עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב לחבר , שימושיי אינטרנט אולי וורד וכו צריך משהו יציב שיחזיק הרבה זמן

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום, כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח אפשר לנצל הכל, אם ממש צריך אפשר לחרוג ב 100-200 שקל. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית מהבית, אופיס, גלישה, גיימינג קל. השימוש תדיר, ומבחינת המשחקים הכיוון הוא הגדרות בינוניות-גבוהות (תלוי כמה חדש המשחק) האם יש צורך בציוד היקפי: כן. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב: אין צורך בכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?: לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: ללא מערכת הפעלה, עם הרכבת מחשב בחנות. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב: p-see, או skypc האם מתוכנן שדרוג משמעו…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by benny-a1,

שלום רב, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סלוני עד 3000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר ל 50"+ מקרן רזולוציה מקסי' של 720 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט(לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

1,161 לוח אם P5B DELUXE 1,809 מעבד Core2Duo 2.4 E6600 4M 775 1066 629 *2 זיכרון DDR2 667Mhz 1024MB PREMIER (THERMALTAKE COOLING)RETAIL 426 מדגם S-ATA-2 250gig 7200rpm 16MB 267 מארז למחשב A06 120mm Fan+Tooless+3G DUST FILTER+FSP300W 1,005 ספק כח למשב ENERMAX LIBERTY 620W 170 קירור מים THERMALTAKE AQUABAY M-6 KIT + LCD + ALARM המפרט לקוח Gocomputer מה דעתכם---אני לא מבין הרבה בזה -רק ממה ששהספקתי ללמוד מכאן, מאז שהמחשב הקודם שלי הלך לעולמו. ומאז אני מנסה להדביק את הפער. שתי נקודות: 1. המחשב מיועד בעיקר למשחקים 2. את כרטיס המסך(הבנתי שכדאי לחכות קצת) אני אקנה בהמשך.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Ghost93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  6. עדיף שיהיה AMD הם זולים וטובים אני רוצה להפעיל משחקים ברמה בינונית+ להשקיע בכרטיס מסך בסביבות 1100 ש"ח או שיש לכם הצעות אחרות אולי כרטיס מסך שאפשר לעשות לו OC כי הבנתי שמי שמגיע מהפורום הזה עושים לו OC חינם

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש משרדי (גלישה באינטרנט ו- Streaming, אופיס וכו'...) ללא ציוד היקפי, וכן להתקין עליו כלים מספר "כבדים" יחסית לצרכי פיתוח אפליקטיבי כגון: Visual Studio, VMWare Workstation, קומפיילרים שונים, HTTP Server, SQL Server (רק לצרכי Debugging מן הסתם...) בתקציב של עד 2,500 ש"ח. כמו"כ, הכונן הקשיח יחזיק 2 מחיצות לוגיות ל- 2 מערכות הפעלה שונות (Windows, Linux), במידה וזה גם משפיע על המפרט... אני מעוניין להשקיע במחשב לטווח של 4 שנים, עם אפשרויות לשדרוג תוך כדי עפ"י צורך... הרכבתי מפרט כמתואר להלן: מעבד: AMD Athlon 64 X2 4850e Box קרור למעבד: GlacialTech Igloo 7310 Light לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H (AMD 740G Chipset) זיכרון: Mushkin DDR2 2048…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. אני מבקש המלצה למוצרים בכותרת, לוח האם צריך להיות AM2 מחברה מובילה ואמין, כלומר שיסחוב כמה שיותר, שיהיה לו כרטיס קול OB עם 6ערוצים ויציאה אופטית וכל שאר הקישקושים. הכרטיס מסך אמור להיות PCIE, אלו הדגמים שחשבתי עליהם: 7600GT של אחת החברות המובילות. 1900GT 1950PRO שזה הדגם המועדף עלי. ראיתי של ספייר (256, 512), וג'יקיוב. שמעתי שספייר מתחמם, איך ג'יקיוב ? תודה מראש על עזרתכם.

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by Seasonic,

חבר שלי רצה שאני יפרסם פה. תגידו לו את דעתכם. יש לו T240. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1532 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ¤1122 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1137 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤235 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤123 זיכרון: [..] G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-3GBPK ¤359 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤463 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤414 מחיר סופי: ¤5385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  10. ניסיתי לדחות את קניית המחשב בכמה חודשים, אולם המחשב שלי קרס לגמרי למרות כל נסיונות ההחייאה. אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט מחשב לצרכים בסיסים כגון אופיס ואינטרנט, פרט לזה הרצת מכונות ווירטואליות וכן צפיה בסרטים. 1. אני בספק אם אריץ משחק כלשהו, ולא כל כך מעניין אותי ה FPS ככה שכרטיס מסך פשוט בעל יציאת HDMI/DVI לחיבור למסך ולטלויזיה יספיק בהחלט. 2. חשוב לי הרבה זיכרון, יש טעם ב3 גיגה בייט? 3. שיהיה שקט, פרט זה חשוב מאד. עד עכשיו סבלתי ממאורר של TT רועש במיוחד. ודבר אחרון, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד יותר משנתיים, ולכן אין לי בעיה להוסיף יותר כסף. חשבתי פחות או יותר על כזה דבר: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤911 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤…

11. Started by benr,

חבר שלי רצה לקנות מחשב מאייבורי (בנוי על מעבד i3, משהו באזור 1900 ש"ח). אמרתי לו שלא ילך לאייבורי בתור התחלה והמלצתי לו שהוא יכול גם בשקט ללכת על AMD ולחסוך עוד כסף. השימוש של המחשב זה בגדול רק אינטרנט והורדת סרטים. מה שכן חשוב שיהיה לוח אם עם כרטיס מובנה די חזק שיוכל לנגן סרטי 1080 ללא בעיות ומן הסתם גם יציאת HDMI שיוכל לחבר את המחשב למסך LCD אם הוא ירצה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. שלום היום אבא שלי הפתיעה אותי וקנה לי מחשב חלקי אני צריך את דעתכם מעבד - lga775 dual core 3 /2x2m/800 mhz לוח אם - gigabyte ga-vm900m retail מארז +ספק כח קרור למעבד - igloo 5062s 775 p4 black plate זכרון- stt ddr2-667 1g/s-rigid אכשיו אני רוצנ לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם,מעבד ובנוסף אני רוצה להוסיף זכרון והארד דיסק. ואני צריך הצעה לכרטיס מסך תודה!!! פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 15:36:12אני ממש צריך את העזרה שלכם בקשר למעבד והלוח אם. זה המעבד הוא טוב? http://vilcom.co.il/shop/product_info.php?cPath=29_30&products_id=259&osCsid=af99958407f3bfabe4ad87dc4d445355 --------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by danielzy,

היי, צריך מפרט לשרת משחקים. הנה הדרישות של המשווקת : System Requirements Recommended: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: 3 Ghz. For AMD Athlon 64 CPU: 3500+ (2.2 Ghz) RAM: 2 Gb per physical CPU Optimal spec: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: AMD Athlon 64 4800+ or 3.66GHz Xeon RAM: 2Gb per physical CPU אם יש אפשרות בתקציב שהשרת יריץ שני שרתים 32 שחקנים או אפילו 32 שחקנים עם עוד אחד קטן של 16 זה יהיה מעולה. רצוי לכיוון ה 1500

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4500 ש"ח. מוכן להתפשר על עוד 100-200 ש"ח אם זה יהווה הבדל משמעותי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מחפש מחשב שולחי חזק שבעצם יוכל לעשות הכל. החל מגלישה, צפייה בסרטים ועד לתכנות כבד ועריכת סרטים עיקרי השימוש יהיו: - תכנות (תדיר ופרנסה) - מאוד חשוב לי, שכן תכנות הוא תחביב ומקצוע אצלי. במיוחד בכלים של מיקרוסופט שאוהבים מאוד לזלול זיכרון ודורשים עיבוד. - צפייה בסרטים HD - שוטף - עריכת תמונות ווידיאו מזדמנת - הרצת משחקים מאוד זניחה. אך אשמח לכרטיס מסך בסביבות ה-400 ש"ח אני מאוד אוהב להריץ הרב…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by Galz0r,

רק המארז, ללא ציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים ועדיף רכיבים שקטים, אין עדיפות לחברות. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  16. בזמן האחרון בדקתי פה המון מפרטים, גם בפורום וגם בפינה של המפרטים והגעתי למסקנה שאין לי מושג מה לבחור, העניין הוא שאתם מחלקים את המחשבים לקטגוריות של קולנוע ביתי, עבודה משרדית, משחקים ועריכה גראפית וקצת קשה לי למקם את עצמי באופן מוחלט באחת הקטגוריות מכיוון שיש לי נטייה לכל אחת מהן (בערך), אם תוכלו להציע לי מפרט בהתאם לשימושים שאפרט פה בהמשך אודה לכם מאוד אז ככה - רוב השימוש שלי נעשה מול תוכנות של מקרומדיה (פלאש וחבריו) ו Microsoft Visual Studio (הגירסא של 2008 אם זה חשוב) קצת פוטושופ ובזה פחות או יותר מסתכם נושא בניית האתרים (ונושא העריכה הגראפית נראה לי, ראיתי במפרטים כרטיסים גראפים בעלויות מטורפות ולא בטוח שיש לי צורך בזה) בעניין הוידאו - לא כ"כ סרטים, יותר בעניין של ס…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Pyron,

שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. שלום לכולם, בימים אלה אני שוקל לרכוש מחשב נייח חדש למשרד, רוב העבודה שלו תהיה בשימוש באינטרנט ובתוכנות של הנהלת חשבונות. למרות שהצרכים שלי על הנייר לפחות, לא דורשים מחשב בסכומים שבהם ציינתי, אני צריך את המחשב לעבודה של שנים (לפחות 3-5 שנים), ולכן אני חושב שעדיף ללכת על מפרט יקר יותר. הייתי שמח לשמוע את עצתכם, כי מאחר ומדובר במשרד, אני תמיד הלכתי על מותגים ולא הרכבתי מחשבים (לשימוש ביתי זה משהו אחר), ראיתי בבאג מחשב של DELL בעלות של 6600 שקל (ללא מסך), עם מעבד I7, עם שמונה ג'יגה DDR 3, ועם כרטיס מסך סביר, השאלה אם אני לא קופץ קצת מעבר למה שאני מחפש? כמובן שאני רוצה חלונות 7 מותקן על המחשב, לצד המלצות על מסכים (גודל 22-24 WIDE). תודה רבה מראש, אשמח לשמוע כל המלצה והצעה. אור…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. שלום ! קניתי מחשב נייד חדש של FUJITSU SIEMENS ESPRIMO 6535-9 אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי וזה טוען את כל הקבצים ובסוף ההתקנה מעלה לי מסך כחול עם שגיאות... 000000000000000000.07F משהו כזה.... ניסיתי עם 3 סוגים של ווינדוס, בכולם הוא עושה את זה, והם ווינדוסים תקינים שעבודים לי במחשב הרגיל ב BOOT. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בדברם האלו: כרטיס מסך,מעבד,לוח אם,ספק כוח ומארז התקציב שלי הוא 2500 למשחקים כמו css team fortes2 coul of duty מחברת איבורי אני יודע שחברה זו לא מומלצת בנתיים המפרט שלי הוא כזה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=385 quad q6600 כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143&CatCode=400 ספק כוח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=848&CatCode=409 מארז http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1580&CatCode=408 לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1075&CatCode=411 אשמח אם תירצו לשנות לי משהו למשהו טוב יותר אבל מחברת איבורי מחשבים תודה ד"א השידרוג שהראיתי הוא עולה לי 2375 התקציב 2…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by Accounter,

ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express עם סוללה חלופית (שמתאימה לאותו דגם סוללה מקורי LB52114B), הסוללה עבדה מספר חודשים, אך כעת הלפטופ לא מצליח להטעין אותה (אור אדום מהבהב בלפטופ, במקום אור טעינה). כיצד ניתן לבדוק האם הבעיה הסוללה או במחשב ? (אין לי מחשב נוסף ו/או סוללה נוספת) תודה !

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by tamir245,

שלום רב, מצאתי בNBR לינק שמרכז את המבצעים הבולטים פחות או יותר ברשתות השיווק על ניידים. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5378 בהצלחה,

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי שלומדת קולנוע. תקציב - בין 3000 ל 5000 שח מטרת המחשב - בעיקר עריכת ווידאו, חשוב שיריץ את התוכנה AVID. ציוד היקפי - רק עכבר שיהיה נוח אין צורך ב - נראה לי כרטיס מסך חזק למשחקים (אין לי מושג אם תוכנות עריכת ווידאו קשורות לכרטיס מסך, אז אתם תגידו) חשוב - לפי מה שהבנתי, AVID לא עובדת על VISTA אז צריך שיהיה מותקן עליו XP. אין העדפה לחברה מסויימת. עיצוב, שקט, OC, משחקים, לא רלוונטי. שוב, מטרת המחשב הוא עריכת וידאו כמעט לחלוטין, אז הוא צריך לכלול בעיקר מעבד חזק והמון זיכרון. כמו כן צריך HD גדול. תודה רבה! אודי.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Leadtek nVidia GeForce 9600GT 1024MB CPLE -כרטיס מסך http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1985 A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 -זיכרון http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1929 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset לוח אם http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1731 SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC ספק כוח http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=991 Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler קירור למעבד Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB דיסק קשיח צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA כונן אופטי כרטיס קול Creative XTREME AUDIO PCI-E מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows XP Professional SP2 המטרה של המחשב הזה זה ל…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by nielle,

שלום! הכותרת דיי אומרת את הכל, לאחר תחקיר שביצעתי הגעתי למסקנה(אשמח לשמוע האם היא נכונה לדעתכם) שאני רוצה לקנות מחשב של ASUS. קראתי ושמעתי דברים טובים אודותיו ובין השאר מאוד אהבתי את המראה והתצורה של המחשב שמאוד מזכירה לדעתי את MAC(שאותו אני מאוד אוהבת אך לצערי לא יכולה להרשות לעצמי ). אני לא נעולה ב100% על ASUS ואשמח לשמוע גם על דברים אחרים אם הם נראים לכם רלוונטים(חוץ מHP). השימוש שלי בו הולך להיות בעיקר לשימוש בתוכנות OFFICE, הקלדה בלימודים ואולי אולי צפייה בסרטים. חשוב לציין שיש לי גם מחשב נייח(שגם מחובר לטלוויזיה) שבו אשתמש לדברים 'כבדים' ואין לי כל כוונה להכביד על המחשב הנייד מעבר לגלישה באינטרנט ושימוש שוטף בלימודים. אני רוצה לקחת אותו ללימודים ולכן חש…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים