ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
זהו, אז לאחר שהחלפתי ספק לפני כחודשיים והמחשב עבד כמו שצריך, נראה על פניו שהלוח אם החליט שהוא נכנע לאחר 7-8 שנים שיש לי אותו (עבר שדרוגים של זכרון,כרטיס מסך וכונן SSD). מאתמול יש צפצוף אחד ארוך ו2 קצרים לאחריו, ניתקתי את הכרטיס מסך ועדיין זה מצפצף... על כל פנים אני חושב שכבר הגיע הזמן למחשב חדש. אשמח לקבל מפרט אמין, שהמחשב יוכל להחזיק מספר שנים (8 זה ריאלי?) טובות עם אפשרות לשדרוג כ' מסך/זכרון. חשוב לי זכרון, כרטיס מסך (של nvidia), מארז נוח וקירור טוב. לא צריך מסך, יחובר למסך 22-23 אינצ' (רחב) ללא חיבור HDMI (אתחדש במסך חדש בעתיד) אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בכונן אופטי. יש לי דיסק קשיח SSD 240 ג'יגה של סמסונג אז בהכרח "לא צריך" דיסק…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים לילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמו שצויין משחקים ללידים קטנים. וורד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שימושים עיקריים , סרטי HD ומשחקים לא הכי כבדים בעולם אבל אם יש אחד עם כרטיס מסך שמסוגל להריץ את זה יחסית נורמלית זה עדיף.. נפח הארד דיסק 500GB , תמיד יש אפשרות לחבר חיצוני. שיהיה מולטיטאסקר (זתומרת הרצת תוכנות במקביל) . לעזרתם אודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חדש. אני דוקטורנט במדעי החברה והשימוש שלי במחשב מסתכם בword ואינטרנט. נכון לעכשיו יש לי AMD Athlon 1.15 GHz עם זיכרון פנימי 256 והארד דיסק 20 GB. אני כותב את זה משום שלמרות שלכאורה אני לא זקוק ליותר מזה, המחשב שלי בכל זאת בקושי סוחב. אני מקפיד לפרמט את המחשב אחת לחצי שנה ועדיין זה די עגלה. בקצרה, אני צריך מחשב שלא יהיה איטי כשאני אפתח הרבה חלונות של word ואינטרנט בו זמנית. נקודה נוספת - אני לא משחק. התקציב שלי 3000 ש"ח. כולל מסך. ואם זה לא מספיק אז 3000 לא כולל מסך. אני מעוניין במסך דק 17. אני מעוניין בכונן קשיח 160 GM ובזיכרון פנימי של 1GM DDR2 צורב כמובן. וDVD (זה בא ביחד?). דבר נוסף, הבנתי שיצא לשוק עכשיו תושבת AM2 ומעבד…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש בתקציב של 3500 ש"ח. מיועד לעבודה רגילה + משחקים רגילים (לא סופר-גיימר). לא מיועד ל-OC. ללא מסך ואביזרים הקפיים. יש כבר ספק 500 וואט. נא לכלול דיסק קשיח 320GB. אין עדיפות AMD או אינטל. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. נראה מה אתם מציעים
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי חברים! אחרי שהמחשב שלי מת, החלטתי לקנות מחשב שיחזיק אותי כמה שנים. יש לציין שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אני משחק במשחקים וכמובן גולש באינטרנט. אשמח מאוד אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט, מה הייתם משפרים ומה הייתם משנים... מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 350 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1050 1050 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 250GB 16MB, SATA II 1 450 450 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני כידוע מחפש LAPTOP לסטודנט עם אפשרות לעתים לשחק במשחקים לא כבדים FIFA ןאןלי משחקים קצת ישנים .חשבתי על GIGABYTE שעולה ממש זול על TOSHIBA שעולה ממש יקר ועל DELL שגם עולה יקר נכנסתי לאייבורי וגיליתי תמחשב הזה של ASUS שלא רואה את כל החברות האלו ביחד עם נייד במשקל 2.4 מסך 14 מעבד T7500 וכרטיס שפחות או יותר שווה ל 8400GS שנקרא HD2400 שגם מסוגל להריץ משחקים עם מערכת הפעלה הכל..........מה הקאץ??הוא מחודש?הוא מעודפים?במקומות אחרים דגמים דומים עולים בין 6 ל 7 אלף www.ivory.co.il תכנסו שם לנייד asus z99sr
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות להורים שלי מחשב נייד. הם די מבוגרים ולא ממש רגילים למחשב, ככה שהייעוד המרכזי שלו יהיה שיחות בסקייפ (צריך מצלמה מובנית) וגלישה באינטרנט, יוטיוב. כפי שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 2K. אשמח להצעות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה המפרט,המחשב עולה 3300 ש"ח. Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus IPIBL-LB (Benicia) (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Bearlake G33 System Memory [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Hynix HYMP112U64CP8-S6 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM2: Samsung M3 78T6464QZ3-CF7 [ TRIAL VERSION ] DIMM3: Hynix HYMP112U64CP8-S6 [ TRIAL VERSION ] DIMM4: Samsung M3 78T6464QZ3-CF7 [ TRIAL VERSION ] BIOS Type AMI (04/21/08) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 …
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מעוניין במפרט עבור מחשב - למחשקים מבוסס INTEL. בעל מעבד Core 2 Duo. כ. מסך קיים - 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE. לוח אם של ASUS / GIGABYTE בעל TOOL ל OVERCLOCKING זכרון 2GB הרדיסק 250 GB DVD צורב (שששקקקטטט...!!! לא ממריא) מארז + ספק. תודה
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לוח אם, זיכרונות, מעבד וספק כח. צריך גם כרטיס מסך, ואפשר שיהיה משולב, אך יציאת S-Video הכרחית. הייעוד אינו למשחקים, אלא עבודה שוטפת רגילה כולל סרטים. דגש על מולטיטאסקינג.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב הנ"ל מיועד לגיימינג בעיקר, למערכת יתווסף כונן HDD 500GB (שכבר יש לי). [table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1010[/td][td]1[/td][td]1010[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E[/td][td]1215[/td][td]1[/td][td]1215[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)[/td][td]320[/td][td]1[/td][td]320[/td][/tr][tr][td]כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן. האם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב לבחור ? אני אודה לכם אם אוכל לקבל גם אופציה לפנטיום. הדרישות: משחקים ( בהחלט משחקים כבדים). יישומי אופיס ואינטרנט. מסך 19' צורב. DVD. פלופי. התקציב : כ4500 ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3K ככל הנראה מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב שיהיה שקט, אבל לא קריטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא על חשבון דברים אחרים. 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - משחקים חדשים/כבדים הרזולוציה יחסית נמוכה - 1280 * 1024. הבסיס למפרט לפי מה שאני מצאתי לנכון להרכיב: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333M…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל, אבל מסך בגודל סביר, מה שאומר כנראה 13.3. בנוסף, חשוב לי שיהיה גימור טוב, שיחזיק מעמד כשהוא חוטף מכות (כמו IBM thinkpad שיש לי עכשיו). אני לא צריך ביצועים חזקים, לא משתמש בתוכנות כבדות. רוצה גם אחריות לפחות שלוש שנים ומחשב איכותי מבחינת הרכיבים. מעדיף מסך מט. קיבלתי הצעה ל hp 4330 probook מעבד M2330. איך הוא? ואיך אותה סדרה עם מעבד 2310 או 2410? איך הוא לעומת הסדרה dell vostro או asus 31? האם 2 ק"ג זה לא כבד למחשב עם מסך 13.3 (זה המשקל של ה hp)? האם זה בגלל הגימור החזק יותר? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לעבודה משרדית לא משחקים לא תוכנות בעיקר אינטרנט אבל שלא יהיה עגלה אני לא רוצה רשימה - מחשב סגור אני רוצה המלצה לחנות במרכז עדיפות לרמת-השרון תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק לייעוץ למחשב שיריץ תכנות AVID . כרטיס עריכה כבר יש לי. התקציב יכול להיות גם פחות מ 6000 אם יהיה מספיק טוב או אפשר גם לחרוג במעט. אין צורך במסך. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל ללא כרטיס מסך, אך אם ארצה בעתיד להוסיף אחד אז שתיהיה לי את האפשרות הזאת. ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' השקט הוא די חשוב אבל לא גורם מכריע, אני מתפשר. הארד בנפח כמה שיותר גדול יהיה נהדר. OC בעקרון לא מתוכנן אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה (אולי יתווסף כרטיס מסך בהמשך) אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט בסכום של 4,000 (רצוי מאוד ללא חריגות ) אני לא גיימר, יכול להיות שאני אעשה OC, עדיין לא יודע. אין צורך בכרטיס מסך יקר - אלא רק כזה שיהיה בעל חיבור DVI, מארז- אני נעול על P150 של אנטק. אין צורך במסך (יש בבעלותי VIEWSONIC VP930) מה מומלץ? בתודה!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב!! אני מחפש לאפטופ שתומך בתקן של HDMI ובחיפוש אחר כונן Blu-Ray w/ SuperMulti DVD±R/RW . האם ניתן בכלל כיום למצוא את הטכנולוגיות הללו במחשבים בארץ ?? אני לפחות לא הצלחתי לשמוע.(במידה ואם קיים עד כמה זה מייקר את הקנייה?) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי , סה"כ מחפש לאפטופ חזק עם כרטיס מסך שאינו מובנה. תודה רבה אלרן
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כאן כבר רכש אותו ונתן ביקורת חיובית, אבל אחרים לפני הקניה ייעצו לו לא לקנות ושהמחשבים של LG מתחממים וכו'... זה נכון?.. כי מבחנת החומרה זה המחשב המושלם עבורי, חזק מעבד מתקדם T7500, קל משקל (2.3K) מסך לא קטן ביחס למשקל (14.1") ובתקציה של לא יותר מ5,500... מה אתם אומרים?... http://www.yardenpc.co.il/product.aspx?productid=1514
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למשחקים קלים, אינטרנט וכו' ללא מסך, רק המארז ומה שבפנים. צריך הרכבה במעבדה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי שלום לכם יש לי acer aspire 3630 ואני עובד איתו בערך30 דקות ואז הוא נתקע ואי אפשר אפילו לכבות אותו אלה אם אני מנתק את הבטרייה {שממילא לא תקינה}טו ב זאת הבעייה שלי אני מודה מראש על כל הסבר לבעייה או לפחות למעבדה איכותית שידעו מה הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-