עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -Tal-,

שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by nbucky1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. היי, זקוקה למחשב לעבודה גרפית בעיקר, התקנת CS4 של אדובי ועבודה במקביל על מספר תוכנות כך שהעניין מצריך זכרון גדול..(או לפחות זה מה שהבנתי) + מערכת הפעלה באנגלית xp pro+הרכבה של הכל במעבדה. העניין הוא שכבר התחלתי לגשש אבל יש כל כך הרבה יצרנים וכל אות יכולה לשנות מרכיב שכבר הלכתי לאיבוד, מה כדאי ומה צריך. אז בנוסף להנחיות שלכם הוספתי גם מספר שאלות כלליות - מתנצלת מראש על הבורות... :-\ רמת שקט - טובה. מעדיפה להשקיע ברכיב אחר אבל עדיין רוצה לשמר שקט. oc - אין לי מושג מה זה.. יש לי צורב dvd חדש שהייתי מעוניינת להעביר אבל הבנתי שהוא ב-ide האם אפשרי להתקינו גם ב-sata? (אני אמנם רושמת מונחים אבל אין לי מושג מה הם אומרים...חחח) למסך שלי יש אפשרות לחיבור של dvi אבל כרגע זה בחיבור ר…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. שלום רב. מחפש לפטופ בטווח המחירים הנ"ל בחריגה בעדיפות נמוכה של 200 ש"ח. השימושים הם לאופיס,סרטים,וקצת משחקים(לא בגרפיקה גבוהה,לא כבדים,לא 3D - בעיקר פלאש אסטרטגיה וסימולציה). מסך 15-15.4 לפחות ג'יגה זכרון. עד 3 קילו. שלל יציאות USB וכל מה שצריך. מאוד חשוב - בעל XP ולא ויסטה. תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by Nighthawkkk,

שלום, יש לי חבר שעובד בעבודה וכל מה שהוא רוצה זה מחשב טוב שהוא יכול לחזור מהעבודה לשבת עם קפה/בירה, לראות איזה סרט HD שיעבוד טוב דרך המחשב ולגלוש בחדשות פייסבוק ואימיילים. לכן, אם תוכלו לבנות לו מפרט למחשב הוא יהיה מאושר. תקציב: 2000שקל. לא לא לחרוג ביותר מ 100-200 שקל שימושי המחשב: סרטי HD, גלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אביזרים שנדרשים: עכבר, מקלדת אלחוטיים. אביזרים שלא נדרשים: מסך, רמקולים. שקט: לא ברמה קריטית אבל לא ברמה שיחפור. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס או באף תוכנה לצורך העניין (אנו נתקין הכל). עדיפות לקניית המחשב ב KSP. תודה רבה לכל העוזרים, מצטער על החפירה כתבתי במדוייק לפי מה שביקשו בחוקים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. אתמול העלתי מפרט אבל עכשיו אני מעלה מפרט מלא (חסרים שם רק מאווררים אוזניות ורמקולים אני חושב) קודם כל למי שלא יבין הVX922 של חברת VIEWSONIC הנה הוא: בבקשה בל ההערות איזה טחון מאיפה יש את הכסף יאה מטומטם חבל לבזבז... חסכתי שנה בשביל המחשב עכשיו אני מבזבז ;D רק צריך דעה בקשר למסך אומרים לי שצריך 16:9 בבקשה תגובות בקשר לזה וגם אם אתם חושבים שצריך לשנות משהו או לקנות משהו אחר בסגנון (כגון מארז) אז תגידו . זה בעיקר הכל תודה. משהו אחרון לא לשים לב למחירים כי אני מחכה לירדת המחירים(כגון מעבד ולוח אם) אני לא מטומטם ויש כמה דברים שאני קונה מחוץ לארץ(כגון עכבר ואוזניות) בעיקר כל השאר זה אני יקנה בארץ וגם חוץ מהמעבד והלוח אם לא תהיה ירדת מחירים אחרת אז זהו בעיקר.

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  8. טוב אז לקניית מחשב צריכים לשאול איפה קונים?? איפה הכי משתלם? ואיזה חנות לא מרמים עלינו?? אז לפניכם פתחתי סקר! איפה הכי כדי לקנות את המחשב שלנו.!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by soulz,

יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה בשביל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. Started by CashMAn,

-כותרת-

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by amidanr,

שלום רב, * מטרות המחשב? פיתוח באמצעות visual studio, עמדת עבודה לכל דבר * גודל המסך? 13.3 עד 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. הולך להתנייד איתו מהבית למשרד ברכבת וברגל. 1.5 ק"ג מקסימום בלחץ. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. כל דבר מעל שעתיים שלוש סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה, HDMI רצוי. * בלוטות? - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? SSD להוריד משקל, 256 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, צריך 3 שנים מקומית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא. הרכישה תתבצע ביום ר…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by justblack,

הי חברה רציתי לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא: GENIUS KEYBOARD TWINTOUCH + MOUSE WIRELESS OPTICAL OFFICE RECHAR שח299.00 או LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 שח178.00 או MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 שח179.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 שח1139.00 GIGABYTE GA-965GM-S2 (CORE 2 DUO) INTEL 965G VGA HD AUDIO GBL שח622.00 HEC COMUCASE 6A19-400 400W 120MM X1 FAN USB X2 + AUDIO WHITE שח438.00 INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX שח969.00 W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER שח379.00 אין לי צורך בצורב מאחר ואני מעביר אותו מהמחשב הישן אני מעדיף לדחות את הקנייה של כרטיס המסך עד שמח…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  13. חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודה בתיכנות וגרפיקה, אבל הייתי רוצה שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים, התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המטרה של המחשב היא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ, דרימוויבר, ויזואל סטודיו ו 3dmax, אבל אני רוצה שהוא גם יוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה סבירה. לא צריך ציוד היקפי בכלל כולל הארד דיסק, מה שאני צריך זה את החומרה המרכזית של המחשב, כלומר, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, ספק וזיכרון, אני מעדיף מעבד מרובע ליבות. לא איכפת לי שירעיש או שיעבוד במתח גבוה, לא יודע לגבי OC, אצלי זה עדיין נתפש כמשהו שעושים עם הלחמות של כל מיני נגדים על הכרטיס עצמו, ככה שאני לא יודע איך זה עובד היום ואם זה שווה את ההוזלה במחיר, אני אשמח אם יאירו את עיניי. התיכנון הוא …

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  15. היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. לוח אם - intel 965 מעבד - intel croe 2 duo E6420 זיכרון - crosair 1024 8000 mhz כרטיס מסך - nvidia deforce 8500 GT 256 MB דיסק קשיח - WD 250 GB SATA 2 מסך - PROVIEW 19' LCD צורב - יש לי כבר סה"כ 4,500 ש"ח כבר עדיף לשים גם מערכ' vista? ב- 590 ש"ח 64 ביט

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by defrent,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא משהו מטורף לחלוטין אלא משהו טוב שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך, כמובן שאני מדבר על משחקים חדשים ולא Need for speed underground וכאלו. אני מעדיף הארד דיסק קטן יותר (אין צורך ב300 ג'יגה, נראה לי שמספיק 120) לטובת השקעת יותר כסף במעבד או בכרטיס מסך טוב יותר (למרות שכנראה אין הרבה הבדל במחיר, אבל את זה אני לא ממש יודע). אני חבר של אבי מנסורי (aviko) והוא אמר לי שפה יעזרו לי בצורה הכי מקצועית לקבל את המחירים הכי זולים, אז אני מקווה שבאמת תוכלו לעזור לי. בעיקרון המחשב אמור להיות עבור משחקים, אני כמעט לא משתמש בשום תוכנה רצינית אז אין צורך בזה, העיקר שיהיו מעבד וכרטיס מסך טובים וכמובן לוח אם טוב, אבל שוב - אתם המקצוענים לא אני ;D תודה מראש, …

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום לכולם! ראשית, אני מוכרח לציין שהידע שלי בחומרה עומד על נכשל חמור, כך שתמיד אשמח למעט הסברים נוספים אם מישהו מוכן לעזור. בעקרון, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעבודה, משחקים וצפייה בסרטים ובשאיפה יחזיק לכמה שנות שימוש, או יהיה במצב כזה שאוכל לשדרג אותו בעתיד. התקציב שלי מעט מוגבל, כ 5500 ש"ח כאמור כאשר התקרה שלי מסוגלת להגיע עד 6000 גג גג גג (תרתי משמע). מעולם לא עשיתי OC, כך שזהו אינו שיקול עיקרי או משני אצלי, ועל פי רוב העדפתי בחיי את חברת אינטל, אלא אם כן הדעה הרווחת היא שדווקא AMD עדיפה לצרכיי (אני באמת לא יודע). אני מעוניין במחשב שכולל מסך 17 אינץ' LCD, וכולל הרכבה במעבדה\חברה מסוימת. אני יודע שבאופן הזה אני מתפשר באופן רציני על כרטיס מסך, אבל אני לא גיימר כבד ולא…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  19. שלום מתכוון לקנות לפטופ בעיקרון זה היה למטרות לימודים אבל חובה שהוא יוכל להפעיל גם סרטים ומשחקים(לא כבדים). מפרט יכלול: * עבודה משרדית, משחקים קלים יחסית למשל CSS או PES09 לכל היותר ברמה של COD4 בפול גרפיקה,ככה שעדיף כ.מסך קצת יותר טוב מהרגילים העלובים, צפייה בסרטים ועריכה גרפית-פוטושופ בלבד. * מסך- לא סגור על גודל המסך בין 14-17,עדיף רחב, פתוח להמלצות בנושא.וגם שאלה בקשר למסך עם ציפוי מבריק/לא מבריק? חסרונות יתרונות? * משקל רצוי- ללא דרישה מיוחדת * זמן סוללה ארוך- מינימום של 3 שעות עבודה * יציאות מיוחדות- אם לא דורש משהו מיוחד מעדיף שיכלול HDMI * בלוטות- לא חייב * כונן קשיח- מינימום 300 GB * צורב DVD- כן * אחריות בינלאומית- ללא דרישה מיוחדת, אבל אם זה חברה טו…

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Tals-,

אני מדליק תמחשב שלי HP PAVILION חדש... עולה הכל טוב ויפה ופתאום המסך מתחלק ל-2 למעלה יש מסך לבן ולמטה רואים כרגיל.. תשולחן עבודה. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? מה זה יכול להיות? ניסיתי ריסט וכו'.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. Started by amidanr,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות, אין צורך באורות כלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הר…

23. Started by adirgali,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך*לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)* משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים* מעוניין במסך עד 1100 שח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד* קלים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)* בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)* חולה מוזי…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בלי הגבלת סכום, אבל המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (Premier) וסאונד (Cubase) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר (אולי אוזניות טובות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

25. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים