עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by card,

שלום אני מעוניין במחשב נייד שיהיה בשימוש בעיקר בבית, אבל שיהיה אפשר גם להוציא אותו מהבית מידי פעם, בלי לשבור את הגב. אני צריך שהנייד יכלול כונן DVD (ויהיה מסוגל לעשות גם Boot מה-DVD), ואני צריך שהמסך של המחשב הנייד יהיה מסך מאט. שני הדברים האחרונים הם סופר קריטיים: צורב DVD, ומסך מאט. אחרי שיחה עם חברים, המליצו לי על ה-3460. ה-3360 לא יהיה רלוונטי כיוון שאין לו כונן DVD.. (בניגוד ל-3350 שהיה לו.. אבל ב-60 הורידו את הכונן DVD כי המחשב בעצ נהיה Ultrabook) השאלה שלי, האם באיזור המחיר הזה - סביב 3K, יש עוד מחשב נייד ששווה לי לבדוק לפני שאני מחליט וקונה? השימושים שלי הם מגלישה, ועד פיתוח תוכנה בעזרת Visual Studio. לא ממש אשחק במשחקים, לכן זה לא משפיע בכלל. אודה לאנשים שהיו בהת…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. לאחי הקטן שייתן תמורה טובה לכסף. תודה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. זקוק ל-HTPC שקט במיוחד בתקציב 5K, ללא OC או ציוד היקפי" "מחשב בעיקר לתכני HD עם אופציה למשחקים, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC". עם יכולת גלישה בסלון - כמובן שוב דגש כל שקט ברמה 8 מתוך 10 כ"כ מחשב הנל מחובר לפאלזמה מסוג פנסוניק PV80 50" רזולוציה 1368X768 כלומר HD-READY רצב מפרט הנל - מה דעתכם? - אנא ענו על כל השאלות מארז ANTEC שוכב מדגם FUSION REMOTE שחור ספק כוח AEC 550W 14CM COUGAR-550W לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-GD65 מעבד QUAD 750 1156 INTEL CORE I5 *2.66 GHZ 8MB זכרון VALUE KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 5750 1GB - 5MSI דיסק קסיח פנימי 500GB SATA2 7200RPM 32MB WD צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס קול - 7.1 מובנה בלוח האם כרטיס רשת LAN1G מוב…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למטרת הקלטת והשמעת מוזיקה לצורך כך אני צריך שהמעבד יהיה יחסית חזק, אבל אין לי צורך בביצועים גרפיים אין לי צורך במסך או ציוד היקפי מיוחד כרטיס קול להקלטה אני מרכיב בנפרד הדבר הכי חשוב הוא שהמארז ומערכת האוורור יהיו כמה שיותר שקטים (כדי שלא יישמע בהקלטות) ראיתי את המפרט הבא במדור מפרטים מומלצים ויש לי כמה שאלות: 1. המארז מספיק שקט? 2. האם כדאי לקחת ספק כוח בנפרד מהמארז? 3. האם המחשב מתאים להקלטת והשמעת מוזיקה? 4. האם כדאי לקחת מעבד Quadcore ולא Dualcore? תודה רבה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 …

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by BeeMan11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני צריך מקל…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  6. האם כל החלקים יתאימו (במיוחד האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם??) כמה לדעתכם אמור לעלות והאם יש שידרוג מאוד נחוץ רכיב דגם מעבד Intel® Core 2 Duo E8400 לוח אם Gigabyte P35-DS3L p35 דיסק קשיח 32 mb 500 GB Seagate זכרון 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce EN8800GS 384MB PCIe מקלדת ועכבר מקלדת ועכבר אופטי Logitech רמקולים Creative SBS A31 מארז SilverStone SST-PS01B-W ספק Thermaltake 450W W0146RI תודה מראש!!! בבקשה מהר קונה היום האם הכרטיס הזה יעבוד במהירות פחותה עם הלוח הנוכחי או לא יעבוד בכלל?

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  7. שלום לכל גולשי האתר! ברצוני לקנות מחשב חדש מיועד בעיקרון להכול (משחקים,סרטי HD,תכונות עריכה וגרפיקה לא מקצועי אלא לבייתי וכל השאר) זה המפרט שהרכבתי מה אתם אומרים יש משהו לשנות ?... פנדה מחשבים 1 NZXT LEXA Red BlackLine No PSU 552 ש"ח 1 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB 485 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,055 ש"ח 1 SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM 297 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD 3870 X2 1GB DDR3 1,900 ש"ח 1 OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK 610 ש"ח 1 ASUS P5K-E Intel® P35 chipset LGA 775 795 ש"ח 1 Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח 1 Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 3,490 ש"ח …

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. מחיר המחשב 2,300 ש"ח ומקבלים עימו אחריות לשנתיים. מוצעת אחריות לשנה נוספת ב-200 ש"ח. כדאי?

9. Started by nizans,

אני מחפש מחשב HTPC בעיקר לסרטים 1080P ומוזיקה ולהציג תמונות על הטלויזיה חשוב שיהיה דיסק קשיח גדול משהו כמו 500GB המחשב יתחבר ל Yamaha RXV363 ולמסך 32 של סוני sony w5500 חשוב מארז יפה וכמה שיותר קטן ואם יש אפשרות לשלט תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. Started by SixSatori,

אני מתכוון להזמין מחר את הנייד ורציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את מסך הDELL עם יציאת DVI לנייד עם מתאם DVI-VGA או DVI-HDMI (אם זה בכלל אפשרי)?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. שלום, היום ביקרתי בOMC, בחברה הציעו לי את המפרט הבא שמיועד למשחקי מחשב (משחקים כבדים, אני מאוד מעוניין לשחק ב-GTA IV ו-CRYSIS), רציתי לדעת מה דעתם והאם זה שווה... Intel Core 2 Duo 7400 gigabyte G31M-S2L Kingston 2GB HyperX CL5 Samsung 500Gb Sapphire HD4770 512mb ddr5 256bit EZCOOL K110B Fan 8cm Huntkey LW-6550-HG 550W LG GH22NS30 כל זה במחיר של 2,395 בנוסף יש אופציה לשדרג את המעבד והכ. מסך לE7500 ו-Sapphire HD4850 1gb, 256bit, ddr3 - במחיר של 2,595 רציתי לדעת מה דעתם על המפרט בכללי, על המחיר, על ההצעות לשדרוג ואם אפשר חוות דעת על החברה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. רוב העבודה היא בכתיבה וגלישה באינטרנט. 10 אינצ' יספיק?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by ahinazar,

* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI חשוב!!!. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM: : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך: כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת.* מעבד : אין העדפה לחברה. תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. שלום. אני משתמש פשוט: מחבר תמיד את המחשב הנייד למסך חיצוני (Full HD), ועושה שימוש בעיקר בגלישה ברשת, סרטי 1080p, פתיחת מספר רב של אתרים במקביל... וזהו בסך הכל. ללא תוכנות מיוחדות. עם זאת, אני שונא איטיות! מתעב אותה. יש מחשבים שיש בהם הרגשה של snappy - שהם פשוט מהירים וזה מורגש בכל פעולה. השאלה שלי היא האם רכישת נייד עם מעבד מסוג Pentium B970, תהיה מספקת עבור צרכיי. לא רוצה להתאכזב. המון תודה !

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום לכולם, ההודעה הקודמת שלי קצת ירדה בדפים. אשמח לקבל הצעה למפרט לעריכת וידיאו HD וגרפיקה -לפי בדיקות שערכתי ה-C2D יספיק לי אז לא צריך quad אבל חוץ מזה איך אני יודע איזה קירור אני צריך למעבד? האם הקירור בקופסא של המעבד לא מספיק? התקציב הוא 4000ש"ח עד 4500ש"ח ללא מסך. תודה מראש! נ.ב - אין לי בעיה להוסיף 200 ש"ח אבל העיקר שיהיה שקט.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. טוב אז ככה לפני שנעבור למפרט רציתי לשאול עד כמה OC זה דבר משמעותי? עד כמה שווה לי להשקיע בזה? זה דבר שיאריך לי את חיי המערכת בהרבה? בניתי לי מפרט (לא להרוג אותי אני לא מבין גדול מאוד) שיצא 5K.. השאלה אם שווה לי להוציא עכשיו את ה500 שקל הנוספים האלה? אם זה עד כדי כך משפר? טוב אז קודם כל אשמח לחוות דעת על המפרט - בנוסף הייתי מעוניין לשמוע הצעות למפרטים נוספים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. היי, רוצה לשמוע את דעת המומחים על המפרט הבא שנועד בעיקר לשימוש מתמטי מסיבי - תוכנת MATLAB (שאגב יודעת להשתמש רק בליבה אחת), מעט שימוש גרפי (פוטושופ) וחוץ מזה שימושים ביתיים (לא למשחקים, לא ל-OC), התקציב 6000-6500 ש"ח המחשב הזה אמור להחליף מחשב שמשמש אותי כרגע עם פנטיום 3.6Hz 4 תומך hyper-threading ו-2GB זכרון, ואני מעוניינת במחשב מהיר יותר. מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות X? DDR II 667 1GB TwinMOS 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב DVD PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. צריך המלצה למחשב נייד:שימושים עיקריים: לימודים, מיילים, צפייה בסרטים...גודל מסך 13 עד 15.6משקל: עד קילו וחציכונן אופטי לא צריך כונן קשיח: 500GB זיכרון לפחות 6GB אחריות מעל שנה (רצוי 3) תקציב 3000 + גמיש אזור מגורים: חיפה והקריות תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by shlomiu,

איזה ספק מומלץ בתקציב של 300-400 ש"ח מ-KSP או חנות טובה באיזור השרון? מה רע במארז THERMALTAKE סופרנו? האם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by syaron66,

שלום. אני רואה פה מספר מפרטים (בהודעות אחרות) שנראים לי בסדר רק יש לי שתי שאלות. 1. יש פה כמה שילובים של כרטסי מסך, מה הכי טוב? (נניח ויש לי 1800 שקל לכרטיסי מסך), כלומר האם עדיף 9800GT אחד או שני 9600 וכו'. בקיצור מה לדעתכם הכי כדאי מבחינת ביצועים. 2. אם אני לא מתעסק בOC בכלל, יש סיבה לקנות מארז לחוד וספק לחוד? או שאפשר להסתפק במארז + ספק? (והאם יש קשר לשני כרטסי מסך, אולי צריך יותר חשמל?) תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  21. שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייח לטובת עבודות עיצוב, שימוש בעיכר בתוכנות כמו: photoshop ,Solidworks ,Blender ,illustrator,keyshot בתקציב של עד 6000 שח אולי טיפה גמיש. תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. עזרתכם. ייתכן כי אין מקום להשוואה, אבל חבר מחפש מחשב נייד לשימוש ספיציפי - תקלוט בעזרת תוכנת TRAKTOR לפי ממה שהוא שמע מחברים, מומלץ להשתמש במחשב מאק מאשר "PC רגיל". (זה נכון?) המאק- http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-2-5-ghz-md101hb-a הדל- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8540 לפי מה ששמתי לב במק המעבד הוא דואל קור בעוד שמחשב הדל הוא מרובע ליבות. בנוסף הארדיסק 5400RPM במאק ובדל 7200 התקציב הוא עד 4-4.5K, אך אם יש "אמת" במאק פרו לשימוש הנ''ל מוכן להשקיע 6.5 אלף. עד כמה הדברים האלה משמעותיים?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. עבודה משרדית בלבד! גלישה באינטרנט וכו' אין משחקים בכלל. תודה.

24. Started by Mpower,

שלום לכולם.... אני מחפש מפרט ב 3000ש"ח ללא עכברת מקלדת רמקולים וללא מסך. לא משנה לי אם הוא מבוסס AMD או INTEL . הפרט מיועד לסטודנט: -- הרצת תוכניות סימולציה וסביבות פיתוח כמו .NET ו MATLAB . -- המון אנטרנט וגלישה. -- משחקים האופן לא תקוף....(משהו כמו NFS MOST WANTED למשל).. .. נא לא לחרוג ממסגרת התקציב.... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. אני לא צריך איזה משהו מטורף.זה לא יהיה למשחקים. תקציב נגיד עד 2500 +- רוצה משהו אמין שיחזיק לי להרבה זמן תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים