ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה יצאו לשוק מחשבים ניידים "אולטרה בוק" בעלי מעבדי SB מסדרת ULV שצורכת פחות חשמל. לדוג' ב-i5 17W במקום 35W במעבדים הישנים יותר. רציתי לדעת האם המעבדים הללו מתאימים רק למחשבי אולטרה בוק, והאם ניתן למצוא אותם במחשבים ניידים סטנדרטיים? האם חוץ מעניין ההספק יש הבדל נוסף בינהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב וההיתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר וליעל במפרט הנ"ל הינו פירוט המפרט מארז . פוסידון ספק כוח אנרמקס 500W מעבד אינטל Q6600 מאורר למעבד פריזר 7 לוח אם GA-X38-DS5 זכרון 1G DDR2 של קורוסייר כרטיס מסך PCI EX 8800GTS של חברת אלבטרון קורא כרטיסים דיסק קשיח .2 -320GB 16MB WD SATA צורב DVD X18 אסוס SATA מקלדת ועכבר מייקרוספט מסך 22" LCD אסוס 221C 2MS הודה מאוד לעזרתכם ... תודה המשך ערב נעים וטוב ;D
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי כמה דרישות מהמחשב הנייד דבר ראשון שלא יהיה לו ציפוי מבריק אלה ציפוי מט דבר שני 4 גיג'ה זיכרון דבר שלישי מעבד כפול ליבה הארד דיסק גדול מסך 15 המחשב הולך להריץ שני מערכות הפעלה ( יוניקס ווינדוס , מכונות וירטואליות , מהדר של 5 שפות תיכנות שונות , מערכות הצפנת נתונים ובקיצור כל מה שקשור לאבטחת מידע ! שזה אומר עבודה עם הרבה טקסטים חשוב שהמסך יהיה איכותי אשר לא יעייף לי את העיינים ) אשמח למחשבים החל מ 4000 שקל עד 6000 שקל תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד מומלץ בתקציב הנ"ל לעבודה משרדית גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן חשובה לי מאוד האחריות ועמידות החומר. אין צורך במערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתרכיבו לי בבקשה מפרט של מחשב בתקציב של 3000 בלי מסך עם ציוד הקפי רגיל המטרות שלי הם למשחקים כבדים ללא OC בנסוף רצית לשאול עוד משהו. יש לי מסך LCD של 32 אינץ' ואני מעוניין שהוא ישמש בתור מסך למחשב שיורכב עכשיו. האם זה ממולץ להשתמש בו בתור מסך למחשב? הרזולוצייה הגדולה שלו לא תשפיע על הבצועים וגם רציתי לשאול אם יש מדריך או איזה כבל צריך כדי לחבר את המחשב לLCD תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
IEEE 1394 FireWire® Interface יש לי מחשב HP 1179 יש לי את היציאה הזו מה אני עושה איתה שמעתע שיש אפשרות הקלטה מטלויזיה אם אפשר הסבר כללי על החיבור IEEE 1394 FireWire® Interface
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב שיריץ לי משחקים לכמה שנים טובות , הבעיה היא שאני קצת קצר במזומנים אז תנסו לחסוך במקומות מסויימים ... אני לא צריך מסך, רמקולים, מקלדת+עכבר אם זה משנה משהו . אני צריך כרטיס קול שתומך ברמקולים 5.1. תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חחחחח שרפתי לאחותי את המחשב, היא ילדה קטנה אבא שלי רוצה לקנות לה מחשב חדש חח פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: הנה השאלון פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1000-1200 שקל במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב נטו לעבודות משרד כמו icq וכו' מקסימום icy tower חחח 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל ברוך השם 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך רק צורב דיוידי במחשב5. האם יש לכם העדפ…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. אני רואה שיש פה הרבה הודעות בנושא אז אני מתנצל מראש. אני מחפש מחשב ללימודים בסיסיים, כלומר - הדרישות הן גלישה באינטרנט ו-וורד. גודל מסך: 14", לא פחות ולא יותר. אני גם רוצה שזה יהיה מחברה שנתפסת בעיני כאיכותית, כמו לנובו או דל, אבל אם תגידו אחרת אני אשקול ברצינות. עד עכשיו לפי הדרישות אפשר למצוא מחשב כמו Lenovo IdeaPad G40-70, שהוא מבחינתי סביר לחלוטין. הבעיה היא שהדרישה היא גם זמן בטריה ארוך - לפחות 5 שעות. זה מקפיץ את המחיר. ראיתי שיש מחשבים של דל מסדרת Dell Latitude 14 - 3000 שמתיימרים לתת זמן בטריה ארוך מאד, ועולים משהו באיזור 3200. אז השאלה הראשונה היא האם באמת אפשר עם מחשבים במחיר הזה להשיג זמן בטריה ארוך (ראיתי אפילו דיווחים על 7 שעות, במחשב ללא SSD זה נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדרישות הן כאלה: 1. אפשרות לחבר עד 4 מסכים במקביל. כרגע יש שני מסכים, שניהם מחוברים ולשניהם יש חיבור DVI+VGA. 2. תקציב של עד 2000 שקלים עם סטיה של 200 לכל היותר. 3. אין צורך בכונן אופטי. 4. לא חשוב מאיזה חנות, חשוב שיהיה מאיזור ראשון לציון והסביבה. 5. המחשב מיועד למסחר בבורסה. 6. אין צורך בציוד הקיפי. 7. חשיבות השקט במחשב: 5 8. לא מתוכנן OC. 9. אין צורך במערכת הפעלה. 10. אין צורך בהרכבת המחשב בחנות אלא אם כן זה ללא תוספת תשלום. 11. לא צפוי שידרוג כבד בעתיד. 12. חשוב המחשב יחזיק מעמד ב-4 שנים הקרובות מעמד מבחינת ביצועים. הנה מה שהרכבתי עד כה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪545 קירור למעבד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב שולחני עבור אינטרנט, אופיס ומשחקי אסטרטגיה. תקציב 2100 ש"ח יש ברשותי מסך רחב 22 אינץ. לא מבצע OC. חשוב שהמחשב יהיה שקט. לא קריטי הרצת משחקים ברזולוציה מקסימאלית. מה דעתכם על המפרט הבא: האם הספק חזק מספיק? האם נדרש להוסיף קירור למעבד? במידה וכן, איזה? (סכום נמוך ככל שניתן) מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL ¤459 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS …
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מיועד למשחקים וגרפיקה. Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 368 ש"ח Intel Core 2 Duo E8600 3.3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 1,454 ש"ח LANPARTY UT X48-T3R Intel® X48 chipset ICH9R LGA775 1,535 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 8-8-8-21 F3-10600CL8D-2GBHK X2 1,310 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 155 ש"ח Lian-Li Aluminum PC-B20A Silver 1,185 ש"ח OCZ GameXStream 700W PSU / SLI Certified / Silent 120 mm fan 690 ש"ח סה"כ 6697 תודה מראש, שחר.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע הבא אתחדש לי במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג ואני רוצה גם לעשות לו OC קל, התקציב שלי הוא 6500, מבקש את דעתם לגבי המפרט ואם יש הצעות לשיפור יתקבלו בשמחה וברכה תודה מראש לכל העוזרים: Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler SCMG-4000, יחידות 1 ₪220 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4671 Gigabyte GA-Z97-D3H Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪660 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4830 זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB (8GBx1) DDR3 1600Mhz F3-1600C11S-8GIS CL11 , יחידות 1 ₪415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
מפרט לגיימינג בינוני+ איזה קירור לקחת? והאם כדאי OC? זה המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, תוכן HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 (גודל מסך: ״24) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח (יש לי במחשב הישן 1.5TB, אטביר 1TB לחדש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עומד להגיע אולי בימים הקרובים מחשב נייד חדש של אסוס מדגם n551jk. למחשב נתונים טובים מאוד אך אני חושש שכרטיס המסך יהווה צוואר בקבוק משמעותי. המחשב מגיע עם מעבד i7 q4710, וכרטיס מסך 850gtx 2gb ddr3. תהיתי אם בעוד שלוש שנים כאשר תיגמר האחריות והכרטיס כבר לא יוכל להריץ את mass effect 4 במדיום, יהיה ניתן לשדרג את הכרטיס? אם כן, אנא פרטו (כיצד? האם בכרטיס ספציפי או בכל כרטיס?) אם לא, באסה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?:לימודים בעיקר,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 21.1 עד 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חברה איכותית מהגדולות. תודה רבה חברה.
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, רוצה לקנות מחשב טוב למשחקים ב-6000 ש"ח (אפשר יותר אם צריך). החלקים שאני צריך, כדי שיהיה ברור יותר: - מעבד - לוח אם - זכרונות - הארד דיסק (80 ג'יגה מספיקים לי) - CDRW - פלופי - מארז (עם חלון) - ספק - מסך - מקלדת - הרכבה כרטיס מסך אני לא צריך כמו שרואים, יש לי את ה-9800NP והוא מספיק טוב בשבילי.... רצוי שהמפרט יהיה מלוג'יק... מקווה שלא שכחתי משהו, מקסימום אני אערוך בהמשך. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי אני בהחלטות קשות לגבי בניית מחשב חדש , אני מתלבט בין שני מפרטים שונים כאשר שהאחד עומד על מעבד I7 החדש , ומולו ה Q9550 מהדור הישן. לגבי המארז , ספק הכוח , כרטיס מסך , כונן קשיח , קירור למעבד אני סגור בהחלטה!! אך צריך עזרה ממכם לגבי שני הפלטפורמות השונות והמחירים השונים עם המעבר לדור החדש. אז הנה שני המפרטים: פלטפורמת 1366 : מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1555 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1459 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤483 כרטיס מסך Twintech nVidia GeForce 285GTX 1GB PCie ¤1950 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme 1366 ¤463 מאוור למארז(על המעבד עצמו) Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤65 כונן קשיח Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,לימודים * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא יודע מה מומלץ * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי?2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אפשר גם יותר * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חשוב מעבד i5...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , בניתי לחבר מפרט למחשב ואני אשמח לקצת עזרה , אין צורך במארז , רצון עז שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לשנתיים שלוש הקרובות (משחקים שיגיעו בהמשך) . דיסק קשיח כבר קיים מהמחשב הישן . תודה רבה לעונים !
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת צעירה אני די חדש בפורומון הזה האמת..אני די לא מבין במחשבים האמת וקניתי ניד של HP מדגם DV5 1060eJ הניד מגיע עם ווינדאוס וויסטה דבר אשר גורם למחשב לעבוד בצורה יותר איטית אני מאמין וגם ממש אין לי צורך בכל הדברים שהוכנסו בו.. לשאלתי, אני ממש רוצה להתקין וואינדוס XP אך בחנות מחשבים הם אומרים שזה בלתי אפשרי כי HP לא הכינו דריברים לXP דבר אשר נראה לי לא הגיוני רציתי לשאול האם זה אפשרי להתקין XP על מחשב מדגם זה? אשמח אם תיתנו את דעתכם האם כדאי בכלל להתקין XP במקרה שאפשר... תודה רבה ואשמח לקבל תשובה יום טוב לכולם(:
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבוע את הנייד הנ"ל ובאריזה לא היה דיסק של מערכת ההפעלה. זה אמור להיות ככה? כעקרון אין בנייד כונן דיסקים, אבל בכל זאת הייתי רוצה דיסק..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-