף לWINDOWS- WIRELESS צריך, אבל רק לאינטרנט (קצבים איטיים) המחשב ימוקם בחדר ללא מיזוג - עד כמה זה משנה? העדפה לאמינות ויציבות על ביצועים אשמח אם יהיה ערוץ לשדרוג בעתיד לעבודת וידאו וקול (הוספת כרטיס קול, זכרון, ...) כמו כן הייתי רוצה אפשרות לעבודה בעתיד עם 2 מסכים: יש כרטיס מסך שיותר מתאים לזה? בניתי את המפרט הבא על בסיס דברים שראיתי בפורום מקווה שלא עשיתי מעצמי צחוק. העדפה לTMS תודה חברים מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחי…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אהלן, אני קונה בקרוב מחשב חדש עם לוח אם ומעבד מINTEL, אני עדיין לא יודע איזה סוג אבל אני יודע ששניהם ביחד עולים 2500 ש"ח ואני מקבל אותם ב1100 ש"ח. על גביהם אני צריך להרכיב את שאר חלקי המחשב. קודם כל, מאיזו חברה רצוי לקנות? אני גר בנהריה ויש KSP באיזור אז מומלץ מהם? המחשב הקודם שלי משם ולא היו לי בעיות איתו. כמו כן, אני מעוניין לקנות מסך חדש עם תמיכה בHD.[משמע צריך גם כרטיס מסך שתומך] + TVOUT סך כל התקציב בסביבות 4000 ש"ח כולל המעבד הנ"ל זאת אומרת 3000 בערך לשאר החלקים. בעיקרון, אני לא גיימר אז אני לא צריך מחשב עם יכולות גרפיות מטורפות אבל אני מעלה עליו הרבה דברים אז בעיקרון אני צריך התמקדות על זיכרון פנימי טוב[כולל חברה ומחירים] וזיכרון חיצוני רב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by NewRig,

לוח אם, זיכרונות, מעבד וספק כח. צריך גם כרטיס מסך, ואפשר שיהיה משולב, אך יציאת S-Video הכרחית. הייעוד אינו למשחקים, אלא עבודה שוטפת רגילה כולל סרטים. דגש על מולטיטאסקינג.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  19. האם השלט: http://cgi.ebay.com/HP-Compaq-Notebook-Laptop-ExpressCard-Remote-Control-R1_W0QQitemZ200436652574QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaaf49a1e יתאים ללפטופ שלי - ASUS G51VX *יש צורך במתאם IRDA רגיל/מיוחד ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. אשמח להתייחסותכם למפרט שבניתי למחשב נייח לילד בן 10. נועד לגיימינג קל (בעתיד הקרוב) ובינתיים מעט פורטנייט, ומשחקים קלים. כרטיס מסך אוסיף (אם הילד לא יעצבן) בעוד כחודשיים כאשר יתחלף דור, הכוונה לקנות את הדור הקודם במחיר מוזל. תקציב גמיש - בסביבות 3000 (ללא כרטיס מסך) . דרושים גם התקנים פריפריאליים. אין חשיבות מיוחדת לשקט והילד בטח ישמח לצבעוניות וכו' (אני די התעלמתי מזה במפרט) מעדיף חנות באיזור המרכז ויש לי נסיון טוב עם פלונטר אז בניתי את המפרט בה: לוחות אם - AMD Socket AM4 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B550M-S2H][b]B550M-S2H[/b] - [b]Gigabyte[/b] - [b]AMD B550 Ultra Durable Motherboard with Pure Digital VRM Solution, G…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by Orian015,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיריץ את COD6:MODERN WARFARE 2 במחיר הכי זול שאתם יכולים למצוא לי. לא משנה לי עם בארץ או בחול. יש עדיפות קטנה לניידות. תודה מראש. אני לא ממש מתמצא בנושא אז אין טעם שתשאלו אותי שאלות. :-) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Cheetah,

ממש מוזר, ועדיין לא נתקלתי בתופעה הזו.. פרמטתי את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק , חילקתי למחיצות (גם NTFS וגם FAT32) הכל מזוהה יופי ועובד מושלם (גם בביוס) אך בהתקנה של XP כשמגיעים לשלב בחירת המיקום, הוא טוען שהוא לא מזהה שום הרדיסק על המחשב הזה.. איך זה יכול להיות? הזוי לגמרי.. ניסיתי גם לחפש איזשהי הגנה בביוס אבל לא מצאתי כלום. זהו לאפטופ של IBM. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה? אני הולך לשחק על 1080p 144fps או 1440p 60fps תלוי במסך שאקנה בנפרד אבל אני לא חושב שתהיה בעיה עם שתי האפשויות

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים, המחשב הוא לאינטרנט ולעבודות ואולי גם לקצת משחקים ולסרטים בHD. אני צריך בבקשה חוות דעת על החנות: www.compil.org.il וחוות דעת על המחשב נייד תודה רבה. http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=243#moreDetails

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום לכולם אני מבקש עזרה בהכנת מפרט למחשב שיוכל להריץ את המשחק DIRT בלי בעיות (התאהבתי במשחק ). אני יודע שהסכום קצת נמוך, אבל אני לא צריך ציוד היקפי או צורב. המטרה היא שהמחשב יהיה עם OC קבוע בסביבות ה-3.0 , לאחר סיור קצר בפורום חשבתי על המפרט הבא (צריך להוסיף במפרט מארז וספק - אשמח להצעות) תודה מראש מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤485 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤377 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים