עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by WaRez.,

טוב אז ככה, בניתי מפרט ב4700 שקל, ואני צריך חוות דעת. הינה המפרט - http://img111.imageshack.us/img111/4488/memory23qa.jpg שאלות - מה אתם אומרים? יריץ משחקים ? יהיה טוב בOC ? הספק יחזיק לי ת'מערכת? יש משהו לשפר? אני ממש לא יכול לחרוג כי כבר יש חריגה של 200 שקל..

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by ofirpo,

דגם מחשב: A4 מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8521 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9600 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio h…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, עריכת מוזיקה ועבודה עם מקרן. ישנם כמה אתרים שמציעים r60e ב- 3400 עם חצי שנה עד שנה וחצי אחראיות. לדוגמא: http://www.shoplace.co.il/products.php?op=view&id=13444 אני מוכן להשקיע עד 4000 בנייד. האם זה כדאי?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות,קצת לסרטים ואולי משחקים קלים. תקציב: 6,000 ש"ח. עדיפות למחשב שיוכל להריץ ויסטה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. רכשתי מצלמת לוג'יטק דלוקס עבור הלפטופ שלי. בקופסא הייתה אזהרה מפורשת לגבי התקנת התוכנה לפני חיבור פיזי של המצלמה . שהתוכנה בקשה לחבר את המצלמה לUSB כך עשיתי ובשלבי זיהוי המצלמה ע"י המחשב (זיהוי מצלמה, קומופוזיט , מיקרופון זה מהזיכרון) נעלם לו האינטרנט האלחוטי. הכל נראה תקין לכאורה אבל חיפוש רשתות לדוגמה מניב חיפוש זריז במיוחד שאומר ששום רשת לא נמצאה. ההגדרה הכי מתאימה - הכל כאילו בסדר אבל בניוטרל. ניטרול הויירלס והדלקתו מחדש לא נותן כלום רק RESTORE לנק' זמן קודמת מחזיר את הויירלס לתקינות. מיותר לציין שאחרי שהויירלס מתעופף המצלמה עובדת אבל אין מה לעשות איתה כי אין רשת אנא הושיעוני

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by kidan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. אתמול, לאחר שהמחשב עמד כמה דקות מבלי שאתעסק בו (קרה פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או Safe Mode ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) לא יודע אם יש קשר או לא, אבל בדיקת טמפ' העלתה ששתי הליבות עובדות סביב השישים מעלות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by benr,

חבר שלי רצה לקנות מחשב מאייבורי (בנוי על מעבד i3, משהו באזור 1900 ש"ח). אמרתי לו שלא ילך לאייבורי בתור התחלה והמלצתי לו שהוא יכול גם בשקט ללכת על AMD ולחסוך עוד כסף. השימוש של המחשב זה בגדול רק אינטרנט והורדת סרטים. מה שכן חשוב שיהיה לוח אם עם כרטיס מובנה די חזק שיוכל לנגן סרטי 1080 ללא בעיות ומן הסתם גם יציאת HDMI שיוכל לחבר את המחשב למסך LCD אם הוא ירצה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש..הסכום כמו שציינתי כבר הוא 5000 שקל לציוד הבא : מעבד, לוח, זיכרון, הרדיסק, כרטיס מסך, ספק (אין צורך במארז, סידירוממים, מסך וכל זה) בקשר לזיכרון הוא רוצה שיהיה 2 ג'יגה .. אני יודע שזה יבוא על חשבון החומרה האחרת שיש לו אבל מה לעשות ככה הוא רוצה את זה

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by y10,

אני בשבוע הקרוב הולך לקנות את המחשב הזה ב-K.S.P ,מחשב לצרכים בסיסים אופיס,אינטרנט ומשחקים קלים.. AMD Sempron 2800+ (S-754) AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E DDR 400 512MB 400MHz V-DATA Hitachi Deskstar 80GB Sata II eVGA GF 6100 128MB ON BOARD CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16(מספיק לי גם בקושי אני ישתמש בצורב) HEC Compucase CI-6A21 400W Logitech Internet Pro White MS Optical + roll רמקולים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר: 3000 ¤ מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by TheGama,

שלום לכם אחות של חבר שלי רוצה מחשב שלא יהיה מיועד למשחקים כבדים אבל שמשחקים עוד איכשהוא יהיה אפשר להפעיל שם ( לא משחקים כמו GTA החדש ולא כמו CALL OF DUTY ולא כמו CEYSIS ... אלא משחקים כמו פיפ"א וכל אלה ... ) המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט , מוזיקה וכל אלה . היא יכולה להשקיע עד 3000 ש"ח היא רוצה את המערכת קומפלט עם מסך , רמקולים , מקלדת והכל . * רצוי אם אפשר שכל החלקים יהיו מחנות אחת .. שלא יהיה מפוזר בין כמה חנויות . מי שיוכל לעזור לי בבניה אני יודה לו מאוד . תודה רבה ויום טוב .

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by לנגר,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני סטודנטית ולכן בעיקר עבודה משרדית, XL, וורד וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 13 או 14 אינץ' בשאיפה לכמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by QASHOA,

האם לצרכים כמו גלישה אופיס שירים סרטים ניגון סרטי HD .צריך FBS יותר מ667MHZ ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by danr,

אהלן, אמא שלי היא מעצבת גראפית עצמאית (עסק משלה) עם סטודיו אישי בבית. היא מעוניינת לקנות מקבוק ומכיוון שבארה"ב הוא זול הרבה יותר עלתה השאלה הבאה: אם היא מזמינה מAmazon למשל ושולחת לארץ באמצעות FEDEX\UPS, היא יכולה להכריז על זה כהוצאה מוכרת? אם כן, ממה היא פטורה? רק מה16% מע"מ? גם מהמשלוח? כי הבנתי שלניידים אין מכס, רק מע"מ. ואני לא מתכוון שהם יחזיקו את זה אצלם יותר מדי (אל תחשיבו דמי אחסון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. המחשב מיועד לעריכה גרפית מאומצת מעבד - Intel Core 2 Duo E6550 לוח - GIGABYTE P35-DS3L דיסק קשיח - WD 320GB SATA II 7200 RPM 16MB זיכרון - KINGSTON 2048MB DDRII 800Mhz אופטי - צורב LG X20 SATA DVD כרטיס מסך - Nvidia GeForce 8500GT 512MB מסך : LG 1953TR + DVI 5000:1 ספק - 400W Thermaltake מקלדת מולטימדיה - עכבר אופטי - רמקולים Logitech S200 סה"כ: 3400 יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל עזרה: 1. האם צריך באמת כזה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק בפחות? (אם מספיק OB אז פשוט להחליף לוח) 2. איך הספק הזה? 3. מישהו מכיר מקרוב את המסך הזה? כי הנתונים שלו טובים אבל ראיתי תגובות חלוקות לגביו.

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  16. המחשב מיועד בעיקר ללימודים, לא גרפיקה מטורפת. כרגע, עד כמה שידוע לי זה יהיה יותר בתוכנות כמו C. אני מאמין שיהיו פתוחות במקביל מס' תוכנות כמו וורד, C, ACROBAT, אקספלורר ואי מיול. עדיף שהמחשב לא יראה סימני מאמץ במצב הזה. בנוסף בזמן החופשי יהיו מיועד למוזיקה, צפיה בסרטים (לא חובה יציאת HD), פוטושופ וקצת משחקים בינוניים(לא קריטי). עדיפות שהמחשב לא ישקול יותר מ 2.5 קילו, כדי שלא יהיה קשה מידי להסחב איתו בלימודים. כמובן חשוב שיהיה בו את כל הדברים הבסיסיים, שנראה לי שבאים היום בכל נייד, חיבור WI FI, צורב DVD ובלוטוט'.. יש עוד משהו חשוב שאולי שכחתי כרגע?! עדיפות לכרטיס מסך נפרד וזיכרון של 2 גיגה לפחות. גודל הדיסק הקשיח לא קריטי, גם 120 גיגה יספיק כרגע. מצאתי מחשב שלASUS דגם 220…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. צריך מפרט ב 3500 ש"ח למשחקים, עבודות, אינטנרט וכו'. עם ציוד הקפי של עכבר מקלדת (רצוי אלחוטי) ורמקולים... אם אפשר אז להביא מחירים הגיוניים מאתרים שידועים שלא עושים העיות עם הזמנות ודברים כאלה ושאפשר לסמוך עליהם... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19244 מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by kobi_sion,

אני מעוניין במפרט למשחרים עם הדגשה על קרור שקט בעיון במפרטים הממולצים באתר ראתי המלצות על : Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO או Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 האם זה מספיק ? או שצריך לוסיף מאוורים נוספים / חלקים נוספים ? אור העובדה שאני קונה סוג של "תנור" בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by aviiel,

אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by Yarden,

שלום רב, http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 האם המפרט שמוצא בקישור הנ"ל כדאי מבחינת החומרה והמחיר למטרות גיימינג כמובן, והאם מערך Crossfire נחשב לבעייתי או לא כדאי?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by KOBRA CHOPER,

אני NOצריך את כל הציוד ההקפי ;D pc for games like BF2 and all th new games like maybe ut 2007

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. מה התקציב המקסימלי? 2500 שקל. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקים וכונן קשיח. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא צריך סופר שקט, אבל גם לא טרקטור. נגיד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום, זקוק למפרט מחשב לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K ללא ציוד היקפי. מבקש גם המלצה למסך 19-22 בסכום של כ 1000-1200 ש"ח.כרגע יש לי מסך 17 של LG. 1. מה התקציב המקסימלי?4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:תכני HD עריכה וגרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ, פרמייר,אופיס.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. התקציב זה 5500 שקל, המחשב בעיקר למשחקים, ודברים דומים כאלו. אין צורך בציוד הקפי, ז"א מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים - אין צורך... הדרישות תנסו לשים כרטיס DX10 וE6300. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים