עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Silver Dragon,

מסך LCD 17" ... סומך על הטעם שלכם! ** רק מ Ksp.co.il , תודה. **

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום לכולם למישהו מהמשפחה יש בקרוב יום הולדת והמשפחה ביקשה ממני להרכיב מחשב ומכיוון שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני ממש לא מעודכן אשמח לכל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב עד 5k , לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (בינוניים עם אופציה לכבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. ככה השימושים שלי זה OC חזק כנראה וגם משחקים חדשים בשלב הזה אני קונה רק חלקים מארה"ב מהאתר אז אני זקוק לעזרתכם לבחור את החלקים צריך מעבד\לוח אם\כ.מסך\זיכרונות\דיסק קשיח וספק ואחרון קירור למעבד שכנראה יקנה את ה120EXTREME ואם אפשר גם המלצה למארז עד 500ש"ח קרררר כמה שיותר ולא מפריע הרעש אבל גם לא להגזים שלא יהיה לי בחדר רעש של אזור תעשיה, והמלצה למסך נורמלי בגודל של 22 עד 1700 ש"ח בארץ תודה נראש לכל העוזרים בתודה אלכס

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by or04,

שלום, ברשותי מחשב של אסוס (U31f). לפני כמספר חודשים הייתה לי תקלת שבר במסך של המחשב הנייד. שלחתי לחברה שמעניקה למחשב שלי אחריות (סרבפרו) והם רצו מחיר מופקע של 1500 שקל לתיקונו (כשהמחשב עלה 3000). לאחר התייעצות פה בפורום החלטתי לקנות מסך באינטרנט ולהחליף לבד. המסך עבד מצויין וחסכתי מעל חצי מחיר. עד לפני כשבועיים, תחילה המחשב היה מראה מין מסך לבן עם פסים בהירים בודדים כאשר הייתי מדליק אותו, אך זה נעלם לאחר כמה שניות. לפני מספר ימים הבעיה התחילה להחמיר - המסך הלבן שהופיע בהתחלה המשיך עד להפעלה מלאה של המחשב ורק לאחר זמן רב (יכול להיות שתלוי בהזזה) המסך הסתדר. ואפילו במספר פעמים המסך היה תקין אך לאחר זמן מסויים התחילו להופיע קווים בהירים ואף הבהובים. גם בבדיקה של צילום מסך הכ…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. אורח אנונימי
    Started by אורח אנונימי,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג מהחנות ksp ב4000 שקלים אשמח לשמוע הצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by ranrt,

היי לכולם, אשמח לדעתכם על ההצעה שקיבלתי במפרט הנ"ל מחנות בעיר שאני מתגורר,(לא KSP או אייבורי) לוח אם גיגהבייט דגם GA-H67MA-USB3-B3 מעבד CORE I5 2400+fan זיכרון KINGSTON 4 GIGA DDR 1600 MHZ HARD DISK 500 GB 16MB 7200 RPM צורב DVD סמסונג ספק COOLMAX 600W + מארז COOLERMASTER כל זה ב 2780 ש"ח אשמח לחוות דעתכם !!!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  8. היי חברה מצורף מפרט למחשב תקציבי מאוד (כ-4,700 ש"ח קומפלט) עם אפשרויות שידרוג עתידיות. לוח עם כרטיס מסך מובנה לשלב זה. המחשב מיועד למשחקים קלים (2 בנות בגיל 9-10), אינטרנט ואופיס,בלבד . אני מתלבט לגבי לוח האם . יש מספר אפשרויות מה המומלץ לדעתכם??? intel INTEL SORENTO BLKD945GNTL ב-620 ש"ח asus: P5LD2-VM -ב-675 ש"ח Foxconn 945G7MA-8EKRS2 ב-660 ש"ח או הגיגה בייט המופיע במפרט (הוא גם הזול ביותר) כמו כן תקציב כולל גם רמקולים 2.1 וראוטר רגיל. אשמח להמלצות!!! …

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  9. רציתי לדעת אם התמורה שאקבל שווה את המחיר ואם הוא חזק מספיק במידה ובעתיד אצטרך להשתמש בו לתוכנות גרפיות ועריכת סרטים (כמובן שאתאים לו כרטיס מסך...) אז ככה, המפרט: מעבד אינטל Core Dual E5200 2.5GHz לוח אם Asus P5KPLCM 1333MHz זיכרון ddr2 800MHZ 2048MB דיסק קשיח SATA2 16MB 250GB צורב LG X22 SATA DVD מארז כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות המחיר ששילמתי: 1600 ש"ח (כמובן ללא מסך ואביזרים נלוים...) ועל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים שיספיק לעריכה גרפית?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  10. מפרט המחשב Processor: Intel Pentium D 820 2.8Ghz 2x1MB LGA775 64-bit= ¤1,400 Motherboard:ASUS P5ND2-SLI == ¤ 657 Memory:KINGSTON 240PIN DDR2 512MB 533Mhz =¤ 363 Graphic Card:ASUS Rad X800 EAX800/2DTV 256MB ¤ 1,204 Hard-Disks:Western-Digital 160GB 7200RPM SATA I / II = ¤ 458 DVD±RAM:ASUS DRW-1608P2 16X8X16, 40x32x40 ==¤ 281 הייתי רוצה את דעתכם במיוחוד לגבי המעבד, הלוח אם, וכרטיס המסך ועם ניתן לשיפור אז למה, הכיוון שלי הוא רק אסוס לגבי מארז עם תוכלו לעזור לי מה צריך למחשב כזה ואיזה קירור צריך לסוג כזה של מעבד וחומרה אשמח לקבל את תגובתכם גם לגבי הגינות המחירים שציינתי מימין לרכיבים מודה לכם מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by jac1000,

שלום!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  12. שלום לכם! ביקשו ממני להכין מפרט לעבודה משרדית, ותוכנת אוטוקאד. לא כולל ציוד היקפי, לא כולל מסך. עד1.5K חשוב שיהיה שקט, ולא יעשה OC תודה, אריאל

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  13. טוב אז ככה... חיפשתי הרבה מאוד ולא הצלחתי להחליט כל פעם צץ משהו חדש... אני סטודנט, סבא קונה לי מחשב נייד עד 6500 ש"ח.. יש ברשותי מחשב נייח בן זונה... איזה מחשב אתם ממליצים... המליצו לי על DELL 6400 או LG M1 או לנובו n100 3000 אני משתמש באינטרנט הרבה, אופיס הורדת מוסיקה, מסתובב עם המחשב, יש לי תיק גב טוב אבל... לראות סרטים וכד'... הקיצר מה לקנות...??? התקציב 6500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום לכולם! רציתי בבקשה לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה premiere and avid. אשמח אם אקבל תשובה.....

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. היי, מצורפות תמונות של המפרט הקיים של המחשב, מעוניין לשדרג אותו בכמה שניתן.. משתמש בו כרגע לגלישה/תכנות/משחקים קלים-בינוניים/סרטים http://i.imgur.com/HL3Vi.jpg http://i.imgur.com/Ti1dc.jpg תודה,

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by matand32,

שלום בניתי מפרט מחשב לצורכי הפקה מוזיקה באולפן הביתי האמת לקחתי חלקים חזקים אני חושב. הייתי שמח אם מישהו פה שמבין היה מסתכל על המפרט והוא אומר לי אם המחשב הזה מספיק חזק לצרכים שאני צריך אולי חוץ מהפקת מוזיקה הייתי משחק באיזה משחק אחד התקציב שלי עומד על 10 אלף המפרט יצא במחיר של 9500 אז ככה אם יש איזה חלק שכדי להוריד ולהכניס חלק יותר חזק אשמח אם תמליצו לי כי אני רוצה לבצע קניה לפחות ל5 שנים הקרובות לקח לי הרבה זמן לחסוך את הסכום ומאיזה חנות מומלץ לקנות את המחשב אז ככה זה הפרט ותודה לעוזרים [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 70%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 2%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 13%, align: center]מ…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. איך זה ? אשמח לביקורת... מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤477 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤277 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤137 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 מחיר: ¤311 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 7300GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 מחיר: ¤145 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤135 מקלדת: LOGITECH Internet 350 Keyboard Black - OEM כמות: 1 מחיר: ¤57 עכבר: LOGITECH Value Wheel Mouse Optical Black S90 - OEM כמו…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום, אני די חדש פה בפורום... אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים. * מטרות המחשב?- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים (לא גיימר מושבע, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק קצת). * גודל המסך?- לא קטן מדי ולא גדול מדי. 14-15 פלוס מינוס. * משקל רצוי?- לא קריטי יותר מדי... 2-3 ק"ג יהיה סבבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?- אני לא יודע מה ההגדרה של זמן סוללה ארוך, אבל אני לא רוצה להיות מחובר לשקע כל הזמן. 4 שעות עבודה נראה לי שזה יהיה בסדר גמור. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- אין לי מושג מה זה אומר כל כך... * בלוטות'?- שמעתי שזה אפליקציה נחמדה לנייד... אבל בכל זאת, לא כזה קריטי אם לא יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח?- 250GB. * צורב DVD?- לא חייב. * …

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. משיטוט בפורום מצאתי 2 מחשבים שעשויים להתאים לדרישותיי: HP ProBook 430 H6E27EA להרחבת המפרט - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23525 או Lenovo ThinkPad Edge E330 NZSDZIV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 - להרחבת המפרט 1. האם במחשב של HP המעבד הוא דור רביעי? האם כשמדובר בעבודה משרדית כגון כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט יש משמעות כלשהי בין מעבד i3 דור שלישי או רביעי? 2. האם המחשבים הנ"ל מומלצים ביחס לדרישות המחשב המפורטות לעיל? האם יש עוד מחשבים מומלצים שכדאי לקחת אותם בחשבון? תודה רבה על העזרה! ------------------------------------------------------------------------------------------------- כאמור, מדובר במחשב לסטודנט, שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה משרדית -…

20. מטרות השימוש הם בעיקר למשחקים ועבודה משרדית, ושיריץ תוכנות ומשחקים לטווח ארוך. אני מודע לתקציב הנמוך אבל זה מה שביכולתי להוציא על מחשב :. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. Started by ohadc,

היי, מה דעתכם על המפרט הזה ? שווה את המחיר ? כעיקרון אני מחפש מחשב חזק למשחקים עד 4,000 ש"ח. לא כולל ציוד נלווה ומסך. יש לי מסך 22' של MAG, ואני מקווה מאוד לשחק בהגדרות הרזולוציה הכי גבוהות. מחשב כזה יחזיק ? מתוך ידיעה שמפורסמת בעיתון סוף השבוע (החנות היא ZED): המחשב שזכה בכל תואר אפשרי המחשב שעובד במהירות דימיונית.. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL X58SO-SMACK OVER 2000Mhz-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3-לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC10600-DDR3-1333MHZ-SAMSUNG -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT/1024MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB-נפח איחסון ענק. …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. המפרט שלו הוא מעבד: t2390 1.8 giga herz ו2 ג'יגה ראם.. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך במחשבים ניידים אבל אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 300 שקל בערך משהו שיריץ לי משחקים כי כרגע הכרטיס שלי זה ה965 של אינטל שמובנה על הלוח אם והוא לא כל כך תומך ב3d. אם יש לכם המלצות על כרטיס שיכול להריץ משחקים כמו היטמן בלאד מאני וכאלה על הגדרות סבבה. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by apple4,

שלום! זקוקה לעזרתכם, אני צריכה לשדרג את המחשב ללימודים... זה המפרט שלי מעבד Intel Pentium 4 2.8 GHz לוח אם MSI 649 Neo-V (MS-7113) זכרון 512mb 200 mhz כרטיס מסך winfast px6200 tc 64mb המחשב הוא לגרפיקה בעיקר Photoshop יש לי 450+- שקל לשדרוג. תודה!

24. היי, אני מעוניינת שתרכיבו לי מפרט ב1500 ש"ח מחנות מהמרכז. שיתאים לויסטה,למשחקים ועם אפשרות לשדרוג בעתיד.

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by moti.s,

שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ כי שלי כבר לא מתפקד, תקציבי הוא סביב ה 3000 שקל ואיני יכול לעבור את ה 3500. יש אפשרות לקנות מאילת. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה שפות תוכנה יותר כבדות כמו MATLAB ו VHDL של קווארטוס ופייטון עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (כמו פוטושופ) גודל מסך מינימלי הוא 14 אבל עדיפות 15.6 חשוב לי מסך איכותי, בשל הנוחות ל numpad. מעדיף כמובן מחשב שקל יותר לדוגמה הטושיבה שנעה סביב 2.2 קילו, ועדיף כמובן זמן סוללה ארוך חחחח יודע שזה המון דרישות. אין צורך ברישיון לווינדוס ראיתי את המחשב הנ"ל "15.6 Toshiba Satellite L50-B-2C8 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.