עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by B.M.W,

איך עושים Restart למחשב דל 1520 (לא מתפריט ההתחל) ? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. היי. אני אדריכל, ואני מתכוון לרכוש מחשב נייד לתוכנות רינדור. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי שני דגמים ששמתי עליהם את העין האחד הוא לנובו W530 והשני הוא הדל W6700. הדילמה שלי היא לגבי כרטיסי המסך שבשניים. לפי בדיקות מעמיקות שעשיתי מצאתי שהלנובו מגיע עם כרטיס מסך של קואדרו והדל מגיע עם ATI. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים שיש לשניים. . ;)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. אהלן אנשים, צריך המלצה לקרוב משפחה, מחשב ב3000 שקל, שיגיע מורכב עם אחריות של לפחות שנתיים על המחשב בכללותו. מטרת המחשב- אינטרנט ואופיס, קצת מוזיקה ואולי פה שם צפיה בסרטים. - כלומר מחשב סטנדרטי שיחזיק מעמד. כולל מסך LCD 17" וכל מה שמסביב, מקלדת עכבר רמקולים. בנוסף צריך המלצה לנתב לחיבור עד 4 מחשבים. תודה, המרטש.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי לצרכים של אופיס/גלישה/סרטים ולפעמים קצת עריכה חובבנית של סרטים ביתיים בתוכנת סטודיו 9. התקציב שלי הוא 2,000 ש"ח (ללא מסך ואביזרים נלווים). מבדיקה ברשת ראיתי שרק KSP מאפשרים ממש בניה של מערכת. מה דעתכם על החנות הזו? (אמינות וכו') אודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by bono_71,

שלום לכולם. אני יכול לקנות את הנייד HP NB 2530P דרך העבודה במחיר 1300$ לאחר שדרוג זיכרון ל 4 ג'יגה. האם זה שווה?המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס וקצת סרטים. המפרט המלא Processor, operating system and memory Operating system installed DOS Processor type Intel® Core™ 2 Duo Ultra Low Voltage SL9400 Chipset Mobile Intel® GS45 Express Chipset ICH9M-Enhanced (supports Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology) Standard memory 800MHz DDR2 SDRAM, 2 GB, or upgradable up to 8GB maximum Memory slots 2 SODIMM slots supporting dual channel memory System features Internal drives SATA HDD; 2.5" 160 GB 5400 rpm Hard disk drive speed 5400 rpm Optical drives Fixed 9.5 mm SATA optical drive (avai…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by brum,

שלום. אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב "בתקציב גבוה" כדבריהם. כתבתי 7000 ש"ח אבל אם יש אלמנט ממש קריטי לדעתכם אפשר גם לחרוג ממנו. ה"מגבלה" היחידה היא שאת המחשב הזה אני רשאי לקנות בחנות מאוד מסויימת שלצערי כלל אינה מרכיבה מחשבי AMD אז אסתפק באינטל . אז אבקש את דעתכם למפרט שיאפשר משחקים (לא שאני מכור אבל...) שיכלול 2 ג'יגה זיכרון , צורב DVD (יש את הדור החדש עם צריבת לייבל או משהו נכון ?) קראתי פה ביקורת די טובה על המעבד כפול ליבה 820 - מקווה שזה יכול להכנס בתקציב. עכבר מקלדת אלחוטי, רמקולים ברמה טובה פלוס ועוד מטעמים אם יש... תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. זקוק למפרט ממולץ במחיר 2500+ הצרכים שלי: גלישה, אופיס, צפיה בסרטים והורדות. דגשים מיוחדים: מארז שקט ככל האפשר, מארז מתאים למחשב שדלוק לעיתים 30 שעות רצופות [בדרך כלל כ15-16 שעות רצופות], שתהיה יציאת DVI לחיבור מסך 19-20 אינץ [אך אין צורך בכרטיס מיוחד כיוון שאינני משחק כמעט]. למחשב מחוברים רמקולים 2.1 של קריאיטיב, לכן אני רוצה כרטיס קול איכותי [לא חושב שצריך כרטיס מיוחד, אך שהמובנה יהיה איכותי מספיק]! אודה לכם על הצעות [כולל לינקים]!

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by Xtrive,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב וכמו שכולם כבר יודעים השבוע יצא המעבד החדש של אינטל הלא הוא - Core I7. מישהו יכול להביע את דעתו על קניית מחשב עכשיו, בדיוק כשיצא יורש העצר ומה כדאי לקנות עקב העובדה הזו ? אם כדאי לבנות מפרטים של מעבד זה ועל איזה סכומים מדובר... ואם לא אז אשמח אם תייעצו לי על מפרט עם אחד ממעבדי Core2Duo... כמו שכתבתי בכותרת אני מכוון לכ5K.... תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. שלום לכולם, בגלל ההגבלה הפיזית של הרוכש לאזור הצפון אני מתקשה להרכיב לבד מפרט משתלם. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל טווח המשחקים כולל BF3 וחברים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך במסך של לפחות 22 אינץ -לאילו …

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. מצורף צילום מסך עם ההצעה שיקבלתי... תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. ושיהיה מעבד של אינטל בגלל הכפול ליבה הזול 805d או כל מעבד אחר של אינטל שהוא כפול ליבה וחשוב שישאר הכרטיס מסך,הספק,המארז והדיסק הקשיח וזכרונות מgeil זהו תודה AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אני רוצה למכור את המחשב שלי אני לא ממש מרוצה ממנו ואני רוצה להחליף אותו במחשב חדש וטוב יותר.. אז ככה אני לא ממש מבין בזה אבל מה שהצלחתי לאסוף על המחשב זה הפרטים האלה: Microsoft Windows XP Professional גירסה 2002 Service Pack 3 Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 3.01GHz, 960MB RAM ATI RADEON XPRESS 200 Series C = 37.3 GB D = 39.3 GB כמה המחשב הזה בערך שווה? תודה מראש ועוד משהו.. מישהו יכול להמליץ לי על איזה מחשב.. יש לי תקציב של 2000 שקל..

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב מעבודה משרדית בעיקר, אך ישמש ככל הנראה גם לעריכת וידאו ביתי ברמה פשוטה, וכן לPHOTOSHOP. התקציב הסופי הוא 5K, כאשר תקציב זה כולל מסך - עדיף 19", אפשר גם 17", וכן מדפסת - עדיף עם סורק משולב. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, Who_Cares

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום פורום נהדר, אני מחפש נייד עד 5K, עם עדיפות גדולה ללנובו (יש לי ניסיון מאד טוב איתם מהמחשב הנוכחי Thinkpad e420s) צרכים: 1. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים + מקס. אמינות-- עבודה משרדית, הרבה חלונות פתוחים במקביל. 2. מסך- עדיפות ל15 אינץ'. 3. מעבד- אם נכנס בתקציב- i7 מהסידרה החדשה, אפשרי גם i5 4. H.D- עדיפות ל1TB SSD. 5. זיכרון- כמה שיותר (נאמר 16)- חשוב ממש אפשרות הרחבה של הזיכרון. 6. אורך סוללה כמה שיותר. 7. משקל- לא הכי קריטי 8. נדמה לי שכרטיס מסך- פחות קריטי לי- אבל, אשמח לשמוע דעות מומחים (אין גיימיניג, יש סרטים וסטירמינג מדי פעם). 9. אחריות- אם אפשר לדחוס אחריות של 3 שנים בתקציב הזה, בכלל עדיף. …

15. Started by bebers,

חיפשתי בתקציב של 2500 אבל אז הבנתי שעם כרטיס 7600 קשה כי אני רוצה מחשב טוב (לא משהו משוגע) למשחקים ועבודה רגילה אז יש לי הצעה כזאת amd athlon 64 3800+ (am2) X2 asus m2n-mx,am2, ddr2 800, pci-e kingston ddr2 533 512m gigabye 7600gs 256mb wd 160 gb sata 2 8mb ב-2840 ש"ח (יש לציין שזה לא כולל מארז+ספק) *ה3800 הרגיל (לא דואל) עולה פחות 210 ש"ח (שווה להשקיע ב X2 או שהרגיל יספיק ואז נוסיף זיכרון?) או שלשים 3600 X2 ששמעתי ששווה לביצועי ה3800 *יש לי התלבטות בין לוחות ASUs m2npv-vm,am2 6150 asus m2n-mx,am2 6100 gigabyte m55 plus-s3g am2 6100 מנסיונכם מה עדיף? ועוד שאלה האם ספק 400W יספיק או לקחת 500W? ואחרון, נשמע מוזר אבל האם יש לוחות שמשלבים זיכרונות, DDR SDRAM וכאלה? ביחד, מגיד…

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by -Tal-,

שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by nbucky1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתם על המפרט הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=Vesofshavoa הדרישות שלי הן לא גבוהות מדי: מחשב שיהיה מהיר ונוח לעבודה, ואני רוצה אפשרות להעלות על המחשב משחקים יחסית חדישים. כמו כן, יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס הזה: http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1471_2.html. האם כדאי? תודה, רום.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  20. היי, זקוקה למחשב לעבודה גרפית בעיקר, התקנת CS4 של אדובי ועבודה במקביל על מספר תוכנות כך שהעניין מצריך זכרון גדול..(או לפחות זה מה שהבנתי) + מערכת הפעלה באנגלית xp pro+הרכבה של הכל במעבדה. העניין הוא שכבר התחלתי לגשש אבל יש כל כך הרבה יצרנים וכל אות יכולה לשנות מרכיב שכבר הלכתי לאיבוד, מה כדאי ומה צריך. אז בנוסף להנחיות שלכם הוספתי גם מספר שאלות כלליות - מתנצלת מראש על הבורות... :-\ רמת שקט - טובה. מעדיפה להשקיע ברכיב אחר אבל עדיין רוצה לשמר שקט. oc - אין לי מושג מה זה.. יש לי צורב dvd חדש שהייתי מעוניינת להעביר אבל הבנתי שהוא ב-ide האם אפשרי להתקינו גם ב-sata? (אני אמנם רושמת מונחים אבל אין לי מושג מה הם אומרים...חחח) למסך שלי יש אפשרות לחיבור של dvi אבל כרגע זה בחיבור ר…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום רב. מחפש לפטופ בטווח המחירים הנ"ל בחריגה בעדיפות נמוכה של 200 ש"ח. השימושים הם לאופיס,סרטים,וקצת משחקים(לא בגרפיקה גבוהה,לא כבדים,לא 3D - בעיקר פלאש אסטרטגיה וסימולציה). מסך 15-15.4 לפחות ג'יגה זכרון. עד 3 קילו. שלל יציאות USB וכל מה שצריך. מאוד חשוב - בעל XP ולא ויסטה. תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Nighthawkkk,

שלום, יש לי חבר שעובד בעבודה וכל מה שהוא רוצה זה מחשב טוב שהוא יכול לחזור מהעבודה לשבת עם קפה/בירה, לראות איזה סרט HD שיעבוד טוב דרך המחשב ולגלוש בחדשות פייסבוק ואימיילים. לכן, אם תוכלו לבנות לו מפרט למחשב הוא יהיה מאושר. תקציב: 2000שקל. לא לא לחרוג ביותר מ 100-200 שקל שימושי המחשב: סרטי HD, גלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אביזרים שנדרשים: עכבר, מקלדת אלחוטיים. אביזרים שלא נדרשים: מסך, רמקולים. שקט: לא ברמה קריטית אבל לא ברמה שיחפור. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס או באף תוכנה לצורך העניין (אנו נתקין הכל). עדיפות לקניית המחשב ב KSP. תודה רבה לכל העוזרים, מצטער על החפירה כתבתי במדוייק לפי מה שביקשו בחוקים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. טוב אז לקניית מחשב צריכים לשאול איפה קונים?? איפה הכי משתלם? ואיזה חנות לא מרמים עלינו?? אז לפניכם פתחתי סקר! איפה הכי כדי לקנות את המחשב שלנו.!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by soulz,

יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה בשביל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by CashMAn,

-כותרת-

• 8 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים