ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה שתשומש לכך הטלוויזיה שתהיה 37 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI חשוב!!!. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM: : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך: כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת.* מעבד : אין העדפה לחברה. תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי צריכה מחשבים ללימודים שלה. במסגרת הלימודים היא תעבוד עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator ומאיה. נכון להיום, היא עובדת רק עם הפוטושופ והאילוסטרטור המפרט שיש לה בבית הוא פנטיום 4, 2.66GH, עם גיגה וחצי זיכרון. המפרט בן 4-5 שנים וסוחב את שתי התוכנות האלה כמו גדול. אני מאמין שעם מאיה הוא פחות יסתדר ולכן אני צריך את עזרכתם. התקציב רשום בכותרת. *שאלה: האם ניתן לקחת מחשב המפרטים המוצעים בעיתון ופשוט לשדרג לו את הכרטיס הגרפי וזה יספיק? תודה לעוזרים אביעד עריכה: הסתכלתי על המפרטים המומלצים והרכבתי את זה. זקוק לדעתכם: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 370 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AM…
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני ממש צריך את העזרה שלכם... אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים, מחשב שיהיה מצוין לעריכה, למשחקים חדשים ללא מסך וציוד היקפי. המקסימום שלי הוא 4000 ש"ח ומינימום שיהיה בו ג'יגה של זיכרון, כרטיס מסך שיכיל 512 מגה בערך ומעבד כפול... תודה, carman6
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הנ"ל לעבודה משרדית. אשמח לקבל אישור/הצעות לשיפור. האם הזכרונות של TRANSCEND בסדר? תודה! מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 300ART Black כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 מקלדת: סט אלחוטי מיקרוסופט Wireless Desktop 1000…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה דעתכם/ן על המפרט הבא מ - KSP? המחשב נועד לאינטרנט ואופיס בלבד. האם קיים מפרט טוב יותר ב - 1500 שקל? מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UPGRADE VM800 זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר 1574 ¤
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ניסיתי לדחות את קניית המחשב בכמה חודשים, אולם המחשב שלי קרס לגמרי למרות כל נסיונות ההחייאה. אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט מחשב לצרכים בסיסים כגון אופיס ואינטרנט, פרט לזה הרצת מכונות ווירטואליות וכן צפיה בסרטים. 1. אני בספק אם אריץ משחק כלשהו, ולא כל כך מעניין אותי ה FPS ככה שכרטיס מסך פשוט בעל יציאת HDMI/DVI לחיבור למסך ולטלויזיה יספיק בהחלט. 2. חשוב לי הרבה זיכרון, יש טעם ב3 גיגה בייט? 3. שיהיה שקט, פרט זה חשוב מאד. עד עכשיו סבלתי ממאורר של TT רועש במיוחד. ודבר אחרון, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד יותר משנתיים, ולכן אין לי בעיה להוסיף יותר כסף. חשבתי פחות או יותר על כזה דבר: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤911 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤…
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4500 ש"ח. מוכן להתפשר על עוד 100-200 ש"ח אם זה יהווה הבדל משמעותי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מחפש מחשב שולחי חזק שבעצם יוכל לעשות הכל. החל מגלישה, צפייה בסרטים ועד לתכנות כבד ועריכת סרטים עיקרי השימוש יהיו: - תכנות (תדיר ופרנסה) - מאוד חשוב לי, שכן תכנות הוא תחביב ומקצוע אצלי. במיוחד בכלים של מיקרוסופט שאוהבים מאוד לזלול זיכרון ודורשים עיבוד. - צפייה בסרטים HD - שוטף - עריכת תמונות ווידיאו מזדמנת - הרצת משחקים מאוד זניחה. אך אשמח לכרטיס מסך בסביבות ה-400 ש"ח אני מאוד אוהב להריץ הרב…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 בלי חריגה (במזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבד…
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אנשים שלום רב לכם. אני סטודנט,ורוצה/צריך לרכוש מחשב נייד,וכמו כל סטודנט מרושש....אני מציב לעצמי מגבלה כספית של עד 3500 ש"ח שזה המון אני מאמין...אבל מצד שני, אני חושב שאם אני כבר קונה מחשב,עדיף להשקיע קצת כסף על מת שישרוד לאורך שנים. יש 3 מחשבים שאני מתבלט בניהם,ולא יכול להחליט לכן אבקש את עזרתכם בנושא,אבקש שתסייעו לי בהחלטה, ותגידו איזה מחשב כדאי,ומדוע. 3 המחשבים שאני מתבלט הם בדיוק בתקציב שהצבתי לעצמי,כך שמבחינת המחיר הם זהים יחסית. הנה זה בא: *המחשב הראשון: FUJITSU ESPRIMO Mobile-V6545-3 Intel® Core 2 Duo P7350 2.0GHZ 4GB DDR2 800Mhz 250GB 15.4 WXGA LCD 1280x800ATI Radeon HD3450 256MB DVDRW 802.11 b/g BT: YES Windows VISTA Basic 1.3MP Web Cam 4 x USB 2.0 1 X FireWire …
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מעוניין כמו שאמרתי במסך 22 אינץ, אם אפשר שהרמקולים יהיו במסך, אבל שזה לא יבוא על חשבון איכות המסך. השימוש במחשב הוא גם לאינטרנט ומשחקים כמו שאמרתי. המשחקים שמשחקים בהם הם fifa 08 וכן nba וכן age of empeirs 3 ועוד כמה משחקים קלים. המפרט הבא הוא מהמדור למפרטים מומלצים האם הוא מספיק טוב למשחקים הנ"ל וגם אני מעוניין להוסיף לו מסך 22 (ואם אפשר עם רמקולים מובנים) כמו שאמרתי. Intel Pentium E5200 (S775) 2.5GHz 800MHz FSB 2MB Cache - Box 360 לוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 370 זיכרון פנימי DDR2 2GB Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 A-Data\OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 170 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital …
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
מבקש מפרט למחשב מעבד אינטל. מיועד לאופיס\אינטרנט\תכנות מערכות אינטרנט 4000 כולל מסך LCD תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה תנו הצעות לשיפורים.. אני בעיקר צריך את המחשב למישחקים כבדים כמו CRYSIS ועוד שיופיעו בעתיד הקרוב.. אתם חושבים שצריך לחכות קצת עד שיופיעו כרטיסים זולים עם DX10? או ש להישאר עם זה? ויש לי כמה שאלות. מה הסיכוי שהלוח אם ישרף?.. כי אני מכיר כמה חברים שלי שהוסיפו זיכרון והמחשב פשוט נישרף... ויש לי כ.מסך שזולל לא מעט כוח אז הספק שלי יוכל להחזיק את כל המחשב? כי אני גם רוצה להוסיף כמה מאווררים יכול להיות אפילו של 12 ס"מ אז זה עדיין יהיה טוב? תעזרו לי בבקשה ליפני שאני קונה את המחשב..
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שיהיה פה הכול כל הציוד היקיפי כולל מסך LCD שיהיה צורב DVD מחשב בשביל משחקים ואינטרנט ושירים תודה לעזוריםםם
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום.... אבא שלי מעוניין במחשב עריכת וידאו חדש, המחשב מיועד לעריכה מקצועית, של אירועים ועליו לבצע פעולות במהירות מרבית. חשבתי בכיוון של 6600 ו2 ג'יגה זיכרון, אין צורך בכרטיס מסך מטורף. אם אפשר לבקש לכלול בתקציב כרטיס עריכה dvstorm 2, בנוסף למינימום 500 ג'יגה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. בנוסף חשבתי על כונן רפטור קטן למערכת הפעלה. שני צורבי דיוידי איכותיים, מסך lcd 19" וציוד היקפי, רמקולי קריאטיב פשוטים יספיקו. במידה ואין אפשרות להכניס את כל הנ"ל בתקציב, אפשר לחרוג בכמה אלפים, עד מגבלה של 15 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה המפרט שלי. המחשב נקנה לפני שנתים וכרגע הוא כבר לא סוחב משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס ...אז החלטתי לשדרג. אני מעוניין לקנות ג'יגה זיכרון ,מעבד חדש ,וכרטיס מסך מתקדם יותר שיתמוך כמובן בDIRCTX 10 ושיחזיק לי לשנתיים הבאות לפחות.... אז זה המפרט שלי (שדרך אגב גם אותו הציעו לי פה אז לפני שנתיים וממש סיפק אותי): מפרט של המחשב: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארז HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 כרטיס מסך יש לי X8…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך בבקשה את עזרתכם בהרכבת 2 מחשבים לשני חברים שלי. המחשב הראשון מיועד למשחקים (בסכום של עד 2500 שח ) ואמור לכלול את החלקים הבאים : מארז ספק כח לוח אם מעבד כרטיס מסך המחשב השני מיועד לשימוש שותף ( ללא משחקים ) עד 3000 שח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בסוף ספטמבר אני נוסע לסין, ולפי מה שהבנתי מכשירי חשמל שם ממש זולים- מה גם שלנבו זה יצרן סיני, מה שמתבקש שהמחיר יהיה זול יותר. הדרישות שלי פשוטות- סוללה ארוכה (אני לומד ונמצא גם בבסיס, מה שאומר נסיעות וכו') dvd פנימי יכולת גרפית בסיסית (אם זה מריץ וורקראפט 3 אני מסודר...) ומשקל הכי קל שאפשר ראיתי בת'רד אחר המלצה על הדל m1330 מה אתם אומרים עליו? ומה אני צריך לבדוק שם לפני שאני קונה את המחשב? (במילים אחרות איך אני בודק שלא מוכרים לי שם איזה זיוף) ואולי בכלל עדיף לי לקנות בארץ?! מצטער על כל השאלות- ותודה מראש למי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרט הנ"ל נטו לעיצוב החלטתי ללכת על המעבד החזק בגלל שזה למעצב בחברה ויש תקציב אז אין בעיה מי שזוכר לפני שבוע עזרתם לי להרכיב את המחשב וזהו המפרט הסופי אם יש עוד שינויים או הערות אשמח לדעת... (הזכרונות אני יודע שאפשר לכחת 800 אבל אין כזה הבדל במחיר) 1 Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,534 ש"ח 2 OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-15 OCZ2RPR10662GK 422 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP43-DS3 Intel® P43 Express Chipset LGA 775 613 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 252 ש"ח 1 Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3 PCI-e 474 ש"ח 1 LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 160 ש"ח 1 Cooler Master C…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש אבל עוד לא הרכיבו לי אותו אז חשבתי שזאת ההזדמנות האחרונה לאשר לי שהוא טוב (או לשנות משהו אם צריך) בעקרון המחשב למשחקים ללא OC צריך את כל הציוד ההיקפי , רעש לא משנה (אני עכשיו עם קירור BOX ישן של AMD ואני לא מבין על מה אנשים מתלוננים שהוא רועש) הנה המפרט : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray 821.00 ₪1 821.00 ₪ Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 106.00 ₪1 106.00 ₪ MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי 329.00 ₪1 329.00 ₪ Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 219.00 ₪1 219.00 ₪ GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מחשב חדש מעל 2500ש"ח 750.00 ₪1 750.00 ₪ צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black 99.00…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3700, רצוי פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות עד 4000, אם זה קריטי בלבד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מאטלאב (סימולציות די כבדות, עבודה עם מטריצות גדולות), משחקים כמו CIV 5, Starcraft II לא חייב להיות בהגדרות הכי גבוהות, אבל שירוץ חלק, גם עם משחקים עתידיים בסגנון. סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1. לא ממש חשוב, כל עוד לא מדובר בטרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-