עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Amit_Rab,

היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by dzold,

מחפש לקנות מחשב טס לברלין עוד שבועיים איזה מפרט מומלץ ומאיזו חנות מומלץ לקנות שם . מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שח . מה שימושי המחשב ?משחקים און ליין,אופיס ואינטרנט,פייסבוק,סרטים גודל המסך אזור ה 17 אינץ מעבד: מעדיף INTEL I5 או ברמה שלו זיכרון דיסק קשיח לפחות 500GB זיכרון לפחות 4GB 3DDR . האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב אך כן יש צורך בCD . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך להרכיב את המחשב אך מערכת הפעלה אני יתקין

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. מחשב מיועד למשחקים אינטרנט וסרטים(לא עושה OC? איך המפרט הבא: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 290 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 ¤ 1 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1995 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 140 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6775 כמה שאלות המחיר טוב? הכרטיס מסך טוב או להשקיע יותר? מה לגבי קירור מעבד זה יספיק? הספק יספיק למפרט הנ"ל? איזה מארז כדאי? משהו זול לא צריך להיות יפה.... אם לצמצם אז במה במעבד או בכרטיס? איזה צג CRT …

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  4. צריך מחשב חזק למשחקים שיחזיק לפחות שנתיים למשחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  5. אני כנראה הולך לקנות את המחשב הזה בשבוע הקרוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_1891&products_id=11755 אני צריך מחשב טוב - שיחזיק זמן מה, שיעבוד במשחקים \ תוכנות \ שירים אני רוצה לדעת אם המחשב שאני הולך לקנות אכן טוב? יש לי תקציב מקסימום של 5 אלף. האם שווה לקנות את זה? מה כדאי לשפר? אמרו לי כמה אנשים שאולי אם אשנה לכרטיס מסך יותר טוב אז זה יהיה מחשב בן זונה.. מה אתם אומרים? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by saas,

יש לי 2 מחשבים שאני רוצה למכור ולקנות במקומם חדש, כמה אתם חושבים שהם שווים? תודה. מחשב 1, נייח: AMD Athlon XP 1100 זו המהירות עצמה, לא יודע מה הדגם לוח MSI K7N2 Delta L זיכרון SpecTek 256mb ddr pc3200 כרטיס מסך Cirrus Logic 5430/5440 PCI כרטיס מלפני 10 שנים עם 1mb זיכרון, מתאים רק לאינטרנט Western Digital WD800JB 80GB צורב רגיל של LG ספק ג'נרי 400W מסך ProView 772 כרטיס טלוויזיה חיצוני USB עדיין באחריות, חדש עולה 600 עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקורוזיפט רמקולים פשוטים של ג'יניוס חשבתי על משהו כמו 1800, מה אתם אומרים? מחשב 2, נייד: Toshiba Satellite 1415-s115: Celeron 2.0 כרטיס מסך NV 420go צורב קומבו חדש של TEAC כונן דיסקטים הארד דיסק טושיבה 30gb, + אפשרות להארד דיסק נוסף 4…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by megaPipe,

לא כולל מסך וציוד היקיפי.. אפשר לחרוגג טיפה מהתקציב עדיף שלא.... המחשב למטרת משחקים והרדיסק של 80 תודה. :]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. יש לי מסך sumsung syncmaster 710N אני צריך מארז עם כל החמוצים בפנים ובלי ציוד הקיפי.. קירור-ninja plus צורב DVD- LG המחשב למשחקים כבדים אז חשבתי על ה18xt מפה אתם תמשיכו תודה

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by Void,

שלום לכולם! כבר הרבה זמן שלא יצא לי להשתתף בפורום הזה בגלל הצבא ועוד כל מיני דברים. החלטתי לנסות ולהישתלב שוב כמה שאוכל אז ככה... יש לי מחשב חמוד מאוד(המפרט הצד) אני רוצה לתת לו שידרוג האם כדי לעשות הסבה לamd להישאר עם אינטל או כל מה שלא יהיה ותנו לי מחירים גם

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by orgabay87,

מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: P5B דלוקס של ASUS זכרונות: Kingston DDR2 512MB 667MHZ *2 כרטיס מסך: FX7950GT 256BIT 512MB DDR3 של ASUS כונן קשיח: ?WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? מארז: HEC BLACK 300W צורב DVD של ASUS

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by moskitos,

ראיתי פה שכמעט לא מדברים עליהם. אני יודע שהם יותר יקרים אבל איך הם מבחינת איכות ??

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום רב. אני צריך לקנות בהקדם מחשב שישמש אותי לאינטרנט ,שימוש משרדי פשוט, אחסנת תמונות והפיצ'ר היחיד שלדעתי מיוחד - הוא להעביר סרטים מהוידאו - לערוך ולצרוב אותם.אין צורך במסך. כמובן חשובה לי מאוד הupgradability ואני מוכן להתפשר בביצועים "עכשווים". אני מתכוון לקנות ב KSP. ראיתי את המפרט הבא בבערך 2000- מה דעתכם? תודה רבה רבה. מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70…

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב מיושן, 1.6 ג'יגה הרץ 512 SDRAM ושאר חלקים ישנים של מחשב מלפני 4 שנים. ברשותי כ.מסך טוב יחסית (עד כמה שאפשר) שקניתי לפני שנה Radeon 9600XT. הטעות שעשיתי אז היא כרטיס מסך חזק למחשב חלש. אני רוצה לשדרג את המחשב, ז"א לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרונות, צורב והארד דיסק. מטרות המחשב הן להתקדם מעט, שמשחקים יעבדו בצורה טובה (לא להשתגע) שאפשר לעבוד עם כמה תוכנות ברקע, בעקרון מחשב ביתי לכל דבר. ציוד הקפי אני לא ממש צריך, יש לי עכבר טוב מקלדת רמקולים מסך וכ.מסך שמספק אותי, אני חוסך בעלויות :-\. ובעקרון אני צריך שרק את החומרה יתקינו לי במעבדה... להתקין XP ושאר הירקות אני יודע. הסתכלתי קצת באינטרנט על חנויות וראיתי לדוגמא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=14…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by axon,

אני זקוק למארז לוח אם זכרונות ומעבד כמובן (: עד 1500 שח ... כמעט שכחתי , המחשב מיועד לאינטרנט תמונות עבודה באופיס ושימושים ביתיים שונים ומשונים כאלו ... כרטיס מסך און בורד, תמיכה ב סאטא, הרדיסק מסך וכל שאר הירקות כבר יש ... DDR2 כדאי במערכת כזאת ?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by shlomiu,

איזה ספק מומלץ בתקציב של 300-400 ש"ח מ-KSP או חנות טובה באיזור השרון? מה רע במארז THERMALTAKE סופרנו? האם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by yoeleli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני משחק בכל משחק שאני אוהב, אין ספציפים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22", רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by matand32,

שלום בניתי מפרט מחשב לצורכי הפקה מוזיקה באולפן הביתי האמת לקחתי חלקים חזקים אני חושב. הייתי שמח אם מישהו פה שמבין היה מסתכל על המפרט והוא אומר לי אם המחשב הזה מספיק חזק לצרכים שאני צריך אולי חוץ מהפקת מוזיקה הייתי משחק באיזה משחק אחד התקציב שלי עומד על 10 אלף המפרט יצא במחיר של 9500 אז ככה אם יש איזה חלק שכדי להוריד ולהכניס חלק יותר חזק אשמח אם תמליצו לי כי אני רוצה לבצע קניה לפחות ל5 שנים הקרובות לקח לי הרבה זמן לחסוך את הסכום ומאיזה חנות מומלץ לקנות את המחשב אז ככה זה הפרט ותודה לעוזרים [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 70%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 2%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 13%, align: center]מ…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by Strict,

[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=class: cartcolcode][/TD] [TD=class: cartcoldetail]ספק כח SeaSonic 520W S12II-520 Retail [/TD] [TD=class: cartcolprice]271[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]271[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL[/TD] [TD=class: cartcolprice]483[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]483[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001[/TD] [TD=…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. שלום רב, אני אשמח המלצה לנייד העומד בדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית + גלישה - חובה ניידות! המשקל חשוב מאד! * גודל המסך? נראה לי 13-14 אינץ'. לא חשוב מאט/מבריק * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיפות לפחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף מאד שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף כן אם יש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by thebestnickname,

שלום, אני חדש פה החלטתי להכנס לפורום כי הבנתי שהוא נורא פעיל ויש כאן אנשים שבאמת מבינים עניין. אני מתחיל ללמוד עיצוב משחקים ואני מתכוון לעבוד על UNITY וUE3.5 בעיקר, בנוסף לזה תוכנות גראפיות כאלה ואחרות (מאיה 3DMAX וכו' ) אני כרגע תקוע עם מחשב Q8400 שסחב מעולה עד עכשיו אבל הגיע הזמן לשדרג. אני מתכוון להעביר את הכ.מסך הנוכחי שלי (560TI ) למחשב החדש שאני אקנה. הדרישות למחשב: 2.5K~ עכשיו מה שאני צריך זה 12GB RAM- חובה. מעבד i7 או i5 - מה שמשתלם יותר ביחס לביצועים (הבנתי שיש HASWELL וכל הIVY BRIDGE וזה, לאדע מה הדברים האלה) ללא כרטיס מסך! (הולך לשים את הנוכחי שלי) לוח אם פשוט, אני לא מתכוון להתעסק באוברקלוקינג ושיט. ספק+מארז פשוטים לגמרי, שיהיו משתלמים ושיחזיקו את המחשב. ועכ…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. משיטוט בפורום מצאתי 2 מחשבים שעשויים להתאים לדרישותיי: HP ProBook 430 H6E27EA להרחבת המפרט - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23525 או Lenovo ThinkPad Edge E330 NZSDZIV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 - להרחבת המפרט 1. האם במחשב של HP המעבד הוא דור רביעי? האם כשמדובר בעבודה משרדית כגון כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט יש משמעות כלשהי בין מעבד i3 דור שלישי או רביעי? 2. האם המחשבים הנ"ל מומלצים ביחס לדרישות המחשב המפורטות לעיל? האם יש עוד מחשבים מומלצים שכדאי לקחת אותם בחשבון? תודה רבה על העזרה! ------------------------------------------------------------------------------------------------- כאמור, מדובר במחשב לסטודנט, שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה משרדית -…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC וNAS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי איזה מקלדת HTPC, או שאפילו אפשר להשתמש באיזה אפליקציה לגלאקסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני יפרט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 עדיף כמה שיותר שקט…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by joniar,

צריך מפרט במחיר הנ"ל למשחקים הכי כבדים לא מתכנן כל כך OC אני חושב שכדאי להתחיל ב-מעבד Q9450

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  25. כזה שיוכל להריץ קרייסיס על vh(אם הוא יעשה את זה את הוא יעשה את זה על הכול)

• 6 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.