עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. *שואל באופן כללי המעבד שלו זה Intel® Pentium processor T4300‏ 3 ג'יגה ו כרטיס גרפי חיצוני NVIDIA GeForce G 103M 512MB האם אפשר יהיה להריץ משחקים(משחקים לא כבדים כמו למשל כמו פיפא או פרו וכו..) על הדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. לoc אין צורך בכרטיס מסך חזק אפילו איזה x600 יספיק

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. היי. ברשותי נייד בן שנתיים, שלאחרונה נראה כי צריך להחליף לו סוללה. הנורה של הסוללה מהבהבת לי , וזה לאחר שהורדתי את בהירות המסך ועשיתי את שלל ה"טריקים" שצריך כדי לא לאמץ אותה. אני עובד עם הנייד אך ורק בחיבור לחשמל, ולכן לא מוצא את הטעם בלהחליף את הסוללה. השאלה שלי היא האם אי החלפה עלולה לגרום לנזק עתידי כלשהו, למרות שהמחשב עובד נטו בחיבור לחשמל. תודה לעונים!

4. Started by Bypass,

למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Cheetah,

ממש מוזר, ועדיין לא נתקלתי בתופעה הזו.. פרמטתי את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק , חילקתי למחיצות (גם NTFS וגם FAT32) הכל מזוהה יופי ועובד מושלם (גם בביוס) אך בהתקנה של XP כשמגיעים לשלב בחירת המיקום, הוא טוען שהוא לא מזהה שום הרדיסק על המחשב הזה.. איך זה יכול להיות? הזוי לגמרי.. ניסיתי גם לחפש איזשהי הגנה בביוס אבל לא מצאתי כלום. זהו לאפטופ של IBM. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. D: זה המפרמט שאני מתכוונן לקנות http://img458.imageshack.us/img458/5749/computer6ph.jpg עכשיו רק על ה-HD אני לא בטוח (וסיכוי ממש קטן שאני ישנה את הכרטיס מסך) עכשיו יש לי כמה שאלות 1. המעבד בא עם מאוורר ? 2. ה-HD ? הוא טוב? פעם המלצתם לי כאן על משהו אחר ולא מצאתי על מה המלצתם לי 3. הכרטיס מסך יש ההבדל בינו לבין RX800XL אחרי שאני עושה OC ל-GTO2?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. אחרי חשיבה מעמיקה והבנה שלא יהיה לי בכלל זמן לשחק על ה Laptop (חוץ מזה שאני מתכנן לקנות מחשב שולחני חדש עד סוף השנה + יש לי כבר PS3) נראה לי שאני מוותר על המחשב הנייד כ"מכונת משחקים" (מצידי שהכל יהיה על Medium High ). בכל מקרה, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ Vista כמו שצריך, עם אופיס, ויז'זואל סטודיו וכל הכרוך בכך. יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ גם משחקים (גם אם לא על האיכות המקסימלית) וגם שלא כבד יותר מדי.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Tim_N,

שלום רב מחשב זה שייך לאבי ומדי פעם אני משחק בו ב Call of Duty 4. המשחק רץ בצורה מעולה אך יציאת האוורור של המאוורר (בצד) פולטת אוויר חם ביותר. התקנתי את SpeedFan ואני רואה כי טמפרטורת כרטיס המסך המקסימלית שהגעתי בעת המשחק היא 84 מעלות וטמפרטורת המעבד הגבוהה ביותר הינה 79 מעלות. כרטיס המסך: Nvidia Quadro FX 770M (9600M-GT based) המעבד: Core 2 Duo T9400 2.53 GHz האם טמפ' אלו לא גבוהות מדי? אם כן, האם יש משהו אשר אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה. בנוסף- התוכנה מציגה 5 ערכים שונים של ACPI. מה זה? עריכה: כרטיס מסך 87 מעלות, ליבות 81 מעלות. אני אפסיק לשחק עד שאקבל תגובה, זה נראה לי ממש גבוה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. שלום אני זקוק למעבד, לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וספק כוח. התקציב שלי הוא בסביבות 1400 ש"ח ואם אפשר פחות אז בשמחה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לשימוש ביתי הכי הכי פשוט שיש כמו אינטרנט, מוזיקה סרטים וכו'. עדיפות שהרכיבים יהיו מ- KSP או SKYPC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. שלום, מחפש מחשב נייד חדש, המטרה היא לרוב לאימייל+אינטרנט, אך לפעמים גם לסרטים וסדרות. - גודל מסך - היום יש 15.6 וזה מתאים לצפיה בסרט או סדרה, זה פחות או יותר גם הכיוון (עם אופציה לאינץ אחד פחות אם יתאים מבחינת שאר הדרישות...) - משקל - המחשב יהיה בעיקר בבית, אז סוגיית המשקל יותר זניחה, למרות שקל תמיד עדיף. - זמן סוללה - של 4 שעות לפחות יהיה טוב. - תוספות - WIFI N כמובן, חשובה יציאת HDMI. - דיסק קשיח - לפחות 500 GB. - כרטיס מסך - יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך קצת יותר טוב מהגנרי, אם אי פעם אחליט להריץ משהו מעט כבד יותר (משחק פה ושם..) - אמינות! הנייד האחרון היה של HP Compaq והוא היה זוועה. נשלח לתיקון כ-4 פעמים בשנה הראשונה שלו... התקציב לא גדול, כ-3000 שקל מקסימום, אשמח ל…

11. מצאתי משהוא שיקנה לי בארה"ב נייד, מה הדרך הכי זולה לשלוח לארץ?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by vmaddog,

אני מחפש מחשב נייד טוב בעיקר לעבודה אבל לא מזיק גם למשחקים מצאתי מחשב מהסדרה 1520 של DELL דגם Inspiron 1520 IN-RC03-1725 הנה קישור: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1218 הנה השאלות? האם הוא משתלם ביצועים תמורת מחיר. אם לא אז למה ואם אפשר מחשב אחר האם יש לו חיבור חיצוני למסך חוץ מ S-VIDEIO

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by normanbates,

אהלן ! אני יוצר מוזיקה ועורך וידאו לפרנסתי במחשב הביתי שלי. לפיכך אני צריך מחשב חזק שיספק את העבודה בלי קרטועים. אני רוצה ללכת על משהו טוב אבל לא לחרוג מגבולות ה3500. הבנתי שהמעבד הזה טוב...Intel Core I5 760 2.8GHZ. אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה.. מה שחשוב לי: מעבד חזק, 4 ג'יגהראם, לוח אם תואם, הארד דיסק פנימי של חצי טרה, כרטיס מסך בסיסי אך טוב, לא משהו לגיימרים, אבל לא נחות. השאר לא חשובים לכן אסתפק בבסיס. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by naorca,

היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…

16. שלום חבר מחפש נייד והוא שם עין על הלנובו SL 500 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode=315 איך הוא ? במחשבים ניידים אני לא כל כך מתמצא אבל בנייחים אני מכיר בערך את החומרה, לאיזה מעבד ה-T5870 למשל מקביל ? ולאיזה כרטיס ה-9300 מקביל ? (המטרה היא לא גיימינג אבל אם אפשר עדיף להכניס גם כרטיס שיריץ משחקים אפילו על LOW) האם יש משהו יותר טוב בתקציב ואני מדגיש - להביא מאייבורי בלבד או דגמים של לנובו מכל חנות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by dindon,

אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by ronmar,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עבודה בC# ואם זה משנה שמיעת שירים . * גודל המסך? כמה שיותר גדול אני חושב, בחירה שלכם . * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך שיספיק ליום לימודים (5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר אז שיהיה HDMI, אם לא לא נורא * בלוטות? לא אכפת לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB (אם יש עם זיכרון יותר קטן אבל המחשב עצמו יותר טוב אז סבבה ) * כונן CD/DVD? צורב ? כונן שקורא די וי די וסידי עדיף כמובן, צורב לא חשוב . * כונן Bluray? לא חשוב . * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה לי, אלא אם כן זה יקנה בחול . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אך אפשר ומומל…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. עזבו חלק חלק האם ניתן להרכיב מפרט כולל הכל במחיר טוב יותר מזה? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 כפול 2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze צורב LG GH22 SATA x 22 Black מארז אין לי מושג איזה אבל אמרו לי משהו מאוד פשוט.. ושאני לא צריך משהו גדול ומפואר כי המערכת הזו יכולה לקרר את עצמה טוב מאוד גם בלי מארז ענק..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. מפרט מעבד לוח אם זכרונות עד 3500 להרצת וירטואלזציה אני צריך המלצתכם לשלושת אלה דגש חשוב ביותר - 8 ג'יגה זכרון לפחות המחשב הולך להריץ וינדוס סרבר 2008 R2. אם אפשר לשלב אם זה I7 ו X58 משובח. למטרות לימודיות של מכונות וירטואליות - HYPER-V תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by yan_ymar,

מישהוא יכול בקשה להסביר לי איך לתפעל את המסנגר בASUS 700??

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by forshern,

במיפרט המחשב מצוין שיש לו מעבד Intel® Core 2 Duo (T7250) 2.0GHz,800 MHz FSB וזה גם המיפרט באתר של DELL.COM אבל במיפרטים של חלק מהחנויות מופיע שמהירות הבס שלו היא 667 GHz השאלה היא האם יתכן שמעבד T 7250 שהוא מסדרת סנטה רוזה יכול להיות במחשב מסוים 800 ובמחשב אחר 667 אגב זה המחשב http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=337413417&sog=C-PCLaptop

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by bigbag,

מעוניין במפרט למחשב לעיצוב גרפי עד3.5K ולמפרט לנייד עד4.5K

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by דודיפלצת,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. לא שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים. למשל דיאבלו 3 כשיצא, אם כי אינני יודע כמה הוא נחשב קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? האמת שממה שאני קורא על המעבדים של AMD אני די מתאכזב אז אני חושב שאני מעדיף אינטל 6. האם נושא ה…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים