ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שיהיה פה הכול כל הציוד היקיפי כולל מסך LCD שיהיה צורב DVD מחשב בשביל משחקים ואינטרנט ושירים תודה לעזוריםםם
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום.... אבא שלי מעוניין במחשב עריכת וידאו חדש, המחשב מיועד לעריכה מקצועית, של אירועים ועליו לבצע פעולות במהירות מרבית. חשבתי בכיוון של 6600 ו2 ג'יגה זיכרון, אין צורך בכרטיס מסך מטורף. אם אפשר לבקש לכלול בתקציב כרטיס עריכה dvstorm 2, בנוסף למינימום 500 ג'יגה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. בנוסף חשבתי על כונן רפטור קטן למערכת הפעלה. שני צורבי דיוידי איכותיים, מסך lcd 19" וציוד היקפי, רמקולי קריאטיב פשוטים יספיקו. במידה ואין אפשרות להכניס את כל הנ"ל בתקציב, אפשר לחרוג בכמה אלפים, עד מגבלה של 15 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Hi ALL. I am writing from abroad so I don't have Hebrew keyboard. I have enhance knowledge in IT systems and I need to build computer for Microsoft virtual center+ solid gaming performance Practically I know what needed- lots of cpu power and memory however I do ask edvise from the forum members to see if there are design holes - incompatibility or issues in the following spec, and offer improvement suggestions.. YOU ARE MORE THEM WELCOME TO COMMENT IN HEBREW, I UNDERSTAND ALL. SPEC: [intel Xeon X5650 Six Core Socket LGA1366 2.66GHz 6.4GT/s 12MB Cathe 32nm (BX80614X5650) X2 Cooler Master HAF 932 Black Edition Full Tower ATX Case Cooler Master Silent Pro M1000 Modular…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זה המפרט שלי. המחשב נקנה לפני שנתים וכרגע הוא כבר לא סוחב משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס ...אז החלטתי לשדרג. אני מעוניין לקנות ג'יגה זיכרון ,מעבד חדש ,וכרטיס מסך מתקדם יותר שיתמוך כמובן בDIRCTX 10 ושיחזיק לי לשנתיים הבאות לפחות.... אז זה המפרט שלי (שדרך אגב גם אותו הציעו לי פה אז לפני שנתיים וממש סיפק אותי): מפרט של המחשב: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארז HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 כרטיס מסך יש לי X8…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת תוכנה בשנה שנייה. אני צריך מחשב נייד אולטראבוק עם זיכרון SSD. דרישות: 128 ג'יגה יספיקו, ברור שעדיף 256 אבל התקציב הוא רק 6K. מסך ברזלוציית FULL HD, רצוי IPS - כאן אין פשרות. כמה שיותר דק, כמה שיותר קל, רצוי חומרים איכותיים. סוללה לכמה שיותר זמן. מהיר בפעולות מערכת כמו דפדפן, כניסה לקבצים וכו'(אני מניח שה-SSD והמעבד יעשו את העבודה). דברים שאני מריץ: World of Warcraft(אני חושב שכל מחשב יעמוד בזה). וכל השאר זה תוכנות שקשורות ללימודים: Visual Studio Eclipse MICROSOFT SQL SERVER המחשב האולטימטיבי לדעתי, לצרכים שלי הוא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הבעיה היא שהבנתי שהמעבד, למרות היותו HASWELL, נחשב חלש יחסית. מה אתם אומרים? המחשב ממש חדש ואם…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני אשחק בהרבה משחקי יריות וספורט. כל יום המחשב יפעל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מחפש מסך,כנראה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים שיצאו בשלוש שנים הקרובות. יריות,כדורגל,כדורסל,פע…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף הגיע המשכורת ואפשר לקנות מחשב המחשב יהיה בעיקר לעריכת סרטים ומשחקים! אני הולך לעבוד עם תוכנות כמו Photoshop ,Primiere,Vegas וכו,לא משהו יותר כבד ככה שהכרטיס מסך לא חייב להיות חזק במיוחד! תודה.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2.2K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכונן דיסקטים P: 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הת'רד הקודם שלי ירד, ובינתיים קיבלתי הצעה חדשה, תגיד מה דעתכם תקציב4K ואם אפשר פחות, שימושים- לעיצוב גרפי-תלת מימד וכו'- מאיה, פוטושופ. CINEMA 4D, גודל מסך-20 רחב, לא רוצה OC, לא איכפת לי מרעש [ אבל יש גבול שלא ירעיש כמו טרקטור] מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, במזל טוב, הפנטיום 3 שלי הלך לעולמו, ואבא שלי מוכן לתקצב לי 2500 ש"ח למחשב חדש שתפקידו משחקים, אינטרנט ושטויות דומות. זה המפרט שהציע לנו הטכנאי השכונתי, ממה שאני מצליח להבין בחשבונית (ואבא שלי כבר קנה אותו, אז אני הולך לבקש לבטל את העסקה, כי זה באמת לא נראה לי...) מחשב פנטיום 4 775 לוח פנטיום 4 775 Gygabyte SATA זיכרון פנימי 512MB Kingstonr DDR2 כ. מסך ATI Radeon 9600 pro 256MB מארז ATX מידי Mercedes ספק ATX מידי 500W ועוד כמה חלקים ששרדו מהמחשב הישן, שלא מפורטים פה... סה"כ 2145 ש"ח. המשימה שלכם פשוטה למדי - מחשב עד 2500 ש"ח - רק מחשב, בלי מסך וציוד היקפי, ואפילו בלי כרטיס מסך, כי יש בידי Geforce 6600 שקניתי מזמן ולא ידעתי שאין לי PCI-Ex... אני מ…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחב שעיקר ביצועיו יהיו משחקים (לא כבדים מדי), אינטרנט, מוזיקה (לא מקצועי), סרטים (לא עורך או משהו כזה). אין ברצוני לבצע OC. מבקש דעתכם על מפרט זה... אגב, התקציב הוא 4.5K גג!!... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1177 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ע"מ לא לשגע אתכם על פני עמודים רבים, קראתי לא מעט דיונים בפורום, להלן המפרט הראשוני שהרכבתי למחשב משרדי (לשימוש אינטרנט ואופיס בעיקר), 1. האם אפשר וכדאי מבחינת עלות/תועלת לרדת עוד במעבד ? (לדעתי גם זה חזק מידי למה שאני צריך) 2. מה נותן לוח האם 78 לעומת ה 74 שאני לקחתי, שווה למעלה מ 200 ש"ח נוספים ? 3. האם יש זכרונות 677, במידה וכן, האם הם עדיפים מבחינת עלות/תועלת ? 4. אני רואה שהמארז+ספק הכוח עולים רק 218 ש"ח, האם ספק הכוח יחזיק את המערכת (הלא חזקה :-)) הזו היטב ? 5. אין לי צורך בכרטיס מסך נפרד, אך אני אולי אחבר מסך DVI שכבר יש לי, האם אפשר לחבר אותו בוודאות ללוח ה 74 ? 6. האם דיסק SATA II אמור להיות מוחלף ע"י תקן אחר בשנה/שנתיים הקרובות ? 7. מה דעתכם על המפרט בא…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים בתור התחלה עם כרטיס גרפי אחד של GTX 570 ואחרי זה להפוך לSLI דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12947 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12272 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.c…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברצוננו לקנות מחשב נייד לילד בן 12, בעיקר לצורכי אינטרנט ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא בסביבות 1500-2000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בחירה טובה לתקציב ולדרישות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9520 תודה!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מחשב לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K ללא ציוד היקפי. מבקש גם המלצה למסך 19-22 בסכום של כ 1000-1200 ש"ח.כרגע יש לי מסך 17 של LG. 1. מה התקציב המקסימלי?4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:תכני HD עריכה וגרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ, פרמייר,אופיס.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, בעיקר למשחקים עד 2500 שח... 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, , צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV, FEAR, והסגנון הזה... וכל מיני משחקים ישנים ... * באילו הגדרות תשחקו (נמו…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך רק מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+ספק+זיכרון טובים מאוד עד 4,000 ש''ח,יש לי כבר אר דיסק ומארז וכל הציוד ההיקפי כולל מסך. מטרות המחשב הם למשחקים בעיקרון הערה:לא מתכנן אוברקלוק העדפות: מעבד מהיר וכרטיס מסך טוב ו-1GB לפחות.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אוטוטו אני רוכש את המחשב הנייד שלי לעבודה משרדית... זה הרבה זמן שאני חוקר ושואל פה בפורום והמליצו לי על 2 דגמים עיקריים... האחד: http://www.notebookclub.co.il/prod-d520-core2-duo.htm שזה המחשב של DELL והשני שאני מתלבט הוא HP PAVILION DV6186 מה אתם אומרים? האם ההבדל במסך ממש מהותי (WIDESCREEN לעומת מסך רגיל) והאם יש הבדל מהותי במפרט? ובסופו של דבר, איזה מחשב כדאי לי לקנות לעבודה משרדית בלבד וחשוב שיהיה חזק מהיר ויציב... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי חברה מצורף מפרט למחשב תקציבי מאוד (כ-4,700 ש"ח קומפלט) עם אפשרויות שידרוג עתידיות. לוח עם כרטיס מסך מובנה לשלב זה. המחשב מיועד למשחקים קלים (2 בנות בגיל 9-10), אינטרנט ואופיס,בלבד . אני מתלבט לגבי לוח האם . יש מספר אפשרויות מה המומלץ לדעתכם??? intel INTEL SORENTO BLKD945GNTL ב-620 ש"ח asus: P5LD2-VM -ב-675 ש"ח Foxconn 945G7MA-8EKRS2 ב-660 ש"ח או הגיגה בייט המופיע במפרט (הוא גם הזול ביותר) כמו כן תקציב כולל גם רמקולים 2.1 וראוטר רגיל. אשמח להמלצות!!! …
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3700, רצוי פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות עד 4000, אם זה קריטי בלבד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מאטלאב (סימולציות די כבדות, עבודה עם מטריצות גדולות), משחקים כמו CIV 5, Starcraft II לא חייב להיות בהגדרות הכי גבוהות, אבל שירוץ חלק, גם עם משחקים עתידיים בסגנון. סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1. לא ממש חשוב, כל עוד לא מדובר בטרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל מפרט ל HTPC בסכום של עד 2000 שקל. על מה חשוב לשים לב ב HTPC? תודה נ.ב. מה צריך להוסיף למפרט על מנת שיהיה אפשר לשחק בו משחקים (לדוגמא AMERICAS ARMY)???
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ל2-3 שנים הקרובות בתור סטודנט. כאשר מלבד השימוש המשרדי אני צריך לבצע גם עבודות גרפיקה ( PS, Illuastrator, Flash וכד'). כמו כן הייתי שמח שתהיה לי את היכלות להתקין עליו מחשקים (ברור לי שאולי לא את החדשים שהם אבל משהו סביר COD, FIFA וכד'). לא מתכננן OC, רק שיהיה יציב ויעיל. כמה פקטור כדאי לתת לשם החברה שממנה יקנה (Toshiba, Lenvo, HP וכד'). תודה מראש, צחי
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ibm דגם: thinkpad t40 במחשב יש מעבד intel pentium m 1300mhz אני רוצה לשדרג לו את המעבד למשהו יותר טוב ראיתי פה שיש כל מיני סוגים של מעבדים מסוג intel pentium m כמו Pentium M Banias , Pentium M Dothan , Core Duo רציתי לדעת איזה סוגים תומכים במחשב הזה ועם אפשר לשדרג אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כרגע קיים לוח אם 965p ג'יגהבייט זכרונות 4 סטיקים של 4 ג'יגה מעבד 6320 c2d כרטיס מסך 9600gs 4 הארדסיקים המחשב עושה בעיות של איטיות בהתקנה של דברים את הזכרונות בדקתי אז אני מניח שזה או מעבד או לוח אם או ספק חשבתי אולי כבר להחליף את השלושה יש הצעות עד תחום ה 1000 ש"ח ואפילו פחות למארז לוח אם ספק ומעבד
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-