עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב , אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי . הדרישות הן שיעמוד בתקציב של עד 1500 שקל. עדיפות למעבד אינטל (נסיון לא משהו עם AMD ) שיהיה שקט (אין צורך במפלצת קירור או משהו בסגנון). הארד דיסק של 320 ג'יגה לטובת הורדות. עדיפות למפרט מSKYPC. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב של כ 5000 שקל, לא בטוח אם הוא יקנה במזומן או לא. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הוא לא צריך כונני CD למיניהם, לא דיסק קשיח והוא יסתפק בכרטיס קול מובנה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה …

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…

4. שלום. אני משתמש פשוט: מחבר תמיד את המחשב הנייד למסך חיצוני (Full HD), ועושה שימוש בעיקר בגלישה ברשת, סרטי 1080p, פתיחת מספר רב של אתרים במקביל... וזהו בסך הכל. ללא תוכנות מיוחדות. עם זאת, אני שונא איטיות! מתעב אותה. יש מחשבים שיש בהם הרגשה של snappy - שהם פשוט מהירים וזה מורגש בכל פעולה. השאלה שלי היא האם רכישת נייד עם מעבד מסוג Pentium B970, תהיה מספקת עבור צרכיי. לא רוצה להתאכזב. המון תודה !

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. טוב אז ככה לפני שנעבור למפרט רציתי לשאול עד כמה OC זה דבר משמעותי? עד כמה שווה לי להשקיע בזה? זה דבר שיאריך לי את חיי המערכת בהרבה? בניתי לי מפרט (לא להרוג אותי אני לא מבין גדול מאוד) שיצא 5K.. השאלה אם שווה לי להוציא עכשיו את ה500 שקל הנוספים האלה? אם זה עד כדי כך משפר? טוב אז קודם כל אשמח לחוות דעת על המפרט - בנוסף הייתי מעוניין לשמוע הצעות למפרטים נוספים

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by moshe20,

לא צריך מארז וספק וציוד הקיפי בעקרון רק מעבד לוח אם כ.מסך זכרון ודיסק קשיח.... המחשב מיועד למשחקים בעיקר ו לOC סבבה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. הגעתי להחלטה לקנות מחשב חדש סוף סוף, אבל יש לי לא מעט תהיות והתלבטויות לגבי המבנה שלו. השימושים העקריים: משחקים, עריכת תמונות, צפייה בסרטי HD על הפלזמה "42 HD ready ברזולוציה 1024X768 בחיבור HDMI ובחיבור אופטי לרסיבר לצורך שמיעת סאונד רב ערוצי (AC3,DTS וכו'...) בנוסף יש לי מסך מחשב LCD של סמסוג "19 מדגם: 960bf. לפני בניית מפרט כזה יש לי כמה שאלות: 1. האם מומלץ לבנות מחשב כזה שמיועד גם למשחקים, עריכת תמונות ואינטרנט עם מארז של HTPC? ז"א לשחק על הפלזמה עם עכבר ומקלדת אלחוטים, או על ה LCD שיהיה מחובר גם כן למחשב. 2. לגבי כרטיס המסך 8800GTX שמצויין למשחקים האם הוא עוזר גם בעיבוד וידאו בצפייה ב HD? 3. כדי להנות משתי העולמות של משחקים וצפייה בסרטי HD, האם יש כרטיס אחד שמשלב …

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by Mpower,

שלום לכולם.... אני מחפש מפרט ב 3000ש"ח ללא עכברת מקלדת רמקולים וללא מסך. לא משנה לי אם הוא מבוסס AMD או INTEL . הפרט מיועד לסטודנט: -- הרצת תוכניות סימולציה וסביבות פיתוח כמו .NET ו MATLAB . -- המון אנטרנט וגלישה. -- משחקים האופן לא תקוף....(משהו כמו NFS MOST WANTED למשל).. .. נא לא לחרוג ממסגרת התקציב.... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by gershia,

שלום אני מחפש מחשב לצרכים בסיסים בעבודה עם קיובייס. ממש בסיסיים. ובלי קשר זה מחשב בייתי לגלישה ו office. לפני שאני בודק לגבי צרכי הכרטיס קול (חיצוני /פנימי, USB/firewire...) קראתי ובחנתי את המפרטים המומלצים ועברתי על הדוגמא למפרט שמתחזה למחשב טוב. מה רע במחשב הזה? : http://ksp.co.il/?uin=16091 2) במידה ואני משדרג את הלוח אם ל: Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זה מוסיף לי DVI אבל עכשיו זה DDR3 1333. מה זה אומר ? מהירות זיכרון איטית יותר? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by balon007,

באתר של ZED יש להם את המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 במחיר של 1600 שקל. ניסיתי להרכיב משהו דומה בחנויות אחרות ועוד לפני שהכנסתי את כל הרכיכיבם המחיר כבר הגיע ליותר מ2500, נשמע הגיוני? מישהו מכיר או שמע על החנות? אמינה? כמה אמור באמת לעלות מפרט בסגנון הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  11. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. העיסוקים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, עבודה משרדית (WORD וכאלה), תכנות ומשחקים (חשוב שהמשחקים החדשים יפעלו בצורה טובה, ויראו טוב). אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד למשך זמן יחסית רב, כך שגם בעתיד יוכל להריץ משחקים בצורה טובה. (ולא רק לטווח הקרוב) כמו כן, אני מעוניין שיהיה שקט יחסית (עם כי זה לא הכי חשוב), ושיהיה בו צורב DVD וכרטיס רשת. בנוסף, אני מעוניין בכך שירכיבו לי את המחשב בחנות, אך את מערכת ההפעלה אתקין בעצמי. המפרט שהוצע לי הוא כזה, אשמח לשמוע האם יש קונצנזוס חיובי סביבו: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם Abit IP35-E ¤476 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by kisharon,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הצרכים שלי הם בגדול אינטרנט,פלאש ופוטושופ. עכשיו רציתי לדעת עם כרטיסי המסך של אינטל שמגיעים בניידים הם מספיק טובים בשביל זה או שאני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך שהוא לא און בורד ? אני מחפש מחשב עד 5500 גג, אם יש למישהו המלצות זה יהיה אחלה. ועוד משהו קטן... באייבורי מוכרים מחשבים ניידים של MSI עכשיו זאת חברה ידועה בחומרה השאלה היא אם הניידים שלהם אמינים\חזקים מישהו מכיר? למרות שאייבורי נותנים עליהם שנתיים אחריות. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by Pyron,

שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח ואני אשמח אם מישהו ימליץ לי מה כדאי לקנות. הצרכים שלי הם די סטנדרטיים: פוטושופ, אימיול, סולסיק, word וזיכרון מספיק גדול להורדת סרטים ומוזיקה. התקציב שלי הוא כ 2000 ש"ח. אני לא מבינה גדולה בתחום לכן אני עושה מחקר לגבי מעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס קול, לוח אם, זיכרון, מארז ומסך מחשב. תודה רבה, מורן.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by danto,

שלום חברים יקרים, אני מעלה פה בנושא בבקשה לקבל דעה, שימו לב להפרש של 1700 ש"ח שיש בין שני המחשבים הללו ותגידו מה יותר עדיף ולמה? לנובו: מחשב נייד Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 HP: HP Pavilion dv6-1340ej http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4379&CatCode=315 אם מישהו יודע על מחשב אחר שיש לו בערך את המפרט כמו למחשבים הנ"ל ובמחיר סביר אני אשמח לדעת. אודה לעזרתכם הרבה, דן.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  16. שלום ! קניתי מחשב נייד חדש של FUJITSU SIEMENS ESPRIMO 6535-9 אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי וזה טוען את כל הקבצים ובסוף ההתקנה מעלה לי מסך כחול עם שגיאות... 000000000000000000.07F משהו כזה.... ניסיתי עם 3 סוגים של ווינדוס, בכולם הוא עושה את זה, והם ווינדוסים תקינים שעבודים לי במחשב הרגיל ב BOOT. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בדברם האלו: כרטיס מסך,מעבד,לוח אם,ספק כוח ומארז התקציב שלי הוא 2500 למשחקים כמו css team fortes2 coul of duty מחברת איבורי אני יודע שחברה זו לא מומלצת בנתיים המפרט שלי הוא כזה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=385 quad q6600 כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143&CatCode=400 ספק כוח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=848&CatCode=409 מארז http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1580&CatCode=408 לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1075&CatCode=411 אשמח אם תירצו לשנות לי משהו למשהו טוב יותר אבל מחברת איבורי מחשבים תודה ד"א השידרוג שהראיתי הוא עולה לי 2375 התקציב 2…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. ללא מסך, שימושים: לא למשחקים בעיקר לתוכנות: C SHARP, MATLAB וכו' רצוי INTEL

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by Accounter,

ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express עם סוללה חלופית (שמתאימה לאותו דגם סוללה מקורי LB52114B), הסוללה עבדה מספר חודשים, אך כעת הלפטופ לא מצליח להטעין אותה (אור אדום מהבהב בלפטופ, במקום אור טעינה). כיצד ניתן לבדוק האם הבעיה הסוללה או במחשב ? (אין לי מחשב נוסף ו/או סוללה נוספת) תודה !

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by koren271,

מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box 1 540 540 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL 1 320 320 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 240 240 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 435 435 דיסקים קשיחים‏ Seagate כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 1 215 215 מארזים‏ Antec כמות מחיר סה"כ NSK4400 Mini ATX Black Case (NO PSU) 1 175 175 ספקי כוח‏ Corsair כמות מחיר סה"כ VX 450W Active PFC 12cm Fan 1 380 380 סה"כ 2305 יש משהו לשפר \ לשנות ? בערך במחי…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר בחריגה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80% משחקים 20 עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect 3, Elder Scrolls V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

23. Started by iziksas,

מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ???? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt????? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות????

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי שלומדת קולנוע. תקציב - בין 3000 ל 5000 שח מטרת המחשב - בעיקר עריכת ווידאו, חשוב שיריץ את התוכנה AVID. ציוד היקפי - רק עכבר שיהיה נוח אין צורך ב - נראה לי כרטיס מסך חזק למשחקים (אין לי מושג אם תוכנות עריכת ווידאו קשורות לכרטיס מסך, אז אתם תגידו) חשוב - לפי מה שהבנתי, AVID לא עובדת על VISTA אז צריך שיהיה מותקן עליו XP. אין העדפה לחברה מסויימת. עיצוב, שקט, OC, משחקים, לא רלוונטי. שוב, מטרת המחשב הוא עריכת וידאו כמעט לחלוטין, אז הוא צריך לכלול בעיקר מעבד חזק והמון זיכרון. כמו כן צריך HD גדול. תודה רבה! אודי.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by 2lame,

איזה מבין 2 המחשבים האלה יותר חזק? (למשחקים כמובן) מחשב1: לוח אם: Gigabyte GA-965GM-S2 מעבד: Intel E6400 2.13 ghz 2MB Box זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Radeon x1650 pro 256mb Pci-e מחשב2: לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 AM2 מעבד: Amd Athlon 64 x2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W זיכרון: 2GB כרטיס מסך: NVIDIA 8500GT 512MB Pci-e מבין אלה איזה מחשב יותר חזק?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.