ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
המפרט נא ב3 אלף שייח בבקשה........ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך, אם כי אני מעוניין להשקיע במפרט שיחזיק 4 שנים +/- במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית כולל עבודה על DB של SQL (עובד עם תוכנה המשתמשת ב SQL SEVER 2005) תוכנת SAP + גלישה + OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר 5 ימים בשבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא עבור משחקים, מסך LCD 19 SUMSUNG * לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן , רכשתי Y700 ושמתי לב שישנם אפליקציות שנפתחות מטושטש (STEAM למשל) . יש לי WIN 10 64BIT . אשמח אם מישהו נתקל בדבר דומה? מסך 15.6 אינץ 1920X1080
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ללפטופ מסך 15 בערך זול ,מיועד לאינטרנט ,ודברים פשוטים צריך להיות אמין לא מחפש מפלצת ביצועים תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר כמה ימים מחפש מפרט מושלם אני צריך מחשב רצוי עםIntel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core או יותר חזק. אני צריך את המחשב די דחוף אז יותר מאוחר אני מתכנן להוסיף לו כרטיס מסך טוב (בהנחה שאין תקציב לכרטיס מסך טוב עכשיו) ובעתיד לקנות לו מסך טוב (יותר ממה שיש לי היום) ולחבר אותו לטלוויזיה (אולי זה רחוק בעתיד) אבל אני לא מצליח להרכיב מפרט כזה. בבקשה אני צריך עזרא תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט עד 4.3K לשימוש עיקרי - משחקים לא כבדים אבל טובים ואינטרנט - שיתוף (שרת FTP על המחשב יהיה וגם eMule) זהו כעיקרון.. תודה מראש אמממ מעדיף כרטיס מסך - G88 או משהו בסגנון אפילו הגירסא הפחות טובה ומעבד AMD לא אינטל בכלל ...
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף את המחשב הביתי שלי לחדש. בגדול הוא ישמש אצלי לגיבוי נתונים, תמונות, סרטים, אינטרנט וכד, לא משחקים או תוכנות מיוחדות (בשביל זה יש אחר). אני רוצה שיהיה חזק בשביל השימוש הביתי ואני לא מחפש את ההכי חדשני. מה אתם אומרים על המפרט הבא: + לוח אם אינטל Intel Desktop Board DG31PR PEARL CREEK + מעבד : Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 4MB Cach FSB 1333 + זיכרון פנימי : kingston DDR2 800Mhz CL5 KVR800D2N5/2G + דיסק קשיח : WD 320GB WD3201ABYS SATA RAID + תקליטור :צורב די וי די LightScribe X18 ASUS 2014L1T + כרטיס מסך : Geforce 7200GS 256MB + מארז : HEC CI-6A19B-400 + PS 400W + תוספת קירור Zalman CNPS7000Al OEM + כרטיס קול : HD Audio - Realtek ALC888 + כרטיס רשת : …
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מעוניין רכוש מחשב HTPC חדש, נעזרתי במדור המפרטים אך עשיתי שינויים קלים מה דעתכם על המפרט? Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray לוח אם P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות KINGSTONE 800Mhz X 2 GIGA דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II- WD3200AAKS מארז HTPC Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W http://www.frontier.com.tw/index.asp?page=products&ID=case&It=17a&Type=OPERA ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כרטיס מסך אני מתבלט בין התברות HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E וצורב של אסוס DRW-20B1LT DVD±R x20 LightScribe Black Sata הכל יוצא 1800 שקל מה דעתכם? האם המחשב סביר מבחינת המחי…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. הרדיסק 500GB, בכונן דיוידי, לפחות 4GB זכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של לנובו, think pad שאלתי כזאת האם ניתן לשים התראה כלשהי דרך וינדוס / תוכנה אחרת אשר תתריע בצפצוף או בהודעה שהסוללה טעונה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפש מארז מעולה (צבע צהוב) הן בעיצוב שלו / ובקלות הרכבה שלו ובפונקציות שהוא נותן, ושמגיע עם ספק טוב.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי. הכיוון שלי הוא זיכרון 8G, מעבד I5 דור 8, דיסק SSD 256G במסגרת חיפושים אחרי עסקה משתלמת נתקלתי ב"מציאון" המציע מחשב - "מחשב נייד DELL ULTRABOOK בעל מסך 14" דגם E7440 הכולל מעבד Intel Core i7-4600U זכרון 8GB דיסק קשיח 512GB SSD ומערכת הפעלה WINDOWS 10 -מוחדש" המחיר - רק 2051 ש"ח - זול משמעותית ממחשבים חדשים עם מעבד I5 דור 8 ודיסק קטן יותר. זה גרם לי לחשוב - האם מעבד I5 דור 8 יהיה בהכרח מהיר יותר מ-I7 דור ישן יותר? על הנייר מהירות ה-I7 הישן גדולה יותר. אשמח לקבל חוות דעת! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. תקציב: 8000 ש"ח. 2. המחשב ישמש לעבודה משרדית, לתכנות ולמשחקים כמו GTA IV. 3. יש צורך במסך 4. אין צורך בכרטיס מסך. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. אין עדיפות לחנות. בניתי מפרט, אבל אני אשמח לקבל הצעות נוספות ורעיונות לשיפורים. המחשב לא ישמש בזמן הקרוב למשחקים ולכן המפרט שבניתי לא כולל כרטיס מסך (יש לי אחד ישן שאשתמש בו בינתיים). אני רוצה שיהיה משתלם מבחינת יחס עלות/ביצועים. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 …
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אוקי לאחר שסרקתי את הפורום - קראתי את ההודעות - נכנסתי לאתרים - השוואתי מחירים - הגעתי למסקנה ואני רוצה את העזרה שלכם לפני הקנייה הסופית (אפשר בבקשה למחוק את הנושא הקודם שלי) נתונים ראשוניים שאני עבדתי לפיהם: -מחשב ללא : מסך \ עכבר \ מקדלדת \ רמקולים -ללא OC -זיכרון 2 גיגה -קירור למעבד חובה -לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה - מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה אנשים ממליצים כרטיס מסך מובנה על הלוח אם כשהם ממליצים כרטיס מסך טוב? -כולל הרכבה ובדיקה -המחשב מיועד למשפחה הכוונה : עבודה\שירים\משחקים\תוכנות - קצת מכל דבר - ממוצע ושיעבוד טוב -לוח אם של GIGABYE או ASUS מעבד : AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤ 476 לוח אם : GIGABYTE G…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המפרט הוא בעיקר למשחקים, דרוש כרטיס מסך טוב ודי הרבה זיכרון. לא צריך ציוד היקפי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, אני צריך יעוץ בבניית מחשב משחקים עד כ3K בשתי מפרטים,אחד כולל מסך 19"-22" והשני ללא מסך,רק מחשב זה מה שאני חשבתי שאולי יהיה בסדר: לא כולל מסך: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤593 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 מחיר: ¤313 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤399 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 2 מחיר: ¤70 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 420W כמות: 1 מחיר: ¤357 זיכרון: Corsair 1GB Value Select DDR2-667 כמות: 2 מחיר: ¤88 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤417 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤563 כונן אופטי: LG H55LK DV…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קניית מחשב, מצאתי את המפרט הבא: מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח: 965P + Firewire תומך FSB1066intel d965 lemond זכרון: 2GB (2x1GB) DDR-2 667MHz micron מאיץ: GeForce 7600GS 256MB PCI Express + TV,DVI דיסק קשיח : 250GB SATA II 7200rpm 8MB cache כונן אופטי: צורב DVD-RW Dual Layer רשת: 10/100 מובנה בלוח אודיו: 5.1 מובנה בלוח ספק כוח ומארז של Hef
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי +-3000 ש"ח 2.מטרותהמחשב הם: עבודה משרדית,אינטרנט ומשחקים בעיקר. אפליקציה - פוטושופ. כנראה שזה יהיה מסך 20" או 22". 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אייבורי בקריות, הבנתי ששמה הכי משתלם והכי זול. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא. תודה לעוזרים,
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמחפש מחשב ב 4000 ש"ח המחשב צריך לכלול מסך ועכבר. המחשב ישמש לתכנות , אינטרנט וקצת סרטים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה למפרט עד 3000 שקל שמטרתו העיקרית זה לימודים. מה שאומר שהוא צריך להיות שקט , לא כבד יותר מידי , עם זמן סוללה של נגיד 6-8 שעות עבודה ברצף . למען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - לימודים (בעיקר וורד ופאורפוינט + אינטרנט) * גודל המסך? לא משנה לי - שיהיה בגודל סביר ככה שיהיה נוח לקרוא ממנו. * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן , 6 -8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו), לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? נגיד 100gb - מה שנכנס בתקציב. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה יומיומית, פוטושופ ועריכת סרטים. חשבתי על הבסיס הזה, עם עוד כמה התלבטויות מסביב: סה"כ: 1178.1 לגבי מעבד התלבטתי בין כמה דגמים: E8400 עולה 785.4 כ-Tray או 877.8 כקופסא. Q6600 עולה 877.8 כ-Tray או 947.1 כקופסא. Q8200 עולה 1021.02 כקופסא. עם המעבדים שמגיעים כ-Tray יש לי אופציה לרכוש קירור של ASUS בתוספת של 32.34 שקל. בנוסף, מארז וספק אני לא יודע מה אני צריך לקנות. אני לא צריך משהו משוכלל מדי. אני זוכר ימים שעוד המליצו פה לקנות מארז פשוט וספק של HEC. ;D לציוד היקפי אני לא זקוק כלל: לא מסך, לא מקלדת, לא עכבר, לא רמקולים ולא צורב. אשמח להערות, הארות ועצות. אור.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה חודשים קניתי מחשב LG E500 וקיבלתי איתו את הויסטה. אני מאוד לא מרוצה מהמערכת הזאת על המחשב הנייד. האם החלפת מערכת הפעלה למערכת הפעלה שלא סופקה עם המחשב תפגע באחריות שלו ? עשיתי הרחבת אחריות ל 3 שנים דרך ח.י. תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה ובלי מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? SKYPC יש מצב... 1…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם דרוש מפרט מחשב לגיימינג שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 3 בהגדרות נורמאליות . המפרט מיועד לקרוב משפחה ככה שרציתי לקבל ממכם יעוץ הדרישות שלו זה 4 גיגה זכרון ומעבד I5 כרטיס מסך GTX 570 השאלה שלי האם ניתן לחסוך ולקנות רק שילוש שהוא כולל לוח אם מעבד גוף קירור וספק כוח ולנסות להכניס עוד כרטיס 570 בשביל SLI ? תודה לכולם שבוע טוב וחג שמח !
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-