עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shikasha,

שלום, לאישתי מחשב נייד שח אסוס בעל המפרט הבא [TABLE] [TR] [TD=width: 136] מעבד [/TD] [TD=width: 554] Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] זיכרון [/TD] [TD=width: 554] 4 GB DDR3 1600 MHz SDRAM [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] כונן קשיח [/TD] [TD=width: 554] 750GB 5400rpm SATA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] מסך [/TD] …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The Ball,

המחשב הגיע בלי מערכת הפעלה. אחרי שאני אתקין XP, אני צריך להתקין דרייברים כלשהם? ואם כן, אלה לא דרייברים רגילים (נראה לי), מאיפה אני משיג אותם ואיזה צריך להתקין..? תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by jingi01,

זה הלוח שלי האם אני יכול להתקין עליו מעבד מסדרת Q ? מהו המעבד המועדף לשדרג אליו ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by wons,

היי חבר'ה יש לכם המלצות למעבדת תיקונים טובה שמתעסקת גם בניידים בתל אביב ניסיתי אני וחבר שלי לתקן מחשב שהמסך שלו התנתק בזוויות מסויימות כשפתחנו מצאנו שאחד החוטים שמובילים למסך היה קרוע לחלוטין ואחד כניראה נימחץ והפעיל וכיבה את המסך כששחקנו איתו אחרי כמה הפעלות וכיבויים של מסך תוך כדי ששחקנו עם החוט הפגוע כיבינו את המחשב שפעל היטב פרט למסך אבל בהפעלה הבאה הוא פשוט לא עלה ושמנו לב שהנורית של הדיסק קשיח שבדרך כלל מהבהבת כשהוא עולה כבוייה ... אם יש לכם רעיונות לפתרונות / המלצות למעבדת תיקונים אשמח לשמוע =]

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. צריך מחשב לעיצוב בתכונות תלת ממד, עיצוב גרפי - כול ותכנות Adobe השאלה היא אם כדאי לקנות מחשב נייח חדש או לשדרג את הקיים? המפרט של המחשב שלי כרגע מחשב ישן יחסית שעבר שדרוג קל: Operating System Windows 10 Home 64-bit CPU Intel Core i5 760 @ 2.80GHz 44 °C Lynnfield 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-US3L (Socket 1156) Graphics E2350 (1920x1080@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 220 (Unknown) Storage 111GB SanDisk SDSSDA120G (SSD) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 Audio H…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  6. שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by Oprapc,

את המחשב קניתי ב-4800 ש"ח כולל מע"מ. המארז בתמונה הוא שלי כמובן. עיצבתי את המפרט שקניתי בתמונה שצירפתי לפה. המחשב ללא מסך וללא סידירום. מה אתם חושבים על המחשב?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by שמשון הגיבור,

מעבד - intel core i7 950 tray לוח אם - gigabyte ga_x58a-ud3r קירור- cooler master v8 זיכרון- ocz 6gb ddr3 1333mhz cl7 מארז - NZXT phantom full tower red כרטיס מסך - sapphire 5870 vapor x (מועבר מהמחשב הקודם) ספק - cooler master silence pro m850 850w הארד דיסק - wd 750gb caviar green, wd caviar black 1 tb(שניהם מועברים מהמחשב הקודם) אני רק מעוניין לדעת אם המחשב הזה טוב ובעל רכיבים טובים אשר יתאימו אחד לשני??? וגם לדעת אם יש פה אפשרות של צוואר בקבוק?? על המעבד הזה מתוכנן OC בהמשך, האם הקירור הזה יחזיק טוב OC של 30% +-?

9. Started by unknown,

מחפש לפטופ עם מסך 15' שיתאים לעבודה עם Solid Works, מדובר בשימוש בסיסי יחסית למהנדס מכונות ולא לעיצוב גראפי. אפשר גם לחרוג מ-4000(עד 5000) אם זה ממש קריטי.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  10. היי, אלה הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול אבל לא חובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים כמובן (דוגמת FC3). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כח, מארז, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  11. בלי חריגה : מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 890 1 890 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS Price Units Total M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 535 1 535 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB TransCend 205 1 205 1GB TwinMOS 205 4 820 כרטיסי מסך‏ Point Of View Price Units Total 8600GT 256MB DDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 750 1 750 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 200GB 7200RPM, 8MB SATA II 290 1 290 צורבים‏ LiteOn Price Units Total DVD±RW LH-20A1P x20 Black 180 1 180 מארזים‏ Thermaltake Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 425 1 425 ספקי כוח‏ Thermaltake Price Units Total TR2 Power W0090 470W Silent (2…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by dor1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר קרוב לאלף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לאנשים מבוגרים. קריאת מיילים ויוטיוב פעם ב.. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון, כל חנות. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESA…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ב 3 ימים מהיום אני הולך אדמה בהונג קונג אני רוצה לקנות בתקציב בינוני גבוה מחשב נייד או מחשב לוח ללימודים גבוהים (אוניברסיטה) ולמשחקים! budget around 700-1300 (maybe more if justified) אני צריך הצעות לULTRABOOK (עם מסך מגע) וחלונות 8 או tablet pc + חלונות 8 אין לי מושג אילו דגמים נחשבים טוב ואין לי זמן לחקור מאז אני בנסיעה. אנא עזרו לי ולתת לי הצעות בהקדם האפשרי. תודת חבר 'ה!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by SilverBlaze,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב טוב, ב- 4000 ש"ח אבל בלי מסך ורמקולים. אני לא רוצה את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, ואז לקמץ על המעבד והזכרונות. אני רוצה הכל בפרופורציה- מחשב שיחזיק לי כמה שנים, אבל זה לא אומר שיש לי דרישות נמוכות. לא צריכה להיות למומחים פה בעיה למצוא מפרט טוב ללא מסך ורמקולים....

15. שלום, אז ככה, כמו שכבר ראיתם בכותרת, אני צריך מפרט טוב ככל האפשר ביחס למחיר, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכד' ...), מוזיקה, סרטים ומדיי מפעם עבודות גרפיות (פוטושופ, לא משהו רציני אבל) ... אין צורך בציוד היקפי בכלל, כמו כן גם בצורב .. צריך רק מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך דיי טוב ומארז .. * אין העדפה כלשהי בין Intel ל - AMD. אני מקווה שתוכלו לעמוד בתקציב, תודה רבה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by XD!XD,

שלום אני צריך מפרט בין המחירים 2400 עד 2550 אפשר להיתגמש טיפה אני צריך מחשב שיריץ לי משחקים טובים כמו SIMS3 וGTA IV החדש תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by demultiplexer,

לסטודנט, מה דעתכם על הדגמים האלו ? או שישנם דגמים אחרים מומלצים ? תודה,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חבר'ס אני מתחיל ללמוד עוד מעט באוניברסיטה ואני צריך נייד ללמודים להלן הדרישות שלי מקווה לתשובה בהקדם * תקציב: עד 4500 ש"ח * מטרות המחשב: לימודים, עריכה גרפית ותכנות * מסך: בסביבות 15.6-+ עדיף מט עם רזולוצייה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: תאורת מקשים אבל לא מחייב * משקל רצוי: 2, 2.5 ק"ג * זמן סוללה נדרש: 5 שעות ויותר * כונן: לא משנה הסוג, שיהיה יותר מ-700GB * כונן אופטי: לא מחייב * העדפה לדל טושיבה ואסוס * אני רוצה לקנות מ-KSP/BUG תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. אבא שלי מעוניין במחשב נייד, כאשר הניידות שלו היא לא הכרחית(ז"א שביצועים חשובים יותר ממשקל וכדומה, גודל מסך מקסימלי לתקציב יתקבל בברכה) המחשב כעיקרון אמור להריץ אינטרנט מעבדי תמלילים וכו' בצורה חלקה ולא יותר מזה, אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים קלים וסרטי 720P זה יהיה מעולה. ועכשיו בנוגע לשאלה השניה האם יש אפשרות שבעזרת מחשב נייד ומחשב נייח שמחוברים לאותו הראוטר יהיה ניתן לעשות סטרימינג? ז"א שלא שהמחשב הנייד יריץ את הסרט אצלו דרך התיקיה המשותפת, אלא שהמחשב הנייח(החזק) יריץ את הסרט, והנייד רק ישדר את התמונה, (?בדיוק כמו בסטרימרים?) אני שואל את זה כי אנחנו מעוניינים בנייד ובסטרימר, אבל לא בשניהם, וקשה לי להאמין שמחשב נייד ב2.5 יצליח לשדר תמונת HD על מסך 55'(שיש לנו בסלון) תודה ר…

20. השימושים העיקריים במחשב יהיו משחקים כמו Crysis וכו', אבל גם עריכת תמונות(שזה כולל Photoshop ותוכנות 3D למיניהן) עריכת מוזיקה(Cubase) וגם קצת עריכת וידאו. אני מעדיף Q בגלל שאני אשתמש בתוכנות כבדות שינצלו את ארבעת הליבות. יש מצב לחריגה ל-6000,והמפרט כולל מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ללא רמקולים. OC מתוכנן,ולא מתוכנן CF . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  21. זה המפרטט שמומףלץ באתר ב3K שבוא שיניתי לוח וקשיח וארצה את דעתכם על השינוי: המפרט של האתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132267&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 המפרט עם שינויים קטנים : מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי ₪1302 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪719 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ₪380 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - VALUE EDITION : OCZ2V8004GK ₪309 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] ANTEC NSK6500 w/o PSU ₪229 סט מקלד…

22. ראיתי גם שלניידים החדשים של HP יש הכנה לויסטה והם משדרגים בחינם אבל את הגירסא הבסיסית שאני לא יודע מה אומר? האם בגלל זה שווה לקנות נייד של HP וכן גם אני שמעתי שהשירות שלהם לא משהו

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום לכולם! אני בונה להורים שלי מפרט. השימושים שלהם הם אינטרנט, אופיס ואולי, אם הם ילמדו לתפעל אותו ממש, סרטים. מאוד סביבת חלונות, בקיצור. כרגע אני מכוון על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/, עם התאמות קטנות שלי. המטרה המרכזית - "קנה ושכח". המחשב הקודם שהרכבתי להם מחזיק מעמד מ2001 ועובד מצויין, ולכן אין בעיה בכלל לשים עוד כסף כדי שהמחשב הזה יחזיק גם לחמש שש שנים, מתוך הנחה כי אופיס לא יהפוך להיות קרייסיס. השאלות המרכזיות - אני עד היום קניתי מפנדה. יש חנויות מומלצות? השירות, כמו שאמרתי, לא פחות חשוב מהמחיר. שאלה שנייה - רצה הגורל, ויש לו עותק חוקי של XP ביתי שמעולם לא הותקן על מחשב. האם להשתמש בו או לקנות ויסטה, עכשיו כש7 מעבר לפינה ואני עובד עם ויסטה…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום אנשים: אני זקוק למחשב עבור חדר סאונד, מחשב חזק אחד של AMD ושני של INTEL. לוח אם עם שתיי תושבות מעבדים מעבדים כפולי ליבה מהסידרה האחרונה CORE 2 DUO זיכרון עד שתיי גיגה לא פחות. כרטיס מסך, כרטיס רשת, כרטיס סאונד על הלוח (אין צורך בכרטיסים מיוחדים לדברים האלו) אשמח לתשובה מהירה למי שיכול לעזור חג שמייח

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שמעתי זה המקום להתייעץ לגבי רכישת מחשב חדש אז אני מקווה שתעזרו לי...בגדול התקציב בין 4500-5000 כולל מסך השימושים יהיו בעיקר למשחקים. וצפיית סרטים. ועבודה שוטפת. אמשח אם תוכלו להרכיב לי מהאתר של RSM בכפר סבא אבל לא חובה..... מסך 22 אינץ יספיק תומך HD לא יבוצע בו שום Oc מכול סוג. שקט שיהיה סביר תודה מראש!! לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.