עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב למשחקים קלים+ הורדות מדי פעם וככה סתם אינטרנט...אין עדיפות לחברה מסוימת.. ללא oc

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by OPQ,

שלום אני חבר שלי מחפש מחשב נייד בינוני שיבוא עם מצלמה ומיקרופון מובנה.. הצרכים שלו מהמחשב הם גלישה באינטרנט עריכת מסמכים ותמונות שלא יהיה חלש מדיי ולא חזק בשביל משחקים תקציב 2500 ל 4000 תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by KillerB,

שלום, בעזרת המפרטים שמצויינים באתר וחיפוש באינטרנט נראה לי שאני אלך על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור :Thermaltake V1 לוח: Gigabyte GA-P35-DS3 זיכרון: 2048 Dual Channel kit 2 X1024MB של CROSAIR כ. מסך: GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON ספק: 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT לא ציינתי (עכבר, מקלדת, HDD ו DVD-RW) כי כבר קניתי לפני כמה ימים ההתלבטות שנשארה לי היא לגבי מארז ומסך וכרטיס קול: מה שאני לקחתי ברגע בתור מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ של LG (הוא נראה לי בסדר אבל אשמח לשמוע חוות דעת) לגבי מארז הציעו במפרטים את ה- Compucase 6A19 Black אבל הוא לא מראה משהו... פה אני אשמח לשדרג. לגבי כ. קול - אני לא יודע אם לקנות או לא... מה דעתכם ??? אשמ…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  4. D: זה המפרמט שאני מתכוונן לקנות http://img458.imageshack.us/img458/5749/computer6ph.jpg עכשיו רק על ה-HD אני לא בטוח (וסיכוי ממש קטן שאני ישנה את הכרטיס מסך) עכשיו יש לי כמה שאלות 1. המעבד בא עם מאוורר ? 2. ה-HD ? הוא טוב? פעם המלצתם לי כאן על משהו אחר ולא מצאתי על מה המלצתם לי 3. הכרטיס מסך יש ההבדל בינו לבין RX800XL אחרי שאני עושה OC ל-GTO2?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. אחרי חשיבה מעמיקה והבנה שלא יהיה לי בכלל זמן לשחק על ה Laptop (חוץ מזה שאני מתכנן לקנות מחשב שולחני חדש עד סוף השנה + יש לי כבר PS3) נראה לי שאני מוותר על המחשב הנייד כ"מכונת משחקים" (מצידי שהכל יהיה על Medium High ). בכל מקרה, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ Vista כמו שצריך, עם אופיס, ויז'זואל סטודיו וכל הכרוך בכך. יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ גם משחקים (גם אם לא על האיכות המקסימלית) וגם שלא כבד יותר מדי.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by hananmori12,

שלום, עוזר לידידה עם מחשב נייד עד 3000 שקל, הדרישות הן שיהיה מעבד I5 לפחות, 8 גיגה זכרון, SSD, ועדיפות לדל או לנובו, קיבלתי המלצה למחשב הזה http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4652 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? היא רוצה 17 אבל עדיף 15 מבחינת המבחר * רזולוציית המסך? לא משהו שמשנה לה כל כך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים עבודה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף FreeDos * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לDELL אם לא לנובו תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by tsuriel,

לגרפיקה,ואנימציה וקצת למשחקים בלי מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by marazili123,

שלום. הרכבתי את המפרט הבא עבור שימוש משרדי, גלישה, סרטי HD וגיימינג (לא כבד במיוחד אבל שיספיק לשנתיים הקרובות) התקציב שהעמדתי לעצמי הוא 5000 שקל לכל החבילה. מארז Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספק כוח Seasonic 620W Bronze Retail לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קרור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) הארד דיסק WD Caviar Blue 1 TB SATA זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 צורב DVD iomega SuperSlim USB 2.0 DVD±RW x8 Black מסך DELL LED U2312HM כרטיס רשת אלחוטי PCI Edimax EW-7722IN כרטיס מסך GIGABYTE - AMD HD 6770 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E רמקולים CREATI…

9. Started by Norm4nde,

יש לי משחק של מיפרט #2 סתקלו בצד... עכשיו אותו אני נותן לאח שלי ותוקח ממנו את הכרטיס מסך וה H.D אבל במחשב החדש אני צריך שתרשמו גם H.D 80+- וכרטיס מסך חמוד... ואז אני יחליף בינהם...(אני יודע שלא שווה להחליף מחשבים אבל אני רוצה לעשות OC לאינטל...) כמובן שאני גם רוצה לעשות מוגינג אז שהמארז יהייה שווה את זה כמו הטרנספורמר. תמליצו לי על משהו בבקשה כדי שאני יוכל להשיג את המקס במחיר הזה...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום חבר מחפש נייד והוא שם עין על הלנובו SL 500 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode=315 איך הוא ? במחשבים ניידים אני לא כל כך מתמצא אבל בנייחים אני מכיר בערך את החומרה, לאיזה מעבד ה-T5870 למשל מקביל ? ולאיזה כרטיס ה-9300 מקביל ? (המטרה היא לא גיימינג אבל אם אפשר עדיף להכניס גם כרטיס שיריץ משחקים אפילו על LOW) האם יש משהו יותר טוב בתקציב ואני מדגיש - להביא מאייבורי בלבד או דגמים של לנובו מכל חנות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by rami_hsn,

שלום לכולם אני מחפש נייד בתקציב +- 3500 הכי חשוב לי זה לפחות יציאת USB3 אחת, מקלדת מלאה ומסך 15.6 "מומלץ שהמסך יהיה מט" השימוש בנייד : לימודים וקצת משחקים כמו FIFA12 ו- H.A.W.X על איזה נייד הייתם ממלצים לי שיהיה הכי חזק שעומד בתקציב ובקרטריונים?? ???

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. מפרט מעבד לוח אם זכרונות עד 3500 להרצת וירטואלזציה אני צריך המלצתכם לשלושת אלה דגש חשוב ביותר - 8 ג'יגה זכרון לפחות המחשב הולך להריץ וינדוס סרבר 2008 R2. אם אפשר לשלב אם זה I7 ו X58 משובח. למטרות לימודיות של מכונות וירטואליות - HYPER-V תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by M.K16,

שלום.. אני בניתי לי מפרט למחשב ורציתי לדעת אם הוא בסדר וגם יש שיפורים או הצעות אחרות... אני רוצה שהמחשב יוכל לעשות הכל. גם משחקים גם סרטים גם שקט וקר גם הפעלת המון תוכנות בו זמנית... טוב אז התקציב הוא משהו כמו 5500 שקל ואם זה באמת הכרחי אז עד 6000 בלי מסך ובלי ציוד הקפי... אני קונה ב IQPC ומבקש מהם לעשות גם את ה OC בחינם שלהם בהזמנת מחשב.. זה מה שבניתי. המפרט טוב? יש מה להחליף..? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤556 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1436 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LA…

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  15. הבוסית שלי ביקשה עזרה עם מפרט מחשב הדברים היחידים שחשובים לה זה נפח אחסון גדול ושיעבוד בסדר, יחסית לכמה זמן שלא התעסקתי בבניית מפרטי PC חשבתי על רעיון בסיסי בדומה לזה: המחשב לא כולל ציוד היקפי ולא מיועד למשחקים למרות שיש לה ילד קטן בבית אז אולי כמה דברים פשוטים. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 620 1 620 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 1 215 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 8400GS Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV,DVI,PCI-E 195 1 195 דיסקים קשיחים‏ Weste…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. *מעבד core i5 750 2.66 * לוח asus p7p55-m *זיכרון kingston 2gb ddr3 1333 mhz pc3-1066 kvr1333d3n9 כפול 2 *sumsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm 32mb buffer *כרטיס מסך radeon hd4670 1gb gddr3 dx10.1 צורב של LG ספק כוח chiftec 550 wolt psu 14cm fan 24pin active pfc aps-550s עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מארז HEC COMPUCASE 66RC סכום כולל הרכבה ומאוורר למעבד ומע"מ יצא לי 3800

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by קפלן,

ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by amirsht,

המחשב לאחותי, לשימוש בעיקר לאינטרנט, עבודה בפוטושופ ומשחקים כמו סימס 3... אין צורך בציוד היקפי ומסך, יש צורך בצורב. אשמח אם תתנו לי מפרט מהחנות בה אנו קונים את המחשבים www.ksp.co.il תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  19. שלום, אני מבקש מפרט לשימושים הבאים: אינטרנט כולל הורדות- 30% Streaming החוצה לצפייה ע"י XTreamer - 30% נגינת מוזיקה כולל שימוש במיקסמייסטר - 20% עריכת תמונות חובבנית בפיקאסה/פוטושופ אלמנטס - 10% ערכית וידיאו חובבנית של פורמט AVCHD - כנראה ע"י פינאקל סטודיו - 10% לגבי גודל הארד דיסק - אני מתלבט אם להשתמש ב - NAS או בהארד דיסק של XTreamer כמקור אחסון עיקרי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לnumber crunching - הרצת Matlab ב100% במשך ימים רצופים, על DATASETS גדולים, תחת WIN7 ו\או ubuntu (דואל-בוט). כמו כן, ידרש שימוש יעיל בPhotoshop- Illustrator ומעט רינדורים תלת-מימדים (לכן נדרש GPU *צנוע*). חשבתי לבנות את המחשב סביב I7-2600K, אבל אין לי מושג בנוגע ללוח אם, ספק וכד'. יש צורך בלפחות 2TB אחסון (בכונן אחד או שניים), עם דגש על אמינות הכונן. כמו כן, אני אזדקק לכמה שיותר RAM שאפשר להכניס בתקציב - לפחות 8GB ואם אפשר 16GB. אשמח לכמה אלטרנטיבות לרכיבים - אני נאלץ לקנות מספק ספציפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ל6000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by nadavcheck,

שלום לכולם . ושוב מגיעה שנת הלימודים האקדמאית , ושוב זבי חוטם (כמוני) מפוצצים את הפורום בשאלות על נייד החלומות שלהם ... אז קודם כל תודה , אתם עושים עבודת קודש , שנית, אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אז הנה זה בא : תקציב : עד 5K מטרת המחשב : מחשב לימודים , אופיס ואינטרנט , אבל עם מולטיטסקינג (נגיד מדיה פלייר אופיס וגלישה ביחד ) גודל המסך: 12' זה נהדר. חשוב שיהיה קטן אבל לא מתחת לזה, זה בלתי אנושי. משקל: עד 1.6 ק"ג , עדיפות לכמה שיותר קל סוללה : זמן עבודה כמה שיותר ארוך , 4 שעות לפחות כונן : סטנדרטי יציאות מיוחדות :סטנדרטי בלוטות': אם יש צורב : לא נדרש מערכת הפעלה : XP או ויסטה , לא אכפת לי העדפה:חברה מובילה,אבל לא מק - אנחנו לא כ"כ מסתדרים. הערה 1 : …

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. שלום רב, אשמח לעצותיכם לגבי מפרט לרכיבי מחשב עבור מחשב שיורכב לפי הזמנה... סה"כ תקציב - 4500 עד 5500 ש"ח, לא כולל מסך... המחשב ישמש לצרכי משחקים ( פחות) ועבודה עם גרפיקה תלת-מימדית(יותר)... בנוסף,רצוי שתהיה אופצייה לביצוע OC בעתיד... מערכת קירור מים (דרישת המזמין)+ 1024 MB DDR... יש לכם רעיונות,בבקשה?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by NadavAfuta,

היי, עיינתי בפורום וזה המפרט שהגעתי עליו. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪330 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ₪380 זיכרון: [..] PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 ₪226 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪116 מארז: [..] COMPUCASE 6C28-NPS w/o PSU ₪166 ספק כוח: [..] FSP 350W : ATX350-PNR - BULK ₪131 קרור למעבד: [..] GLACIALTECH IGLOO 7312 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 ₪46 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪269 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1763 מה דעתכם?

24. Started by ARX,

השאלה היא האם המחשב הזה מספיק למישחקים ולסתם שימוש ביתי או שפשוט עובדים עלי הכי מטריד אותי כמובן זה לוח האם והכרטיס מסך... חברים המליצו לי את לוח אם מסוג ASUS K8V-SE Deluxe (s754) וכרטיס מסך מסוג: RADEON 9600XT128MB אבל הם עלו לי ממש יקר והמוכר הימליץ לי על הכרטיסים שמופיעים במיפרט כתחליף לא רע האם הוא עובד עליי? מה אני מפסיד אם לא אקח את הכרטיסים היקרים יותר? האם זה משמעותי? או שאפשר להיתפשר על אלו שמופיעים במיפרט? אני חייב לציין שאין לי מושג במחשבים ורוב הזמן אני רק גולש ומשחק ורואה סרטים ומפעיל קצת תוכנות לא משהוא רציני המיפרט מעבד Athlon 64 2800+ (S-754) לוח אם ASUS K8V-X זיכרון פנימי 512MB Kingston CL3 או - חברת קינגסטון מהדגם היפר-איקסMB 512 (אין לי מושג מה זה) כר…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורוצה לשמוע המלצות על מחשבים טובים שישמשו אותי לגלישה באינטרנט, לעיצוב דו מימדי (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור), לצפייה בסרטים ופה ושם שיריץ איזה משחק קל (עם דגש על הקל, כך שלא יהיה פקטור עיקרי בבחירת המחשב). התקציב הוא עד 5 אלף. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים