ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד ל-3 שימושים עיקריים: לימודים ולשחק במשחק FOOTBALL MANAGER. וכמובן לראות סרטים כשאני בדרכים. הדרישות מערכת של מנג'ר 09: * מעבד: 1.4GB או יותר (2GB עבור ויסטה) * זכרון: 512MB (בויסטה - 1GB) * כרטיס מסך: nVidia FX 5900 Ultra או RADEON 9800 עם 128MB זכרון ***כמובן שדרישות אלה הם למנג'ר 09 ואוטוטו יצא מנג'ר 10 והדרישות יעלו במעט.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מתלבט בין שני דגמים Asus דגם PC-eee 1101HA או Olidata Tehom 7800 אם יש המלצות טובות יותר אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אבקש מפרט שיתמוך בCore I5(יש לי תקציב של 3500 למארז,כרטיס מסך וקירור שאני קונה בעתיד) ככה שהדברים שאני מבקש זה להתמקד בעיקר בעיבוד, בלוח אם, ובזכרונות, אפשר לשים כרטיס מסך הכי זול שיש נגיד 9500GT או 9400 אפילו משהו יותר זול.. במארז לא צריך להשקיע וגם בקירור לא.. אני מחכה לדצמבר כדי לקנות מארז, כרטיס מסך וקירור למעבד, ככה שבנתיים אני אסתפק בצרכים שאמרתי למעלה שתומכים בעיקר בכוח עיבוד, זכורות ולוח אם, אפשר להכניס גם מארז בכ200 או 250 לא משהו מוגזם אבל שיצליח להכיל בנתיים את המפרט, צורב אני אקח עכשיו. מתכנן OC ממש קל חשבתי על שתי אפשרויות: Phenom II x4 Quad-Core 945 Socket AM3 3.0Ghz 45nm Tray 980 ש"ח GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudi…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) או פנטיום 4 3.2 לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך ASUS RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול none צורבים DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical עכברים none רמקולים none מסכים SAMSUNG TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מה הכי כדאי לקנות מחשב עם AMD …
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - VIA K8M800 - Gigabyte GA-K8VM800M - M.ATX - 3Y Warranty - BULK 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - W.D 380 צורב LG 52/32/52 OEM CDRW white - 1Y Warranty 150 רמקולים Genius SP-Q06S - Black 34 מארז Foxconn 3GTK-278 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty 190 עכבר Microsoft Optical Basic Black Mouse - OEM USB 60 מקלדת Genius Black Keyboard KB10-X 40 מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth 740 הערותיכם, הייתי רוצה גם לקצץ אולי בתקציב לכיון ה2500 ת…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב ויכול לרשום את דעתו עליו? גרסאת הi5. תודה! תמיר
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה שנראית אטרקטיבית למחשב נייד. אני רוצה מחשב נייד שיחובר לטלוויזיה בסלון לשם צפייה בסרטים ממנו וגם תכנים מהרשת (YouTube, NetFlix וכו) חשוב מאד יציאת HDMI (שזה מה שחסר לי במחשב שיושב שם היום) ושיוכל להציג גם סרטים "כבדים" (באיכות טובה, של כמה עשרות גיגה) האם המפרט הבא יספיק לשם כך? המחיר, אגב, 1,600 ש"ח בשישה תשלומים. משתלם? מחשב נייד 11.6" LEDSAMSUNG 305U1A-A02IL• מעבד: ) AMD Dual Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB L2 Cache• זכרון ראשי: ) 2GB DDR3 System Memory at 1333MHz (2GB x 1• כרטיס גרפי: ) AMD Radeon™ Graphics(Int. Graphic• כונן קשיח: ) 320GB S-ATA II Hard Drive (5400RPM• מצלמה: 1.3 megapixel HD Webcam• משקל: 1.21Kg• מערכת הפעלה: ) Genuine Windows® 7…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תקציב: עד 1000 שקל רעש: אין חשיבות לשקט. אוברקלוק: לא יבוצע. ציוד נלווה: לא צריך כלום יש לי הכל. מחשב בשביל משחקים:,BT3,RED ALERT 3,CRYSIS 1-2 וקצת סרטים. אוקי אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ויש לי כמה חלקים חדשים בניילון שאפשר להשתמש בהם: 1 דיסק קשיח 500GB+250GB 2 זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ 3 ספק כוח טרמינלטק 520W 4 צורב DVD LG22X מה שנישאר לקנות זה את החלקים העיקריים. 1 לוח-אם. 2 מעבד. 3 כרטיס מסך. 4 מארז. כבר 150 צפיות ואף אחד לא נתן הצעה אחת, 1000 שקל ללוח אם מעבד וכרטיס מסך זה יענו נמוך, אם זה לא הצעה של 7000 שקל אז יענו אין לכם מה להציע לי?, טבע של ישראליים. אני לא מבין מה כבר ביקשתי?להרכיב שילוש שיכול להריץ כמה משחקים פשוטים בלבד, לא ביקשתי משהו רציני. חבל שהפורום מתנהל …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עיקרי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). משני: צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-15 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? בסביבות FHD 1920x1080 * משקל רצוי? קטן ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת משלוש הטובות בשוק * מקלדת עברית אנגלית תודה, פיני
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שאני חושב שהוא די טוב ואני רוצה עליו חוות דעת של אנשים שיותר מבינית. אני מחפש מחשב יחסית בזול עם נתונים לגיימינג כרגע אני מחשב שהנתונים שלו יריצו באופן חלק לגמרי משחקים כגון CS 1.6, COD WF2, L4D 2, FAR CRY 3 זה האופציה הכי רלוונטית שלי מעבד: intel i5 core 650 3.20GH ראם: 4GB כרטיס מסך: Radeon HD 7770 GHz Flex Edition 1GB לוח אם: MSI 2A9C מחיר 1800 שח זיכרון: 770BG עם כונן צורב מארז וכל האביזרים התומכים זה משתלם? ואם זה בכלל עונה על משחקי גיימינג? ולמשחקים שציינתי למעלה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד להזמין מחו"ל (או איפה שיהיה הכי משתלם לקנות) עד 1100 דולר (לא כולל משלוח וכו', מחשב נטו). אני מעוניין במחשב קל ונייד, עם חיי בטרייה כמה שיותר טובים, עם עדיפות לאולטרה בוק. מעדיף i7, אפשרי גם i5 עם 8 GB. הארדיסק לפחות 500GB 7200RPM. גודל מסך אני מעדיף 14-15. כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (GT525 1GB לדוגמא). אחריות בארץ פחות קריטי, אבל אשמח אם תהיה. שימושים יהיו של מחשב ביתי, קצת מהכל (סרטים HD, משחקים, אינטרנט, עבודות וכו') המחשב ישמש אותי ל4 שנים הקרובות לפחות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שימוש משרדי וEAGLE גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 500 GB כונן דיסקים - CD\DVD צורב. ללא OS אחריות - שנתיים לפחות. העדפה לחברה -DELL או HP
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום אבקש לבנות לי מפרט למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3 ומשחקים כבדים אחרים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים על הגדרות גבוהות-בינוניות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות\בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני נמצא כרגע בהתלבטות חיי, אני ממש קרוב לקנות את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17217 ורציתי לשמוע מכם כמה דברים לפני שאני חותם את הדין. 1.מה דעתכם על המפרט של המחשב? שווה\הולם את המכיר? יספק אותי בכל מה שקשור לעבודות בתחום הפיתוח, וקצת למשחקים בינוניים? 2.מה זאת החברה הזאת FUJISTU? ועד כמה היא אמינה? 3.מה זה WIDI? והאם זה כולל WIFI בתוכו? 4. מה המשמעות של FREE DOS? איך זה אמור להשפיע עלי? והאם כדאי לשקול קניה של מחשב FREE DOS? יש לי רשיון לwindows XP עוד מהמחשב הישן שלי, האם אני יוכל להתקין אותו על זה? תודה רבה מראש, כל פיסת מידע שתוכלו לתרום לדיון תעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה במציאת מחשב נייד. שאלתי פה בעבר אך לא התאפשר לי לקנות את המחשב וחשבתי שאולי השתנה השוק או משהו כזה ויש מחשבים חדשים שווה לשקול הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. גודל המסך - לא קריטי , חשבתי על 15. משקל רצוי - לא משנה , כמובן שעדיף שיהיה קל אבל זה לא מחייב. האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חג שמח ושבוע טוב, אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל, המחיר בסך הכל מגיע לכ 5000 ש"ח וזה ללא מסך. הצרכים הם משחקים, סרטי HD ומעט אוברקלוק. [table][tr][td] מעבד [/td][td]i7-2600K[/td][/tr][tr][td] לוח אם [/td][td]GA-Z68X-UD3P-B3[/td][/tr][tr][td] זכרונות [/td][td]Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G[/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך [/td][td]GV-N560UD-1GI[/td][/tr][tr][td] כונן אופטי [/td][td] samsung black [/td][/tr][tr][td] דיסק קשיח [/td][td]WD1002FAEX[/td][/tr][tr][td] מארז [/td][td]nzxt H2[/td][/tr][tr][td] ספק כוח [/td][td]MODU 87+ 500W[/td][/tr][tr][td] קירור מעבד [/td][td] AC-FREEZER 13 [/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מתעסק בתחום הטכנולוגיות מידע, ורציתי לשדרג את המחשב השולחני שלי באופן משמעותי. מכיוון שאני די בור בתחום הזה, המליצו לי עליכם ואני אץ לפנות אליכם לעזרה בבניה של מפרט מחשב. צרכיי: מערכת הפעלה 7, ועליה להפעיל SQL 2008 עם אפשרות לשים 2 דיסקים ב: MIRORING - Raid 2 איזה מעבד מומלץ ? כמה גיגה רם ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? האם אתם יכולים להמליץ לי על מפרט מלא ? אשמח גם לחנות זולה ואמינה שיש לכם "קבלות" עליה. תודה רבה ! יהונדב (וכן, שם מוזר משהו)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי קניית מחשב חדש. המחשב שאני רוצה צריך להספיק לעבודה שוטפת, אינטרנט, ובנוסף אני מעוניין שיתאים לצפייה בסרטים. OC לא הכרחי, אבל אני לא שולל את האפשרות הזו לעתיד... בכל מקרה, יכול להיות שיספיק לי גם מחשב זול יותר (בכל זאת, מפרט לעבודה משרדית הכי יקר מוצע כאן ב5000 ש"ח, ו6000 לקולנוע ביתי), אבל מה לעשות, אני אחד כזה שלא קל לו להתפשר... אז לאחר בחישה במרחבי הרשת, ובעיקר באתר הזה, הגעתי למפרט הבא(שמלווה בהרבה שאלות), שבאתר מסויים מציעים לי אותו בכמעט 7000 ש"ח: מעבד: intel Core2Duo E6600 לוח אם: Asus P5W DH Deluxe (בעקרון התלהבתי מאפשרויות הHTPC שלו, ומהסאונד, אבל אולי עדיף לוח אחר באותו מחיר? או לוח יותר זול שיספיק לצרכיי?) זיכרון: 2…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
p4 - 2.4Ghz 533Mhz bus ( samsung ddr1 - 1256 MB 400mhz (1000 + 256 d845pesv Intel Motherboard 6600gt agp gigabyte 80gb hardisk western digital 8 mb cache * 2 ובנוסף יש עוד הארדיסק וזיכרון 20gb western digital 256mb ddr 1 333 Mhz תודה, דור לוי
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כבר מחא בבוקר מחשב חדש לצורך לימודים יותר מאשר משחקים אבל יש גם כמה משחקים שאני אוהב התקציב עד 2500 כולל מסך... אני רוצה ליקנות מאייבורי כי ארין לי אפשרות אחרת אז תתחשבו בזה הם הציעו לי את המפרט הבא... http://www.ivory.co.il/printproduct.asp?productid=303 מעבד קונרו הוא יותר טוב מדואל קור? והE2160?? זה לא מעבד חלש? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללא ציוד הקפי חזק למשחקים וגם לעבודה צורב DVD יש.. שיהיה קירור טוב שיהיה מהחנות KSP... תודה רבה!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-