עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bypass,

למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by PsyDream,

טוב לפני שאתם בונים לי את המפרט אתם יכולים להגיד לי מאיזה אתר מומלץ לקנות כי אני הבנתי שיש פה כמה אתרים שלוקחים ריבית.... זה אחד 2 בקשר למפרט....אני רוצה מעבד קונרו וזיכרון ג'יגה מספיק....דיסק של 160 ג'יגה....וכ.מסך ג'יפורס 7600 gt ....וזהו תודה...

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. שלום אני זקוק למעבד, לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וספק כוח. התקציב שלי הוא בסביבות 1400 ש"ח ואם אפשר פחות אז בשמחה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לשימוש ביתי הכי הכי פשוט שיש כמו אינטרנט, מוזיקה סרטים וכו'. עדיפות שהרכיבים יהיו מ- KSP או SKYPC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by Satya4bs,

שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by dkaro,

היי, המחשב שלי כבר בן 6 ואני מתכנן להחליף אותו. כרגע מחכה למעבדים החדשים שיוצאים עוד שבועיים של AMD. 1. האם המעבד הזול מבין השלושה (299 דולר) צפוי לכלול כרטיס גראפי מובנה? 2. במידה וכן, האם הוא נראה לכם יספיק לבדו לגיימינג קל (1080P על 60 הרץ בלבד) 3. תאריך ההשקה 5 לנובמבר, האם לדעכם אנחנו צפויים לבעיות מלאי ולא סביר יהיה לרכוש אותו בחודש הקרוב? 4. מה לדעתכם צפוי להיות בערך המחיר בארץ? 5. רלוונטי כבר מעכשיו להתחיל לבנות (על הנייר) מפרט שמבוסס עליו או לחכות? תודה !

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים וסרטים באיכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מעניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

7. שלום חבר מחפש נייד והוא שם עין על הלנובו SL 500 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode=315 איך הוא ? במחשבים ניידים אני לא כל כך מתמצא אבל בנייחים אני מכיר בערך את החומרה, לאיזה מעבד ה-T5870 למשל מקביל ? ולאיזה כרטיס ה-9300 מקביל ? (המטרה היא לא גיימינג אבל אם אפשר עדיף להכניס גם כרטיס שיריץ משחקים אפילו על LOW) האם יש משהו יותר טוב בתקציב ואני מדגיש - להביא מאייבורי בלבד או דגמים של לנובו מכל חנות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. היי לכולם, מבקש לדעת את דעתכם. מה המחיר של שרת בעל המפרט הבא: platform: hp,dell or ibm rack mount cpu:1.4Ghz 64 bit hard drive:146G sataX2 RAID:raid1 NIC:port 2X 10/100/1000 copper DUAL powe supply תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי לי מחשב טוב ואני מאוד מרוצה בזכות הרבה אנשים פה!! עכשיו אני צריך לקנות לפטופ ללימודים ואני צריך שתגידו לי איזה דברים אני צריך לדעת שיהיו לי במחשב כמו זיכרון מעבד וכל הדברים האלה ההיתי רוצה מחשב בסביבות 3000-3500 ש'ח בערך ויש מלא חברות טובות תגידו לי בבקשה את הנתונים הטובים שצריכים להיות במחשב את המפרט ואם תוכלו תביאו לי מחשבים במחירים האלה אבל שיהיו איכותיים כמו עם מקלדת נוחה ומסך טוב תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by forshern,

במיפרט המחשב מצוין שיש לו מעבד Intel® Core 2 Duo (T7250) 2.0GHz,800 MHz FSB וזה גם המיפרט באתר של DELL.COM אבל במיפרטים של חלק מהחנויות מופיע שמהירות הבס שלו היא 667 GHz השאלה היא האם יתכן שמעבד T 7250 שהוא מסדרת סנטה רוזה יכול להיות במחשב מסוים 800 ובמחשב אחר 667 אגב זה המחשב http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=337413417&sog=C-PCLaptop

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. יש לי חבר שצריך המלצה למחשב בין 3000-3500 ש"ח אני הרכבתי את המפרט ויש כמה דברים שאני קצת בספק איתם, שאולי סתם מייקרים לי את העלות אבל לא יודע במה אפשר להחליפם. 1) לוח אם אני צ'יפסט p31 שיספיק לי אבל לא יודע אם בחרתי את הדגם המומלץ. 2) כרטיס מסך, יהיה קריטי אם אני יעבור ל hd4770? זה יהיה עדיף למה שאני צריך? 3) זכרונות, כן אני רוצה 4 ג'יגה אבל האם זכרונות שיותר זולים בכמה שקלים משתווים לזכרונות הללו של oc? 4) מסך? הוא סבבה? יש דגם מומלץ? המחשב מיועד למשחקים ביינונים וכן צריך מסך 19 עכבר ומקלדת (סתנדרטיים לא אלוחטים) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤331 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. הבוסית שלי ביקשה עזרה עם מפרט מחשב הדברים היחידים שחשובים לה זה נפח אחסון גדול ושיעבוד בסדר, יחסית לכמה זמן שלא התעסקתי בבניית מפרטי PC חשבתי על רעיון בסיסי בדומה לזה: המחשב לא כולל ציוד היקפי ולא מיועד למשחקים למרות שיש לה ילד קטן בבית אז אולי כמה דברים פשוטים. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 620 1 620 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 1 215 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 8400GS Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV,DVI,PCI-E 195 1 195 דיסקים קשיחים‏ Weste…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by bigbag,

מעוניין במפרט למחשב לעיצוב גרפי עד3.5K ולמפרט לנייד עד4.5K

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by aviv uzan,

1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מעוניין בהגדרות הכי גבוהות, המחשב יחובר למסך 1080P עם 60-75 HZ. …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by YoTaMi,

1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by black spider,

שלום לכולם, להיום יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 וכרטיס גרפי 5900XT לוח אם ASUS יוקרתי וזיכרון 512 RDRAM, מהמחשב אני מפסוט אני הגיע הזמן להחליף ולשהו חדש. יש לי תקציב עד 5000 ש"ח שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס גרפי, דיסק קשיח, ומארז וספק פשוטים לא צריך יקרים. אם ישר כמה גרושים אז אפשר גם צורב SATA 2 DVD המחשב ישמש: אינטרנט ומשחקים חדשניים ו-WORD. אני לא הולך לבצע במחשב אוברקלוק, האופציה הזאת לא ממש חשובה לי. על מה שאני חשבתי זה זה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB Corsair כרטיסי מסך‏ ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS ד…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by orses,

אני כבר שבועים מתלבט בקניית מחשב עוד שעתים אם אני רוצה אני נוסע וקונה אבל אני לא יודע מה כדי יותר אני מתלבט בין שתי חנויות 1 ksp שאני פחות או יותר יודע כבר מה טוב ומה אני רוצה 2 אקסלנט שסמתי לב שהמבצעים שלהם יותר משתלמים אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא מהמוצרים שלהם אז ככה יש לי כמה בקשות 1 המבצעים של אקסלנט יותר טובים? 2 ב ksp שאני מחליף משהו מהחבילה אני מאבד את ה10% הנחה עליו האם באקסלנט הדבר זהה? 3 איפה האחריות יותר טובה? 4 במידה ותשובת 1 עד 3 לטובת אקסל איזה מפרט אתם ממליצים לקנות משם עד 4500 שח למשחקים תודה רבה ואני מאוד מקווה שזו השאלה האחרונה שלי תענו באמוניכם

19. ASUS N73SV http://www.fre.co.il/pl_product~123131~39~89.htm ASUS N75SF http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=141611&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89 ל-N75 כרטיס מסך GEFORCE 555M ל-N73 כרטיס מסך GEFORCE 540M על פניו ה-N75 עדיף מפני שהמחיר שלהם דומה ולו יש כרטיס מסך טוב יותר, האם יש הבדל באיכויות הבנייה או דברים אחרים שאומרים אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by rnyu123,

שלום לכולם, מה החסרונות שאני לא שם לב אליהם במחשב נייד של דל בקישור הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829828 האם המחיר היחסית לא גבוה לסדרה הזאת של דל נותן מחשב טוב? השימוש במחשב הוא הרצה של כמה סביבות פיתוח במקביל כמו visual studio , eclipse תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 18000, חריגה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

22. Started by לאיודע,

אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!

23. שלום לכולם, כפי שציינתי בכותרת, ברשותי מחשב LENOVO מדגם N100. לאחרונה, המצלמה הפסיקה לעבוד. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש והמצלמה חזרה לעבוד לזמן קצר מאוד ושוב חדלה מלעבוד. פירקתי את הפאנל שמסביב למסך וחשפתי את המצלמה. פירקתי אותה וניקיתי אותה בעזרת ספריי מגעים. בנוסף ניקיתי עם ספריי מגעים את חיבורי הכבל המחבר את המצלמה ללוח האם. ואז התרחשה תופעה מוזרה: המצלמה עובדת באופן תקין לחלוטין כאשר מסגרת הפאנל של המסך איננה מחוברת. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכל למקומו וומרכיב חזרה את מסגרת המסך - המצלמה מפסיקה לעבוד תוך דקות בודדות. לדעתי, החשד העיקרי לבעיה נופל על הכבל שמחבר את המצלמה ללוח אם. כנראה כשמסגרת המסך מחוברת, הכבל נלחץ בנקודות מסוימות ולא מעביר את המידע כראוי…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T5250 מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 זיכרון פנימי 1024MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Samsung 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD סך הכל 3600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. שלום לכולם,בניתי מפרט למחשב שמיועד רק למשחקים כבדים מאוד,לכמה שיותר זמן,אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים. אני לא כ"כ מבין במחשבים לכן אשמח מאוד להצעות לשיפורים,שינוים וכו'. התקציב הוא גג עד 6500 ש"ח,לא כולל ציוד היקפי בלי מסך. דגשים: לוח חייב שיהיה של ASUS,מעבד של אינטל ,מסך של MAG ו9800GTX על השאר אני מוכן להתפשר לא אבל תמורת ביצועים. פשוט אילו חברות שעבדתי איתם שנים ואני מאוד מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים! 946 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 754 1 לוח אם ASUS P5N-D 31160 382 1 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 10833 284 142 2 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 KVR800D2N51G 453 1 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon Silver GZXA1CASTS 370 1 ס…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.