עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, זה מפרט שחבר שלי המליץ לי עליו: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪193 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155[/td][td] 1 [/td][td] ₪631 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] 1 [/td][td] ₪599 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze[/td][td] 1 [/td][td] ₪417 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום לכולם! אני צריך מפרט למשחקים בתקציב נמוך (עד 2500), ללא ציוד היקפי. חשוב לי שתהיה לו יכולת שדרוג (עוד כמה חודשים ישתחרר לי קצת כסף לקנות ציוד היקפי ולשדרג). לגבי OC - לא לגמרי הבנתי אם זה כדאי או לא - מה היתרונות והחסרונות? ??? (האם זה מקצר את חיי הרכיבים?) בכל אופן, בניתי מפרט, והייתי שמח מאוד לשמוע את הערותיכם \ הצעותיכם החלופיות. תודה רבה! http://tms.co.il/preview/spec/kva62lht

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  3. שלום לכולם, אני לא ממש מבין בחומרה ונעזרתי בחבר שמבין קצת יותר, זה הצעה שהוא נתן לי לפני כמה חודשים ולא יצא לי להוציא את זה לפועל אז אולי זה קצת לא מעודכן. אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ועובד בעיקר על MAYA, MudBox, Photoshop, AfterEffects אני מעוניין להוציא בערך 6000 ש"ח. לגבי המפרט שלי - להוזלת עלויות אני מאד מקווה שאני אצליח להביא מ-newegg או ספק אחר - את המעבד, SSD, כרטיס מסך ואולי גם את הזיכרון. לפי דברים שקצת קראתי ודיברתי עם מורים אין לי צורך בכרטיס מסך QUADRO. אין צורך בציוד שמחוץ לקופסא - מסכים, מקלדת, עכבר וכו'.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מבצא טוב בעקבות הכריסמס ואז אולי גם אגדיל את הSSD והזיכרון. האם המארז גדול מספיק? - אשמח לפידבקים והצעות שיפור\שינוי אפילו …

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by habarbash,

בס"ד אוקיי חברה אני מחפש מחשב נייד במחיר הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ואני רותה לקנות אותו מכאן , כי אני הולך להיות כאן שנה פלוס . לא חשובה לי הניידות כמו הביצועים , שיהיה ה C2D , ועם 1.5G של זכרון . האם הכ. מסך של של אינטל ה GMA950 יוכל להריץ את VISTA עם ה AHERO טוב ?? אם כן אז אני מעדיף אותו כי אני לא הולך לשחק עם המחשב. שנה טובה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים אלא לסרטים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by GRiM,

בעיקרון אין לי הרבה כסף להוציא על מחשב חדש, ואני צריך מחשב חדש, כדי לשחק ב-Underground 2 לדוגמא (ואין לי אפשרות לשדרג חלקים). מצאתי מכירה קבוצתית, שהמפרט של המחשב שלה נראה ממש נחמד, לדעתי גם שווה (חוץ מכרטיס המסך). מה דעתכם? http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=1895387

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by yossi555555,

שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…

8. Started by א אוהל,

תודה רבה בלי מסך בלי כלום רק המחשב תכלס

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום לכולם, מטרתו העיקרית של המחשב תהיה עריכת צילומים באמצעות שילוב בין פוטושופ וברידג' cs5. הגדרתי לנושא כ4000 ש"ח, אין לי צורך בנלווים למחשב (מסך ועוד). חשובה לי כמות זכרון גבוהה וכ.מסך חזק. תודה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. היי , הזמנתי מNEWEGG קומבו - אשמח לעזרה בהרכבת שאר המפרט , (כמו כן אם הלוח אם לא מתאים אני אמכור אותו ואקנה אחד אחר) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 4000-5000 , אפשר פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי מסך 1080P אני אקנה מסך 144h חדש בהמשך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה בכלל , יותר חשוב שלא יתחמם 6. האם ישנה הגב…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. Started by yogev_23,

רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. Started by eranx,

שלום לכולם, אחי טס ביום שישי לארה"ב, ואני שוקל לבקש ממנו שיקנה לי מחשב נייד משם. מטרת המחשב היא עבודה משרדית - אופיס אינטרנט תיכנות ומידי פעם סרטים. * גדול המסך - רצוי שיהיה בין 12.1 ל 13. * המשקל בהתאם, שיהיה קל ונוח * זמן סוללה - כמובן שכמה שיותר, יותר טוב. מקסימום אני אקנה בעתיד סוללה עם 6-9 תאים * אין צורך בשלל יציאות מיוחדות. ברור שיהיה נחמד לקבל DVI/HDMI אבל לא חובה. לדעתי גם אין צורך ב eSata כרגע (או שמה כן?) * בלוטות' - כן אסנכרן את הפלאפון שלי עם הנייד * גדול מינימלי של HDD - שיהיה מעל 160-250. אני לא הולך להעמיס עליו המון, בשביל זה יש מחשב נוסף. שווה לחפש כונן SSD? * צורב DVD, אני מניח שבניידים שאני מחפש לא מגיעים כונן/צורב DVD ואני ממש לא לחוץ על זה * אחריות בי…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by bad-sector,

אני מטעין את המחשב דרך ממיר מתח וישנה תופעה הזויה - כל פעם שאני מנתק את המחשב מהמצית (מממיר המתח) ה USB נכנס לעבודה מלאה וכשאני מחבר שוב הוא מתנטרל ועובד רק לסירוגין. האם יש משהו ספציפי שניתן לעשות או משהו מוכר?

14. בניתי את המפרט הבא ללא מסך... Athlon 64 3000+ (s939) venice core - מעבד k8nmf9 (nf4,s939,pce-i,sata, 1394) - לוח אם 512M.B 400mhz Kingston Hyper-X (CL 2.5) * 2 - זיכרונות GigaByte - Radeon 9250 128M.B TV - כרטיס מסך W.D 160 G.b Sata II 7200 R.P.M 8M.B - דיסק קשיח Nec DvD+R DWQ30A +16 DUAL LAYER - צורב די.וי.די 2546 ATX Midi PFC 400W Black And Red - מארז 2 Lang Black Silver Multimedia - מקלדת החלפתי את הצורב לנאק אני מאמין שזה פחות או יותר באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by newuser,

שלום, אני מחפש נייד שישמש כתחליף לשולחני לצרכים של אינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD והרצת כמה משחקים (לא כבדים יחסית) לאחר בדיקה די מקיפה אני מתלבט בין 2 דגמים. הראשון הוא סמסונג R580 בעלות של כ- 3800 והשני הוא HP 3010EJ בעלות של כ- 4500 ש"ח. אשמח לחוות דעת והמלצות לשני הדגמים ואיזה עדיף מבין השניים. כמו כן אם מישהו מכיר דגם של DELL עם מפרט דומה לזה של המחשבים הנ"ל עם כרטיס מסך משודרג (פשוט לא מצאתי בשום מקום DELL עם שדרוג של כרטיס מסך) אשמח לשמוע. תודה... אבי.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Majal_Guy,

היי. אני כרגע חושב על לקנות לי מחשב חדש, ולא מזמן התחלתי להבין את התחום של המפרט והחשיבות שלו, אבל לא עד כדי כך שאני מסוגל להכין מפרט בעצמי. בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב חזק, אחד שיחזיק לי למספיק זמן ולא יקרטע. אם השימושים שלי במחשב הם קריטיים, אז- אני משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, אופיס, ומשחקים למיניהם. הבנתי שאסור לי להסתפק במעבד של פחות מCore 2 Quad (תקנו אותי אם אני טועה), אבל אני לא בטוח איזה כדאי. עם הראם שלי אני מתכוון להישאר, אלא אם 2 ג'יגה זה לא מספיק, ואז אני כנראה אוסיף עוד 2 ג'יגה. בקשר לכרטיס מסך- אני לא בטוח איזה כדאי לי לקנות. קראתי את הסקירה של HD4850 של ATI, אבל אם אני לא טועה, בקרוב יצאו כרטיסים מתקדמים בהרבה יותר, ככה שגם בזה אני אצטרך…

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by itay127,

אני צריך נייד רק לדברים עיסקיים, שיהיה איכותי, עד 3000 שקל

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  18. השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס פה ושם לא צריך אפילו כרטיס מסך נפרד, עדיף שיהיה מובנה בלי מסך. עדיפות לחנויות בחיפה והקריות :KSP,skypc ,ivory תודה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. Started by Epic,

השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by balon007,

באתר של ZED יש להם את המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 במחיר של 1600 שקל. ניסיתי להרכיב משהו דומה בחנויות אחרות ועוד לפני שהכנסתי את כל הרכיכיבם המחיר כבר הגיע ליותר מ2500, נשמע הגיוני? מישהו מכיר או שמע על החנות? אמינה? כמה אמור באמת לעלות מפרט בסגנון הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Harbi,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by erez999,

לאחר התייעצות כאן בפורום הזמנתי מחשב. במפרט שהזמנתי היה מארז ללא ספק COMPUCASE 6C28-NPS וספק HEC 400W. עכשיו הודיעו לי בחנות שאין להם את המארז הזה. הוא המליץ על thermaltake wing או על compucase 6A19. זה מחשב ביתי לשימוש משרדי. חשוב שהמארז לא יהיה גדול מדי, ושיהיה שקט ועדיף שיהיה בצבע בהיר או לבן. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by tombashan,

שלום, לחברה שלי יש מחשב לנובו ישן יחסית דגם 3000 N100 אם אני לא טועה. יש במחשב כניסת pccard אשר לפי אתר לנובו מתאימה לסוג 1 ו-2. אני רוצה לקנות לה דיסק קשיח נייד אבל אין לה יציאת USB 3 במחשב ולכן אני בוחן את האפשרות להתקין לה הרחבה עם PCMCIA . אני לא מבין כל כך בנושא הזה ולא בא לי לקנות באיביי כרטיס הרחבה שלא מתאים למה שיש לה במחשב. לאילו נתונים צריך לשים לב כשקונים כרטיס הרחבה כזה? כמו שכתבתי במפרט אומרים שהמחשב תומך בסוג 1 ו-2. יש חשיבות לעובי הכרטיס? תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. זה המפרט , אני צריך אותו יותר לכיוון המוסיקה וסרטים HD ועומס על המחשב. התקציב שלי זה 4500 -5000 ש"ח. עם חרגיה של עד 150 שקל. מסך: [..] SAMSUNG LCD LED 23" S23A300B 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪886 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪917 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪497 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "XMP" : CMZ8GX3M2A1600C9 - זמין במלאי ₪409 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GT430 2GB DDR3 - RETAIL ₪410 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH CORDLESS DESKTOP WAVE ₪387 ספק כוח: [..] SEASONIC …

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  25. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים וסרטים זה המפרט, אשמח לשמוע תגובות והערות לשינויים. מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 Box לוח אם - GIGABYTE GA-945P-S3 זכרון - (DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI (X2 דיסק קשיח - Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך - LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB מארז מחשב כולל ספק - HEC 6A19B-400 400W אם צריך להוסיף משהו אני אשמח לשמוע על כך. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים