עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני חדש פה ואני מעוניין ליקנות מחשב בעיקר לפוזות וביצועים טובים אני מחפש משהו עם כרטיס מסך ממש חזק אבל בהתאם למכיר מומלץ שיהיה בנייד 2+RAM 2.0+ מעבד מסך 15.4 קורא טביעות אצבע VISTA\XP כבר יתקין לי מומחה . המכיר כמובן הוא עד 5800 לא יותר ! זהו מחשב שמצאתי אבל אני מיתלבת מכוון שאני לא יודע כמה 9200 GEFORCE חזק http://www.bhp.co.il/index.asp?productid=3845#prodtop אני מעוניין להשתמש במחשב החדש למישחקים כגון : CRYSIS COD4 ועוד מישחקים הדורשים כרטיס מסך חזק+מעבד

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום לכולם בניתי מפרט מחשב שמבוסס על הI7 אשמח לשמוע דעות עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601920 לוח אם Asus P6T ¤1346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31302 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 2000Mhz CL 9-9-9-24 Trident ¤866 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-16000CL9T-6GBTD כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1497 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GV300 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by dorratz,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מבוסס אינטל(אינטל בלבד!) למשחקים ב-5000 ש"ח, אם צריך אפשר לחרוג עד 5300. לא צריך מסך! כן צריך: רמקולים מקלדת עכבר חשוב שהוא יכלול דיסק קשיח גדול, הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב מאוד.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח, אבל רק אם ההבדל משנה ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. לפני קנייה מה אתם אומרים על המפרט שהרכבתי? מטרות המפרט הם: צפייה בסרטי 1080P , עריכת וידאו ומוזיקה, לכידת וידאו באבחנה גבוהה(לא כרגע אלא בעתיד) לא מתוכנן OC וללא שימוש במשחקים שאלות חשובות: 1. האם הזכרונות שבחרתי איכותיים? 2. אינני יודע אם לכרטיס המסך שבחרתי יש יציאת HDMI שזה מה שאני מחפש ''הפכתי'' את האינטרנט ולא מצאתי אתר שמוכר דגם HD4550 עם HDMI למרות שבאתר של SAPPHIRE קיים דגם עם HDMI: http://www.sapphiretech.com/us/products ... &grp=3 קיים בארץ? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤549 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4550 512MB DDR3 - RETAIL ¤352 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שלום סוף סוף אני עומד לרכוש את מחשבי (כנראה עד סוף השבוע) התקציב הוא עד 5600 ש"ח, ללא חריגות. הוא יופעל על רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים, ולא ישודרג בשנה-שנתיים ואפילו יותר שנים הקרובות, לכן אני מעוניין במחשב שיחזיק בזמן הרב ביותר. המחשב ירכש מTMS, יש צורך במראה "צעקני", לא משנה הרעש, המחשב ישומש לרוב במשחקים, לפעמים תוכנות עריכה. יש צורך ביציאת FIREWIRE אחורית יש לציין שהמחשב ירכש מTMS ויעשה עליו אוברקלוק. המפרט כבר כמעט סגור, רק אשמח לחוות דעת אחרונות על המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. ברשותי 6800gt בן מיספר חודשים +athlon xp 2500 barton core בעיון מהיר ברשת היתברר לי 1--- מכירת הכרטיס כמשומש תסב לי נזק כספי משמעותי 2-- אין שום הצדקה לכך ,היות והכרטיס הזה עדיין שם את הכרטיסים של ati (שמקבילים לו במחיר) בכיס הקטן (מילבד half life שמומן בכספי ati כך שהוא אינו דוגמא מייצגת . האופציות שלי עד כמה שהיצלחתי להבין הן כדלהלן, אולם אני פתוח לכול הצעה שתיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף: (מיתנצל מראש על השגיאות בשמות , אם טעיתי , אבל אני די בטוח שתבינו על מה אני מדבר ) 1.לרכוש לוח nforce-2 שמאפשר ביצוע המהרה קיצונית כמו epox rda3+ או rda6+ השילוב של 2500xp barton +epox +1024 ddr 400 +6800gt מאפשר ביצוע overclocking לרמת athlon xp 3200 . מערכת כזאת מ…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by soulriver,

שלום ידידה שלי הולכת להזמין מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים מחברת מדיאטק היום, רציתי לשאול מה אתה אומרים על האחריות ואם כדאי לקנות משם? דיברתי עם החנות במיילים וזה מה שאמרו לי: שלום, אנחנו וטכנאי של דל זה אותו דבר ,אנחנו מורשים דל גם בשרות ואת הקריאות אנחנו מקבלים מדל ישראל. היום יש 2 חברות בישראל שמורשות לתת שרות לקריאות של דל ומדיאטק היא אחת מהם. יוסי שלום רק כדי להיות בטוח שאני מבין, מי בא אליי הביתה אתם או טכנאי של חברת דל? שלום רב, הלוח אכן הוא Intel® HM57 Express Chipset האחריות היא 3 שנים באתר הלקוח כמו שכתוב גם בהצעה. בעת תקלה הלקוח פותח קריאה בדל ישראל ,מאבחנים איתו ביחד את התקלה ומעבירים את הקריאה למדיאטק עם החלק שצריך להחליף ומגיעים איתו לבית הלקוח ל…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. AMD Athlon 3000+ K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire XFX FX5500 128MB TV 5 מאווררים Exelstor 80G CD-ROM + CD-RW איזה ספק כוח הוא המינימום שאני צריך ואיזה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. מעבד P6100 2 ג'יגה זיכרון DDR3 דיסק 320 ג'יגה HDMI כונן אופטי-צורב מחיר 1999 ש"ח שנה אחריות שווה? לא כל כך אוהבים אייסר בארץ-יש סיבה? מחשב עם נתונים דומים של אסוס עולה 2450 עם שנתיים אחריות! חשובה יציאת HDMI הצרכים-אופיס ואינטרנט תודה ערן

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות משחב ב 12000 ש"ח ונתנו לי פה מלא פרטים מעולים ותודה על זה ואבל השאלה שלי היא האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאה של המעבדים החדשים של אינטל ולירידת המחירים (כפי שכתוב בכתבה שבאתר)כי כל המעבדים הנזכרים עתידים לתמוך בערכת השבבים החדשה של אינטל, ה-X58, ובתושבת החדשה, ה-LGA1366 אז כדאי לקנות עכשיו או בעוד כמה חודשים????

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by Modan2,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים רגילים פחות או יותר - עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שיהיה דק ומהיר. 13.3 או 14" 128 GB SSD , מסך מגע - יתרון. ראיתי את המחשב הזה של סמסונג שעונה לקריוטריונים והמחיר. מישהו יכול להמליץ אליו או משהו אחר? http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12161 תודה עידן

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by oriel dolinsky,

אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by eb,

שלום לכולם אני צריך המלצה לנייד עם מסך 14" שימוש עיקרי הוא אופיס ואינטרנט רצוי כזה שניתן לרכוש לו תחנת עגינה ושלא יהיה כבד מידי. התקציב הוא עד 4K תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. היי, השאלה היא כזאת כמה אמור לעלות נייד עם מסך אזור ה13" עם מפרט לא של Eee אבל גם לא הרבה יותר חזק, שיריץ ויסטה אבל לא כמו פסיכי ומשחקים אולי רק warcarft המחשב רוב הזמן בסך הכל יגלוש באינטרנט וינגן מוסיקה. יש צורך בדיסק גדול (יותר מ200 גיגה) ו....ניראה לי שזהו בקיצור משהו ביסיסי אבל לא בסיסי מאוד. (אני מדבר על מחיר באנגליה\ארה"ב. לא בארץ) תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. שלום לכם, תהיתי, האם מישהו יכול להמליץ על חנות מקוונת לקניית זיכרון למחשב נייד. תודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. שלום לכולם. זה המחשב שאני מתכנן לקנות. הוא מיועד למשחקים ועבודה, והכי חשוב שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. מבחינת מסך אני אדבוק בינתיים ב-17 CRT בגלל מגבלות משקל/מקום והתקציב יהיה בסביבות ה-4000 שקל. אשמח לקבל כל תגובה/הערה והארה למפרט הזה. אני עדיין מתלבט לגביי ספק ומארז, אבל מקווה לפתור את הדילמה בהקדם (באמצעות הודעה בפורום המתאים אצלכם): Athlon 64 3000+ 939 Whinchester (או ליבת Venice אם אני אמצא במחיר זול) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 512 מגה זיכרון (כנראה בשני דימים, ככל הנראה של Geil) כרטיס מסך: Leadtek 6600GT Winfast Extreme מסך: Samsung 793DF בנוסף יהיה בפנים דיסק PATA ישן שיש שלי, וצורב DVD שאני אקנה יותר מאוחר. בעתיד אולי נחליף/נוסיף עוד דיסק קשיח (שמן הסתם יהיה SATA)…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. Started by kobi_af,

שלום אני זקוק למחשב בין 1400 ל 1800 ש"ח. אני צריך את המחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים. אם אפשר תרכיבו שתי מפרטים אחד צנוע יותר ואחד קצת יותר יקר במגבלות התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 1400-1800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אינטרנט,משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. Started by nim901,

שלום, היום הלכתי לקנות עוד סטיק של 512 לזיכון של המחשב כמו שכתבתי כבר בפורום. והמוכרת רצתה על זה 700! שקל! ואז היא התחילה לשכנע את אבא שלי שהמחשב שלי ישן וכל זה (אני מודה לה על זה) ועכשיו הוא מעונינן שאני אתן לו הצעות והוא ילך לבדוק עם ה"חברים" שלו ויחזיר לי תשובה. אז פה החלק שלכם, לתת לי הצעות למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים וכל שאר הדברים. עדיף שיהיה הארד דיסק עם לפחות 160 גיגה צורב DVD וגם כונן DVD והכי חשוב 1 גיגה ראם. מארז - קומפיוקס 6200 או משהו כזה. וכרטיס מסך עם יציאת TV OUT, חובה מה שאני גם רוצה מהמחשב הזה זה - שקט! נמאס לי בלילה לשמוע פסססססססססס בקולי קולות. (זה עוד שקט לעומת המחשב השני) כמו כן אין צורך בציוד הקפי - מסך, מקלדת ועכבר. א…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. שלום לכולם! חבר שלי הרכיב את המפרט הזה ואני רוצה לקבל עליו חוות דעת ובנוסף רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין כרטיסי המסך 8800GT 512MB לבין הכרטיס במפרט הזה. Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1190 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB ¤1390 Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 7200rpm 16MB RAID Hard Drive ¤432 NZXT APOLLO + PCP&COOLING Silencer 470W ¤610 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ¤100 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4521 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום, קודם כל אומר שהתחלתי והרכבתי מפרט לפי המומלצים שלכם שלפי דעתי די מייצג את טווח ההוצאות שלי והצרכים שלי. אבל ליתר בטחון, כי אני רוצה לקנות את הכל כמה שיותר מהר, אשמח אם תעבירו מבט נוסף על המפרט הסופי - אם יש מקום להוזיל עלויות קצת, או דברים שחשוב שאני אשדרג כי הם לא מספיק טובים.... קצת פרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך אם אין טעם ברכיבים שרשמתי ואפשר להסתפק בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500+ אבל רצוי שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, ותכנות בינוני (אבל זה בטח הרבה מתחת לדרישות האחרות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים וvisual st…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. מחשב ראשון SAMSUNG technische Daten - R60-Aura T2330 Deesan : - Intel Pentium Dual-Core Prozessor T2330 (1.6 GHz, 2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB) - 160 GB S-ATA Festplatte - Arbeitsspeicher: 2048 MB PC2-5300 - 15.4 Zoll WXGA Super Bright Hochglanz LCD, 1280 x 800 - Grafik: ATI Radeon Express X1250 - DVD Super Multi Double Layer-Laufwerk - Wireless LAN 802.11 b/g - LAN 10/100 - 56 K Modem - antibakterielle Tastatur mit SilverNano Technologie - Lithium-Ionen Akku (6 Zellen) Anschlüsse : - 3x USB 2.0 - 1x VGA - 1x PCI Express Card Slot - 1x Mikrofon-out - 2x Lautsprecher - 1x Kopfhörer - 2-in-1 Card Reader (SD, MMC) Software/Betriebssystem : - Samsung Recov…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by MoDaN,

כולל טכנולוגיית HyperTransport Technology NVIDIA nForce4 4X CHIPSET כרטיס קול 8 ערוצים לוח אם תוצרת Gigabyte עבור מעבדי939 AMD Athlon 64 תמיכה בזכרונות +DDR 400 עד לנפח של 4GB מפרט המוצר: # לוח אם # דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 3 סה"כ # יציאת USB 2.0: 8 סה"כ # תמיכה ב- Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: W.D/HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: 3 שנים # מעבד # סוג מעבד: AMD Athl…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by drorla1,

שלום! אני מעוניין בדעתכם על המחשב הבא השימוש שלי הוא לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ועבודות אופיס. חשוב לי שיהיו לי חיי סוללה ארוכים שאותם אשיג בעזרת סוללת 9 תאים של דל. בנוסף חשוב לי קורא טביעות האצבע שיש במחשב זה. המחשב קצת חורג מהתקציב שלי, אך לדעתי הוא שווה את זה. מה דעתכם עליו? המפרט שלו מפורט בלינק הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/114058

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים